ElİfÇİm paylaŞımların İÇİn saĞol.ne İŞ yapıyorsun canım sen
ıyı geceler kızlar,bısey sorcaktım bebıslerınıze bıseyler almaya basladınızmı?:ecrin_bebek:
kızlar bebeğinize önce don alın derlerkı don al donansın ............
kızlar bebeğinize önce don alın derlerkı don al donansın ............
kızlar diğer topiklerde dolanırken bakın ne buldum:
"Arkadaslar bebegınızın ılk ultrason resmıne bakın egerkı goruntu yuvarlagımsı ıse kız, uzun ınce bır cızgı seklındeyse erkek bebegınız olacak demektır.kesınlıgını bız bır cok arkadasın ultrason resımlerıyle karsılastırdık ve hepsı dogru cıktı"
hadi siz de bi bakın. benim uzun ince bi çizgi.
özelliklecinsiyetini öğrenenlerden bilgi bekliyorum. teyit edecek olan onlar. haydi hayırlısı
Merhaba hanımlar nasılsınız?
Bebişler nasıl ? Keyifler nasıl ?
Bugünlerde nefes almakta zorlanıyorum mide yanması uyuyama problemlerim var sizdede aynı sikayetler mevcutmu acaba ?
Çok yersinizde nefes almakta zorlanırsınız ya hani aynı öyle bisey ama bir an bile geçmiyor .Uyutmuyor bile.
Canım benim ilk görüntüde yuvarlak bir nokta. Ama dr zaten bakmadan önce demişti şimdi küçük bi nokta göreceğiz diye. 4+2 deydi. 4 gün sonra kanma olmuştu tekrar gittik bu defa biraz uzun ve yassıydı... Sanırım bu günüyle alakalı.
kızlar bana müsade bayılıyorum uykudan...
Baş agrısı benimde oluyor ama uyuyamadıgım için ve sürekli pc başında oldugum içindir diye düşünüyordum.Bulantı bende de ara ara oluyo sanırım ilaçlardan .Merhaba cnm, sen nasılsın?
Mide yanması yok bende şükür.
Bazı günler yine bulantım oluyo.
Berbat bi baş ağrısı var özellikle enselerim.
kızlar bana müsade bayılıyorum uykudan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?