canım benim 12.haftada ögrendim cinsiyetini ögrenebilirsin sende belli olmaz yani
canlarım bu arada ark. doğum yaptı ... normalle başladı ama sezeryanla bitirdi işi :))) olsun sağlıklı bi kızımız var çok şükür ece'miz 3500 gr ve 50 cm boyunda doğdu.. hayırlısıyla darısı bizlere canlarım...
valla bu doktorlar sölemiyo uyuz ediyolar insanı
bana bayada belli oluyo dedi ama söleme ne olduğunu
benimde arkadaşım doğum yaptı bugün ela koydu adını 3900 muş
gidip koklıcam cennetten gelen misafiri yerim ya ne güzel kokuyodur şimdi
şu zaman geçsede bizlerde hayırlısıyla alsak kucağımıza.. aminnnnnnn
kim yapış gerçektende bunu bana tanıdk gelmedi valla canımmm bizden farklı bir grup sanırım
ayyy inşallah çok merak ediyorum dayanamıyorum valla
canım arkadaşını yerimize tebrik et
allah analı babalı büyütsün
benim arkadaşımda medicana ya gitmiş diger hastanede doğuma hazır denilen kıza
daha doğuma var acele etmeeyelim
bebegin cigerleri tam anlamıyla gelişsin demşler
perşembeye kadar süre vermişler
işte bir hastane ve bir diğeri
kime inanacagız biz yalmaz:
ay canım bende kız olursa ela istiyorum
allah analı babalı büyütsün bahtı güzel olsun inşallah
canım ya yok ben oyle diyecegimi zannetmiyorum su bulantılı gunler bir gecse uyumamaya da razıyım ben((
Ya arkadaşlar bu ense kalınlığını ölçerken normal karından bakılan ultrasonu mu kullanıyorlar yoksa alttan bakılanı mı?
offf sabahtan beri kaçıncı çıkarışım dayanamıyorum kızlar ya allahım sabır versin ve benimle birlikte herkesi tez günde kurtarsın çok fenayım
sana katılıyorum arkadaşım
inan acım ve hiç birşey yiyemiyorum
hayırısıyla olsalardı.
canım armut yemeyi denedin mi? bana iyi geliyor gazetede de okumustum hamilelikte bulantıyı engelliyor diye. bir dene istersen...
bulantı hapı sizde işe yarıyormu arkadaşlar.
bende pek bir işe yaramadı snaki
yine çıkarıyorum.
Ya arkadaşlar bu ense kalınlığını ölçerken normal karından bakılan ultrasonu mu kullanıyorlar yoksa alttan bakılanı mı?
yine çıkarıyorum.
canım arkadaşını yerimize tebrik et
allah analı babalı büyütsün
benim arkadaşımda medicana ya gitmiş diger hastanede doğuma hazır denilen kıza
daha doğuma var acele etmeeyelim
bebegin cigerleri tam anlamıyla gelişsin demşler
perşembeye kadar süre vermişler
işte bir hastane ve bir diğeri
kime inanacagız biz yalmaz:
yine çıkarıyorum.
ilac alıyorum ama alsamda cıkarıyorum demekki almasam surekli kusma halinde olacagım. off bide ben yaklasık 1 aydır su içmiyorum içemiyorumm vucudum susuz kalacak diye de korkuyorum bi gecse ...
canım bulantı hapı bendede işe yaramamıştı.. psikolojik olduğunu düşünüyorum ya bulantı hapının bizi oyalasın diye veriyolar bence... baktım işe yağamıyo hiç kullanmadım bile ben... ama seni birazda olsa rahatlatıyosa kullan bana kalırsa ne kadar iyi olursan o kadar iyi.... su içmeye gelincede bende çok bulantım olduğu zamanlarda içemiyodum içilmiyo maalesef ama istifra ederkende vücut susuz kalıyo içebildiğin kadar içmeye çalış çokta zorlama kendini gerekirse meyve suyu iç doğal olanlardan tabi nispeten oda iyidir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?