2010 Şubat Anneleri

hoşgeldin canım nasılsın bakalımm

bende hiç su içemiyorum biraz zorluyorum kendimi içmek için meyve suyuda içmek istemiyorum hazır meyve suyu içmeyin kendizin hazırlayın meyve suyunuzu diyorlar pek güvenemedim bende hazırlara

ahhh ya hiç kafana takıcak bişiy değilmiş bence. oda gün içersinde hatasını anlıyacak ve özür dileyecektir senden eminim senin bi suçun yok çünkü hadi sakinleş birazzz

canım bizim doktorumuzdada var 4 boyutlu ultrason gittiğimizde gösteriyo zaten bilmiyorum ama daha farklı değil demi renkli olan hanii fisfisfis

canım aslında biliyorum ama başka içicek bişiy bulamıyorum doğal olanıda hangisi var bilmiyorum sizlerden bilen varsa yazarsanız çok sevinirim.. ayran içiyorum arada ama oda her susayışta içilmiyoki evde oolsam kendim yapıp içmeye çalışırım ama işyerinde olmuyo işte offf yaa

güle güle git gel fatma abla hayırlı yolculuklar dikkat et bebişede kendinede...erenede tabi

o başka bişeye sinirlenmiş heralde sana patlamış...düzelir ama ben barışmıcam deme bi taraf alttan almalı o almıyosa sen almalısın

bende hiç su içemiyorum biraz zorluyorum kendimi içmek için meyve suyuda içmek istemiyorum hazır meyve suyu içmeyin kendizin hazırlayın meyve suyunuzu diyorlar pek güvenemedim bende hazırlara

doğru söylüyolar hazırlar ii olmuyo zaten ama ne biliyim eşimin işinden dolayı tang hep elimin altında olduğundanmıdır nedir sürekli ondan içiyorum bi çare bulana kadar mecburum yoksa ölürüm susuzluktan ve sıcaktan. dr sorucam zaten gidince ne önerecek bakalım :sinifsinif:

hepiniz sağolun kızlar desteğiniz için.. yazayım mı yazmayayım mı ne alaka falan diye düşündüm öncei sonra amann paylaşayım dostlarımla içim rahatlar dedim, öyle oldu..hepinize çok teşekkürler..

sağol cnm, yarın bi gideyim haber veririm mutlaka

canım barışırsız her evlilikte oluyor böyle şeyler,

günaydın cnm, demek istanbula geliyorsun şimdiden hayırlı yolculuklar,

canım sigarayı bıraktı mı , iyi yapmış azıcık idae ediver bu aralar sinirli olması normal, sonra alırsın intikamını :lepi:

üzülme cnm o da hatasını anlar inşallah ama büyütmeyin yine de, bak bebişin de etkilenir sonra

bende bu ara süt içemiyorum, onun yerine yoğurt ayranla idare ediyorum,

haklısın cnm, mümkün olduğunca herşeyin doğal olanını tüketmek lazım bu arada aspartam herkes için zararlı ve aşırı tüketilmesi ms hastalığına bile yol açabiliyor, dikkatli olmak lazım

YARENCİM PAYLAŞICAZ Kİ RAHATLIYALIM O ANLAR HATASINI ERKEK MİLLETİ NEYE KIZIP SİNİRLENDİ ALLAH BİLİR.HATASINI ANLAMASSA DÖVERİZ ENİŞTEYİ....klava::roflol::roflol:

ne habersiniz kızlar sonucum çıkmış temizmiş çok şükür ama henüz dr la konuşamadım kısmet olursa 27 sinde randevum var o zaman detaylı konuşuruz sizde ne var ne yok

selam kızlar benim bulantılar galıba hiç geçmeyecek artık alışkanlık mı oldu ne kusmadan yatmıyorum uykuya dalarsam ne ala ancal o zaman hissetmiyorum çok fenayım çok

dövelim kız fatoş..hakediyolar bazen..bizim kıymetimizi unutuyorlar, hatırlatmak lazım klava:

aman kızlar boşverin kocişleri herkes sadece bebişini düşünsün önemlı olan şu anda onların sağlığı valla ben artık kımse için üzmüyorum kendimi...

canım sigarayı bıraktı mı , iyi yapmış azıcık idae ediver bu aralar sinirli olması normal, sonra alırsın intikamını :lepi:

sorma canım walla arada bi geliyo keçileri.. aman bıraktı ya hiç sesimi çıkarmıyorum.. evde nefes alıyorum artık ya çıkıp balkonda içiyodu ama o bile rahatsız ediyodu beni.. o koku yüzünden çok çıkardığımı bilirim... 11 gün oldu içmiyo.. dünde bebişi gördük ya iimden hiç içmek gelmiyo artık diyo... inşallah inşallahhhhhhhhh :Saruboceq: :Saruboceq:

ya ben sizlere 1 defa puan verdiğim için artık puan veremiyorum.. nasıl olcek bu iş.? daha önce de sormuştum ama,bilen var mı
:uhm:
ebru gözün aydın,sevindim canm, sonuçların iyi çıkmasına.Allah tamamına erdirsin inş.

Son düzenleme:

ne habersiniz kızlar sonucum çıkmış temizmiş çok şükür ama henüz dr la konuşamadım kısmet olursa 27 sinde randevum var o zaman detaylı konuşuruz sizde ne var ne yok

hoşgeldin canım çok sevindim darısı bizim başımıza bende sonuçları bekliyorum kaç günde çıkıyor sonuçlar canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…