saol cnm takvimin güzel olmuş.hayırlı olsun.opuyorumnanaktan
walla cnm aynı sabahın köründe kalktım dün temizlik yaptım gece misafir geldi heryerheryerde yine:1no2:bulantılar tam gaz devam bir tek meyve yiyebildim henüz onuda az miktarda bu arada cumartesi randevumu pazartesiye almak zorunda kaldım eşimin işi yüzünden yani bebişimi biraz daha özlücem.sizler iyisiniz maşallah kızlar resimler süper.
psikolojik ağrı ne yaw.. erkek tarafına gidecez hafta sonu ondan mı ki?:gitme:
HIMM BEBİŞİ ÖZLÜCEZ DAHA DESENE OLSUN GEÇ OLSUN GÜÇ OLMASIN ÖENMLİ OLAN GÜZEL HABERLERİN GELMESİ DEĞİLMİ AMA BULANTILAR DEVAM DEMEK HAY ALLAH İNŞALLAH TEZ ZAMANDA GEÇER CANIMMMalkisalkisalkis
sanırım öle banada öle geldi o zaman çok normal ağrılarınız kızlarr:)))
kural 1....şunu ye bunu ye şöle yapma ayağını sıcak tut kussanda ye kendini düşünmüyosanda torunumu düşün vb. ile başlayan cümlelere hazırlıklı olunnnn süprizzzzz
ahahahha sırnaşık şey neyse sıkın dişinizi bir günlük...
bende öle biliyorum bilezik vb şeyler görmek ona işaretmişşşsaol tatlım geçer inşallah.aman miniğim sağlıklı olsunda ya ben bu arada gece bir rüya gördüm kızlar tanımadığım birisi bana çok güzel kolyeler bilezikler hediye etti.anlamına baktım kız çocuğunuz olucak yazıyordu bakalım çıkıcakmıkaydirigubbakcemile3
bencede yaaaahahahha sırnaşık şey neyse sıkın dişinizi bir günlük...
saol tatlım geçer inşallah.aman miniğim sağlıklı olsunda ya ben bu arada gece bir rüya gördüm kızlar tanımadığım birisi bana çok güzel kolyeler bilezikler hediye etti.anlamına baktım kız çocuğunuz olucak yazıyordu bakalım çıkıcakmıkaydirigubbakcemile3
ahahahha sırnaşık şey neyse sıkın dişinizi bir günlük...
valla başladı ama insan hamileyken fazla baskayı tahammül edemiyo herşey batıyooyani başkalarının ağrılarını duydukça derdini dinledikçe sende başlıyabiliyor bu psikolojik ağrı:))) ben mesela birsi kaşındımı karşımda bende kaşınırım onun gibi yanee tabi ikinci faktröde etkili olabilir senin durumda (kayınvalide sendromu):smiley-cool:
ayyyyy aryacım benim 2 görümcem 1 eltim altlıüstlü oturuyolar eltim 10-11 yıllık evli ve daha evinde yemek yapmamış kaynanam arada ebruyu da çagırın diyo ama hiç çagıan yok(((((((( midemin bu halde olugunu da biliyolar oysaaa mana neyse en azından hakları geçmemiş oluyo
ayyyyy aryacım benim 2 görümcem 1 eltim altlıüstlü oturuyolar eltim 10-11 yıllık evli ve daha evinde yemek yapmamış kaynanam arada ebruyu da çagırın diyo ama hiç çagıan yok(((((((( midemin bu halde olugunu da biliyolar oysaaa mana neyse en azından hakları geçmemiş oluyo
günaydın kızlar nasılsınız dün doktora gittim
bebiş 6.7mm olmuş 13 haftayla uyumlu çok şükür hersey yolundaymış
ense kalınlığı 1.7 mm bu günde 2 li test için kan vereceğim
doktor ağustosu beklemedi bebiş 5 gün önden gelişiyomuş
inşallah hersey yolunda gider
temiz sonuçlar alırım
kızlar ofisimizin tam önünde alt yapı çalışması vardı kötü biiy oldu bütün cadde ayağa kalktı ya doğalgaz borusunu patlattılar inanılmaz bir gürültü gaz kokusu nerdeyse ofisleri terk ediodu herkes neyseki ses bitti sanırım müdahale edildi hemen. benn çok korktum bebişte korkmuştur demiii mafoldumben
kızlar gebelik çizelgemi değiştim nasıl olmuş
ne güzel ya!! hadi hayırlısı olsun.. ikili test sonucun inşallah güzel çıkar ama kötü çıkanların da sonradan hiç sorunsuz cocukları olmuş.. Test gercesi yansıtmıyor falan diyenler de var.. bikaç kişide oyle olmuş..
