ESCOS cum iyi haberlerine çok sevindim cnm Allahım hep böyle iyi haberler almak nasip etsin:Saruboceq:
KIZLARBenim cumartesi randevum var dr çağırdı cumartesi 11 haftalık olucam acaaba diyoru birdahaki haftayamı alsam randevumu?12.hafta olucak ya cinsiyeti görür belki diye ama 12.haftada öğrenemeyenlerde var ne yapsam bana akıl verin.sonra taaa 1ay sonra çağıracak ya ondan böyle düşünüyorumfisfisfis
ya bende yapamadım şu alıntı işini bir türlü neden pekiii anlatırmısınız gene
canım genede sen bilirsin ama ikili testini yaptır bence git sonra 1 ay sonra gidersin cinsiyet için çok erken olduğunu söylüyorlar çünkü yanılma payı çok var demişti doktorum banada bende sormuştum ama dediğim gibi karar seninn
cvp yazmak için alıntı yap olan kısmın yanındaki no ya basıosun kaç tane yapıcaksan hepsinin no kısmına tıklayıp alıntı yapa basıosun en son bütün seçtiğin msjlar gelio zaten ekrana ben böle yapıom wala varmı başka yolu bilmiom:)
doğru söylüyorsun cnm aslında yanılma payı çokmuş.ben gideyim en iyisi hem bebişimide özledim:kedi:geçen hafta 1 sn görebildim randevu bulamamıştık yalvardık test sonuçlarını gösterirken dr sadece azıcık gösterdi.en iyisi gideyimde hasret gidereyim.
tamam canım oldu sanırım becerdim bu seferr çok sağoll
bencede canım bebişini gör kafan rahatlasın testlerinide yaptır 1 ay sonrada hepimiz öğrencez cinsiyetini bebişlerimizinnn ama giderken bonibonda ye kıpır kıpır olsun bebişşş zemuszemus
amin canım yaw en kısa zamanda insallah boyle hamilelegin tadı cıkmıyor ne yalan soyleyeyim. elimde bir kolonya 7/24 onla yasıyorum. kokular bitiriyor. artık bi noktadan da sonra insanın psikolojisi bozuluyor kus kus nereye kadar. normal hayatınla alakalı olmayan bisekilde yasıyosun. mesela evde sadece yatak odasına girebiliyorum diger butun odalar kokuyor bana. cooook zoooor bi surec Allah hepimizin yardımcısı olsun. bide bulantı ilacı almıs halim bu. vitaminleri de alamıyorum ona da moralim bozuluyor. cook daralmısım yazdıkca yazıyorum baksana basınızı agrıtmayayım mafoldumben
kızlar bende bulantıdan bir gidip bir geliyorum hızınıza yetişemiyorum çok fazla bilgisayarada oturamıyorum offfffff kusmaktan öğürmekten bezdım allahım tez zamanda kurtarsın
nedemek minnoşum rica ederim yardımcı olabildiysem ne ala banada hep voles öğretti zaten bunları:)) ondan alıp sana satmak gibi olmasındaa naniknanik
olmaz tatlım 2-3 taneden sen bak benim gibi bakalım görebilcekmisin cinsiyetiniiayyy evet iyi hatırlattın onu yiyeceğimkaydirigubbakcemile3 ama azıcık kan şekerim yüksek ya yasak bana:1no2:azıcık kaçamaktan bişey olmaz herhalde.yerimseniben
olsun herkes bildiğii paylaşıcakki öğrenelimmm demiiitamam canım oldu sanırım becerdim bu seferr çok sağoll
nedemek minnoşum rica ederim yardımcı olabildiysem ne ala banada hep voles öğretti zaten bunları:)) ondan alıp sana satmak gibi olmasındaa naniknanik
gerçekten hızınıza yetişmek zor :))
1 saat çıktım netten 5 sayfa eklenmiş tebrikler kızlar.. bu iyi birşey.. paylaşım çok ^^
evet canım herkes paylaşıyo herşeyi sayfalar yetmiyo bizlere valla
bencede canım bebişini gör kafan rahatlasın testlerinide yaptır 1 ay sonrada hepimiz öğrencez cinsiyetini bebişlerimizinnn ama giderken bonibonda ye kıpır kıpır olsun bebişşş zemuszemus
peki elifcim bana da cetvel yapmayı ogretirsen cok iyi olur
ebruli ve sinem geçmiş olsun canlarım. inş kısa zamanda geçer..
aminnnnnnnebruli ve sinem geçmiş olsun canlarım. inş kısa zamanda geçer..
