2010 Şubat Anneleri

EBRULı BENıM DE GEÇMEDı CNM DAHA BULANTILARIM DR UM BALAYI DÖNEMıNE GıRDıN ARTIK EN RAHAT GÜNLERıNı GEÇıRECEKSıN DEDı AMA GEÇMEDı HALA YARIM SAAT ÖNCE YıNE ÇIKARTTIM MALESEFF :s

yok canım bizimki sigara içmiyo :) ben içerdim hamilelikten önce o içmezdi :) aslında çok uysaldır, beni hiç kırmaz ama, ne bileyim dün heyheyleri üstündeydi.. dur bakalım bu akşam ne olacak?

canım hepimizin bazen sinirli olduğu zamanlarda istemeden karşısındakini kırdığı olmuştur, insanı herşey bizler için, önemli olan büyütmemek, bak gör akşama barışırsınız

canım iyi yapmışsın payşaş tabi, yeri geldikçe herkes burada farklı sorunlarını paylaşabiliyor derler ya üzüntüler paylaştıkça azalır, sevinçler paylaştıkça çoğalırmış, bizde paylaşmak için burada değilmiyiz :teselli: Şeniz

YARENCİM PAYLAŞICAZ Kİ RAHATLIYALIM O ANLAR HATASINI ERKEK MİLLETİ NEYE KIZIP SİNİRLENDİ ALLAH BİLİR.HATASINI ANLAMASSA DÖVERİZ ENİŞTEYİ....klava::roflol::roflol:

vereliniortak sırnaşık şey

Mydarlıng yaptırdıgın yere gÖre sonuÇlar deĞıŞıyo cnm benım 1 hf dan Önce Çıktı burda bır baŞka arkadaŞımız 1 hf sonra ÖgrenmıŞtı bılemıyorum yanı bır hf zamanı var

canım ben bu puan işini hiç anlamadım zaten banada anlatırmısınız ne olurr laelaelaelaelae

ARKADAŞLAR ŞİMDİ DOKTORUM ARADI İÇİMEMİ DOĞMUŞ NE ACABA TEMİZ ÇIKMIŞ SONUÇLARIM ÇOK SEVİNDİMM OLEYYY :lepi:

yukarıdaki teraziye tıkladığında o kullanıcının puanı artıyormuş. puanı artınca da adının yanında gözüken kalpler artıyormuş..başka da bi işe yaramıyor zannımca kafamçokkarıştı

MaŞŞallah mydarlıng Çok sevındım darısı gerıde kalan arkadaŞlara olsun ınŞ

ARKADAŞLAR ŞİMDİ DOKTORUM ARADI İÇİMEMİ DOĞMUŞ NE ACABA TEMİZ ÇIKMIŞ SONUÇLARIM ÇOK SEVİNDİMM OLEYYY :lepi:

gözün aydın canım çok sevindim .. hep güzel haberler alırsın inşallahhh.. darısı bizlere... ta ayın 8 ini nasıl bekliycem ben ya.. off

ebru canım sen nerelerdeydin ne zamandır göremedim seni bulantı dışında nasıl sağlığın....

kızlar selam,
volescim bulantının azalmasına cok sevindim.kacıncı hafta baslamıstı senin ??
bu arada ben armutun hamilelikte bulantıyı azalttıgını gecen hafta gazetede okudum.oncesinde seviyordum bu haberi okuduktan sonra daha cok yer oldum :)
ama elmayı da deniycem oglen alıcam kızlar.
off ben de atlatsam su bulantıları halen hap kullanıyorum ((

Kızlar merhaba. Lütfen kusuruma bakmayın sürekli gelemiyorum aranıza. Ama arada okuyorum güzel haberlerinizi.. :kedi:
Geçmişin hepsine bakamadım ama Voles bebeğinin resimlerini gördüm maşallah çok güzel gözün aydın canım.
yaren_h oğlun oluyormuş canım. Nasıl belli oldu cinsiyeti? Benim doktorumda bir kabarıklık var erkeğe benziyor ama erken dedi çok merak ediyorum.. Sağlıklı olsunda kız erkek farketmez aslında..
Dün 12. haftamızı doldurduk. Doktor kontrolümüz vardı.
Herşey yolunda çok şükür..:Saruboceq:
Maşallah çok güzel pozlar verdi teyzeleri. Ense kalınlığı ölçüldü 1.10 milim çıktı. Boyumuzda 51 milim. Doktorumuzda çok beğendi.
Sabahta kan testi için hastanedeydim.
Bugün sonuçları alabilirmişim. İnşallah sonuçlarda güzel çıkar.
Aramıza yeni katılan arkadaşları tebrik ederim. İkili test yaptıran ve bebeğini gören tüm arkadaşlarımızın da gözü aydın..
Hepinizi öpüyorum. Kendinize iyi bakın..

ne habersiniz kızlar sonucum çıkmış temizmiş çok şükür ama henüz dr la konuşamadım kısmet olursa 27 sinde randevum var o zaman detaylı konuşuruz sizde ne var ne yok

çok sevindim sonuçların için hayırlıs benim ve benim gibilerin başına :Saruboceq:

ne habersiniz kızlar sonucum çıkmış temizmiş çok şükür ama henüz dr la konuşamadım kısmet olursa 27 sinde randevum var o zaman detaylı konuşuruz sizde ne var ne yok

gözünaydın cnm,

selam kızlar benim bulantılar galıba hiç geçmeyecek artık alışkanlık mı oldu ne kusmadan yatmıyorum uykuya dalarsam ne ala ancal o zaman hissetmiyorum çok fenayım çok

canım inşallah geçer çoğu arkadaşın geçmeye başladı bile seninki de yakında geçer belki

aman kızlar boşverin kocişleri herkes sadece bebişini düşünsün önemlı olan şu anda onların sağlığı valla ben artık kımse için üzmüyorum kendimi...

doğru söylüyorsun cnm, artık herşeyden önce bebişlerimizi düşünmeliyiz kaydirigubbakcemile5

kendimden biliyorum cnm eşim içmezdi ben içerdim rahatsız olsa da pek karışmazdı bana arada bıraktığım zamanlarda bazen o kadar sinirli olurmuşum demekki garibşm boşver içeceksen iç der hatta bazen gider kendisi bana sigara alırdı :roflol: :roflol:

cbnm puan verdiğin bi kişiye tekrar puan verebilmek için ondan sonra en az 20 kişiydi galiba puan vermiş olman gerekiyor

gözün aydın cnm

o kalpler sitedeki itibarımızı gösteriyor puanımızın yanındaki yeşil kutucukları üzerine tıklayınca itibarımız ne onu yazıyor

canım ben 14. haftama başladım.. walla bende çok mutluyum .. bu bulantılar ömrümün sonuna kadar bırakmaz beni artık böyle yaşamaya alışmalıyım derken bıraktı yakamı çok mutluyum...

çok güzell bi olay buu kutlarım hem seni hem eşini alkisalkisalkis bende şu müdürden bi kurtulsam yasak olduğu halde ofiste içiyo halaa o yaktımı ben dışarıya çıkıorum onun çıkması gerekirken sanki yıllardır içen ben değilmişim gibi rahatsız edio CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…