ya bana maşallah artık tatlı yemeye bile başladım:lepi:bulantılar uzaklaşıyor benden.ben bulanırkende hiç hap kullanmadım.doktor bunların faydası olmaz demişti boşuna kullanma dedi.bende kullanmamıştım.kısacası biraz sabır istiyo...
kızlar aranızda idrar tahlilinde enfeksiyon ya da bakteri çıkan var mı?
canım senin bulantılar ne durumda hafifledi mi biraz??
papatyacım canım gözün aydın canım bende önceye nazaran daha iyiyim walla o günleri hatırlamak bile istemiyorum... Allahım çeken arkadaşlarımada sabır versin... çok zor inşallah sizlerde en kısa zamanda atlatırsınız...
canlarım ben çıkıyorum hast. bebeği görmeye gidiyorum.... hepinizi öpüyorum kendinize ve yeğenlerime iyi bakın mucukk mucukkkkkkkkkk
benim çıkmadı canım.sende çıktımı
canlarım ben çıkıyorum hast. bebeği görmeye gidiyorum.... hepinizi öpüyorum kendinize ve yeğenlerime iyi bakın mucukk mucukkkkkkkkkk
evet bende çıktı cnm dr birşey önerdi onu yapıyorum küvete 1 litre su koyup içine bir çay kaşığı elma sirkesi koyuyorum ve oturuyorum 10-15 dk eğer benim gibi olan varsa yapsın kızlar.bakalım ben cuma tekrar test yaptırıcam düzelmişmi dr enfeksiyonları temizlediğini söyledi.
nasılsınız kızlar
ben bugün iyiyim çok şükür, evi süpürdük eşimle, toz aldım falan. iyi olmasam yapamam ama yaz mevsimi olduğundan pencereler açık ya çok toz oluyor her yer. güya 5. kattayım..
doktora gidenlerden iyi haberler bekliyorum,
gelenlere de kocamannn gözünüz aydın diyorum..
kendinize iyi bakın teyzeleri..
öptük sizi.. :ecrin_bebek: opuyorumnanaktan
canım bu topigi yalel açmıştı.ama o ocak annesi topiginde artık.biraz geride kaldı topik hiç yazan olmadıgı için aktifdegil pek göbekler bi olsun artık onuda aktifleştirirz
ense kalınlıgı ultrasondan bakılıyo.bende yaptırdıgım için....
ya bana maşallah artık tatlı yemeye bile başladım:lepi:bulantılar uzaklaşıyor benden.ben bulanırkende hiç hap kullanmadım.doktor bunların faydası olmaz demişti boşuna kullanma dedi.bende kullanmamıştım.kısacası biraz sabır istiyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?