2010 Şubat Anneleri

evet bende öle biliyorum voles tabi insan yaşadıkça tecrübe olcak değilmi amaa

aaa volesciğim uyma sen hormonlara tatlım yanlış anlaşılmayalım lütfen bak bu hormonlar bizi ele geçirmeye çalışıyor teslım olmayalım lütfeeeennnnnnn

cnm geçmiş olsuna.s. bende hamileliğimin başlarında aynıydım bal yedim sürekli 4 günde iyleştim.tavsiye ederim ama iyi bal al şeker oranı çok yüksek olanlardan alma cnm onlarda kan şekerini yükseltiyor.ve yatıp dinlen bol bol

Canm çok geçmiş olsun öksürükük bogazında gıcık olması cok kötü bişey ben bir buçuu iki aylıkken hem öksürük hem grip olmustum.Geceleri öksürükten uyuyamıyordum .Öksürdükçe içim bulanıyordu çıkartıyordum.Bebeğimde küçük oldugu için korkuyordum ona zarar verecegimden . Doktorum çksürük şurubu verdi aşırı sıcak soguktan kacındım daha sonra atlattım şükür olsun .ınşallah sende bir an önce atlatırsın canm.Dikkat et kendine bol bol dinlen .

kızlar bende 7 haftalik ken doktora gitimde bebek 4 gun geri cikmis ti birinci doktor bebegin net dogum taarihi 21 subat dedi simdi gitim doktorum net dogmasi lazim olan tarih 28 subat dedi sizce bu ne :uhm:

Canm doktorum da benm 6 şubat dogum tarihim oldugunu söylüyor ama .Kontrole gittiğimde bebeğim 12 cm cıktı maşallah güsel gelişmiş dedi .Halbuki 8 yada 9 cm olması gerekiyordu.Benim sat 20 nisan ama doktor geç döllenme olmuş demişti ikl gittiğimde .
Ben ocak sonu gibi doguracagım bak görürsünüz.kaydirigubbakcemile3
Öyle hissediyorum çünkü.Benim oğlum fazla beklemiyecek gibi geliyor kaydirigubbakcemile3

evet bende öle biliyorum voles tabi insan yaşadıkça tecrübe olcak değilmi amaa

tabiki canım ama benimde ilk bebeğim bi yaşanmışlığım yok fakat 9 aylık bi arkadaşım var ağustos annelerinden ve bende ondan öğreniyorum herşeyi... ne zaman ne olacak hangi hafta ne yaşanıyor ne yapılıyor vs... tecrübeyi bende ondan ediniyorum...

küsmedik değil mi

vala kafam almiyo doktorlari kafam karisiyo hemen 10 gun kaldi kontrole gitmeme bakalim ne olcak benim yaramazim nasil olmus cinsiyetinide gosterirmi bakalim aksam arastirirken gordum cok insan var 12 haftalikta bebeginin cinsiyetini kendi bile goren doktordan once baazi doktorlarsa gorurmus ama soylemezmis emin dil diye ama ben iyi bak dicem doktora cunku ayleme supriz yapmak istiyorum gidince londraya onlara torunlarinin ne oldugunu soylim annem dua ediyo hep kız icin bense erkek istiyorum bakalim ne olcak kaydirigubbakcemile3

ay kızlar mynet haber de harika doğum anında çekılmiş fotolar var ama size nasıl ulaştırsam en iyisi siteye girip bakın

Ayy çok fena bütün konular tam benlik!! de yetişemiyorum kızlaaarrr!!! işler de çok yoğun yağmur da bastırdı ıslandık bitti derken cihazlar bozuldu servisle gorus derken kaldım muhabbetten geri...bugun!!
sağol canım heyecandan sormayı unutmuşum da ben de öyle takip ediyorum da yine de sorayım dedim
şimdii SAT konusunda benim topiğim bile var benim en baştan beri 1 hafta onden gidiyor
benim gittiğim tüm doktorlarda sat'ı değil ekranda gördüklerine göre hesap yapıyor gelişimi de.. şimdiye kadarki hepsi öyle dedi.. ee artık ben de alıştım çook öne gittim.. normalde 9+2 olmalıydım SAT'a göre..

http://www.kadinlarkulubu.com/hamilelerden-haberler-soru-sorunlar/297794-sat-bebek-boyu-uyumsuz.html
bizim kayınvalide kayınpedere kalmıyor.. benim kocam koymak istiyor.. hala bu mantıkta nasıl olur.. üstelikte okumuş adam cahil de değil:bbo:
hemi de benimki de okumuş adam!!naniknanik

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…