Cnm sıkma canını insanlarla uğraşmak nedir bilirim benim bir mağazam vardı eskiden ama elin adamı için bebişini üzdüğüne deymez onu getir aklına tüm sinirin geçer tatlım.QUOTE]
ya tamam kızlar haklısınız zaten bebeği düşününce daha çok stres yapıyorum onada bunu yaşattığım için,ya anlata anlata benim nefesim tükeniyo adam yine bildiğinden şaşmıyo ay deliricemklava:
neyse vela havle çekip oturuyorum işte başka çare yok
cnm benim bir hoca tanıdığım var bende sinir var biraz bana ileride sinirle ilgili herhangi bir hastalık sahibi olmamam için hergün boş kaldıkça YA KUDDÜS çekmemi söyledi içimden bunu 2 aydır aklıma geldikçe ve sinirlenince yapıyordum ve şimdi acayip sakin bir insan haline geldim tavsiye ederim cnm.
of çok keyifsizim müşterinin biriyle tartıştımÇok üzgünüm çoook ya bi adam bu kadar mı anlayışsız olur dengesiz yaaklava: dişime indi inaninki kızlar çok ağrıyo başımda cabasımafoldumben
eski tahammülüm kalmamış artık çok fazla sürmücek sanırım iş hayatım çünkü çok stresli
ben de pis bi ortamda çalışıyorum fabrikanın üretim göbeğinde..o yüzden şefimle konuştum o artık beni üretime göndermiyor ama ofistekiler hiç çekemiyor.. sen niye bütün gün böyle oturuyorsun bi şöyle rahat bi iş bulamadım vız vız ediyorlar gıcık oluyorum.. morali bozulan üretimde arızası çıkan beni buluyor.. ben de her gün düşünüyourm çekip gitsem mi burada sürekli tartışma gürültü vs yaşayacağıma diye ama..:1closedeyes: bilemiyorum
aryacım
sende İkİlİ testİ yapŞtırmadın dİmİ daha
Cnm sıkma canını insanlarla uğraşmak nedir bilirim benim bir mağazam vardı eskiden ama elin adamı için bebişini üzdüğüne deymez onu getir aklına tüm sinirin geçer tatlım.
bencede valla bizde hertürlü insanla uğraşıyoruz takmaya gerek yok sakin ol cannnıımm
cnm sanmıyorum ya benimki senden 1 hafta küçük daha gözükmez herhalde.ayyy özledim ya bebişimi görünce insan daha iyi hissediyor hamileliğini böyle birşey hissedemiyorum karnımda büyümedi ya henüz.
yarenciğim liste ne alemde arka sayfalarda kaldı sanırım........
ben de pis bi ortamda çalışıyorum fabrikanın üretim göbeğinde..o yüzden şefimle konuştum o artık beni üretime göndermiyor ama ofistekiler hiç çekemiyor.. sen niye bütün gün böyle oturuyorsun bi şöyle rahat bi iş bulamadım vız vız ediyorlar gıcık oluyorum.. morali bozulan üretimde arızası çıkan beni buluyor.. ben de her gün düşünüyourm çekip gitsem mi burada sürekli tartışma gürültü vs yaşayacağıma diye ama..:1closedeyes: bilemiyorum
ya bencede gözükmez henüz ama olsun bir şans bakıver
şakkıdı
yok canım ya tahmini dogum tarihi 03/03/10 du sonra 01/0/10 oldu 27 subat 25 subat derken son seferde 23 Şubat çıktı.. o yuzden değişiyor dogum ocak'a gitmesin de Allah korusun!! o kötü demek!.. neyse çok bakıyorum ne bulursam yiyorum badem, meyve, kavun,karpuz,dondurma, ay bir de deli gibi zeytin yiyourm çocuk bence zeytin olacakkaydirigubbakcemile2
Hipotiroid, tiroid hormonunun az salgılanması demek(TSH falan bakiyorlar ya yuksek cikarsa metabolizman yavaş çalışıyor, çok uyumak istiyorsun,nabzın düşük, tansiyonun düşük oluyor ve hemencecik kilo alıyorsun) bu da çocukta büyüme ve beyin gelişme faaliyetlerini etkiliyormuş.. sositosositobiraz korktum o konuda çünkü bir de büyük gibi yaa.. neyse aklıma kötü şeyler getirmeyeceğim.. İkili test %90 dogru sonuc veriyormus diyorlar.. Allah bize bağışlacım bebişimi..
