mrb arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum benimde bebişim 13+2 ama moralim çok bozuk ikili test sonuçlarım çok kötü çıktı ikili test yaptıran varmı merak ediyorum ve de çok korkuyorum ne olur yardım edin bana senağlama
kızlar rus cinsiyet takvimine bakan varmı hiççç
ikili test sonuçmlarım canm down sendromu riski yüksek dediler amniyosentez dediler 1 ay sonra nasıl geçecek bilemiyorum bu 1 ay
ikili test sonuçmlarım canm down sendromu riski yüksek dediler amniyosentez dediler 1 ay sonra nasıl geçecek bilemiyorum bu 1 ay
tsk ederim arkadaşlar inşallah dedinizi gibi olur ense kalınlığı 1.7 mm çıktı doktor bunun iyi olduğunu söyledi ama (25) yaşıma göre riskin yüksek olduğunu belirtti kafam o kadar karıştı ki inşallah sizin sonuçlar iyi olur allah böle bi sıkıntıyı bile yaşatmasın kimseye
oh birbirinizin burnunun dibindeymişsiniz haberiniz yok hahah :)) ne güzel işte
YAREN kız sen nerdesin senlede biz yakın olsaydık bari ,,,FATIMA uzakta ama develide(
çok rahatsız ettik sanırım kızlar kusura bakmayı.biz hamilelikle ilgilide konuşuyoruz ama lütfen yaniii sositososito
mrb arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum benimde bebişim 13+2 ama moralim çok bozuk ikili test sonuçlarım çok kötü çıktı ikili test yaptıran varmı merak ediyorum ve de çok korkuyorum ne olur yardım edin bana senağlama
canım bence senin doktorun yanlış bilgi vermiş çünkü annelik yaşı ne kadar genç se risk o kadar düşüyo banada kan testinde bişey çıkacağını sanmıyorum çünkü yaşın genç dedi bilmiyorum genede istersen başka bir doktora danış derim ben...
:)
canım moralini bozma hemen. test sonucu kötü çıktı diye mutlaka öyle olacak diye bişey yok. biliyorsun bu testler %100 garanti değil. bizim de sonuçlarımız iyi çıktı ama o doğana kadar belli olmaz ki. rabbim ne yazmışsa o olur. o kadarrr çok duydum ki çevremde, bu testleri kötü çıkıp da, nur topu gibi bebeler doğuran..Allah hepimiz için hayırlısını versin..
birde tabi dr'a göre de değişiyor. belki başka birkaç dr'a gidip yeniden yaptırsan,farklı çıkar. sonuçta her dr'un ölçtüğü ense kalınlığı farklı olabilir.
bak gerçekten moralini bozma, iyi düşün, iyi enerji gitsin bebeğine.. canım benim..biz her zaman yanındayız..Allah yardımcın olsun güzelim..
