Günaydın kızlar a.s.
geçmişi okudum ancak yazabildim, nasılsınız,
okuduğum kadarıyla bulantılar dışında çok önemli sıkıntı yok ama Allah başka dert vermesin inş.
Bir arkadaşımız bebeğini kaybetmiş, Allah yardımcısı olsun, rabbim en kısa zamanda tekrar nasip eder inş.
Ben cumartesi gece istanbul yolcusuyum inş. doktor izin vermişti bulantı için ilaçta aldım, ablamda olucam, ordan sizi takip etmeye çalışıcam ama yazamazsam da merak etmeyin
tamamen aynıyız seninle ben hiç su içemiyorum sürekli meyve suyu oda vişneli tang varya ondan çok içiyorum onun dışında meyve sürekli. hiç aç kalamıyorum 2 saate bir acıkıyorum bel ağrısı aynen. birde geceleri özellikle kramplar giriyo kasılıyoo böle bağırtıyo beni resmen. tatlı hiçççççç yiyemiyorum çikolatadan tiksindim resmen evdede dolap resmen çikolata dolabı oldu eşimin işi gereği (bu işe yeni başladı yani hiç yiyemedim ya) ye ekşiyi doğur ayşeyi ye tatlıyı doğur saplıyı diyo annem hayırlısı bakalım..bugün ilk defa tayt ve tunig giydim çok rahat oldu.elbise baktım ben denedim hem çok pahalı geldi hemde hiç yakışmadı bacaklar filan çırpı gibi olunca, oturmadı henüz üstüme. dediğin elbiseden aldım tiril tiril dolaşıom ortalıkta göbişim çıktı artık göbekli kadın görüntüsünden kurtuldum yanisositososito çok uzattım dimi böle işteee
akşam hamburger yemeye gidecektik. ben,eşim yeğenim. sonra arabasının tekeri patlamış. onu da haber vermedi sağolsun, arayıp ben öğrendimklava: dedim senin işin en az 2 saat sürer.biz yeğenimle gidelim, sana da paket yaptıralım. tamam dedi.. sonra biz gittik,akşam 9da geldik eve. o da erken gelmiş.. yok saat kaçmış da, o aç evde bekliyomuş da.. çok değil ondan iki gün önce benim arabayı yıkatmaya gitmişti, muayenesi vardı, akşam 8.30 a kadar ben onu aç bekledim evde..teker yapmak yıkamakdan daha uzun sürer diye düşünmüştüm bende. madem eve geldin, niye aramıyorsun ben geldim diye...ya da madem kızacaktın neden en başta siz gidin diyorsun.. offfffff, çok sinirliyim,ben barışmıcam işte banane :1no2:.. çünkü ben akşam özür diledim..
kızlar 4 boyutlu ultrason merk arıyodum istanbulda bakın kayseri kızılay hastanesinde 30 tl ye 4 boyutlu ultrason çekiyolarmış... gerçi yazı ne zamana aitti onu okumadım ama genede iilgilenenler bence arasınlar çok uygun.. istanbulda 170 in altında çeken daha bulamadım...
canım toz meyve sularını çok tercih etme sağlıklı değiller... mümkün olduğunca doğal olanları içmeye bak canım.. %100 katkısız yazar bazılarında onları tüketymeye çalış.. bide bunu muhtemelen biliyorsun ama yinede yaziyim bilmeyen arkadaşlarımız varsa okurlar tatlandırıcılı meyva suları asla içme .. aspartam maddesi var içlerinde ve hamilelere uygun değil.. limonatalar falan var hazır bu şekilde tüketmeyin...
güle güle git gel fatma abla hayırlı yolculuklar dikkat et bebişede kendinede...erenede tabiGünaydın kızlar a.s.
okuduğum kadarıyla bulantılar dışında çok önemli sıkıntı yok ama Allah başka dert vermesin inş.
Bir arkadaşımız bebeğini kaybetmiş, Allah yardımcısı olsun, rabbim en kısa zamanda tekrar nasip eder inş.
