iyi akşamlar kızlar bende kaçıyorum hepinizi öpüyorum...
valla benden 10 oy alkisalkisalkis
ben de pis bi ortamda çalışıyorum fabrikanın üretim göbeğinde..o yüzden şefimle konuştum o artık beni üretime göndermiyor ama ofistekiler hiç çekemiyor.. sen niye bütün gün böyle oturuyorsun bi şöyle rahat bi iş bulamadım vız vız ediyorlar gıcık oluyorum.. morali bozulan üretimde arızası çıkan beni buluyor.. ben de her gün düşünüyourm çekip gitsem mi burada sürekli tartışma gürültü vs yaşayacağıma diye ama..:1closedeyes: bilemiyorum
camdankalp38, canım sıkma canını, değmez öyle insanlar için, unut gitsin bebeğini düşün mutlu olmaya çalış, valla bende hergün burada ne türlü insanlarla muhatap oluyorum ne kadar yıpranıyorum anlatamam ama boşvermeye çalışıyorum, 3 kuruşluk insanlar için kendimi üzemem açıkçası
cnm senin kaç haftalık takvimden pek anlıyamadım 10 mu?
selam kızlar nasılsınız?
ay ne güzel haberler var topikte
herkes mutlu mesut allah bozmasın
slm fikirevi ben bu msj yazmak için 1 saat önce tıklamıştım bi türlü yazamadım akşam akşam kudurdu işler
geçmişi okurken bitiriyorum valla günü
allahtan patron eşim yoksa çoktan kovulmuştum
iyi akşamlar kızlar ben çıkıyorum yoruldum biraz dinlenicem öpüyorum hepinizi kocumaaaaanzemuszemusopuyorumnanaktan
canım yarın 10+0'ız yani 11. haftaya giriyoruz
ben 10 oyu volesin 9 ayı indirme politikasına vermiştim hani sende oy vermiştin ya zemuszemus
ElİfÇİm sen kaÇta Çıkıyosun İŞten.?
ÇOK ÇALIŞIYOSUN CANIM YA ALLAH KOLAYLIK VERSİN..normalde 20:00 ama çok nadir o saatte çıktığım hep 20:30 yada 21:00 oluyo çıkmam :sinifsinif:
ay internette sorun vardı düzelene kadarda kimse kalmamış
ÇOK ÇALIŞIYOSUN CANIM YA ALLAH KOLAYLIK VERSİN..
BİZ BURDAYIZ ŞEKERİM:umursamaz:
canım yarın 10+0'ız yani 11. haftaya giriyoruz
ben 10 oyu volesin 9 ayı indirme politikasına vermiştim hani sende oy vermiştin ya zemuszemus
SABAH BULANTILARI :gününüzü çekilmez hale mi getiriyor? Prima/Pampers Enstitüsü uzmanları şunları söylüyor: "Mide bulantısının doğal ilacı olan zencefili deneyin. Zencefili sebze ya da başka yiyeceklerin üzerine ekin." Zencefil çayı içip zencefilli bisküvi yiyin.
SİZE BAKIYOR. Bebeğinizin irisleri daha şimdiden gelişiyor. Fetüsün gelişimi büyük oranda erken dönemde tamamlanır ve yukarıdan aşağıya doğru gerçekleşir.
HAMİLEYKEN ÖZELLİKLE İLK ÜÇAYDA yumuşak peynirlerden uzak durun. Küflü veya çiğ peynirler komplikasyonlara yol açan listeria, bakterisi içerebilir. Sert peynirler yararlıdır; hem bebek hem de sizin için dişleri ve kemikleri geliştiren kalsiyum içerir!
YAKIN ÇEKİME HAZIRSINIZ. Eşinizden ya da bir arkadaşınızdan hamileliğinizin her üçaylık döneminde en az bir kez fotoğrafınızı çekmesini isteyin. Çocuğunuz ileride hamileyken nasıl göründüğünüzü görmekten hoşalanacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?