2010 Şubat Anneleri

Kızlar bende epıdural sezeryan yada normal doĞum dÜŞÜnÜyorum ama genede bellı olmaz

aa yook bebeğimi ilk ben görmeliyim. asla genel anestezi düşünmem. ama ağrı hissetmeden (sadece kasılmaları hissederek ) normal doğum yapmak çok cazip bence.

bugün daha iyiyim dün biraz başım tutumuştu yine de
kızlar puanlamayı nasıl yapıyoruz ben de sizlere vereyim eskileri okuyorum da bir taraftan
sağ üstte yazan kötü içeriğin yanında bi terazi var. ona tıklayarak puan veriyorsun canım.

slm kızlar nasılsnız? bende allah kısmet ederse bir aksilik olmazsa epidural sezeryan istiyorum. apartmandaki komşularım hep öyle doğum yapmışlar çok memnunlar. bende öyle dğum yapmak istiyorum ama allah en hayırlısı ne ise onu kısmet etsin.

aman yarabbim sizinkisi daha kapsamlı ozaman sülale hamileliği yaşıosun :)) görümcen haklı hamile gibi nie bulanıoki miden sende canımm ayıppp..

normal doğum yapmaya engel bişe yoksa normal doğumu tercih etmekte yarar var şansen ben ilk doğumumu normal yapmış biri olarak tavsiye ederim

bende öncelikle normal doğum diyorum her nekadra korksamda sezeryan bir ömür boyu taşıyosun tabi zorunlu olursa mecburuz ama hayırlısı bakalım

kızlar ben geldim nasılsınız bugün?:dance:

haşgeldin tontişşş iyiyiz bugün genel olarak sankimm

inşallah canım, allah gönlüne göre versin.
ben de epidural anesteziye sıcak bakıyorum ama bel ağrısı oluyormuş doğumdan sonra. emin olamadım o yüzden.

bel ağrısı olduğunu bende duydum bu şekilde doğum yapandan hemde ...

fifa sen beni güldürdün allah ta seni güldürsün yaa eşinle ilgili yazdıkların. öldüm yaaaaa süpersin alah neşeni hiç bozmasınn canımcım

ya kızlar tmm epidural normal doğum iyi de o iğne çok can yakıyormuş ya ben korkuyorum.bana dr sen normal doğum yapamazsın dedi.daha önce kürtaj oldum ilk hamileliğimde mecburi o zaman söyledi çok zorlandım kürtajda bile dedi.napıcam bilmiyorum.

Kızlaaar...
Yazamadım dünden beri doktor amca çok sağlıklı çok iyi dedi ama 1 hafta önce doğacak galiba dedi bebişim 9+0 olması gerekirken yine 1 hafta ile büyük çıktı veee 10+1 miş.. aman nazar degmesin!!ben de hemen sayacı değiştirdimzemuszemus Ondan mı acaba karnım sürekli şişiyooo ve öne doğru bir pinokyo misalii uzuyor..kaydirigubbakcemile3ay bilmiyourm bizim testlerimize de bu sayede 2 hafta kalmış oldu... ama ben de hipotiroid oldugundan bu seferki doktor bu konu onemli dedi.. zeka testini yapıcaaz dedi.. inşallah herşey yolunda gider... doktor iyiydi çok sevdikvereliniortak ama hastane konusu kafamı karıştırmaya devam ediyorkafamçokkarıştı.. Hmm bu arada gecen gittigim doktorda yarın kontrole cagirdi o ikiz gibi yada ayaginin ucunda bişii var falan demişti merak etmiştim ondan ona da gitcem!! neyse doktor fikrimizi tam kesinleştirince iyice rahat etcez... Sizi çoookkk öpüyorum biz de büyük bi zeytin tanesi boyutuna ulaştık ! :))

hepinizi öptüm!!!kaydirigubbakcemile5

bu doğum konusu beni çok korkutuyo normal doğum istiyorum ama bakalım abimin eşine hep normal dediler son anda sezeryanla doğum yaptı 2 ay önce onu görünce sezeryandan korktum annemde ilerde sezeryan mecburi olursa diye bana morel vermeye çalışıyo o daha kolay diye ama hayırlısı

