tek yeşil karesi olanlarda hep aynı şey yazıyo
paylaşım için teşekkürler canım
CANIM GÖZÜN AYDINne habersiniz kızlar sonucum çıkmış temizmiş çok şükür ama henüz dr la konuşamadım kısmet olursa 27 sinde randevum var o zaman detaylı konuşuruz sizde ne var ne yok
EVET CANIM YA BİZ NAZ YAPACAĞIMIZA ONLAR YAPIYO DİMİdövelim kız fatoş..hakediyolar bazen..bizim kıymetimizi unutuyorlar, hatırlatmak lazımklava:
GÖZÜN AYDIN CANIMARKADAŞLAR ŞİMDİ DOKTORUM ARADI İÇİMEMİ DOĞMUŞ NE ACABA TEMİZ ÇIKMIŞ SONUÇLARIM ÇOK SEVİNDİMM OLEYYY :lepi:
GÖZÜN AYDIN CANIMKızlar merhaba. Lütfen kusuruma bakmayın sürekli gelemiyorum aranıza. Ama arada okuyorum güzel haberlerinizi.. :kedi:
Geçmişin hepsine bakamadım ama Voles bebeğinin resimlerini gördüm maşallah çok güzel gözün aydın canım.
yaren_h oğlun oluyormuş canım. Nasıl belli oldu cinsiyeti? Benim doktorumda bir kabarıklık var erkeğe benziyor ama erken dedi çok merak ediyorum.. Sağlıklı olsunda kız erkek farketmez aslında..
Dün 12. haftamızı doldurduk. Doktor kontrolümüz vardı.
Herşey yolunda çok şükür..:Saruboceq:
Maşallah çok güzel pozlar verdi teyzeleri. Ense kalınlığı ölçüldü 1.10 milim çıktı. Boyumuzda 51 milim. Doktorumuzda çok beğendi.
Sabahta kan testi için hastanedeydim.
Bugün sonuçları alabilirmişim. İnşallah sonuçlarda güzel çıkar.
Aramıza yeni katılan arkadaşları tebrik ederim. İkili test yaptıran ve bebeğini gören tüm arkadaşlarımızın da gözü aydın..
Hepinizi öpüyorum. Kendinize iyi bakın..
AMİNNNNNNNNNNNNNNNSAĞOL CANIM DARISI TÜM BEKLEYENLERİN BAŞINA İNŞALLAH :lepi:
evet evet öyle kare sayısına göre bişiler yazmışlar tek kare sadece benmiyim yaaa:asigim:
CANLARIM yazdıklarınızı okuyorum ama baş ağrısından çatlıcam ayağa kalkıyorum gözüm kararıyor uzun sürüyor birde cvp yazamadım hiçbirinize beni mazur görün bugünlük.:1no2:
sadece okuma işlevi gerçekleştirebiliyorum hatta pc kapattım ama cnm sıkılıo öylede hamilelikle ilgili şeyler okuyorum.eşleriyle küs olanlar kızlar bakın okurken neye denk geldim isterseniz bir okuyun hepinizi öpüyorum.:1hug:
Gebelik hem sizin hem de eşinizin ruh dünyasını değiştirir. Siz gebeliğinize bedensel ve ruhsal olarak adapte olurken, eşiniz de ruhsal olarak babalığa adapte olmaktadır. Erkeklerde bedensel adaptasyon elbette olamamakta, olursa da ancak sizinle birlikte kilo almak şeklinde olmaktadır:))
Hurafe: erkek bebek bekleyen baba adayları eşleriyle birlikte kilo alırlar...
Siz değiştiğiniz için mi eşinizin veya insanların tutumunu farklı algılıyorsunuz?, yoksa siz aynısınız insanlar mı değişiyor? Her kombinasyon doğru olabilir. Baba adayları nasıl bir tutum izlemek durumunda olacaklarını bilemeyebilirler ve neticede tutumları size "değişik" gelebilir. Teatral açıdan bakılacak olursa birçok örnek bulabiliriz: Bir zamanlar TV'de bolca seyredilen Çocuklar Duymasın dizisindeki Selami aslında özgüvenden yoksun, nasıl bir yol izlemesi gerektiğini bilmeyen, bu nedenle de en kolay yola başvuran bir tiplemedir. Herşeyi abartmakta ve olaylara gereğinden daha fazla değer vermektedir. Bu tutumun tam zıt kutbunda ise eşinin hamileliğini tümüyle yok sayan ve ne doktor takiplerine giden, ne eşinin iş yükünü hafifletmeye istekli, arkadaşlarıyla kahve yaşantısını aynen devam ettiren baba adayı örneği yer almaktadır. Bu baba adayı da yine özgüvenden yoksundur ve yoksayma mekanizmasıyla kendini rahatlatmaya çalışmaktadır.
