2010 Şubat Anneleri

selam kızlar biz geldik
eşimin dedesi vefat etti giremedim bayadır nete
herşey yolundadır umarım
biz 13+4 olduk ikili testin sonuçlarılarıda iyi çıktı sağlıklıymış bebiş
içim rahatladı

gözün aydın canım

sagolun canlarım.artık bir dahaki sefere 16.haftamızda gidcez.ozamanda üçlü testler başlar..

CANIM BENDE NERDE BU KIZ DİYORUM.BAŞINIZ SAĞOLSUN.SONUÇLARININDA İİ ÇIKMASINA SEVİNDİM GÖZÜN AYDIN

başınız sağolsun canım
sonuçlar için de gözün aydın

fatolina başınız sağolsun canım Allah sabırlar versin... Birini kaybetmek çok acı bişey ama çok fazla üzme canım kendini biliyosun bi can taşıyosun... çok fazla üzüntü bizlere gelmez canım...

başınız sagolsun.sonuçların iyi çıktıgına sevindim.geçmiş olsun artık

fatolina tahlillerin temiz çıkmasına da çok sevindim canım... gözün aydın darısı 3 lü taramaya inşallah....

kızlaar çok şükürler olsun artık bulantılarım yok denecek kadar azaldı oh be..ama şu sabah bulantısını atamadım hala .boş bi muhakkak kusuyorum.oda olmazsa bitmiş demektir.bu arada daha verdigim 2 kiloyu henüz alamamış durumdayım....siz ne alemdesiniz

gözun aydın canım ne kadarlıktınız siz?? ben hala cekiyorum ((

CANIM BENDE NERDE BU KIZ DİYORUM.BAŞINIZ SAĞOLSUN.SONUÇLARININDA İİ ÇIKMASINA SEVİNDİM GÖZÜN AYDIN

başınız sağolsun canım
sonuçlar için de gözün aydın

fatolina başınız sağolsun canım Allah sabırlar versin... Birini kaybetmek çok acı bişey ama çok fazla üzme canım kendini biliyosun bi can taşıyosun... çok fazla üzüntü bizlere gelmez canım...

başın sağolsun canım
test içinde gözün aydın.

başınız sagolsun.sonuçların iyi çıktıgına sevindim.geçmiş olsun artık

fatolina tahlillerin temiz çıkmasına da çok sevindim canım... gözün aydın darısı 3 lü taramaya inşallah....

çok sağolun kızlar Allah razı olsun
üzüldüm tabi üzülmemek elde değil tabi
bu arada ikili testler temiz çıktı evet darısı 3lü volescim haklısın
bu arada bilmeyenler için devlet hastanesi 2lki 32lü testleri yapmaya başlamış kızlar
özelde para vermeyin boşuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…