Ya bu arada bişey diyeceğim başlarda biraz yadırgamıştım ama şimdi şimdi anne olmaya çok alıştım...kaydirigubbakcemile3heyecanla bekliyorummm!!
escos cum bu kadar yemeye çok kilo almıyo musun peki? benim doktor çok kilo alma yediklerine dikkat et diye uyarıp duruyo beni
cnm dr ölçüp duruyor bir rahat bakamıyorum ki:umursamaz:bana kalsa kalkmıcam hiç kadının koltuğundankaydirigubbakcemile3kovucak beni zaten birgün ama bakıcam bakalım gözükürsekaydirigubbakcemile3
şakkıdı
yok canım ya tahmini dogum tarihi 03/03/10 du sonra 01/0/10 oldu 27 subat 25 subat derken son seferde 23 Şubat çıktı.. o yuzden değişiyor dogum ocak'a gitmesin de Allah korusun!! o kötü demek!.. neyse çok bakıyorum ne bulursam yiyorum badem, meyve, kavun,karpuz,dondurma, ay bir de deli gibi zeytin yiyourm çocuk bence zeytin olacakkaydirigubbakcemile2
Hipotiroid, tiroid hormonunun az salgılanması demek(TSH falan bakiyorlar ya yuksek cikarsa metabolizman yavaş çalışıyor, çok uyumak istiyorsun,nabzın düşük, tansiyonun düşük oluyor ve hemencecik kilo alıyorsun) bu da çocukta büyüme ve beyin gelişme faaliyetlerini etkiliyormuş.. sositosositobiraz korktum o konuda çünkü bir de büyük gibi yaa.. neyse aklıma kötü şeyler getirmeyeceğim.. İkili test %90 dogru sonuc veriyormus diyorlar.. Allah bize bağışlacım bebişimi..
Ya bu arada bişey diyeceğim başlarda biraz yadırgamıştım ama şimdi şimdi anne olmaya çok alıştım...kaydirigubbakcemile3heyecanla bekliyorummm!!
escos cum bu kadar yemeye çok kilo almıyo musun peki? benim doktor çok kilo alma yediklerine dikkat et diye uyarıp duruyo beni
cnm benim bir hoca tanıdığım var bende sinir var biraz bana ileride sinirle ilgili herhangi bir hastalık sahibi olmamam için hergün boş kaldıkça YA KUDDÜS çekmemi söyledi içimden bunu 2 aydır aklıma geldikçe ve sinirlenince yapıyordum ve şimdi acayip sakin bir insan haline geldim tavsiye ederim cnm.
saol canım çekerim tabi yer gök duayla derler...elim ayağım titriyo ya sinirden
maşallah maşallahhhhNazar değmesin 85 hamile allahım nazarlardan saklasın topiğimizi... De bu 85 bayanın anca 10-15 tanesi burda muhabbette geri kalan 60-65 kişi nerde ayıptır sarması.. Bi cee diyip kaçmışlar... Onların paylaşıcak bişeyi yok mu??
selam kızlar nasılsınız?
ay ne güzel haberler var topikte
herkes mutlu mesut allah bozmasın
geçmişi okurken bitiriyorum valla günü
allahtan patron eşim yoksa çoktan kovulmuştum
YOK CANIM NEDEN KOVSUN EN DOĞAL HAKKIMIZ ESKİDEN DOĞUNCA GÖRÜYOLARMIŞ BİZ SABREDEMEZDİK HERHALDE DEMİ
CNM walla napardık bilmiyorum o zamanlar böyle internet filanda yokmuş düşünemiyorum bile.biz yeni nesil çok fenayız cnmkaydirigubbakcemile3
saol canım çekerim tabi yer gök duayla derler...elim ayağım titriyo ya sinirden
cnm tavsiye ederim içinden söyle şimdi bak nasıl faydasını görüceksin
YOK CANIM NEDEN KOVSUN EN DOĞAL HAKKIMIZ ESKİDEN DOĞUNCA GÖRÜYOLARMIŞ BİZ SABREDEMEZDİK HERHALDE DEMİ
CNM walla napardık bilmiyorum o zamanlar böyle internet filanda yokmuş düşünemiyorum bile.biz yeni nesil çok fenayız cnmkaydirigubbakcemile3
valla bencede zemuszemuscnm tavsiye ederim içinden söyle şimdi bak nasıl faydasını görüceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?