hayırlı olsun canım bebişiniz. Allah analı babalı büyütsün..Darısı da bizlere olsun :Saruboceq:
aminnnnnnnn:Saruboceq:
Ben ikili test yaptırmayı düşünmüyorum, sadece kafam karışıcak başka bir işe yaramayacak, oglumda da 3 lü test yaptırmamıştım, doktorda bana bırakmıştı, iyikide yaptırmamışım gayet saglıklı bir oglum var maşallah...
şakkıdıçok güzel haberlerle gelmişsin ne güzel hipotiroid ne bilmiorum ama zeka testi için normal die biliyorum. hepimizin ölçtürmesi gerekio aslında. herşey normal gibi görünüp doğumda ne olup olmıycağı belli olmuyor. o yüzden doğuma kadar bi garantimiz yok haberlerin çok güzel gözün aydınnn 1 ay mı önden gidio orasını anlamadım ama
kızlar ben geldim tekrar.
off gene oglen ne yediysem cıkardım. psikolojim bozuldu. hic bitmeyecek sanki.... offfff offffff
hoşgeldin canım nasılsın bakalımm
güle güle git gel fatma abla hayırlı yolculuklar dikkat et bebişede kendinede...erenede tabi
günaydın cnm, demek istanbula geliyorsun şimdiden hayırlı yolculuklar,
fatımacım iyi tatiller bu arada..kendine ve bebişine dikkat ett..
ya ben sizlere 1 defa puan verdiğim için artık puan veremiyorum.. nasıl olcek bu iş.? daha önce de sormuştum ama,bilen var mı
:uhm:
ebru gözün aydın,sevindim canm, sonuçların iyi çıkmasına.Allah tamamına erdirsin inş.
iyiyim fatımacım sağol. zaten çok kafama takmıyorum ama yine de keyfe keder veriyor işte :)
maşallah diyeyim öncelikle oğluna allah nazarlardan korusunya ben bu ikili üçlü testi netten okuyorum ama tam ne anlama gelio kısaca bana bi yazarmısınız 7 aylık hamile arkadaşım da bana yaptırma dedi salı günü gidicem dr a ona göre ne yapsamki acaba??CADIARZU
şakkıdı
yok canım ya tahmini dogum tarihi 03/03/10 du sonra 01/0/10 oldu 27 subat 25 subat derken son seferde 23 Şubat çıktı.. o yuzden değişiyor dogum ocak'a gitmesin de Allah korusun!! o kötü demek!.. neyse çok bakıyorum ne bulursam yiyorum badem, meyve, kavun,karpuz,dondurma, ay bir de deli gibi zeytin yiyourm çocuk bence zeytin olacakkaydirigubbakcemile2
Hipotiroid, tiroid hormonunun az salgılanması demek(TSH falan bakiyorlar ya yuksek cikarsa metabolizman yavaş çalışıyor, çok uyumak istiyorsun,nabzın düşük, tansiyonun düşük oluyor ve hemencecik kilo alıyorsun) bu da çocukta büyüme ve beyin gelişme faaliyetlerini etkiliyormuş.. sositosositobiraz korktum o konuda çünkü bir de büyük gibi yaa.. neyse aklıma kötü şeyler getirmeyeceğim.. İkili test %90 dogru sonuc veriyormus diyorlar.. Allah bize bağışlacım bebişimi..
Ya bu arada bişey diyeceğim başlarda biraz yadırgamıştım ama şimdi şimdi anne olmaya çok alıştım...kaydirigubbakcemile3heyecanla bekliyorummm!!
Alıntı yapamıyorum başka yazılardan ansıl olacağını da çözemedim ama doğum konusunda ben de çok tezcanlı olmama rağmen normal diye düşünüyourm ama dahaaa çook var.. hele bi herşey kesinleşsin karar veririrz daha zamanımız var!!opuyorumnanaktan
kızlar ben geldim tekrar.
off gene oglen ne yediysem cıkardım. psikolojim bozuldu. hic bitmeyecek sanki.... offfff offffff
çok geçmiş olsun canım hepimizde var aynı sorun zaman geçtikce azalıo seninde geçer inş. aslında ben hiç yediğimi çıkartmadım yemeden önce çıkartıodum ben sende bi dene yemeden önce geliosa (sarı su) onu çıkartınca rahatlıosun yedikten sonra bişiy olmuyo ozaman tabi herkeste değişioda allah ım kurtarsın herkesi
çok geçmiş olsun canım hepimizde var aynı sorun zaman geçtikce azalıo seninde geçer inş. aslında ben hiç yediğimi çıkartmadım yemeden önce çıkartıodum ben sende bi dene yemeden önce geliosa (sarı su) onu çıkartınca rahatlıosun yedikten sonra bişiy olmuyo ozaman tabi herkeste değişioda allah ım kurtarsın herkesi
anladım canım ama inş.bişiy yoktur hayırlısıyla güzel haberler alırsın inş. anne kelimesi bana hala çok yabancı çok uzak geliogöbiş büyüdükçe hamileiliğimi anlıyorum anca o kadra henüz.
alıntı içinde msj altında alıntı yapın yanında no yazısını tıklayınca istediğin kadar msj ekleyip cvp verebliyosun no basıcan sonra alıntı yap dicen ama
kızlar bende bulantıdan bir gidip bir geliyorum hızınıza yetişemiyorum çok fazla bilgisayarada oturamıyorum offfffff kusmaktan öğürmekten bezdım allahım tez zamanda kurtarsın
ebruli ve sinem geçmiş olsun canlarım. inş kısa zamanda geçer..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?