2010 Şubat Anneleri

arkadaslar ya aranizda mide bunaltisi gecmiyen varmi ya 11 haftaya 2 gun kaldi midem allak bulak hap aliyom yine ayni yemek yiyemiyorum kızlar ya boyle olan varmi mafoldumben

evet cnm bende 11+2 oldum ama hala herşeyi yiyemiyorum midem allak bullak acıkıyorum ama içim bişe almıyo bi kaç gündür bişey keşfettim öğlen yemeklerinden önce salatalık yiyyorum midemi rahatlatıyo bulantım azalıo daha sonrasındada zorda olsa canımın istediği bişeler bulup yiyyorum evdede sadece yiyebilcem yemekleri yapıyorum yiyemediklerimi pişiripte midemi allak bullak etmiyorum

canım benim sat 20 nisan yani sata göre 13+4 olmam lazım ama ultrasona göre ben bu gün 10+6 yım ee nasıl oluyo ozaman hangisini saymam lazım.

ben de istiyorum

bende istiyorum...

mide bulantısı olanlar acilen geçmesini temenni ediyorum benim hiç olmadı çok şükür ama onun yerine migren tipi başağrılarım oldu ama geçiyor artık sizinkiler de geçecek inşallah

kızlar bana da kimse su olsun demedi ben da ilk hamile oldugumu duyunca erkekse kessinlikle mete olcak dedim baska isim koymam dedim esimde tamam dedi kız sa da esimin harfinden baslayan bi isim koycam dedim bu kadar aci cekiyoruruz ve cekicegiz isim koyma isi anneyin isidir kimse karisamaz bence

kızlaar ben geldim.yatılı misafirleri ugurladık çok şükür.ama bir okadar iş var ev yıne çöplük oldu neyse yapacagız artık..siz neler yaptınız bakeeem.
VOLES tam seni ögrenecekken misafirler geldi seni merak etmiştim.şöyle gizlidende olsa açıp misafir olarak okudum iyi haberlerini aldım çok sevindim.gız cinsiyetini kesin ögrenirsin sanmıştım ama olsun önemli olan saglıklı oldugunu bilmen sanada geçmiş olsun...
POFıDı canım sende atlatmışsın okudum sevindim biraz önce sende geçidin geçmiş olsun..
maşallah yavaş yavaş3 aya giriyoruz..
bende biraz önce doktordan geldim ikili sonuçlarımı gösterdim.herşey yolunda güzel dedi.bende atlattım çok şükür.darısı sonuçları bekleyenlerin başınana olsuuuun

geçmiş olsun gözün aydın

hadi gözünaydın canım darısı bizlerin basına

geçmiş olsun gözün aydın

hadi gözünaydın canım darısı bizlerin basına

GÖZÜN AYDIN CANIM

papatyam canım benim sağol canım çok şükür sende hayırlı haberlerle geldin... darısı yaptıracakların başına inşallah... bende sonuçlarımı bekliyorum hayırlısıyla onlarıda temiz temiz alırız inşallah canım...

ya kızlar uzuldum cok az once bir baska topikte hamile arkadaslarin dusuk yaptıgını bitane arkadasin bebeginin kalbi durdugunu ogrendim ck kotu ya 2 arkadas dusuk itanesininde kalbi durmus allah sabir versin il baslarda doktorlar 2 hafta da bir kontrol etse 1 ay zcok uzun ya bisi olsa nerden alicak hemen of kızlar ya korkuyom bazen boyle olunca senağlama

gözün aydın canım

sagol canım..resminde pek güzelmiş.ben yeni görüyorumya...
canım gözün aydın hoşgeldin tekrardannn

bencede 1 ay çok uzun bir zaman insan çatlıyo sabredene kadar strese giriyoz valla

ay Allah korusun onlara da sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…