canım onu son aylarda yapıyorlar bebeğin gelişimi o aylarda artık oturduğu için belli ediyo kendini doğum zamanı zaten.. son aylarda 15 dünde hatta haftada bir NTS ye giriyosun orda anlaşılıyor... bebeğin dönmesi bunlar zaten doğumun yaklaştığının belirtisi zamanı geldiyse tabiki beklemez... en belirleyicide zaten son çatı muayenesi açılma başladıysa her an bekle diyo sana dr....
peki canım...
sadece demek istediğim son aylarda tabiki bebeğin gelişim düzeyi ama şu an 1 hafta öndesin diye 3 lü taramanı 1 hafta erken mi yapalım dedi... sat'a göre en uygun zanın neyse ona göre çağırıcak... ayrıca arkadaşlar başka dr. larada gittim aynı ölçtüler demişsinizde yani ben dr.lar yanlış ölçüyolar mı dedim anlamadım ki... dr. un biraz elinin ölçerken oynaması ölçümü değiştirir dedim.. neyse susuyorum herkesin dr. en iyisini bilir bence bunları onlara sorun...............................................................
kızlar merhabalar hepinize..
inşallah sizler iyisinizdir, ben pek iyi değilim çünkü..
boğazım acıyor ve öksürüyorum.. akşam ve bu sabah daha kötüydüm fakat sabah kaşık kaşık bal yedim zorla da olsa. o iyi geldi sanırım öksürüğümü kesti.. (ilaç içemiyoruz ya, eskiden olsa çoktan 3-5 ilaç almıştım çabuk geçsin diye ama annelik böyle bi duygu demekki ona bişey olcak diye ıhlamur çayı bile içmeye korktum akşam.)
ama hala genzimde akıntı var boğazıma doğru, boğazımda kaşıntı ve tırmalanma hissi var halsizlik te yaptı biraz.. istirahat ediyorum habire..
akşam ıhlamur-karanfil-bal karışımı bi çay yaptım biraz iyi geldi denebilir..
ya soğuk ayran dan oldu, yada 2 akşam önce duş aldım pencerenin yanına oturmuştum serin esiyodu, sanırım ordan çarptı...
inşallah bir an önce iyileşirim.. korktum daha kötü olursam diye ama akşama göre ve sabaha göre biraz daha iyiceyim.. umarım hemen düzelirim...
:Saruboceq:
kızlar puanlarinizi verdim benim 21 yasim kızlar sizin yaslariniz ne kadar yazarmisiniz
ben 29 canım ama doğumda 30 olacağım tabi:a015:
kızlar puanlarinizi verdim benim 21 yasim kızlar sizin yaslariniz ne kadar yazarmisiniz
Canm çok geçmiş olsun öksürükük bogazında gıcık olması cok kötü bişey ben bir buçuu iki aylıkken hem öksürük hem grip olmustum.Geceleri öksürükten uyuyamıyordum .Öksürdükçe içim bulanıyordu çıkartıyordum.Bebeğimde küçük oldugu için korkuyordum ona zarar verecegimden . Doktorum çksürük şurubu verdi aşırı sıcak soguktan kacındım daha sonra atlattım şükür olsun .ınşallah sende bir an önce atlatırsın canm.Dikkat et kendine bol bol dinlen .kızlar merhabalar hepinize..
inşallah sizler iyisinizdir, ben pek iyi değilim çünkü..
boğazım acıyor ve öksürüyorum.. akşam ve bu sabah daha kötüydüm fakat sabah kaşık kaşık bal yedim zorla da olsa. o iyi geldi sanırım öksürüğümü kesti.. (ilaç içemiyoruz ya, eskiden olsa çoktan 3-5 ilaç almıştım çabuk geçsin diye ama annelik böyle bi duygu demekki ona bişey olcak diye ıhlamur çayı bile içmeye korktum akşam.)
ama hala genzimde akıntı var boğazıma doğru, boğazımda kaşıntı ve tırmalanma hissi var halsizlik te yaptı biraz.. istirahat ediyorum habire..
akşam ıhlamur-karanfil-bal karışımı bi çay yaptım biraz iyi geldi denebilir..
ya soğuk ayran dan oldu, yada 2 akşam önce duş aldım pencerenin yanına oturmuştum serin esiyodu, sanırım ordan çarptı...
inşallah bir an önce iyileşirim.. korktum daha kötü olursam diye ama akşama göre ve sabaha göre biraz daha iyiceyim.. umarım hemen düzelirim...
:Saruboceq:
kızlar bende 7 haftalik ken doktora gitimde bebek 4 gun geri cikmis ti birinci doktor bebegin net dogum taarihi 21 subat dedi simdi gitim doktorum net dogmasi lazim olan tarih 28 subat dedi sizce bu ne :uhm:
evet bende öle biliyorum voles tabi insan yaşadıkça tecrübe olcak değilmi amaa
voles huhuhuuuuu canım orada mısın???
tabiki canım ama benimde ilk bebeğim bi yaşanmışlığım yok fakat 9 aylık bi arkadaşım var ağustos annelerinden ve bende ondan öğreniyorum herşeyi... ne zaman ne olacak hangi hafta ne yaşanıyor ne yapılıyor vs... tecrübeyi bende ondan ediniyorum...
ben 29 canım ama doğumda 30 olacağım tabi:a015:
küsmedik değil mi
burdayım canımm...
ay kızlar mynet haber de harika doğum anında çekılmiş fotolar var ama size nasıl ulaştırsam en iyisi siteye girip bakın
şimdii SAT konusunda benim topiğim bile var benim en baştan beri 1 hafta onden gidiyorsağol canım heyecandan sormayı unutmuşum da ben de öyle takip ediyorum da yine de sorayım dedim
benim gittiğim tüm doktorlarda sat'ı değil ekranda gördüklerine göre hesap yapıyor gelişimi de.. şimdiye kadarki hepsi öyle dedi.. ee artık ben de alıştım çook öne gittim.. normalde 9+2 olmalıydım SAT'a göre..canım öndede olsa bebek geridende gelse sat'a göre takip ediyor dr.lar çünkü bu dönemlerde bebekler bazen hızlı gidebiliyor.. yada yavaş büyüyor bu sağlıksız olduğundan değil... nedenini bilemiyorum belkide annenin bünyesi... onun için her şartta sat'a göre takip ediyolar...
http://www.kadinlarkulubu.com/hamilelerden-haberler-soru-sorunlar/297794-sat-bebek-boyu-uyumsuz.htmlkızlar bişey sorcam benim en son kontrolümde bebiş sat a göre ilerde çıkmış bundan sonra yine değişir mi yoksa aynen öyle mi devam eder bebişimi görünce heyeceandan sormamışım doktora da yeni aklıma geldi
ben tavrımı bastan koydum kocişe
ben babanne dede adı falan koymam çocuğuma dedim kendi ailemide kastettim
kendi beğendiğimiz adı koyarız dedim tedbirimi önceden aldım
zaten kimseninde öyle bi beklentisi yok yapamyacağımı bilirler:jeyyar:
hemi de benimki de okumuş adam!!naniknanikbizim kayınvalide kayınpedere kalmıyor.. benim kocam koymak istiyor.. hala bu mantıkta nasıl olur.. üstelikte okumuş adam cahil de değil:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?