2010 Şubat Anneleri

hıım mydarling ikili testte hcg yi sormuşşsun :) kusura bakma ya bugün kafa dalgın,saf saf soruyorum ne yazdın diyekafamçokkarıştı. canım ben sadece sonuçların iyi olduğunu telefonda dr'dan öğrendim. ayrıntılı sonucu 1 ay sonra öğreneceğim. öğrenmiş olsaydım kesin cevap yazardım..

maşallah diyeyim öncelikle oğluna allah nazarlardan korusun ya ben bu ikili üçlü testi netten okuyorum ama tam ne anlama gelio kısaca bana bi yazarmısınız 7 aylık hamile arkadaşım da bana yaptırma dedi salı günü gidicem dr a ona göre ne yapsamki acaba??CADIARZU

şakkıdı
yok canım ya tahmini dogum tarihi 03/03/10 du sonra 01/0/10 oldu 27 subat 25 subat derken son seferde 23 Şubat çıktı.. o yuzden değişiyor dogum ocak'a gitmesin de Allah korusun!! o kötü demek!.. neyse çok bakıyorum ne bulursam yiyorum badem, meyve, kavun,karpuz,dondurma, ay bir de deli gibi zeytin yiyourm çocuk bence zeytin olacakkaydirigubbakcemile2

Hipotiroid, tiroid hormonunun az salgılanması demek(TSH falan bakiyorlar ya yuksek cikarsa metabolizman yavaş çalışıyor, çok uyumak istiyorsun,nabzın düşük, tansiyonun düşük oluyor ve hemencecik kilo alıyorsun) bu da çocukta büyüme ve beyin gelişme faaliyetlerini etkiliyormuş.. sositosositobiraz korktum o konuda çünkü bir de büyük gibi yaa.. neyse aklıma kötü şeyler getirmeyeceğim.. İkili test %90 dogru sonuc veriyormus diyorlar.. Allah bize bağışlacım bebişimi..
Ya bu arada bişey diyeceğim başlarda biraz yadırgamıştım ama şimdi şimdi anne olmaya çok alıştım...kaydirigubbakcemile3heyecanla bekliyorummm!!

Alıntı yapamıyorum başka yazılardan ansıl olacağını da çözemedim ama doğum konusunda ben de çok tezcanlı olmama rağmen normal diye düşünüyourm ama dahaaa çook var.. hele bi herşey kesinleşsin karar veririrz daha zamanımız var!!opuyorumnanaktan

kızlar ben geldim tekrar.
off gene oglen ne yediysem cıkardım. psikolojim bozuldu. hic bitmeyecek sanki.... offfff offffff

hoşgeldin canım nasılsın bakalımm

iyiyim canım saol sen nasılsın....

güle güle git gel fatma abla hayırlı yolculuklar dikkat et bebişede kendinede...erenede tabi

saol canım, dikkat edicem kendime ve yavrucuklarıma:CüvCüv:

günaydın cnm, demek istanbula geliyorsun şimdiden hayırlı yolculuklar,

Evet Fatmacım, kısmet olursa İstanbula gidicem biletimi aldım ama henüz hiç bir hazırlığım yok, cumartesi akşama kadar hazırlanıcam inş.

fatımacım iyi tatiller bu arada..kendine ve bebişine dikkat ett..

Saol Yarencim, sizde ben yokken kendinize çok iyi bakın, üzme tatlı canını....

Bende çoğunuza verdim ama tekrar veremiyorum, 20 farklı kişiye verince tekrar verebiliyormuşuz bir arkadaş öyle yazmıştı.

iyiyim fatımacım sağol. zaten çok kafama takmıyorum ama yine de keyfe keder veriyor işte :)

Takma canım ya, geçen pazar da eşim beni kırdı sonrada döndü dolaştı akşama kadar peşimde dolandı bende affettimopuyorumnanaktan

Amin elifcim saol, bu testlerin ne olduğunu inan bende bilmiyorum ama sanıyorum bebeklerimizin sakat doğma riskine bakıyorlar bende açıkçası çok güvenmiyorum, daha önceki hamileliğimde doktor istersen yaptırma bazan yanlış çıkabiliyor kafan karışabilir demişti bende yaptırmadım, bundada düşünmüyorum

anladım canım ama inş.bişiy yoktur hayırlısıyla güzel haberler alırsın inş. anne kelimesi bana hala çok yabancı çok uzak gelio göbiş büyüdükçe hamileiliğimi anlıyorum anca o kadra henüz.
alıntı içinde msj altında alıntı yapın yanında no yazısını tıklayınca istediğin kadar msj ekleyip cvp verebliyosun no basıcan sonra alıntı yap dicen ama

kızlar ben geldim tekrar.
off gene oglen ne yediysem cıkardım. psikolojim bozuldu. hic bitmeyecek sanki.... offfff offffff

çok geçmiş olsun canım hepimizde var aynı sorun zaman geçtikce azalıo seninde geçer inş. aslında ben hiç yediğimi çıkartmadım yemeden önce çıkartıodum ben sende bi dene yemeden önce geliosa (sarı su) onu çıkartınca rahatlıosun yedikten sonra bişiy olmuyo ozaman tabi herkeste değişioda allah ım kurtarsın herkesi

kızlar bende bulantıdan bir gidip bir geliyorum hızınıza yetişemiyorum çok fazla bilgisayarada oturamıyorum offfffff kusmaktan öğürmekten bezdım allahım tez zamanda kurtarsın

allah yardımcımız olsun kızlar tez zamanda

amin canım yaw en kısa zamanda insallah boyle hamilelegin tadı cıkmıyor ne yalan soyleyeyim. elimde bir kolonya 7/24 onla yasıyorum. kokular bitiriyor. artık bi noktadan da sonra insanın psikolojisi bozuluyor kus kus nereye kadar. normal hayatınla alakalı olmayan bisekilde yasıyosun. mesela evde sadece yatak odasına girebiliyorum diger butun odalar kokuyor bana. cooook zoooor bi surec Allah hepimizin yardımcısı olsun. bide bulantı ilacı almıs halim bu. vitaminleri de alamıyorum ona da moralim bozuluyor. cook daralmısım yazdıkca yazıyorum baksana basınızı agrıtmayayım mafoldumben

ya bende yapamadım şu alıntı işini bir türlü neden pekiii anlatırmısınız gene

kızlar bende bulantıdan bir gidip bir geliyorum hızınıza yetişemiyorum çok fazla bilgisayarada oturamıyorum offfffff kusmaktan öğürmekten bezdım allahım tez zamanda kurtarsın

canım senle aynı zamanlardayız bende suanda 10+4um. insallah tez zamanda gecer de tadını cıkarırız bizi bizden baska kimse anlamaz walla kocisler bile biyere kadar anlıyo.

ESCOS cum iyi haberlerine çok sevindim cnm Allahım hep böyle iyi haberler almak nasip etsin:Saruboceq:

KIZLARBenim cumartesi randevum var dr çağırdı cumartesi 11 haftalık olucam acaaba diyoru birdahaki haftayamı alsam randevumu?12.hafta olucak ya cinsiyeti görür belki diye ama 12.haftada öğrenemeyenlerde var ne yapsam bana akıl verin.sonra taaa 1ay sonra çağıracak ya ondan böyle düşünüyorumfisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…