2010 Şubat Anneleri

volescim güzel haberleri getirme sırası sende hadi bakalım bizide haberdar et çok öpüyorumm :lepi:

gözün aydin darisi tüm randevusu olanlarin basina :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

canım gözün aydın hadi darısı başımıza benim daha 2 haftam var bebişimi görmeyee hihoyyyt

canım gözün aydın hadi darısı başımıza benim daha 2 haftam var bebişimi görmeyee hihoyyyt

çok sağol canım darısı senin başına evet insan zaman geçmedikçe sıkıntı yapıyo hep görmek istiyo 1 ay sonra cinsiyeti belli olucak bakalım hayırlısı baktım ama anlayamadım yaazemuszemus

Günaydın şubat meleklerinin güzel anneleri...Bakıyorum cinsiyetler yavaş yavaş öğrenmeye başlanmış... Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...:Saruboceq:

canım tebrik ederim.sorunsuz atlatmışsın.biz senle hep aynı gidiyoz.herhalde dogumoa aynı olcekkaydirigubbakcemile3benimkide eylülde randevum.hadi geçmiş olsun...

voles hadi sıra sende bakalım .sende güzel haberlerle gel..benim içimden senin ogluşun olacakmış gibi geliyor bakalım tutcekmi

ya kızlar ben bulantıları atlatıyorum sanırım daha iyi hissediyorum artık.ama sabah yine uyanır uyanmaz kusuyorum.başka yok.çoook şükür sanırım 1 hafta sonra daha iyi oluruz...
benimde misafirim var yatılı sanırım 4 günlügüne falan geliyorlar pek yazamazsam merak etmeyin ama .onlarla gezmeyecegim için(kendimi iyi hissetmedgim için ben evde duracagım kociş gezdirecek)belki bilgisayarın yine başında olurum

Günaydın kızlar...
MYDARLıNG çok sevindim gözün aydın canım...
VOLES hadi bakalım bugün sıra sende sende sevindir bizleri...

volesin mi oğlu olacak gibi geliyor şekerim hayırlısı olsun benim için ne geçiyor banada söle hadiii:)) evet biz senle beraber gidiyoruz aynı saat aynı gün doğurabiliriz ne gzüe demi

volesin mi oğlu olacak gibi geliyor şekerim hayırlısı olsun benim için ne geçiyor banada söle hadiii:)) evet biz senle beraber gidiyoruz aynı saat aynı gün doğurabiliriz ne gzüe demi

seninkide kız olmasınkaydirigubbakcemile2

günaydın kızlarr...

mydarling çok sevindim canım. inş test sonuçların da iyi çıkar.

volescim ben iyi haberlerle geleceğine inanıyorum tatlım..

jazminnn.. biz iyiyiz güzellik, yuvarlanıp gidiyoruz işte, sen neler yapıyorsun bakalım?

gülbahçe çok havasız deli oluyorum teleferik gibi bir hava biryerde yok yeşilide çok severim yeşil kız kuran kursuna gitmiştim
sen habngi hastaneye doktora gidiyosun canım

hımm anladım canım olsun yaa:))) ben jinemde MURAT ERDEMİR e gidiyorum çok başarılı bir doktor peki sen nereye gidiyosun çok sevindim vallaa

Biz de bugun doktora gidecez... cok heyecanlıyım ya.. benim kalbim pıt pıt atıyor doktora gidince...evde tansiyonum cok dusuk(9-6) cıkarken normalde hep (12-8) di doktorda yuksek (13-9) cıkıyor.. bugun heyecan yapmayacağım..:) valla ben doktor arıyorum kendime iyi.. o yuzden biraz sık gittim gibi oldu.. sık gitmeye internette bazi yerlerde zararlı usg nin manyetik alanı falan yazmışlar.. pek gitmeyin falan filan.. bana cok sacma geldi bir cok doktor sitesinde de oyle bişiii yok demiş ama ..ya bu dogrumudur insanın kafasını karıştırıyorlar..:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…