2010 Şubat Anneleri

HIMM BEBİŞİ ÖZLÜCEZ DAHA DESENE OLSUN GEÇ OLSUN GÜÇ OLMASIN ÖENMLİ OLAN GÜZEL HABERLERİN GELMESİ DEĞİLMİ AMA BULANTILAR DEVAM DEMEK HAY ALLAH İNŞALLAH TEZ ZAMANDA GEÇER CANIMMMalkisalkisalkis

ayyyyyyyyy kıyafet almalar başladımı bende eşime diyorum alalım artık dayanamıyorum diyorum yok daha erken diyo 6 ay olsun havalar biraz serinlesin öyle alırız diyo :S ama b en hemen almak istiyorum :))))))) kızlar aldıklarınızı ekleyinde bizde görelim yigenlerimizin cicilerini

günaydın ebrucum.Ya kızlar kayınvaldeniz size ne güzel yemek yapıodur.şuan bana yemek yapıcak birine o kadar ihtiyacım varki mutfaktan tiksiniyorum

psikolojik ağrı ne yaw.. erkek tarafına gidecez hafta sonu ondan mı ki?:gitme:

yani başkalarının ağrılarını duydukça derdini dinledikçe sende başlıyabiliyor bu psikolojik ağrı:))) ben mesela birsi kaşındımı karşımda bende kaşınırım onun gibi yanee tabi ikinci faktröde etkili olabilir senin durumda (kayınvalide sendromu):smiley-cool:

HIMM BEBİŞİ ÖZLÜCEZ DAHA DESENE OLSUN GEÇ OLSUN GÜÇ OLMASIN ÖENMLİ OLAN GÜZEL HABERLERİN GELMESİ DEĞİLMİ AMA BULANTILAR DEVAM DEMEK HAY ALLAH İNŞALLAH TEZ ZAMANDA GEÇER CANIMMMalkisalkisalkis

saol tatlım geçer inşallah.aman miniğim sağlıklı olsunda ya ben bu arada gece bir rüya gördüm kızlar tanımadığım birisi bana çok güzel kolyeler bilezikler hediye etti.anlamına baktım kız çocuğunuz olucak yazıyordu bakalım çıkıcakmıkaydirigubbakcemile3

ayyyyy aryacım benim 2 görümcem 1 eltim altlıüstlü oturuyolar eltim 10-11 yıllık evli ve daha evinde yemek yapmamış kaynanam arada ebruyu da çagırın diyo ama hiç çagıan yok(((((((( midemin bu halde olugunu da biliyolar oysaaa mana neyse en azından hakları geçmemiş oluyo

ahahahha sırnaşık şey neyse sıkın dişinizi bir günlük...

Ahh ah ben doğumdan önce (kayınvalidemin) üst katına taşınacağımmafoldumben
Yemek yapması mı... Üç öğün kahvaltı yemeye razıyım kızlar hiç sormayın wallahi:umursamaz:

bende öle biliyorum bilezik vb şeyler görmek ona işaretmişşş
bencede yaaa

evet öle yazıo nette. ama annem bi kız çocuğuna küçük hediyeler alamk lazım der.yani rüyanda gördüğn gibi bilezik kolye filan alıp sevindirmek gerekir der kendisi çok görür böyle rüyalar çünkü (annemin yalancısıyım) :sm_cool:

kızlar gerçekten anlamadınızmı ne demek istediğimi yoksa benle dalgamı geçionuz annamadım yaffff :sinifsinif:

valla başladı ama insan hamileyken fazla baskayı tahammül edemiyo herşey batıyoo

ama olmazki arada çağırsalar ne olcak üzüldüm bak şimdiii :çok üzgünüm:

işin içine bi de çekememe girdimi işte böyle oluyo tatlım. benim eltim yok 2 görümcem var biri bekar. Ben üniv. mezunuyum evli görümcem ilkokul. Asla böyle bişeyle ne böbürlenirim ne de onu aşağı görürüm ama arkamdan kaç kere ağzını burnunu yamulttuğunu, beni mezeleğidiğini gördüm yahulmaz: Birde benden 7 yaş büyük, olgun olacak sözde. Ama o kadar insan işte.

