canım moralini bozma hemen bu testler kesin var demek değil ki sadece olabilme ihtimalini ölçüyor olmazsa başka testler de yaptır ölçümler yanlış da olabilir, :teselli:
özge baska doktora gitme imkanın yokmu güzelim ?
selam kızlar, şöyle bir geçmişe gözatım herkes iyi sanırım benim bacaklarımın ağrısı geçmedi bi türlü ne yapsam acaba kafamçokkarıştı
canım sende uykusuzluk bende de uyanamama sorunu var :roflol: nolcek benim bu halim bilmem, sana da geçmiş olsun cnm
şu mesajları bi yazayım bakacağım aryacığım sağol
canım inşallah güzel haberlerle dönersin,
gözünaydın cnm, seninki şoför mü olacak ne gaza basmalar falan sırnaşık şey yerim ben onun gaza basan ayaklarını
canım ben senden daha fazla uyuyorumdur kesin, gece hemen uyuyamıyorum ama ancak öğlene doğru kalkabiliyorum bi de öğleden sonra yine biraz uyuyorum hatta bazen akşam yemeğinden öncede yarım saat falan uyuduğum oluyor sanırım uyuma rekoru bende
canım inşallah tamamen atlatırsın bulantılarını, ara sıra yaz habersiz bırakma cnm
canım sen de güzel haberlerle gelirsin inşallah, internette her yazanı kafana takma cnm, sen dr.unun dediklerini dikkate al yeter
sağol cnm bi göz atmakta fayda var
canım moralini bozma hemen bu testler kesin var demek değil ki sadece olabilme ihtimalini ölçüyor olmazsa başka testler de yaptır ölçümler yanlış da olabilir, :teselli:
bildiginiz iyi bi yag varmi catlaklara karsi?
benimde karnımın iki yanında olustu ve bende hala birşey alamadım göğüslerim karnım acayıp kaşınıyor belliki çatlakların devamı gelecek...
slm kızlar bende 9+6 günlük hamileyim göbeğim çok kaşınıyor gerilmeye başladı henüz krem vs kullanmadı aranızda badem yağı yada çatlak ürünleri kullananlar varmı en çok hangisi tercih edilio cvp bekliorum kıslarr
günaydın kızlar hepinizi çok öpüyorummm herkese güzel bir gün diliyorum füm doktorumuza gittik ense kalınlığımız 1,4 çıktı herşeyi normal dedi doktor kanda verdik onun sonuçlarını arayıp bildirecekler bize.bebeişimi gördüm kızlar çok rahatı yerindeydi hiç kıpırdamadı anca ben gülünce kıpırdamaya başladı sonra böle sağ ayağını hani gaza basar çekersin ya öle bişeyler yaptıı çok güldük.kızlar 2 li testi biz 90 tl ye yaptırdık.birde cinsiyetini öğrenemedik baktım baktım ama anlayamadım sanırım bacak arasından kordon geçiyoda ondan işte vitamine devam dedi çok güzeldi şimdi diğer randevum 01/09/2009 cinsiyeti o zaman öğrenicez çok var dahhaaa
mrb arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum benimde bebişim 13+2 ama moralim çok bozuk ikili test sonuçlarım çok kötü çıktı ikili test yaptıran varmı merak ediyorum ve de çok korkuyorum ne olur yardım edin bana senağlama
gunaydın kızlar bugun nasılsınız?Bulantıları hafıfleyen arkadaslarımız varmı?kaydirigubbakcemile2
slm Canolar.. Bizim girmeyelı baya uzun oldu.. bugun tesadufen girebıldım. Editöre kdr yazdım. Bi sorun yok diyorlar üyelıkte. Ama siteye giremedım uzun bi müddet. Geçmişide okuyabılıdım kdr okudum.. biz 12 hafta+3 günlük olduk teyzeleri.. Artık iki bebegımde gayet iyi çok şükür büyüdüler. ikili tarama sonuclarımızda güzel cıktı. Darısı hepınıze Öpuyorum hepınızi..
ÜZME KENDİNİ CANIM BEBİŞİNİ VE BİZİ DE.. ATLATIRSINIZ EMİNİM YAŞIN OLDUKÇA GENÇ AMİNOSENTEZDE BİR PROBLEM ÇIKMAYACAKTIR BU TESTLERİN %100 GÜVENİLİRLİĞİ YOK ZATEN O NEDENLE BİR KAÇ KEZ TEKRARLANIYOR
İÇİNİ RAHAT TUT SONU GÜZEL OLACAK MERAK ETME
BU ARADA ARAMIZA HOŞGELDİN kaydirigubbakcemile5
güzel temennileriniz için çok tsk ederim inş. herşey söylediğiniz gibi olur :çok üzgünüm:
AY UNUTTUM KIZLAR BİR BLOG BULDUM HARİKA BEBEK ÖRGÜ MODELLERİ VAR
BECERİKLİ OLANLAR İÇİN GÖNDEREYİM DEDİM
BAYILDIM VALLA
bebek örgü modelleri, bebek patik, bebek hırka, bebek battaniye, bebek eldiven - Blogcu bebek örgü modelleri, bebek patik modelleri, bebek hırka modelleri, bebek battaniye modelleri, bebek eldiven modelleri
BİRDE BENİM ÇİN TAKVİMİ KIZ, RUS TAKVİMİ ERKEK ÇIKTI ACEP ÇOCUK NE OLACAK?
YARAMAZ OLACAGI KESİNDE opuyorumnanaktan
anladım canım Hakkında hayırlısı olsun.. Ama unutma morelını yüksek tutmalısınki bebeğinde etkilenmesin.. Olumlu güzel şeyler düşün Rabbim büyüktür. O bi kapalı kutu.. üçlü tarama da var daha du bakalım..canını hiççç sıkma ve bol bol dua et bizim herkese ettiğimiz gibi. Yegenımıze ve kendine iyi bak emicanm ailem memlekette bi kaç doktora sonuçları göstermişler yengemde zaten başhemşire ordaki doktorlar ense kalınlığının iyi olduğunu ve yaşın genç olmasından dolayı riskin azaldığını ancak yinede yaşa göre risk değerinin fazla çıkması nedeniyle amniyosentez kesin yaptırsın demişler
ben ünv. çalıştığım için burda tıptaki doktor da risk çok yüksek dedi zaten tahlilide o yaptı
bilemedim bu testler ne kadar güvenilir ve kesin dedirtir o yüzden sıkıntım çok arkadaşlar şu 1ay bi geçse de amniyosentezi bi an önce olsam mafoldumben
opuyorumnanaktanhosu buldum çok şükür şekerrr... inş iyi cıkar sonuclarınız. Maşallah valla koca 3 ay oldu. Dün gibi sıkıntılar aşılıyor ama inan bulantılar felan hafifleyince ohhhh dedim. Az olsun öz olsun :1hug:hoşgeldin cnm, gözünaydın sonuçların güzel çıkmış, darısı bizlere inşallah, bebişlker de sen de iyiymişsinşz maşallah cnm, aman nazar değmesin, biz de sizi öpüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?