2010 Şubat Anneleri

mrb arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum benimde bebişim 13+2 ama moralim çok bozuk ikili test sonuçlarım çok kötü çıktı ikili test yaptıran varmı merak ediyorum ve de çok korkuyorum ne olur yardım edin bana senağlama

canım hayırdır neyin kötü çıktı ben dün yaptırdım ikili testimi

ikili test sonuçmlarım canm down sendromu riski yüksek dediler amniyosentez dediler 1 ay sonra nasıl geçecek bilemiyorum bu 1 ay

ikili test sonuçmlarım canm down sendromu riski yüksek dediler amniyosentez dediler 1 ay sonra nasıl geçecek bilemiyorum bu 1 ay

hımm anladım canım bebekten su alıcaklar ve riskine bakıcaklar peki ense kalınlığı normalmi çıktı sositososito

canım içini ferah tut. yakın arkadasım da aynı sekilde amniyosentez yaptırdı cok sukur sonucu iyi cıktı. simdi kızı da 7aylık masallahı var. hayırlısıyla temiz cıkacak sonuclarınstres yapma bebisi de etkiler biliyorum cok zor ama...

canım üzüldüm inş herşey yoluna girer...bu tür vakaları çok duydum merak etme inş senin bebişinde sapasağlamdır yanılıyodur doktorunuz...moralini yüksek tutmaya çalış...:teselli:

tsk ederim arkadaşlar inşallah dedinizi gibi olur ense kalınlığı 1.7 mm çıktı doktor bunun iyi olduğunu söyledi ama (25) yaşıma göre riskin yüksek olduğunu belirtti kafam o kadar karıştı ki inşallah sizin sonuçlar iyi olur allah böle bi sıkıntıyı bile yaşatmasın kimseye

canım bence senin doktorun yanlış bilgi vermiş çünkü annelik yaşı ne kadar genç se risk o kadar düşüyo banada kan testinde bişey çıkacağını sanmıyorum çünkü yaşın genç dedi bilmiyorum genede istersen başka bir doktora danış derim ben...

gunaydın kızlar bugun nasılsınız?Bulantıları hafıfleyen arkadaslarımız varmı?kaydirigubbakcemile2

oh birbirinizin burnunun dibindeymişsiniz haberiniz yok hahah :)) ne güzel işte
YAREN kız sen nerdesin senlede biz yakın olsaydık bari ,,,FATIMA uzakta ama develide (

:) bursalılara kızarken, üstüne tuz biber olcak şimdi ama cevap vereyim sırnaşık şey canım benim de işyerim istasyon cad. biz de birbirimize çok yakın çalışıyoruz..barbaros da oturuyorum..

çok rahatsız ettik sanırım kızlar kusura bakmayı.biz hamilelikle ilgilide konuşuyoruz ama lütfen yaniii sositososito

yok canım est..hamilelikle de ilgili konuşuyorsan, tamam hakkındır, topiği istediğin şekilde kullanmak. buyur cancağızım alkisalkisalkis

canım moralini bozma hemen. test sonucu kötü çıktı diye mutlaka öyle olacak diye bişey yok. biliyorsun bu testler %100 garanti değil. bizim de sonuçlarımız iyi çıktı ama o doğana kadar belli olmaz ki. rabbim ne yazmışsa o olur. o kadarrr çok duydum ki çevremde, bu testleri kötü çıkıp da, nur topu gibi bebeler doğuran..Allah hepimiz için hayırlısını versin..

birde tabi dr'a göre de değişiyor. belki başka birkaç dr'a gidip yeniden yaptırsan,farklı çıkar. sonuçta her dr'un ölçtüğü ense kalınlığı farklı olabilir.

bak gerçekten moralini bozma, iyi düşün, iyi enerji gitsin bebeğine.. canım benim..biz her zaman yanındayız..Allah yardımcın olsun güzelim..

