saol canım benimçok güzel olmuş beyendim 100 puan :)))alkisalkisalkis
resminde çok güzelmiş bu arada canımmm
saol canım benim
saol tatlım senin güzelliğin
ne güzel ya!! hadi hayırlısı olsun.. ikili test sonucun inşallah güzel çıkar ama kötü çıkanların da sonradan hiç sorunsuz cocukları olmuş.. Test gercesi yansıtmıyor falan diyenler de var.. bikaç kişide oyle olmuş..
Allah'ım ne olur saglıklı cocuklarımız olsun!!
Kızlar benim de cok midem bulanıyor başından beri şimdiye kadar bi kez çıkardım ama sürekli gece gündüz mide bulanır mı ya.. bir de dünden beri baş ağrısı var.. dün burda okouduktan sonra başladı.. ya ekrandan bulaşıcı acaba yaw?:sinifsinif:
herkese günaydın hayırlı cumalar arkadaşlar
psikolojik ağrı ne yaw.. erkek tarafına gidecez hafta sonu ondan mı ki?canım çok geçmiş olsunn daha doğrusu inş.çabucak geçer.. bulaşıcımı bilmiyorum ama psikolojik ağrıların başladığını bliyorum bende olduğu gibi.
psikolojik ağrı ne yaw.. erkek tarafına gidecez hafta sonu ondan mı ki?:gitme:
sanada günaydın hayırlı cumalar canımherkese günaydın hayırlı cumalar arkadaşlar
günaydın canımmm herkese hayırlı cumalarrr şutarafagitti
psikolojik ağrı ne yaw.. erkek tarafına gidecez hafta sonu ondan mı ki?:gitme:
sanada günaydın hayırlı cumalar canım
sende çok tatlıymışın canımzemuszemus
erkek tarafı dediğiniz ne yahu kayınvalidenizemi gidiyosunuz :))
günaydın tatlım sanada hayırlı cumalar...zemuszemus
günaydın kızlar çok sevindim canım inşallah temiz çıkar sonuçlarıınnn
günaydın canım valla ben bir kaç şey aldım bebişime hem kız hem erkeğe olucak gibi
günaydın vanım keyifler nasıl bugünnn
sanırım öle banada öle geldi o zaman çok normal ağrılarınız kızlarr:)))
kural 1....şunu ye bunu ye şöle yapma ayağını sıcak tut kussanda ye kendini düşünmüyosanda torunumu düşün vb. ile başlayan cümlelere hazırlıklı olunnnn süprizzzzz
bendede basladı psikolojik ağrılar akşam bizde erkek tarafına gitcezdekafamçokkarıştı
erkek tarafı dediğiniz ne yahu kayınvalidenizemi gidiyosunuz :))
ahh ahh ben ne idemm kaynanam görümcem alt katta görmediğim gün saat yokk piskolojikk ağrıda nemiş sinirr küpüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?