2010 Şubat Anneleri

çok güzel haberlerle gelmişsin ne güzel hipotiroid ne bilmiorum ama zeka testi için normal die biliyorum. hepimizin ölçtürmesi gerekio aslında. herşey normal gibi görünüp doğumda ne olup olmıycağı belli olmuyor. o yüzden doğuma kadar bi garantimiz yok haberlerin çok güzel gözün aydınnn 1 ay mı önden gidio orasını anlamadım ama

çok haklısın benim arkadaşım doğum yaptı yakınlarda çok sancı çekti doğuma kadar bayağı uzun süre bekledi bi daha normal doğum falan yapmam diyodu da ne biliiim korktum birazcık

cnm bilmemki migren varmı ama hamilelikten önce nadir ağrırdı başım o da çok şiddetli değildi.acaba hamilelik şekeri gibi hamilelik migrenidemi oldu bende:1shok:

canım geçen gün bendede aynı ağrı vardı bilirim çok feci bişiy.belki hurafe olarak adlandıracaksınız ama ben nazara çok inanann ve nazar olanlardanım. eve gittim ama ölüyorum komşumuz var o kurşun döktü bana.ve 1 saat sonra bişiyciğim kalmadı söylediğine göre erkek nazarı olmuşum en azından okutun derim kendinizi bu hamişlikle alakalı olup nazar değebiliyor..

Cnm haklısın bende duymuştum bu olayı ama mecbursan yapıcak birşey olmuyor.keşke herkes 1 saatte doğurabilse benim annemin sancıları tam 2 gün sürmüş.ama o zaman sezeryan yokmuş benim boynuma kordon dolanmış olmazsa normali deneriz beceremezsekk dr sezaryene alır:çok üzgünüm: cnm o zamanda hem normal doğum sancısı çekmiş oluruz hemde sezaryen yani karışık bu durum benim için.

cnm inanırım bende nazara düğün vardı hafta sonu olabilir benim kurşun döktürecek okutacak kimsemde yok burda kendim okuyorum arada ama demek fayda etmiyor.ama hamileliğin bu haftalarında normalmiş başağrısı öyle yazıo nette.

tıpkı senin gibi düşünüyorum volsecim hayırlısı neyse o olsun hepimiz için tabide. öncelik normal doğum diyorum. 35 kiloluk teyzemin kızı 4 kilo bebiş getirdi dünyaya normal doğumla. yani bi şekilde çıkıo dışarıyo içerde kalmıosırnaşık şey

fifa sen beni güldürdün allah ta seni güldürsün yaa eşinle ilgili yazdıkların. öldüm yaaaaa süpersin alah neşeni hiç bozmasınn canımcım

canım Allah hepimizin yüzünü güldürsün cnm, ama napiim benden çok onda belirtiler var ben de takılıyom işte ikizini de sen doğurcan herhalde diye delikafadulden :lepi:

gözün aydın cnm, Allah nazarlardan saklasın zeytin tanesi boyunu yerim ben onun, inşallah zeytin zeytin bakan gözlerini de görmek nasip olsun

çok haklısın benim arkadaşım doğum yaptı yakınlarda çok sancı çekti doğuma kadar bayağı uzun süre bekledi bi daha normal doğum falan yapmam diyodu da ne biliiim korktum birazcık

canım kötü örneklere takılıp kalmayın, tam tersine normal doğumu da doğum sonraası dönemi de rahat geçenler de çok var, Rabbim hayırlısını nasip etsin

evet normalmiş canım bende okumuştum allah şifa versin biran önce kurtulursun ağrıdan inş. sıcaklarda hiç çekilmio :1hug:

canım kötü örneklere takılıp kalmayın, tam tersine normal doğumu da doğum sonraası dönemi de rahat geçenler de çok var, Rabbim hayırlısını nasip etsin[/QUOTE]

benim etrafımda normal doğum yapan bi tek o vardı o da böyle deyince kafam karıştı hayırlısıyla saplıkla büyüsünler de eninde sonunda olacak nasılsa kaçış yok ama çok da heyecan verici bir olay doğum

evet benim de olyuo hem de çok feci ağrıyor
geçen gece 4 te uykumdan baş ağrısıyla uyandım çok kötüydü neyse bugün iyiyim ama geçiciymiş inşallah

hayırlı olsun canım bebişiniz. Allah analı babalı büyütsün..Darısı da bizlere olsun :Saruboceq:

çok sevindim canım. ne güzel bebişini gördün demek...inş kısa zamanda da gönlüne göre bir dr bulabilirsin..

Kızlar bİŞey yazdım gÖrdÜnÜzmÜÜÜ

göremedik canım,ne yazdın?

Ben ikili test yaptırmayı düşünmüyorum, sadece kafam karışıcak başka bir işe yaramayacak, oglumda da 3 lü test yaptırmamıştım, doktorda bana bırakmıştı, iyikide yaptırmamışım gayet saglıklı bir oglum var maşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…