papatyam canım benim sağol canım çok şükür sende hayırlı haberlerle geldin... darısı yaptıracakların başına inşallah... bende sonuçlarımı bekliyorum hayırlısıyla onlarıda temiz temiz alırız inşallah canım...
gözün aydın canım
selam kızlar biz geldik
eşimin dedesi vefat etti giremedim bayadır nete
herşey yolundadır umarım
biz 13+4 olduk ikili testin sonuçlarılarıda iyi çıktı sağlıklıymış bebiş
içim rahatladı
selam kızlar biz geldik
herşey yolundadır umarım
içim rahatladı
selam kızlar biz geldik
herşey yolundadır umarım
içim rahatladı
canım benim sat 20 nisan yani sata göre 13+4 olmam lazım ama ultrasona göre ben bu gün 10+6 yım ee nasıl oluyo ozaman hangisini saymam lazım.
BUNU YAZMIŞLTIM CANIM
selam kızlar biz geldik
herşey yolundadır umarım
içim rahatladı
canım benim sat 20 nisan yani sata göre 13+4 olmam lazım ama ultrasona göre ben bu gün 10+6 yım ee nasıl oluyo ozaman hangisini saymam lazım.
BUNU YAZMIŞLTIM CANIM
görmemişim çok afedersin canım... bunu bence dr. danış canım ben sata göre bakıyorlar dedim ama arkadaşlar usg ye göre dediler .... sen ikili taramaya girdin mi?
görmemişim çok afedersin canım... bunu bence dr. danış canım ben sata göre bakıyorlar dedim ama arkadaşlar usg ye göre dediler .... sen ikili taramaya girdin mi?
YAPILMADI HAFTAYA GİDİCEM İNŞALLAH OZAMAN.
kızlar ben şimdilik çıkıyorum kendinize iyi bakın sonra tekrar görüşürüz opuyorumnanaktan
kızlar ben şimdilik çıkıyorum kendinize iyi bakın sonra tekrar görüşürüz opuyorumnanaktan
kızlaar çok şükürler olsun artık bulantılarım yok denecek kadar azaldı oh be..ama şu sabah bulantısını atamadım hala .boş bi muhakkak kusuyorum.oda olmazsa bitmiş demektir.bu arada daha verdigim 2 kiloyu henüz alamamış durumdayım....siz ne alemdesiniz
CANIM BENDE NERDE BU KIZ DİYORUM.BAŞINIZ SAĞOLSUN.SONUÇLARININDA İİ ÇIKMASINA SEVİNDİM GÖZÜN AYDIN
başınız sağolsun canım
sonuçlar için de gözün aydın
fatolina başınız sağolsun canım Allah sabırlar versin... Birini kaybetmek çok acı bişey ama çok fazla üzme canım kendini biliyosun bi can taşıyosun... çok fazla üzüntü bizlere gelmez canım...
başın sağolsun canım
test içinde gözün aydın.
başınız sagolsun.sonuçların iyi çıktıgına sevindim.geçmiş olsun artık
fatolina tahlillerin temiz çıkmasına da çok sevindim canım... gözün aydın darısı 3 lü taramaya inşallah....
gözun aydın canım ne kadarlıktınız siz?? ben hala cekiyorum((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?