arya bende hep rüyamda usg de erkek oldugunu görüyodum dr emin olamıyorum diyordu benkide kız olabilir diyodu ben hayır ben görüyorum erkek diyodum tersi çıktı kız geliyo hayırlısı ile
kızlar bebeklerinize ne isim düşünüyosunuz geçengün görümcem eşime anneannemizin ismini koyalım dedi ismi munise eşimde senin de kızın oldu sen neden koymadın biz kızımıza hiranur ismini koyacaz dei begenmediler kızımın ismini umrumda değil eşim de bir kabul etse bu ismi ben hira olsun çok istiyorum ama eşim istemiyoo(

Herkese günaydınnn, cumanız mübarek olsun canlarım, birazdan doktora çıkacağım ama sanırım en erken akşam girebilirim tekrar, öğlen başka bir branştaki rutin kontrolüm var, öğleden sonra da ikili test için randevu aldım özel bir dr.dan bu konuda iyiymiş ona gideceğim, bana dua edein kızlar, çıkmadan szlere bi bakayım dedim sanırım genel olarak herkes iyi, başağrıları için geçmiş olsun canlarım

canım gözün aydın inşallah tahlillerin de iyi çıkar, darısı başıma

canım geçmiş olsun, şimdi iyimisin, bebişin de korkmuştur belki ama sen şimdi iyiysen o da iyidir merak etme,

kızlar gebelik çizelgemi değiştim nasıl olmuş

çok güzel olmuş cnm

canım bence de psikolojik olabilir, ama sen yine de dinlenebiliyorsan biraz yat dinlen geçer inşallah

Kızlar ben çıkıyorum gelince yazarım sizlere, hepinizi öpüyoruz kızlar

Ahh ah ben doğumdan önce (kayınvalidemin) üst katına taşınacağımmafoldumben
Yemek yapması mı... Üç öğün kahvaltı yemeye razıyım kızlar hiç sormayın wallahi:umursamaz:

bende hiç anlaşamam kayınvalidemle daha doğrusu bana karıştığı ettiği yok karıştırtmıyorum ama çok fesatt bi kadın birde kimse sevmio akrabalarından onu benmi seveceğim bi yemeğe gidiyoruz onlara şunuda ye bunuda ye ya doydummmm diyorum o bana dokunuyo diyorum yokk..mideme dokunduğunu yasak olduğunu bile bile salataya soğan koyuyo mesela gelde kızmaaa

ağzımda diş kalmıcak bi gündelikafadulden

aynen dişsiz gezicez onların yüzünden ama şuan rahatladım p.tesi günü eşimde koparmış gelmiş bütün ipleri görüşmiycem dioya bakalım ne olucak...

allahtan görümcem de eltimde yok benimkinin bi tane abisi var oda bekar zaten.bence hiç takma eşinle mutluluğunu çekemeyen görümceler bile varr yaa..

hira yada hiranur ikiside çok güzel bencee ..

zaten büyükler karışmasa olmaz.cnm walla Allahım nasip ederse erkek olursa Yağız Eren
Kız olursa Asya düşünüyorum ama nasip.Ereni koymak zorundayım neden dersen bende sübyen var muska takıyorum annem bana hamileyken al basmış ondan bana geçmiş belki aranızda inanmayanlar vardır ama ben böyle şeylere inanıyorum yaşayınca inanıyor insan.ve muskamı yapan hoca oğlun olursa adını eren koyucaksın kız olursa karışmıyorum dedi.

o onların vicdansızlıkları cnm boşver herkes bir alem zaten benimkilerde bazen öyleler ama ben alıştım takmıyorum artık ilk zamanlar eşimin çok başının etini yedim onlar yüzünden ama yapmamaya çalışıyorum artık birgünleri birgünlerini tutmuo

GÜnaydın kızlar nasılsınız
günaydın canım sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…