2010 Şubat Anneleri

canım moralini bozma hemen bu testler kesin var demek değil ki sadece olabilme ihtimalini ölçüyor olmazsa başka testler de yaptır ölçümler yanlış da olabilir, :teselli:

inş. canm bakalım hayırlısı artık bana o kadar kesin konuştular ki bunun nedenini bile anlamış değilim

özge baska doktora gitme imkanın yokmu güzelim ?

canm ailem memlekette bi kaç doktora sonuçları göstermişler yengemde zaten başhemşire ordaki doktorlar ense kalınlığının iyi olduğunu ve yaşın genç olmasından dolayı riskin azaldığını ancak yinede yaşa göre risk değerinin fazla çıkması nedeniyle amniyosentez kesin yaptırsın demişler
ben ünv. çalıştığım için burda tıptaki doktor da risk çok yüksek dedi zaten tahlilide o yaptı
bilemedim bu testler ne kadar güvenilir ve kesin dedirtir o yüzden sıkıntım çok arkadaşlar şu 1ay bi geçse de amniyosentezi bi an önce olsam mafoldumben

canım çok sağol hoşgeldin sende herpimize güzel bir gün olsun yaşasın :enbuyukkk:

bildiginiz iyi bi yag varmi catlaklara karsi?

benimde karnımın iki yanında olustu ve bende hala birşey alamadım göğüslerim karnım acayıp kaşınıyor belliki çatlakların devamı gelecek...

KIZLAR BEN DAHA ÖNCE DE BİLGİ VERMİŞTİM AMA ATLANDI SANIRIM
ROC HAMİLELERDE ÇATLAK KREMİ
GÖĞÜS, KARIN, BACAK KULLANIMINA UYGUN
1 HAFTADIR KULLANIYORUM
HİÇ YAN ETKİSİ YOK GENELDE KAŞINTI OLURMUŞ BU KREMLERDE YAN ETKİ OLARAK
AMA BUNDA YOK BİLGİNİZ OLSUN

SENİN ADINA ÇOK SEVİNDİM CANIM DARISI BAŞIMIZA ARTIK

ÜZME KENDİNİ CANIM BEBİŞİNİ VE BİZİ DE.. ATLATIRSINIZ EMİNİM YAŞIN OLDUKÇA GENÇ AMİNOSENTEZDE BİR PROBLEM ÇIKMAYACAKTIR BU TESTLERİN %100 GÜVENİLİRLİĞİ YOK ZATEN O NEDENLE BİR KAÇ KEZ TEKRARLANIYOR
İÇİNİ RAHAT TUT SONU GÜZEL OLACAK MERAK ETME
BU ARADA ARAMIZA HOŞGELDİN kaydirigubbakcemile5

gunaydın kızlar bugun nasılsınız?Bulantıları hafıfleyen arkadaslarımız varmı?kaydirigubbakcemile2

VALLA BENİM HAFİFLEMİŞTİ CANIM CUMARTESİ YENİDEN BAŞLADI
BİZİM UFAKLIK FENA OLACAK BELLİ ŞİMDİDEN

VOLESCİM GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUZ CANIM
HEMEN YAZ BİZE TAMAM MI? a.s.

hoşgeldin cnm, gözünaydın sonuçların güzel çıkmış, darısı bizlere inşallah, bebişlker de sen de iyiymişsinşz maşallah cnm, aman nazar değmesin, biz de sizi öpüyoruz

kız fifa, hele sen eskisi kadar sık yazmıyorsun artık, demek gündüzleri uyuyorsun... seni gidi seniii...

sevilaycım çok sevindim, topiğimizin ikizleri iyi demek. aman iyi bak fıstıklara. ya cinsiyetleri ne olcak acaba. daha öğrenmedin heralde. 1 ay sonra öğrenirsin değil mi, çok heyecanlı.. biri kız biri erkek olsa tam süper olur bence. :) tabi ondan önce rabbim sağlıklı olmalarını nasip etsin..

rus takviminde yaparken sıfırlı girilmicekmiş o zaman başka çıkıyo cinsiyeti dene bak bana bi yaptım kız bi yaptım erkek çıktı çinde kız çıktı ,kameri çin takviminde erkek çıktı heheh

üff fikirevi, bu modeller gerçekten süper ama neden içinde 1 tanecik bile olsa erkek bebiş için model yok mafoldumben

ben de örgü kitabı aldım, ama o da bu blog gibi. güel güzel kız bebiş modelleri, dandik dandik erkek bebiş modelleri mafoldumben

anladım canım Hakkında hayırlısı olsun.. Ama unutma morelını yüksek tutmalısınki bebeğinde etkilenmesin.. Olumlu güzel şeyler düşün Rabbim büyüktür. O bi kapalı kutu.. üçlü tarama da var daha du bakalım..canını hiççç sıkma ve bol bol dua et bizim herkese ettiğimiz gibi. Yegenımıze ve kendine iyi bak emi

hoşgeldin cnm, gözünaydın sonuçların güzel çıkmış, darısı bizlere inşallah, bebişlker de sen de iyiymişsinşz maşallah cnm, aman nazar değmesin, biz de sizi öpüyoruz
opuyorumnanaktanhosu buldum çok şükür şekerrr... inş iyi cıkar sonuclarınız. Maşallah valla koca 3 ay oldu. Dün gibi sıkıntılar aşılıyor ama inan bulantılar felan hafifleyince ohhhh dedim. Az olsun öz olsun :1hug:

Kızlar 1 saattir yazmaya uğraşıyorum hata verio sayfa sinir geldiÇok üzgünüm çoook

MYDARLİNG-CNM iyi haberlerine sevinmdim inşallah test sonuçlarında güzel gelir.

VOLES-GELDİNMİ CNM ANLAT BAKALIM SENİN YARAMAZ NELER YAPTI

FİFA-CNM walla banada yolla o uykudan azıcık o verdiğim sitede cidden çok güzel hamile elbseleri var bak cnm müsait olduğunda.

ÖZGECİM-cnm bu ikili testler çok güvenip te kendini harap etme kesin sonuç vermiolar inşallah iyi haberlerinialıcaz seninde üzülüpte bebişinide üzme tatlım.

sevilaycım çok sevindim cnm bebişlerine senin kaç haftalık oldular cinsiyetleri bellimi okuyamadım geçmişi pek cnm benim pc de sorun var sanırım sayfa görüntülenemio.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…