yok canım bizimki sigara içmiyo :) ben içerdim hamilelikten önce o içmezdi :) aslında çok uysaldır, beni hiç kırmaz ama, ne bileyim dün heyheyleri üstündeydi.. dur bakalım bu akşam ne olacak?
hepiniz sağolun kızlar desteğiniz için.. yazayım mı yazmayayım mı ne alaka falan diye düşündüm öncei sonra amann paylaşayım dostlarımla içim rahatlar dedim, öyle oldu..hepinize çok teşekkürler..
YARENCİM PAYLAŞICAZ Kİ RAHATLIYALIM O ANLAR HATASINI ERKEK MİLLETİ NEYE KIZIP SİNİRLENDİ ALLAH BİLİR.HATASINI ANLAMASSA DÖVERİZ ENİŞTEYİ....klava::roflol::roflol:
ya ben sizlere 1 defa puan verdiğim için artık puan veremiyorum.. nasıl olcek bu iş.? daha önce de sormuştum ama,bilen var mı:hooray:
ebru gözün aydın,sevindim canm, sonuçların iyi çıkmasına.Allah tamamına erdirsin inş.
Mydarlİng yaptırdıgın yere gÖre sonuÇlar deĞİŞİyo cnm benİm 1 hf dan Önce Çıktı burda bİr baŞka arkadaŞımız 1 hf sonra ÖgrenmİŞtİ bİlemİyorum yanİ bİr hf zamanı var
ARKADAŞLAR ŞİMDİ DOKTORUM ARADI İÇİMEMİ DOĞMUŞ NE ACABA TEMİZ ÇIKMIŞ SONUÇLARIM ÇOK SEVİNDİMM OLEYYY :lepi:
ARKADAŞLAR ŞİMDİ DOKTORUM ARADI İÇİMEMİ DOĞMUŞ NE ACABA TEMİZ ÇIKMIŞ SONUÇLARIM ÇOK SEVİNDİMM OLEYYY :lepi:
yukarıdaki teraziye tıkladığında o kullanıcının puanı artıyormuş. puanı artınca da adının yanında gözüken kalpler artıyormuş..başka da bi işe yaramıyor zannımca kafamçokkarıştı
ne habersiniz kızlar sonucum çıkmış temizmiş çok şükür ama henüz dr la konuşamadım kısmet olursa 27 sinde randevum var o zaman detaylı konuşuruz sizde ne var ne yok
ne habersiniz kızlar sonucum çıkmış temizmiş çok şükür ama henüz dr la konuşamadım kısmet olursa 27 sinde randevum var o zaman detaylı konuşuruz sizde ne var ne yok
selam kızlar benim bulantılar galıba hiç geçmeyecek artık alışkanlık mı oldu ne kusmadan yatmıyorum uykuya dalarsam ne ala ancal o zaman hissetmiyorum çok fenayım çok
aman kızlar boşverin kocişleri herkes sadece bebişini düşünsün önemlı olan şu anda onların sağlığı valla ben artık kımse için üzmüyorum kendimi...
kendimden biliyorum cnm eşim içmezdi ben içerdim rahatsız olsa da pek karışmazdı bana arada bıraktığım zamanlarda bazen o kadar sinirli olurmuşum demekki garibşm boşver içeceksen iç der hatta bazen gider kendisi bana sigara alırdı :roflol: :roflol:sorma canım walla arada bi geliyo keçileri.. aman bıraktı ya hiç sesimi çıkarmıyorum.. evde nefes alıyorum artık ya çıkıp balkonda içiyodu ama o bile rahatsız ediyodu beni.. o koku yüzünden çok çıkardığımı bilirim... 11 gün oldu içmiyo.. dünde bebişi gördük ya iimden hiç içmek gelmiyo artık diyo... inşallah inşallahhhhhhhhh :Saruboceq: :Saruboceq:
ya ben sizlere 1 defa puan verdiğim için artık puan veremiyorum.. nasıl olcek bu iş.? daha önce de sormuştum ama,bilen var mı
:uhm:
ebru gözün aydın,sevindim canm, sonuçların iyi çıkmasına.Allah tamamına erdirsin inş.
yukarıdaki teraziye tıkladığında o kullanıcının puanı artıyormuş. puanı artınca da adının yanında gözüken kalpler artıyormuş..başka da bi işe yaramıyor zannımca kafamçokkarıştı
kızlar selam,
volescim bulantının azalmasına cok sevindim.kacıncı hafta baslamıstı senin ??
bu arada ben armutun hamilelikte bulantıyı azalttıgını gecen hafta gazetede okudum.oncesinde seviyordum bu haberi okuduktan sonra daha cok yer oldum :)
ama elmayı da deniycem oglen alıcam kızlar.
off ben de atlatsam su bulantıları halen hap kullanıyorum((
sorma canım walla arada bi geliyo keçileri.. aman bıraktı ya hiç sesimi çıkarmıyorum.. evde nefes alıyorum artık ya çıkıp balkonda içiyodu ama o bile rahatsız ediyodu beni.. o koku yüzünden çok çıkardığımı bilirim... 11 gün oldu içmiyo.. dünde bebişi gördük ya iimden hiç içmek gelmiyo artık diyo... inşallah inşallahhhhhhhhh :Saruboceq: :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?