2010 Şubat Anneleri

günaydın kızlar nasılsınız dün doktora gittim
bebiş 6.7mm olmuş 13 haftayla uyumlu çok şükür hersey yolundaymış
ense kalınlığı 1.7 mm bu günde 2 li test için kan vereceğim
doktor ağustosu beklemedi bebiş 5 gün önden gelişiyomuş
inşallah hersey yolunda gider
temiz sonuçlar alırım

herkese günaydınnnn hayırlı cumalarr mutlu bir gün geçirmemiz dileğiyle öpüyorum hepiniziizemuszemus

canım gözün aydın sabah sabah çok güzel haberler. inş.bütün gün böyle giderr. test sonuçlarında temiz çıkar inş.

çok sevindim canım gözün aydın inş sonuçlarında temiz çıkıcak hihoyyyt

gözün aydın canım inşallah sonuçlarında ii çıkar.
bugün iyim canım saol...sabah ballı sütümü içtim bi sıkıntı yok olmazda inş...
sende iyisinmi :kedi:
iyim allaha şükür.
herkese günaydınnnn hayırlı cumalarr mutlu bir gün geçirmemiz dileğiyle öpüyorum hepiniziizemuszemus

günaydın canım.sanada hayırlı cumalar.

ohhh sabah sabah iyi haberler zemuszemus sonuçlarında iyi çıkıcak inşallah cnm.

KIZLAR GÜNAYDIN HERKESE.HAYIRLI CUMALAR SİZLEREDE.

gözün aydın maşallah
testinde temiz çıkar inş.

kızlar ofisimizin tam önünde alt yapı çalışması vardı kötü biiy oldu bütün cadde ayağa kalktı ya doğalgaz borusunu patlattılar inanılmaz bir gürültü gaz kokusu nerdeyse ofisleri terk ediodu herkes neyseki ses bitti sanırım müdahale edildi hemen. benn çok korktum bebişte korkmuştur demiii mafoldumben

korkmuştur tabi canımcım geçmiş olsun

günaydın kızlar çok sevindim canım inşallah temiz çıkar sonuçlarıınnn
günaydın bende almıyorum henüz hiçbişiy ama neler var die öle araştırıyorum sadece
günaydın canım valla ben bir kaç şey aldım bebişime hem kız hem erkeğe olucak gibi
ohhh sabah sabah iyi haberler zemuszemus sonuçlarında iyi çıkıcak inşallah cnm.

KIZLAR GÜNAYDIN HERKESE.HAYIRLI CUMALAR SİZLEREDE.
günaydın vanım keyifler nasıl bugünnn
korkmuştur tabi canımcım geçmiş olsun

ne güzel ya!! hadi hayırlısı olsun.. ikili test sonucun inşallah güzel çıkar ama kötü çıkanların da sonradan hiç sorunsuz cocukları olmuş.. Test gercesi yansıtmıyor falan diyenler de var.. bikaç kişide oyle olmuş..
Allah'ım ne olur saglıklı cocuklarımız olsun!!

Kızlar benim de cok midem bulanıyor başından beri şimdiye kadar bi kez çıkardım ama sürekli gece gündüz mide bulanır mı ya.. bir de dünden beri baş ağrısı var.. dün burda okouduktan sonra başladı.. ya ekrandan bulaşıcı acaba yaw?:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…