2010 Şubat Anneleri

escos cum ben araştırdım doktorun zeka testi dediği şey ikili ve üçlü tarama testleriymiş onları zaten yaptırıyoruz

çok güzel çok şanslısın valla hamileyken iş çok zor geliyo uyumak istiyorum hep ama olmuyo

evet canım sorma hafif brişeyim olsa hemen yatıyorum
kimse çekmezdi beni valla
eşim sağolsun hem evde hem işte
ugraşıp duruyor benimle kaydirigubbakcemile3

ayy fikirevi canım ne güzel bi resim bu resmine nasıl bakabiliriz senin... profilinde göremedim???

profilime ekledim canım nişanlanan çift benim kardeşim
bu arada profilimdeki güzel yorum için sağol
o da küçük kardeşim :)
henüz 10 yaşında
hep dua ediyorum inşallah yavrumda ona benzer
o dogdugunda 20 yaşındaydım ben
kucagıma verdiklerinde dedimki "allahım dünyada böyle güzel bir şey yok
böyle muhteşem bir duygu yok"
şimdi 10 yıl sonra o duyguyu yeniden sanırım bu kez biraz daha fazla olacak yaşamak için sabırsızlanıyorum

hepimiz bebişlerimize bir an önce kavuşalım hihoyyyt

escos cum ben araştırdım doktorun zeka testi dediği şey ikili ve üçlü tarama testleriymiş onları zaten yaptırıyoruz

yaşasın... insallah iyi çıkar sen yaptırdın mı peki??sürekli midesi yananın yada ekşiyenin nesi olurmuş?? biz hafta sonu 4 saatlik yola gideceğiz sonra da döneceğiz seyahat yasak değil dimi?? ayy ben de iyice abarttım değil mi kızlar ya ne yapayım.. çok ödlekimopuyorumnanaktan

mrblar maşallh 85 adet hamilemiz var ne güzel buara en son adet tarihi 10 mayıs olanlarda varmış baya be gibi:))canlar ben pek girmiyorum nete girsemde arada sizlerdeki haberleri okuyup çıkıyorum genlde sizinle bir şey paylaşmak istedim bende müthiş bir başağrısı vardı bir kaç haftadır her akşam sürekli ağrıyordu sağlıkcı bir arkadaşım başının ağrıyacağını hisettiğin anda nescafe iç dedi ve çok şükür kurtuldum valla aslında içmemem lazım ama dayanamıyorum artık nescafe içiyorum başımın ağrısından kurtuluyorum ne yapım ilaç içmekten daha mantıklı geldi enazından bunu sizlerle paylaşmak istedim öpüyorum hepinizi a.e.o

Selam kızlar
Size bir hurafe getirdimkaydirigubbakcemile3
Hamileliğinde çok uyuyanın oğlu
uyuyamayanın kızı oluyomuş:ecrin_bebek:
Yaren, selma,ebru... cinsiyeti belli olanlar doğrumu kızCADIARZU

canım ben de bunun tam tersini duymuştum :) benim hamileliğimden öncekine göre aşırı bi uykuya düşkünlüğüm olmadı. zaten gündüz uyuma şansım yok işten dolayı.akşam da 11 gibi uyuyorum, daha erken uykum gelmiyor yani..

amin canım aminnnnn o günler hayırlısıyla çabucak gelse.. 9 ay çok zaten ya Uzan mıydı hamileliğin süresini indircem diye bi vaadde bulunmuşlardı.. ben oyumu veriyorumm .. kaydirigubbakcemile3

Beni bıraksalar tüm gün uyurum. Zaten hafta sonları kendimi kayınvalidemden soyutlamak için nerdeyse 18 saat uyuyorum:jeyyar:
Mazeretim var, hamileyim benyerimseniben
Hamilelikte uyumaktan kaçınmamak gerektiğini okumuştum biyerde. Uykunuz geldikçe uyumaya, dinlenmeye çalışın diyodu.

anacım bahane harıka ben cok sımardım heralde kımse benı cekmıyo kayrım alkisalkisalkis

amin canım aminnnnn o günler hayırlısıyla çabucak gelse.. 9 ay çok zaten ya Uzan mıydı hamileliğin süresini indircem diye bi vaadde bulunmuşlardı.. ben oyumu veriyorumm .. kaydirigubbakcemile3

:roflol:Cnm sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün emi.1 oyda bendenkaydirigubbakcemile3

canım benim uyku dönemim geçti sanırım
gözüm açıldı valla
hayata döndüm bulantılar hafifleyince
gerçi bitmedi ama en azından hafifledi kaydirigubbakcemile

iyi akşamlar kızlar bende kaçıyorum hepinizi öpüyorum...

iyi akşamlar canım yarın görüşürüz

:roflol:Cnm sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün emi.1 oyda bendenkaydirigubbakcemile3

valla benden 10 oy alkisalkisalkis

kızlar daha yenı gelmıstım ama bende kacıyorum kendınıze ve meleklerınıze cok ıyı bakın :asigim:

evet canım yaptırdım iyi çıktı seyahat için de benim doktorum yapmanda sakınca yok ama çok da zorunlu diilse biraz erteleyebilirsin demişti gerçi ben mecburen yolculuk yapıyorum kontrollerim izmirde oluyor bi sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…