günaydın kızlar umarım bugünümüzde çok güzel geçer.. Geçmişi şöyle en hızlısından bi okudum herşey güzel ve yolunda bi sıkıntı yok.. bende 10 dk kadar çıkıyorum dr. gidiyorum.. heyecandan kalbim durucak .. bunu her gidişte yapıyorum tansiyonum yüksek çıkıyo.. yani yüksek değil ama bana göre yüksek.. normalde düşük tansiyonluyumdur.. neyse heyecandan saçmalamaya başladım.. bütün gece uyumadım ne olcak ne biticek diye.. döner dönmez yazıcam sizlere.. inşallah hayırlı güzel haberlerle dönerim.. benim için dua edin ne olur.. hepinizi öpüyorum canlarım... Şeniz Şeniz Şeniz
canım benim çok çok sevindim ya mydarling güzel haberlerini yazmamış ama senin iyi haberlerini okudum bana moral oldu walla sağol canım.. darısı bizlere inşallahhhh... :Saruboceq:
günaydın kızlar hepinizi çok öpüyorummm herkese güzel bir gün diliyorum füm doktorumuza gittik ense kalınlığımız 1,4 çıktı herşeyi normal dedi doktor kanda verdik onun sonuçlarını arayıp bildirecekler bize.bebeişimi gördüm kızlar çok rahatı yerindeydi hiç kıpırdamadı anca ben gülünce kıpırdamaya başladı sonra böle sağ ayağını hani gaza basar çekersin ya öle bişeyler yaptıı çok güldük.kızlar 2 li testi biz 90 tl ye yaptırdık.birde cinsiyetini öğrenemedik baktım baktım ama anlayamadım sanırım bacak arasından kordon geçiyoda ondan işte vitamine devam dedi çok güzeldi şimdi diğer randevum 01/09/2009 cinsiyeti o zaman öğrenicez çok var dahhaaa
gözün aydin darisi tüm randevusu olanlarin basina:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
günaydın kızlar hepinizi çok öpüyorummm herkese güzel bir gün diliyorum füm doktorumuza gittik ense kalınlığımız 1,4 çıktı herşeyi normal dedi doktor kanda verdik onun sonuçlarını arayıp bildirecekler bize.bebeişimi gördüm kızlar çok rahatı yerindeydi hiç kıpırdamadı anca ben gülünce kıpırdamaya başladı sonra böle sağ ayağını hani gaza basar çekersin ya öle bişeyler yaptıı çok güldük.kızlar 2 li testi biz 90 tl ye yaptırdık.birde cinsiyetini öğrenemedik baktım baktım ama anlayamadım sanırım bacak arasından kordon geçiyoda ondan işte vitamine devam dedi çok güzeldi şimdi diğer randevum 01/09/2009 cinsiyeti o zaman öğrenicez çok var dahhaaa
canım gözün aydın hadi darısı başımıza benim daha 2 haftam var bebişimi görmeyee hihoyyyt
canım gözün aydın hadi darısı başımıza benim daha 2 haftam var bebişimi görmeyee hihoyyyt
canım sende bursalısın demek neresindensin pekiii
evet canım şuanda gülbahçede oturuyom evlenmeden önce teleferik tarafındaydım sen nerdesin canım
canım tebrik ederim.sorunsuz atlatmışsın.biz senle hep aynı gidiyoz.herhalde dogumoa aynı olcekkaydirigubbakcemile3benimkide eylülde randevum.hadi geçmiş olsun...
voles hadi sıra sende bakalım .sende güzel haberlerle gel..benim içimden senin ogluşun olacakmış gibi geliyor bakalım tutcekmi
Günaydın kızlar...
MYDARLİNG çok sevindim gözün aydın canım...
VOLES hadi bakalım bugün sıra sende sende sevindir bizleri...
volesin mi oğlu olacak gibi geliyor şekerim hayırlısı olsun benim için ne geçiyor banada söle hadiii:)) evet biz senle beraber gidiyoruz aynı saat aynı gün doğurabiliriz ne gzüe demi
canım bende yeşilde oturuyorumm gülbahçeyi iyi bilirim bennn
seninkide kız olmasınkaydirigubbakcemile2
gülbahçe çok havasız deli oluyorum teleferik gibi bir hava biryerde yok yeşilide çok severim yeşil kız kuran kursuna gitmiştim
sen habngi hastaneye doktora gidiyosun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?