bilemedim canm bende ya offf inan ne düşüneceğimi bile bilemiyorum inş. senin sonuçlar iyi çıkar sonuçların çıktığında eğer bilgi verirsen sevinirim
tsk ederim canm iyi dileklerin ve moral verdiğin için inşallah bakalım hayırlısı ama işte ne kadar iyi düşünmeye çalışsamda olmuyor
arkadaşlar çok tesekkür ederim gerçekten sizlere... Bana büyük bir moral kaynağı oldunuz siz bana moral kaynağı oldunuz dilerim ki allahta sizin yüzünü güldürsün sizlere yardımcı olsun gerçekten yanımda olduğunuzu biliyorum bundan en ufak bi sıkıntımda rahatsız ederim yalnız haberiniz olsun :) şaka bi yana gerçekten biraz olsun sayenizde tebbüssüm ettim :teselli: için tskler
kızlar günaydın ben bütün gece uyuyamadığım gibi sabahın köründede uyandım herzamanki gibi neolucak bu uykusuzluk sorunum bilmiyorum.mydarling yazdımı okuyamadım.güzel haberlerle dolu bir gün olur inşallah.bu arada derinderen karadenizdeydi sel götürüyor oraları Allahım yardımcısı olsun.fifa cım geçmiş olsun cnm ya benimde gülmeyim ama arada popom çokağrıokaydirigubbakcemile3 bacağımda kasıo ama sadece çok yorulduğumda.opuyorumnanaktan
günaydın kızlar umarım bugünümüzde çok güzel geçer.. Geçmişi şöyle en hızlısından bi okudum herşey güzel ve yolunda bi sıkıntı yok.. bende 10 dk kadar çıkıyorum dr. gidiyorum.. heyecandan kalbim durucak .. bunu her gidişte yapıyorum tansiyonum yüksek çıkıyo.. yani yüksek değil ama bana göre yüksek.. normalde düşük tansiyonluyumdur.. neyse heyecandan saçmalamaya başladım.. bütün gece uyumadım ne olcak ne biticek diye.. döner dönmez yazıcam sizlere.. inşallah hayırlı güzel haberlerle dönerim.. benim için dua edin ne olur.. hepinizi öpüyorum canlarım... Şeniz Şeniz Şeniz
günaydın kızlar hepinizi çok öpüyorummm herkese güzel bir gün diliyorum füm doktorumuza gittik ense kalınlığımız 1,4 çıktı herşeyi normal dedi doktor kanda verdik onun sonuçlarını arayıp bildirecekler bize.bebeişimi gördüm kızlar çok rahatı yerindeydi hiç kıpırdamadı anca ben gülünce kıpırdamaya başladı sonra böle sağ ayağını hani gaza basar çekersin ya öle bişeyler yaptıı çok güldük.kızlar 2 li testi biz 90 tl ye yaptırdık.birde cinsiyetini öğrenemedik baktım baktım ama anlayamadım sanırım bacak arasından kordon geçiyoda ondan işte vitamine devam dedi çok güzeldi şimdi diğer randevum 01/09/2009 cinsiyeti o zaman öğrenicez çok var dahhaaa
günaydin hanimlar nasilsiniz? ben iyiyim bugün bulantim yok bi elimde yarim litre süt bi elimde klavye calisiyorum yineama cok uykum var ya benim dün aksam saat yedide yattim hemende uyumusum yatar yatmaz sabahda alti bucukda kalktim halen daha uykum var ben bu kadar uyumazdim ya aranizda benim kadar uyuyan varmi? bebisleriniz nasil?
ya kızlar ben bulantıları atlatıyorum sanırım daha iyi hissediyorum artık.ama sabah yine uyanır uyanmaz kusuyorum.başka yok.çoook şükür sanırım 1 hafta sonra daha iyi oluruz...
benimde misafirim var yatılı sanırım 4 günlügüne falan geliyorlar pek yazamazsam merak etmeyin ama .onlarla gezmeyecegim için(kendimi iyi hissetmedgim için ben evde duracagım kociş gezdirecek)belki bilgisayarın yine başında olurum
Biz de bugun doktora gidecez... cok heyecanlıyım ya.. benim kalbim pıt pıt atıyor doktora gidince...evde tansiyonum cok dusuk(9-6) cıkarken normalde hep (12-8) di doktorda yuksek (13-9) cıkıyor.. bugun heyecan yapmayacağım..:) valla ben doktor arıyorum kendime iyi.. o yuzden biraz sık gittim gibi oldu.. sık gitmeye internette bazi yerlerde zararlı usg nin manyetik alanı falan yazmışlar.. pek gitmeyin falan filan.. bana cok sacma geldi bir cok doktor sitesinde de oyle bişiii yok demiş ama ..ya bu dogrumudur insanın kafasını karıştırıyorlar..:uhm:
işte bir derleme kızlar
buyrun okuyun
paylaşıldıkça çoğalan tek şey bilgidir...
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek-bakimi-beslenmesi/299806-dogru-bilinen-yanlislar.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?