haklısın cnm geçicek inş opuyorumnanaktan
kızlar ben geldiim, amma kaynatmışsınız, çıktığımdan beri 30 dan fazla sayfa olmuş biriken okuayyım dedim ama ıı ıııı yetişemiyom hızınıza kaydirigubbakcemile3
neyse gelelim bana, n-ben dr.a kadar gidip muayene olmadan geldim canlarım, benim randevum dörtbuçuk da olmasına rağmen saat beşe geldiğinde hala benden öncekiler bile (saat dörtte randevusu olanlar) muayene olamamışlar bekliyorlardı, baktım baya uzun sürecek sıkıldım ve açıkçası çalışanların da ilgisizliğine kızdığım için muayene olmadan çıktım geri, ilk kez gitmeme rağmen ne bir form ne bir kayıt hiçbirşey yapan yoktu, bende haftaya zaten hasekide 2li tarama için randevum olduğundan vazgeçtim bugün, napimm bebişimi özleyeceğim artık 1 hafta daha
kızlar ben geldiim, amma kaynatmışsınız, çıktığımdan beri 30 dan fazla sayfa olmuş biriken okuayyım dedim ama ıı ıııı yetişemiyom hızınıza kaydirigubbakcemile3
neyse gelelim bana, n-ben dr.a kadar gidip muayene olmadan geldim canlarım, benim randevum dörtbuçuk da olmasına rağmen saat beşe geldiğinde hala benden öncekiler bile (saat dörtte randevusu olanlar) muayene olamamışlar bekliyorlardı, baktım baya uzun sürecek sıkıldım ve açıkçası çalışanların da ilgisizliğine kızdığım için muayene olmadan çıktım geri, ilk kez gitmeme rağmen ne bir form ne bir kayıt hiçbirşey yapan yoktu, bende haftaya zaten hasekide 2li tarama için randevum olduğundan vazgeçtim bugün, napimm bebişimi özleyeceğim artık 1 hafta daha
ah kuzum ben 1 aydır görmedim yavrumu dahada 1 hafta var bide stresliyim iyi olda geçer kuzum
sağlık olsun canım artık bir hafta daha sabret
buna nasip derler cnm ya muayene olmak için gidiyorsun ama nasip olmuyor.demekki hayırlısı böyle belki dr seni sinir edicekti neyse 1 haftaya bişi kalmadı cnm:1hug:
sağolun canlarım, artık haftaya Haseki de yaptırırım , ne diyelim hayırlısı olsun, sizle nasılsınız, kuzucuklar ne alemde bakalım
bizim hanımlar hiç geç kalmıyorlar hemen uyuyorlar hayret hiçkimse kalmıyor bu saatlere :)
ay topiği bir açayım günaydın güzeller umarım güzel bir gün ve hoş bir hafta sonu geçiririz canlarım öptüm hepinizizemuszemus
fifacım görememişsin ama sağlıklı olsunda önemlı değil
sağolun canlarım, artık haftaya Haseki de yaptırırım , ne diyelim hayırlısı olsun, sizle nasılsınız, kuzucuklar ne alemde bakalım
günaydınnn cnm yin en erkenci biziz galibakaydirigubbakcemile3
günaydın arkadaşlarr nasılsınızz
canım üzüldüm senin adına olsun 1 hafta daha sabret bizim halimizden anlamıyolar çalışanlar
günaydın kızlar bende geldimmm hihoyyyt
kızlarr günaydınnn ben geçmiş okuyayım ascık size günaydın demeden okumaya koyulursam öğleye kadar sürüyoda :))
kızlarr günaydınnn ben geçmiş okuyayım ascık size günaydın demeden okumaya koyulursam öğleye kadar sürüyoda :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?