Siz şu anda eşinizin (baba adayının) ne kadar duyarsız olduğunu düşünüyor olabilirsiniz. Yanılıyor olma ihtimaliniz çok yüksek. Erkeklerin büyük çoğunluğu eşlerinin hamileliğinden ruhsal olarak etkilenirler. Başka bir kutupta bu etkilenme agresif davranışlara bile dönüşebilmektedir.
Yukarıda bahsedilen tiplemeler uç örneklerdir ve çoğu baba adayı doğru tutumu yakalar. Yakalarken bazen hata yapabilir, ama zeki erkekler her zaman eşlerinin yanında olmayı, ona tam destek vermeyi başarırlar. Şu anda eşinizin tutumundan rahatsız oluyorsanız ona kendine özgü doğru tutumu bulması için şans verin.
Bu yazıyı okuyan baba adaylarına eski bir baba adayı, bir baba olarak önerim, mümkün olduğunca gebelik muayeneleri esnasında (tümünde olmasa da) bulunmaları, eşlerindeki ruhsal değişikliklere duyarlı olmaları ve onlara maksimum tolerans göstermeleridir. Bu tutumun hediyesi mutlu bir anne ve eş, ve doğacak bebeğinizin mutlu bir çocukluğunun şimdiden atılan temelleridir. Kadınların ruh dünyasının cinsel yaşama da yansıyabileceği unutulmamalı ve isteksiz görünen eşe anlayışlı davranılmaya çalışılmalıdır.
Anne adayları da benzer şekilde eşlerindeki iyi niyetli çabayı görmeye çalışmalıdırlar. Zaman zaman oluşan çatışmalar doğacak bebeğin size ne kadar ihtiyacı olduğu düşünülerek rahatlıkla aşılabilir niteliktedir.
çok güzel bi paylaşım saol yine bütün iş erkeklere düşüyo bence burdada yazdığı gibi onların ruh halleri daha değişik bence benimkinin en azından öle ben hasta oldummu o dahaa fazla oluyo beni delirtiyoo seni hasta gördümmü böle oluyom dio bide bana moral verip iyileştircene allahm yhaa
cnm tek karesin ama hoş bişey yazıyor aramızda bir guru var o da fifa :hooray:volestede çok güzel yazıyor.bizdaha çabalıcakmışızkaydirigubbakcemile3
cnm tek karesin ama hoş bişey yazıyor aramızda bir guru var o da fifa :hooray:volestede çok güzel yazıyor.bizdaha çabalıcakmışızkaydirigubbakcemile3
kızlar nerde ne yazıyo anlamadım ne karesicadıarzu
kızlar biraz erken olacak ama benim bu ara çok araştırdığım bi konu: nasıl doğum yapmak istiyorsunuz? neden?
her doğum şeklinin avantaj ve dezavantajları var. doğru karar vermek lazım
normal doğum yapmaya engel bişe yoksa normal doğumu tercih etmekte yarar var şansen ben ilk doğumumu normal yapmış biri olarak tavsiye ederim
peki doğum sonrası yaşadığın bi problem olmadı mı?
kızlar ben geldim nasılsınız bugün?:dance:
hayır olmadı sezeryan doğum tercih edenleri hiç anlayamadım bu yüzden.herhangi bi sorun olmazsa tekrar normal doğum istiyorum
Sen ne diosun cnm benim midem bulanıo ya eşimin görümcemin kayınvaldemin hepsinin midesi bulanıo bende diorumki benim midemde çok bulanıo görümcem demesinmi neden bulanıo acaba seçil senin diyekafamçokkarıştıkaydirigubbakcemile3
:)) evet ya çok güldüm biraz daha çaba dio ha gayret dio sırnaşık şey kızlar ben bi yemek yiyip geleyim acıktık bizzz.. anne kız diyesim geldii ( allah söletti) sağlıcakla kalın:)
kızlar biraz erken olacak ama benim bu ara çok araştırdığım bi konu: nasıl doğum yapmak istiyorsunuz? neden?
her doğum şeklinin avantaj ve dezavantajları var. doğru karar vermek lazım
peki doğum sonrası yaşadığın bi problem olmadı mı?
inşallah canım, allah gönlüne göre versin.
ben de epidural anesteziye sıcak bakıyorum ama bel ağrısı oluyormuş doğumdan sonra. emin olamadım o yüzden.
hoşgeldin cnmkızlar ben geldim nasılsınız bugün?:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?