2010 Şubat Anneleri

ben de pis bi ortamda çalışıyorum fabrikanın üretim göbeğinde..o yüzden şefimle konuştum o artık beni üretime göndermiyor ama ofistekiler hiç çekemiyor.. sen niye bütün gün böyle oturuyorsun bi şöyle rahat bi iş bulamadım vız vız ediyorlar gıcık oluyorum.. morali bozulan üretimde arızası çıkan beni buluyor.. ben de her gün düşünüyourm çekip gitsem mi burada sürekli tartışma gürültü vs yaşayacağıma diye ama..:1closedeyes: bilemiyorum

Canlarım benim ya walla ben ev işlerini halledemiyorum siz birde bu halinizle çalışıyorsunuz kıyamam size:teselli:Allah yardımcınız olsun walla çalışan arkadaşlar

ya bencede gözükmez henüz ama olsun bir şans bakıver
yarenciğim liste ne alemde arka sayfalarda kaldı sanırım........

ay canım yaa Allah yardımcınız olsun walla ben de çalışmayı çok istedim ama şu an çalışsaydım ben de senle aynı durumda olacaktım büyük ihtimal

ya bencede gözükmez henüz ama olsun bir şans bakıver

cnm dr ölçüp duruyor bir rahat bakamıyorum ki:umursamaz:bana kalsa kalkmıcam hiç kadının koltuğundankaydirigubbakcemile3kovucak beni zaten birgün ama bakıcam bakalım gözükürsekaydirigubbakcemile3

camdankalp38, canım sıkma canını, değmez öyle insanlar için, unut gitsin bebeğini düşün mutlu olmaya çalış, valla bende hergün burada ne türlü insanlarla muhatap oluyorum ne kadar yıpranıyorum anlatamam ama boşvermeye çalışıyorum, 3 kuruşluk insanlar için kendimi üzemem açıkçası

cnm dr ölçüp duruyor bir rahat bakamıyorum ki:umursamaz:bana kalsa kalkmıcam hiç kadının koltuğundankaydirigubbakcemile3kovucak beni zaten birgün ama bakıcam bakalım gözükürsekaydirigubbakcemile3

YOK CANIM NEDEN KOVSUN EN DOĞAL HAKKIMIZ ESKİDEN DOĞUNCA GÖRÜYOLARMIŞ BİZ SABREDEMEZDİK HERHALDE DEMİ

maşallah maşallahhhh nazar değmesin 85 hamile Allahım nazarlardan saklasın topiğimizi... de bu 85 bayanın anca 10-15 tanesi burda muhabbette geri kalan 60-65 kişi nerde ayıptır sarması.. bi cee diyip kaçmışlar... onların paylaşıcak bişeyi yok mu??

valla doğru diyosun herkes cee deyip gitmiş hatta demeden gitmişşşş

selam kızlar nasılsınız?

ay ne güzel haberler var topikte
herkes mutlu mesut allah bozmasın

geçmişi okurken bitiriyorum valla günü
allahtan patron eşim yoksa çoktan kovulmuştum

selam kızlar nasılsınız?

ay ne güzel haberler var topikte
herkes mutlu mesut allah bozmasın

geçmişi okurken bitiriyorum valla günü
allahtan patron eşim yoksa çoktan kovulmuştum

çok güzel çok şanslısın valla hamileyken iş çok zor geliyo uyumak istiyorum hep ama olmuyo

ayy fikirevi canım ne güzel bi resim bu resmine nasıl bakabiliriz senin... profilinde göremedim???

Selam kızlar
Size bir hurafe getirdimkaydirigubbakcemile3
Hamileliğinde çok uyuyanın oğlu
uyuyamayanın kızı oluyomuş:ecrin_bebek:
Yaren, selma,ebru... cinsiyeti belli olanlar doğrumu kızCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…