cnm bilmemki migren varmı ama hamilelikten önce nadir ağrırdı başım o da çok şiddetli değildi.acaba hamilelik şekeri gibi hamilelik migrenidemi oldu bende:1shok:

canım hayırlısı neyse senin için o olsun belki tam doğum esnasında bişiyciğin kalmaz normal doğum yapar pırt die çıkarıverirsin kalbini ferah tut herşey çok güzel olacakalkisalkisalkis

hayırlı haberler olsun inşallah

kaydirigubbakcemile3 cnm benim eşiminde karnı şişiyor yemeklerden sonra bende aynısını diorum hatta o bana dior benim karnım senden büyük die.hergece uyumadan söylediği tek laf senin karnın nie büyümedi halen diyor benide şüphelendiriyormirmirmirmir geçen kontrole gittiğimizde doğumu yaklaşan hamişler vrdı bir bayan vardı çok zayıftı ama maşallah karnı çoook büyüktü eşim korktu bana dediki sendemi böyle olucaksın dalga geçti benimle ama o bayanın kesin çoğul gebelikte bana çok şeker geldi tabide ahhh bu erkekler dalga geçicek şey bulsunlarda.dedimki benimle bir dalga geç bak napıyorum seniÇok üzgünüm çoook

kızlar biraz erken olacak ama benim bu ara çok araştırdığım bi konu: nasıl doğum yapmak istiyorsunuz? neden?
her doğum şeklinin avantaj ve dezavantajları var. doğru karar vermek lazım

canım allahtan bi mani olmazsa kesinlikle normal doğum canım... hem anne hem bebek için en sağlıklı yöntem bu.. tabi aksi bişey yoksa ne biliyim bebek dönmemiştir yada kordona dolanmıştır vs.. ama onun dışında kesinlikle normal... daha önce bunu yazmıştım ama tekrarliyim.. normal doğumda yaşanan her sancıda kasılmada bebeğe anneden kordon aracılığıyla giden sıvı oksijen kesiliyor.. bu esnadada bebek kendi akciğerlerini çalıştırıyor yani bizim her yaşadığımız sancı aslında bebek için çok önemli... biz kendi keyfimiz rahatımız için bebeğimiz adına çok önemli bi olayı es geçiyoruz.. adı üstünde normal doğumm.. olması gereken.. normal doğumda bebek dooğduktan hemen sonra anne emzirebiliyor onu ama sezeryanda hem bebek hemde anne fizyolojik olarak doğumu yaşamadığı için anne sütünün gelmesi 2 günü bulabiliyor... kimseyi seçiminden dolayı tabiki yargılayamam ama rahatımız için o minicik yavrunun sağlığıylada bence oynamaya hakkımız yok.. 9 ay çekiyosak bence 1 saat daha çekebiliriz...

:uhm:evet aynen ben de biraz korkuyorum açıkçası normal doğumda daha çabuk iyileşiyormuşsun ama bilemiyorum güvenemiyorum kendime ne tür olursa olsun epidural olsun diye düşünüyorum ama tansiyonum falan düşerse diye endişeleniyorum amaaaaaaan bi sürü düşünce dolaşıp duruyo kafamda işte

Kızlar ıkılı test sonuÇlarını alanların bhcg deĞerlerı ne hanı bır duyum varya 50 nın altıysa erkek ÜstÜyse kız dıyolar sız duydunuz mu bÖle bıŞeyyy

canım hayırlısı neyse senin için o olsun belki tam doğum esnasında bişiyciğin kalmaz normal doğum yapar pırt die çıkarıverirsin kalbini ferah tut herşey çok güzel olacakalkisalkisalkis

walla hayırlısı olsun cnm hep öyle diorum bebeğimiz ve bizim için hangi doğum hayırlıysa Allah hepimize onu nasip etsin:Saruboceq: benim doğumum şöyle olucak die ısrar etmemek lazım Allah en doğrusunu bilir.hem kızlar ya bu doğum olayını 7.aylarda konuşmaya başlasak şimdi hamileliğin tadını çıkarsak insan ürküo biraz gerçi kucağına aldığında tüm acın diner ama olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…