canım senle aynı zamanlardayız bende suanda 10+4um. insallah tez zamanda gecer de tadını cıkarırız bizi bizden baska kimse anlamaz walla kocisler bile biyere kadar anlıyo.
of çok keyifsizim müşterinin biriyle tartıştımÇok üzgünüm çoook ya bi adam bu kadar mı anlayışsız olur dengesiz yaaklava: dişime indi inaninki kızlar çok ağrıyo başımda cabasımafoldumben
eski tahammülüm kalmamış artık çok fazla sürmücek sanırım iş hayatım çünkü çok stresli
olmaz tatlım 2-3 taneden sen bak benim gibi bakalım görebilcekmisin cinsiyetinii
amann be camdankalp müşteri için stres yapmaya değer mi, boşversene..hiçç takma kafana..benim işim de yoğun bi hayli, patron 3 kişiyi işten çıkardı, küçülüyoruz diye..bizim iş yükümüz daha çok arttı. bekleyen o kadar çok iş var ki,eskiden hiç böyle olmazdı. şimdi canım istemiyo,işlerim aksıyo.. benim iş hayatımı da patron sonlandırcak heralde :)
canımm, bak böyle bişey olduğunda hemen bebeğini düşün, iyi geliyor..kendine de dikkat et tabiki güzellik..
tamam bak benimki de oldu yaşasın!!! çok teşekkür ederim...zemuszemusanladım canım ama inş.bişiy yoktur hayırlısıyla güzel haberler alırsın inş. anne kelimesi bana hala çok yabancı çok uzak geliogöbiş büyüdükçe hamileiliğimi anlıyorum anca o kadra henüz.
alıntı içinde msj altında alıntı yapın yanında no yazısını tıklayınca istediğin kadar msj ekleyip cvp verebliyosun no basıcan sonra alıntı yap dicen ama
aryaa.. sana da çok teşekkürler allah hepimize iyi haberler nasip etsin inşallah... 12.ci haftaya kdar tehlike devam ediyor benim bildiğima ma sonra düşük riski azalıyor değil mi? iki hafta daha sabretcem galiba dogru mu biliyourm??kaydirigubbakcemileESCOS cum iyi haberlerine çok sevindim cnm Allahım hep böyle iyi haberler almak nasip etsin:Saruboceq:
KIZLARBenim cumartesi randevum var dr çağırdı cumartesi 11 haftalık olucam acaaba diyoru birdahaki haftayamı alsam randevumu?12.hafta olucak ya cinsiyeti görür belki diye ama 12.haftada öğrenemeyenlerde var ne yapsam bana akıl verin.sonra taaa 1ay sonra çağıracak ya ondan böyle düşünüyorumfisfisfis
canım genede sen bilirsin ama ikili testini yaptır bence git sonra 1 ay sonra gidersin cinsiyet için çok erken olduğunu söylüyorlar çünkü yanılma payı çok var demişti doktorum banada bende sormuştum ama dediğim gibi karar seninn
Cnm sıkma canını insanlarla uğraşmak nedir bilirim benim bir mağazam vardı eskiden ama elin adamı için bebişini üzdüğüne deymez onu getir aklına tüm sinirin geçer tatlım.QUOTE]
amann be camdankalp müşteri için stres yapmaya değer mi, boşversene..hiçç takma kafana..benim işim de yoğun bi hayli, patron 3 kişiyi işten çıkardı, küçülüyoruz diye..bizim iş yükümüz daha çok arttı. bekleyen o kadar çok iş var ki,eskiden hiç böyle olmazdı. şimdi canım istemiyo,işlerim aksıyo.. benim iş hayatımı da patron sonlandırcak heralde :)
canımm, bak böyle bişey olduğunda hemen bebeğini düşün, iyi geliyor..kendine de dikkat et tabiki güzellik..
ya tamam kızlar haklısınız zaten bebeği düşününce daha çok stres yapıyorum onada bunu yaşattığım için,ya anlata anlata benim nefesim tükeniyo adam yine bildiğinden şaşmıyo ay deliricemklava:
neyse vela havle çekip oturuyorum işte başka çare yok
tamam bak benimki de oldu yaşasın!!! çok teşekkür ederim...zemuszemus
aryaa.. sana da çok teşekkürler allah hepimize iyi haberler nasip etsin inşallah... 12.ci haftaya kdar tehlike devam ediyor benim bildiğima ma sonra düşük riski azalıyor değil mi? iki hafta daha sabretcem galiba dogru mu biliyourm??kaydirigubbakcemile
bence de git olmadı bi daha gidersin..:)laelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?