2010 Şubat Anneleri

bu günlerde güzel haberlerimiz artıyor seninde gözün aydın hep böyle güzel haberlerle devam edelim inşallah

selam kızlar. sonuçları iyi çıkanlar, bebeğini görenler, bulantıları azalanlar: hepinizin gözü aydın. doktora gidecek olanların da iyi haberlerle dönmesi dileğiyle.

canım ben 14. haftama başladım.. walla bende çok mutluyum .. bu bulantılar ömrümün sonuna kadar bırakmaz beni artık böyle yaşamaya alışmalıyım derken bıraktı yakamı çok mutluyum...

KIZLAR HEPİNİZ SAĞOLUN VALLA BENDE 1 EYLÜLÜ NASIL BEKLİCEM ÇATLICAM YOKSA AY ÇOK ZOR GEÇMİYO ZAMAN ALLAHTAN SİZLER VARSINIZ KIZLARR :lepi:

canım ben 14. Haftama başladım.. Walla bende çok mutluyum .. Bu bulantılar ömrümün sonuna kadar bırakmaz beni artık böyle yaşamaya alışmalıyım derken bıraktı yakamı çok mutluyum...

maşşallah mydarling çok sevindim darısı geride kalan arkadaşlara olsun inş

sağol canım çok teşşekkürler

sağol canım benim darısı sigarayı bırakmaya çalışıp bırakamayan arkadaşlarıma ve eşlerine...

selam kızlar. sonuçları iyi çıkanlar, bebeğini görenler, bulantıları azalanlar: hepinizin gözü aydın. doktora gidecek olanların da iyi haberlerle dönmesi dileğiyle.

sağol canım.. sizlerinde iyi haberlerini alırız inşallah hayırlısıyla...

o zaman bize kımse puan vermemiş...

aşkolsun cnm ben verdim mesela, size kimin puan verdiğini, hangi mesajdan dolayı verdiğini kullanıcı paneli yazan yeretıkladığınızda görürsünüz

canım inşallah sen ve tüm bulantısı olanlar atlatırsınız bir an önce

gözünaydın cnm, hadi hayırlı haberlerle gelirsin inşallah

bu günlerde güzel haberlerimiz artıyor seninde gözün aydın hep böyle güzel haberlerle devam edelim inşallah

inşallah cnm bundan sonra hepimiz güzel devam ederiiz

Sağol canım amin.. İnşallah herkesin yüzünü güldürür Allahım..
Allah evlat hasreti çeken herkese nasip etsin, hamile olanlarada sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah..

aa evet herkesin isminde yani sağ tarafta yeşil kutuların üstüne gelince bişiler yazıo ben hepinize puan vercem sevdim bu işi heheheeheee
benim için yazdığı şeyde çok komik yaaa bi okuyun kızlar

CANLARIM yazdıklarınızı okuyorum ama baş ağrısından çatlıcam ayağa kalkıyorum gözüm kararıyor uzun sürüyor birde cvp yazamadım hiçbirinize beni mazur görün bugünlük.:1no2:
sadece okuma işlevi gerçekleştirebiliyorum hatta pc kapattım ama cnm sıkılıo öylede hamilelikle ilgili şeyler okuyorum.eşleriyle küs olanlar kızlar bakın okurken neye denk geldim isterseniz bir okuyun hepinizi öpüyorum.:1hug:

Gebelik hem sizin hem de eşinizin ruh dünyasını değiştirir. Siz gebeliğinize bedensel ve ruhsal olarak adapte olurken, eşiniz de ruhsal olarak babalığa adapte olmaktadır. Erkeklerde bedensel adaptasyon elbette olamamakta, olursa da ancak sizinle birlikte kilo almak şeklinde olmaktadır:))
Hurafe: erkek bebek bekleyen baba adayları eşleriyle birlikte kilo alırlar...

Siz değiştiğiniz için mi eşinizin veya insanların tutumunu farklı algılıyorsunuz?, yoksa siz aynısınız insanlar mı değişiyor? Her kombinasyon doğru olabilir. Baba adayları nasıl bir tutum izlemek durumunda olacaklarını bilemeyebilirler ve neticede tutumları size "değişik" gelebilir. Teatral açıdan bakılacak olursa birçok örnek bulabiliriz: Bir zamanlar TV'de bolca seyredilen Çocuklar Duymasın dizisindeki Selami aslında özgüvenden yoksun, nasıl bir yol izlemesi gerektiğini bilmeyen, bu nedenle de en kolay yola başvuran bir tiplemedir. Herşeyi abartmakta ve olaylara gereğinden daha fazla değer vermektedir. Bu tutumun tam zıt kutbunda ise eşinin hamileliğini tümüyle yok sayan ve ne doktor takiplerine giden, ne eşinin iş yükünü hafifletmeye istekli, arkadaşlarıyla kahve yaşantısını aynen devam ettiren baba adayı örneği yer almaktadır. Bu baba adayı da yine özgüvenden yoksundur ve yoksayma mekanizmasıyla kendini rahatlatmaya çalışmaktadır.

Siz şu anda eşinizin (baba adayının) ne kadar duyarsız olduğunu düşünüyor olabilirsiniz. Yanılıyor olma ihtimaliniz çok yüksek. Erkeklerin büyük çoğunluğu eşlerinin hamileliğinden ruhsal olarak etkilenirler. Başka bir kutupta bu etkilenme agresif davranışlara bile dönüşebilmektedir.

Yukarıda bahsedilen tiplemeler uç örneklerdir ve çoğu baba adayı doğru tutumu yakalar. Yakalarken bazen hata yapabilir, ama zeki erkekler her zaman eşlerinin yanında olmayı, ona tam destek vermeyi başarırlar. Şu anda eşinizin tutumundan rahatsız oluyorsanız ona kendine özgü doğru tutumu bulması için şans verin.

Bu yazıyı okuyan baba adaylarına eski bir baba adayı, bir baba olarak önerim, mümkün olduğunca gebelik muayeneleri esnasında (tümünde olmasa da) bulunmaları, eşlerindeki ruhsal değişikliklere duyarlı olmaları ve onlara maksimum tolerans göstermeleridir. Bu tutumun hediyesi mutlu bir anne ve eş, ve doğacak bebeğinizin mutlu bir çocukluğunun şimdiden atılan temelleridir. Kadınların ruh dünyasının cinsel yaşama da yansıyabileceği unutulmamalı ve isteksiz görünen eşe anlayışlı davranılmaya çalışılmalıdır.

Anne adayları da benzer şekilde eşlerindeki iyi niyetli çabayı görmeye çalışmalıdırlar. Zaman zaman oluşan çatışmalar doğacak bebeğin size ne kadar ihtiyacı olduğu düşünülerek rahatlıkla aşılabilir niteliktedir.

aa evet herkesin isminde yani sağ tarafta yeşil kutuların üstüne gelince bişiler yazıo ben hepinize puan vercem sevdim bu işi heheheeheee
benim için yazdığı şeyde çok komik yaaa bi okuyun kızlar

tek yeşil karesi olanlarda hep aynı şey yazıyo

ÇOK SAĞOL CANIM VALLA DOĞRU NE KADAR MANTIKLI ÇOK GÜZEL PAYLAŞIMLAR BUNLARRR :lepi:

sağol cnm bence bunu erkeklerede günde en az 10 kere okutmak lazım :roflol:

paylaşım için teşekkürler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…