Allah'ım ne olur saglıklı cocuklarımız olsun!!
Kızlar benim de cok midem bulanıyor başından beri şimdiye kadar bi kez çıkardım ama sürekli gece gündüz mide bulanır mı ya.. bir de dünden beri baş ağrısı var.. dün burda okouduktan sonra başladı.. ya ekrandan bulaşıcı acaba yaw?:sinifsinif:
Ahh ah ben doğumdan önce (kayınvalidemin) üst katına taşınacağımmafoldumben
Yemek yapması mı... Üç öğün kahvaltı yemeye razıyım kızlar hiç sormayın wallahi:umursamaz:
ağzımda diş kalmıcak bi gündelikafadulden
işin içine bi de çekememe girdimi işte böyle oluyo tatlım. benim eltim yok 2 görümcem var biri bekar. Ben üniv. mezunuyum evli görümcem ilkokul. Asla böyle bişeyle ne böbürlenirim ne de onu aşağı görürüm ama arkamdan kaç kere ağzını burnunu yamulttuğunu, beni mezeleğidiğini gördüm yahulmaz: Birde benden 7 yaş büyük, olgun olacak sözde. Ama o kadar insan işte.
arya bende hep rüyamda usg de erkek oldugunu görüyodum dr emin olamıyorum diyordu benkide kız olabilir diyodu ben hayır ben görüyorum erkek diyodum tersi çıktı kız geliyo hayırlısı ile
kızlar bebeklerinize ne isim düşünüyosunuz geçengün görümcem eşime anneannemizin ismini koyalım dedi ismi munise eşimde senin de kızın oldu sen neden koymadın biz kızımıza hiranur ismini koyacaz dei begenmediler kızımın ismini umrumda değil eşim de bir kabul etse bu ismi ben hira olsun çok istiyorum ama eşim istemiyoo(
arya bende hep rüyamda usg de erkek oldugunu görüyodum dr emin olamıyorum diyordu benkide kız olabilir diyodu ben hayır ben görüyorum erkek diyodum tersi çıktı kız geliyo hayırlısı ile
kızlar bebeklerinize ne isim düşünüyosunuz geçengün görümcem eşime anneannemizin ismini koyalım dedi ismi munise eşimde senin de kızın oldu sen neden koymadın biz kızımıza hiranur ismini koyacaz dei begenmediler kızımın ismini umrumda değil eşim de bir kabul etse bu ismi ben hira olsun çok istiyorum ama eşim istemiyoo(
evet öle yazıo nette. ama annem bi kız çocuğuna küçük hediyeler alamk lazım der.yani rüyanda gördüğn gibi bilezik kolye filan alıp sevindirmek gerekir der kendisi çok görür böyle rüyalar çünkü (annemin yalancısıyım) :sm_cool:
aaa ilkkez duydum cnm walla yapayım bende madem.
kızlar gerçekten anlamadınızmı ne demek istediğimi yoksa benle dalgamı geçionuz annamadım yaffff :sinifsinif:
günaydın canım sen nasılsınGÜnaydın kızlar nasılsınız
Herkese günaydınnn, cumanız mübarek olsun canlarım, birazdan doktora çıkacağım ama sanırım en erken akşam girebilirim tekrar, öğlen başka bir branştaki rutin kontrolüm var, öğleden sonra da ikili test için randevu aldım özel bir dr.dan bu konuda iyiymiş ona gideceğim, bana dua edein kızlar, çıkmadan szlere bi bakayım dedim sanırım genel olarak herkes iyi, başağrıları için geçmiş olsun canlarım
hadi güzel haberlerle gel canım
zaten büyükler karışmasa olmaz.cnm walla Allahım nasip ederse erkek olursa Yağız Eren
Kız olursa Asya düşünüyorum ama nasip.Ereni koymak zorundayım neden dersen bende sübyen var muska takıyorum annem bana hamileyken al basmış ondan bana geçmiş belki aranızda inanmayanlar vardır ama ben böyle şeylere inanıyorum yaşayınca inanıyor insan.ve muskamı yapan hoca oğlun olursa adını eren koyucaksın kız olursa karışmıyorum dedi.[/QU
ben kız ismi vereyim hazal hazan asya eylül öykü duru derin
aryacım senin takvimin neden yanış biliyonmu canımcım yalnış yerden yapmışın ondan sen süt emzirmene çizelge yapmışın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?