2010 Şubat Anneleri

sağlık olsun canım artık bir hafta daha sabret

buna nasip derler cnm ya muayene olmak için gidiyorsun ama nasip olmuyor.demekki hayırlısı böyle belki dr seni sinir edicekti neyse 1 haftaya bişi kalmadı cnm:1hug:

ah kuzum ben 1 aydır görmedim yavrumu dahada 1 hafta var bide stresliyim iyi olda geçer kuzum

sağlık olsun canım artık bir hafta daha sabret

buna nasip derler cnm ya muayene olmak için gidiyorsun ama nasip olmuyor.demekki hayırlısı böyle belki dr seni sinir edicekti neyse 1 haftaya bişi kalmadı cnm:1hug:

sağolun canlarım, artık haftaya Haseki de yaptırırım , ne diyelim hayırlısı olsun, sizle nasılsınız, kuzucuklar ne alemde bakalım

sağolun canlarım, artık haftaya Haseki de yaptırırım , ne diyelim hayırlısı olsun, sizle nasılsınız, kuzucuklar ne alemde bakalım

ben iyim de bebeğimi bende 1 aydır görmüyorum kısmetse salı günü gidicez doktora ikili test için inşallah hayırlı sonuçlar alırım tabiki sende inşallah haftaya alırsın güzel sonuçlarını

bizim hanımlar hiç geç kalmıyorlar hemen uyuyorlar hayret hiçkimse kalmıyor bu saatlere :)

bizim hanımlar hiç geç kalmıyorlar hemen uyuyorlar hayret hiçkimse kalmıyor bu saatlere :)

ee mazeretimiz var şekerim:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:yiz biz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ay topiği bir açayım günaydın güzeller umarım güzel bir gün ve hoş bir hafta sonu geçiririz canlarım öptüm hepinizizemuszemus

fifacım görememişsin ama sağlıklı olsunda önemlı değil

günaydın arkadaşlarr nasılsınızz

canım üzüldüm senin adına olsun 1 hafta daha sabret bizim halimizden anlamıyolar çalışanlar

günaydınnn cnm yin en erkenci biziz galibakaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar bende geldimmm hihoyyyt

kızlarr günaydınnn ben geçmiş okuyayım ascık size günaydın demeden okumaya koyulursam öğleye kadar sürüyoda :))

günaydın arkadaşlarr nasılsınızz

canım üzüldüm senin adına olsun 1 hafta daha sabret bizim halimizden anlamıyolar çalışanlar

günaydın kızlar bende geldimmm hihoyyyt

kızlarr günaydınnn ben geçmiş okuyayım ascık size günaydın demeden okumaya koyulursam öğleye kadar sürüyoda :))

günaydın şekerleropuyorumnanaktan

fifacıgım bebişi görememişsin...neyse bir hafta daha sabret bakalım.gelir o günlerde:ecrin_bebek:

bu arada herkese günaydın..e napıyosunuz...
ya ben şu vitamin hapı beni öldürüyo..valla o benim sabah midemi bulandırdı gittim kustum çok kötü kokuyo agzımdada kalıyo.off dayanamıyorum yutmaya..
bu arada benim doktor yemeklerden yarım saat önce aç karnına alırsan verimini daha iyi alırsın dedi işte o aç karnına yutmaya tahammülüm olmuyo.ya siz nasıl yutuyorsunuz vitamini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…