bilemedim canm bende ya offf inan ne düşüneceğimi bile bilemiyorum inş. senin sonuçlar iyi çıkar sonuçların çıktığında eğer bilgi verirsen sevinirim

tsk ederim canm iyi dileklerin ve moral verdiğin için inşallah bakalım hayırlısı ama işte ne kadar iyi düşünmeye çalışsamda olmuyor

bilemedim canm bende ya offf inan ne düşüneceğimi bile bilemiyorum inş. senin sonuçlar iyi çıkar sonuçların çıktığında eğer bilgi verirsen sevinirim

bencede moralini bozma yaren doğru söylüyor bu testlerde hiç bişey belli olmaz o kadar moralini bozma lütfenn herşey güzel olucak bizler varız baakkkk :lepi:

bak yaşın da gençmiş hem..ben senin sağlıklı bir bebek dünyaya getireceğine inanıyorum, canım.sen de inan buna..

bak yeniden test yaptırmasan bile,test sonuçlarını bir de başka dr yorumlasın. aynı şey benim burda bi arkaşasın başına gelmişti. bir dr kötü derken, diğeri hyr o bunları hesaba katmamış, test sonuçları iyi dedi..

slm Canolar.. Bizim girmeyelı baya uzun oldu.. bugun tesadufen girebıldım. Editöre kdr yazdım. Bi sorun yok diyorlar üyelıkte. Ama siteye giremedım uzun bi müddet. Geçmişide okuyabılıdım kdr okudum.. biz 12 hafta+3 günlük olduk teyzeleri.. Artık iki bebegımde gayet iyi çok şükür büyüdüler. ikili tarama sonuclarımızda güzel cıktı. Darısı hepınıze Öpuyorum hepınızi..

tsk ederim canm iyi dileklerin ve moral verdiğin için inşallah bakalım hayırlısı ama işte ne kadar iyi düşünmeye çalışsamda olmuyor

canım bence güzel olucak bebeğininde bişeyi yok hem herşeyin hayırlısını istemek lasım lütfen kendini üzme bebişe geçiyor senin üzüntünn başak doktora git derim ben genede

arkadaşlar çok tesekkür ederim gerçekten sizlere... Bana büyük bir moral kaynağı oldunuz siz bana moral kaynağı oldunuz dilerim ki allahta sizin yüzünü güldürsün sizlere yardımcı olsun gerçekten yanımda olduğunuzu biliyorum bundan en ufak bi sıkıntımda rahatsız ederim yalnız haberiniz olsun :) şaka bi yana gerçekten biraz olsun sayenizde tebbüssüm ettim :teselli: için tskler

ne demek canım herhaldeki olucaz çünkü hepimiz seni anlıyabiliyoruz aynı duyguları yaşıyoruz en büyük ortak özelliğimizde bu bencee hayat güzel gülümsemeye değerrr

selam kızlar, şöyle bir geçmişe gözatım herkes iyi sanırım benim bacaklarımın ağrısı geçmedi bi türlü ne yapsam acaba kafamçokkarıştı

canım sende uykusuzluk bende de uyanamama sorunu var :roflol: nolcek benim bu halim bilmem, sana da geçmiş olsun cnm

Ebru Maternity

kızlar çok güzel hamile kıyafetleri var.

şu mesajları bi yazayım bakacağım aryacığım sağol

canım inşallah güzel haberlerle dönersin,

gözünaydın cnm, seninki şoför mü olacak ne gaza basmalar falan sırnaşık şey yerim ben onun gaza basan ayaklarını

canım ben senden daha fazla uyuyorumdur kesin, gece hemen uyuyamıyorum ama ancak öğlene doğru kalkabiliyorum bi de öğleden sonra yine biraz uyuyorum hatta bazen akşam yemeğinden öncede yarım saat falan uyuduğum oluyor sanırım uyuma rekoru bende

canım inşallah tamamen atlatırsın bulantılarını, ara sıra yaz habersiz bırakma cnm

canım sen de güzel haberlerle gelirsin inşallah, internette her yazanı kafana takma cnm, sen dr.unun dediklerini dikkate al yeter

işte bir derleme kızlar
buyrun okuyun

paylaşıldıkça çoğalan tek şey bilgidir...

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek-bakimi-beslenmesi/299806-dogru-bilinen-yanlislar.html

sağol cnm bi göz atmakta fayda var

canım moralini bozma hemen bu testler kesin var demek değil ki sadece olabilme ihtimalini ölçüyor olmazsa başka testler de yaptır ölçümler yanlış da olabilir, :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…