2010 Şubat Anneleri

zemuszemus
ne habersiniz kızlar sonucum çıkmış temizmiş çok şükür ama henüz dr la konuşamadım kısmet olursa 27 sinde randevum var o zaman detaylı konuşuruz sizde ne var ne yok
CANIM GÖZÜN AYDIN
dövelim kız fatoş..hakediyolar bazen..bizim kıymetimizi unutuyorlar, hatırlatmak lazım klava:
EVET CANIM YA BİZ NAZ YAPACAĞIMIZA ONLAR YAPIYO DİMİ
ARKADAŞLAR ŞİMDİ DOKTORUM ARADI İÇİMEMİ DOĞMUŞ NE ACABA TEMİZ ÇIKMIŞ SONUÇLARIM ÇOK SEVİNDİMM OLEYYY :lepi:
GÖZÜN AYDIN CANIM
GÖZÜN AYDIN CANIM
SAĞOL CANIM DARISI TÜM BEKLEYENLERİN BAŞINA İNŞALLAH :lepi:
AMİNNNNNNNNNNNNNNN

evet evet öyle kare sayısına göre bişiler yazmışlar tek kare sadece benmiyim yaaa:asigim:

cnm tek karesin ama hoş bişey yazıyor aramızda bir guru var o da fifa :hooray:volestede çok güzel yazıyor.bizdaha çabalıcakmışızkaydirigubbakcemile3

çok güzel bi paylaşım saol yine bütün iş erkeklere düşüyo bence burdada yazdığı gibi onların ruh halleri daha değişik bence benimkinin en azından öle ben hasta oldummu o dahaa fazla oluyo beni delirtiyoo seni hasta gördümmü böle oluyom dio bide bana moral verip iyileştircene allahm yhaa

Sen ne diosun cnm benim midem bulanıo ya eşimin görümcemin kayınvaldemin hepsinin midesi bulanıo bende diorumki benim midemde çok bulanıo görümcem demesinmi neden bulanıo acaba seçil senin diyekafamçokkarıştıkaydirigubbakcemile3

cnm tek karesin ama hoş bişey yazıyor aramızda bir guru var o da fifa :hooray:volestede çok güzel yazıyor.bizdaha çabalıcakmışızkaydirigubbakcemile3

:)) evet ya çok güldüm biraz daha çaba dio ha gayret dio sırnaşık şey kızlar ben bi yemek yiyip geleyim acıktık bizzz.. anne kız diyesim geldii ( allah söletti) sağlıcakla kalın:)

kızlar biraz erken olacak ama benim bu ara çok araştırdığım bi konu: nasıl doğum yapmak istiyorsunuz? neden?
her doğum şeklinin avantaj ve dezavantajları var. doğru karar vermek lazım

kızlar biraz erken olacak ama benim bu ara çok araştırdığım bi konu: nasıl doğum yapmak istiyorsunuz? neden?

normal doğum yapmaya engel bişe yoksa normal doğumu tercih etmekte yarar var şansen ben ilk doğumumu normal yapmış biri olarak tavsiye ederim

hayır olmadı sezeryan doğum tercih edenleri hiç anlayamadım bu yüzden.herhangi bi sorun olmazsa tekrar normal doğum istiyorum

inşallah canım, allah gönlüne göre versin.
ben de epidural anesteziye sıcak bakıyorum ama bel ağrısı oluyormuş doğumdan sonra. emin olamadım o yüzden.

zehracım dr cinsiyetini kemik yapısına göre tahmin etti. %90 erkek dedi..

arya.. canım baş ağrısını ben de iyi bilirim. sende de mi migren var acaba? zaten hamileliğin bu döneminde baş ağrısı olabilirmiş. Allah kolaylık versin canım..

benden yüksek olanlarda var mesela ilk aklıma gelen caneylom, ama olsun şubat annelerinin hepsinin benim kalbimdeki değerleri aynı puana göre deği cnm Şeniz :lepi:

evet cnm senin neden miden bulanıyor ki eşin, görümcen kaynanan varken sana sıra mı gelir sırnaşık şey

bende eşime diyorum ki bizim ikizimiz olacak galiba diye o da şaşırıyor nasıl diye, diyorum ki ikizlerden biri bende diğeri sende büyüyor ben de ne belirti varsa sende de o belirti benden fazlasıyla oluyor diyorum, bu aralar onun göbişi de büyüdü kaydirigubbakcemile3 bak diyom bebiş de büyüyor :roflol: :roflol:

:)) evet ya çok güldüm biraz daha çaba dio ha gayret dio sırnaşık şey kızlar ben bi yemek yiyip geleyim acıktık bizzz.. anne kız diyesim geldii ( allah söletti) sağlıcakla kalın:)

afiyet olsun cnm, Allah gönlüne göre versin inşallah

canım ben nasip olursa normal istiyorum ama Allah hayırlısı neyse onu nasip etsin mecbur kalırsam ancak sezeryan düşünürüm

peki doğum sonrası yaşadığın bi problem olmadı mı?

normal doğum en sağlıklısı cnm,

inşallah canım, allah gönlüne göre versin.
ben de epidural anesteziye sıcak bakıyorum ama bel ağrısı oluyormuş doğumdan sonra. emin olamadım o yüzden.

geçen p.tesi abimin eşi doğum yaptı oda öyle düşünüyordu tam ameliyathaneye giderken vazgeçti genel anestezi istedi dr ne yaptıysada vazgeçiremedi tamamen uyumak istiyorum diye ısrar etti.neyse şimdi çok tatlı bebişimiz oldu onu gördükçe iyice heyecanlanıyorum şubat gelsin bi an önce :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…