geçen p.tesi abimin eşi doğum yaptı oda öyle düşünüyordu tam ameliyathaneye giderken vazgeçti genel anestezi istedi dr ne yaptıysada vazgeçiremedi tamamen uyumak istiyorum diye ısrar etti.neyse şimdi çok tatlı bebişimiz oldu onu gördükçe iyice heyecanlanıyorum şubat gelsin bi an önce :dance:
hoş geldin tatlım iyiz sen nasılsın?
Kızlar bende epİdural sezeryan yada normal doĞum dÜŞÜnÜyorum ama genede bellİ olmaz
sağ üstte yazan kötü içeriğin yanında bi terazi var. ona tıklayarak puan veriyorsun canım.bugün daha iyiyim dün biraz başım tutumuştu yine de
kızlar puanlamayı nasıl yapıyoruz ben de sizlere vereyim eskileri okuyorum da bir taraftan
sen de bebeğini ilk görmek isteyenlerdensin desene opuyorumnanaktan
Sen ne diosun cnm benim midem bulanıo ya eşimin görümcemin kayınvaldemin hepsinin midesi bulanıo bende diorumki benim midemde çok bulanıo görümcem demesinmi neden bulanıo acaba seçil senin diyekafamçokkarıştıkaydirigubbakcemile3
normal doğum yapmaya engel bişe yoksa normal doğumu tercih etmekte yarar var şansen ben ilk doğumumu normal yapmış biri olarak tavsiye ederim
kızlar ben geldim nasılsınız bugün?:dance:
inşallah canım, allah gönlüne göre versin.
ben de epidural anesteziye sıcak bakıyorum ama bel ağrısı oluyormuş doğumdan sonra. emin olamadım o yüzden.
hoşgeldin cnm
zehracım dr cinsiyetini kemik yapısına göre tahmin etti. %90 erkek dedi..
arya.. canım baş ağrısını ben de iyi bilirim. sende de mi migren var acaba? zaten hamileliğin bu döneminde baş ağrısı olabilirmiş. Allah kolaylık versin canım..
aynen canım epidural normal doğumda oluyo duymuşmuydunuz...
ya kızlar tmm epidural normal doğum iyi de o iğne çok can yakıyormuş ya ben korkuyorum.bana dr sen normal doğum yapamazsın dedi.daha önce kürtaj oldum ilk hamileliğimde mecburi o zaman söyledi çok zorlandım kürtajda bile dedi.napıcam bilmiyorum.
hayırlı haberler olsun inşallahKızlar merhaba. Lütfen kusuruma bakmayın sürekli gelemiyorum aranıza. Ama arada okuyorum güzel haberlerinizi.. :kedi:
Geçmişin hepsine bakamadım ama Voles bebeğinin resimlerini gördüm maşallah çok güzel gözün aydın canım.
yaren_h oğlun oluyormuş canım. Nasıl belli oldu cinsiyeti? Benim doktorumda bir kabarıklık var erkeğe benziyor ama erken dedi çok merak ediyorum.. Sağlıklı olsunda kız erkek farketmez aslında..
Dün 12. haftamızı doldurduk. Doktor kontrolümüz vardı.
Herşey yolunda çok şükür..:Saruboceq:
Maşallah çok güzel pozlar verdi teyzeleri. Ense kalınlığı ölçüldü 1.10 milim çıktı. Boyumuzda 51 milim. Doktorumuzda çok beğendi.
Sabahta kan testi için hastanedeydim.
Bugün sonuçları alabilirmişim. İnşallah sonuçlarda güzel çıkar.
Aramıza yeni katılan arkadaşları tebrik ederim. İkili test yaptıran ve bebeğini gören tüm arkadaşlarımızın da gözü aydın..
Hepinizi öpüyorum. Kendinize iyi bakın..
benden yüksek olanlarda var mesela ilk aklıma gelen caneylom, ama olsun şubat annelerinin hepsinin benim kalbimdeki değerleri aynı puana göre deği cnm Şeniz :lepi:
evet cnm senin neden miden bulanıyor ki eşin, görümcen kaynanan varken sana sıra mı gelir sırnaşık şey
bende eşime diyorum ki bizim ikizimiz olacak galiba diye o da şaşırıyor nasıl diye, diyorum ki ikizlerden biri bende diğeri sende büyüyor ben de ne belirti varsa sende de o belirti benden fazlasıyla oluyor diyorum, bu aralar onun göbişi de büyüdü kaydirigubbakcemile3 bak diyom bebiş de büyüyor :roflol: :roflol:
kızlar biraz erken olacak ama benim bu ara çok araştırdığım bi konu: nasıl doğum yapmak istiyorsunuz? neden?
her doğum şeklinin avantaj ve dezavantajları var. doğru karar vermek lazım
bu doğum konusu beni çok korkutuyo normal doğum istiyorum ama bakalım abimin eşine hep normal dediler son anda sezeryanla doğum yaptı 2 ay önce onu görünce sezeryandan korktum annemde ilerde sezeryan mecburi olursa diye bana morel vermeye çalışıyo o daha kolay diye ama hayırlısı
canım hayırlısı neyse senin için o olsun belki tam doğum esnasında bişiyciğin kalmaz normal doğum yapar pırt die çıkarıverirsin kalbini ferah tut herşey çok güzel olacakalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?