Ben cumartesi gece istanbul yolcusuyum inş. doktor izin vermişti bulantı için ilaçta aldım, ablamda olucam, ordan sizi takip etmeye çalışıcam ama yazamazsam da merak etmeyin
akşam hamburger yemeye gidecektik. ben,eşim yeğenim. sonra arabasının tekeri patlamış. onu da haber vermedi sağolsun, arayıp ben öğrendimklava: dedim senin işin en az 2 saat sürer.biz yeğenimle gidelim, sana da paket yaptıralım. tamam dedi.. sonra biz gittik,akşam 9da geldik eve. o da erken gelmiş.. yok saat kaçmış da, o aç evde bekliyomuş da.. çok değil ondan iki gün önce benim arabayı yıkatmaya gitmişti, muayenesi vardı, akşam 8.30 a kadar ben onu aç bekledim evde..teker yapmak yıkamakdan daha uzun sürer diye düşünmüştüm bende. madem eve geldin, niye aramıyorsun ben geldim diye...ya da madem kızacaktın neden en başta siz gidin diyorsun.. offfffff, çok sinirliyim,ben barışmıcam işte banane :1no2:.. çünkü ben akşam özür diledim..
bende hiç su içemiyorum biraz zorluyorum kendimi içmek için meyve suyuda içmek istemiyorum hazır meyve suyu içmeyin kendizin hazırlayın meyve suyunuzu diyorlar pek güvenemedim bende hazırlara
günaydın kızlar..
fifacım sen de yarın iyi haberlerle gelirsin inş canım..
kızlar eşimle akşam bozuştuk, bana küstü konuşmuyor mafoldumben ben de fazla srar etmedim, illa konuş diye.bugün moralim çok bozukk mafoldumben
Günaydın kızlar a.s.
yalel canım ne oldu seninkide benimki gibi sigarayımı bıraktı heyheyleri üstünde bu ara mamasını önüne koyarsam iyi yoksa terör estiriyo.. bi sinirli bi sinirli... sıkma canını bi ah desen hemen barışırsınız...
ben önceden sütü çok severdim şimdi pek içemiyorum ama yoğurt yiyorum onunda fazla bir etkisi olmuyor galiba bilgin için sağol canım bunu bilmiyordum haftaya salı doktora söyleyeyim bakalım kalsiyum takviyesi verecekmi
canım toz meyve sularını çok tercih etme sağlıklı değiller... mümkün olduğunca doğal olanları içmeye bak canım.. %100 katkısız yazar bazılarında onları tüketymeye çalış.. bide bunu muhtemelen biliyorsun ama yinede yaziyim bilmeyen arkadaşlarımız varsa okurlar tatlandırıcılı meyva suları asla içme .. aspartam maddesi var içlerinde ve hamilelere uygun değil.. limonatalar falan var hazır bu şekilde tüketmeyin...
hepiniz sağolun kızlar desteğiniz için.. yazayım mı yazmayayım mı ne alaka falan diye düşündüm öncei sonra amann paylaşayım dostlarımla içim rahatlar dedim, öyle oldu..hepinize çok teşekkürler..
canım sigarayı bıraktı mı , iyi yapmış azıcık idae ediver bu aralar sinirli olması normal, sonra alırsın intikamını :lepi:
sorma canım walla arada bi geliyo keçileri.. aman bıraktı ya hiç sesimi çıkarmıyorum.. evde nefes alıyorum artık ya çıkıp balkonda içiyodu ama o bile rahatsız ediyodu beni.. o koku yüzünden çok çıkardığımı bilirim... 11 gün oldu içmiyo.. dünde bebişi gördük ya iimden hiç içmek gelmiyo artık diyo... inşallah inşallahhhhhhhhh :Saruboceq: :Saruboceq:
ne habersiniz kızlar sonucum çıkmış temizmiş çok şükür ama henüz dr la konuşamadım kısmet olursa 27 sinde randevum var o zaman detaylı konuşuruz sizde ne var ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?