2010 Şubat Anneleri

canım ne kadarlıkken hafifledi ?[/QUOTE]

benim şuan 12,haftam bitiyo.yarın 13.haftaya giriyorum.yani 12.haftaya girerken.bir haftadır fena degilim.ama sabahları muhakkak o safra denileni çıkartıyorum sonra olmuyo.odaa doktor akşamdan sabaha kadar mide aç oldugu için bulanırmış normal dedi.tahminime göre o sabah kusmalarım beni 16.haftama kadar bırakmaz.inşallah bırakırda pek ümidim yok.ben ilk kızımda gece gündüz 16.haftam bitene kadar bulantım hayat zehir olmuştu ..bunda biraz daha erken oldu çook şükür..

papatyacım canım gözün aydın canım bende önceye nazaran daha iyiyim walla o günleri hatırlamak bile istemiyorum... Allahım çeken arkadaşlarımada sabır versin... çok zor inşallah sizlerde en kısa zamanda atlatırsınız...

sagol canım benim.işte sende bilirsin sabretmek lagzım.valla bir ay sonra hepimiz şunu canım istiyo.bunu yedim deyip dururuz.sonrada kilo alımı başlar.o kadar dayanamıyordumki eşime ben yemek yemeyi çook özledim kilo almak umurumda degil.bi iyileşeyim herşeyden yiyecegim diyodum.gerçi şimdide pek bişey yiyemiyorum yavaş yavaş başladık.bu gun epeydir sebze yemegi yemiyordum.yedim.tatlı yedim.valla inanamıyorum hala benmi yedim:lepi:

canlarım ben çıkıyorum hast. bebeği görmeye gidiyorum.... hepinizi öpüyorum kendinize ve yeğenlerime iyi bakın mucukk mucukkkkkkkkkk

benim çıkmadı canım.sende çıktımı

evet bende çıktı cnm dr birşey önerdi onu yapıyorum küvete 1 litre su koyup içine bir çay kaşığı elma sirkesi koyuyorum ve oturuyorum 10-15 dk eğer benim gibi olan varsa yapsın kızlar.bakalım ben cuma tekrar test yaptırıcam düzelmişmi dr enfeksiyonları temizlediğini söyledi.

geçmiş olsun canım.dikkat et kendine iyi bir yöntemmiş.aklımızda bulunsun

nasılsınız kızlar
ben bugün iyiyim çok şükür, evi süpürdük eşimle, toz aldım falan. iyi olmasam yapamam ama yaz mevsimi olduğundan pencereler açık ya çok toz oluyor her yer. güya 5. kattayım..
doktora gidenlerden iyi haberler bekliyorum,
gelenlere de kocamannn gözünüz aydın diyorum..
kendinize iyi bakın teyzeleri..
öptük sizi.. :ecrin_bebek: opuyorumnanaktan

iyiz canım.o yazıyı katılıyorum ırtık kış gelsin insan iyice bunalıyo....lmaz:

kızlar ben kaçtım kociş gelecek artık ben hala bilgisayarın başındayım hepinizi öptüm yarın görüşürüz..

evet biraz sabır göstermemiz gerekiyor.
ama insan birşeyler yemeyince halsizde kalıyor

negüzel bazı arkadaşların azalmış bulantısı
darısı bizlerin başına
inş. biter ben hiç sebze yiyemiyorum.
suyun tadı bile acı geliyor bana.

kızlar benimd bulantılar biti gibi bu ara iyiyim ama geçen gün tartıldım 2 klo vermişim bulantılar yüzünden 2 hafta çok kötüydüm ama allaha şükür iki gündür iiyim

selam kızlar öğleden sonra internette problem oldu tam da herkese cevap yazarken bağlantı gitti

zaten bende çok halsizdim o hakimle yazdığım onca şey boşa gitti, şimdi de çok sayfa birikmiş okuyamadım geçmişi,
herkes iyidir umarım

benim bulantılarım artı arkadaşlar
ben çıkıyorum
iyi akşamlar
bizleri bebeklerimizi Allahım korusun
.

mrb arkadaşlar bugün kontrole gittim ölçümler normal çıktı test için kan verdik 12+2 olduk ve bomba haber %99 oğlan geliyor. darısı diğer arkadaşların başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…