2010 Şubat Anneleri

canım benim 12.haftada ögrendim cinsiyetini ögrenebilirsin sende belli olmaz yani

ayyy inşallah çok merak ediyorum dayanamıyorum valla

canım arkadaşını yerimize tebrik et
allah analı babalı büyütsün
benim arkadaşımda medicana ya gitmiş diger hastanede doğuma hazır denilen kıza
daha doğuma var acele etmeeyelim
bebegin cigerleri tam anlamıyla gelişsin demşler
perşembeye kadar süre vermişler
işte bir hastane ve bir diğeri
kime inanacagız biz ya lmaz:

ay canım bende kız olursa ela istiyorum
allah analı babalı büyütsün bahtı güzel olsun inşallah

aminn canım inşallah rabbim gönlümüzdeki hayırlı evladı nasip etsin inş.
benim kızım olursa adı ecrin olucak belki yanına bide naz koyarım ecrinnaz olur bilmiyorum ama kız olursa kesin ecrin olucak :ecrin_bebek:

mrb arkadaşlar nasılsınız
benim bulantı ve kusmaların devam ediyor.

geçmişi okuyayım bir galiba bazı arkadaşlar bebeklerin cinsiyetini öğrenmişş.
darısı bizlere.

Ya arkadaşlar bu ense kalınlığını ölçerken normal karından bakılan ultrasonu mu kullanıyorlar yoksa alttan bakılanı mı?

offf sabahtan beri kaçıncı çıkarışım dayanamıyorum kızlar ya allahım sabır versin ve benimle birlikte herkesi tez günde kurtarsın çok fenayım

offf sabahtan beri kaçıncı çıkarışım dayanamıyorum kızlar ya allahım sabır versin ve benimle birlikte herkesi tez günde kurtarsın çok fenayım

canım aynı seyleri cekiyoruz ve aramızda da 3 gün var insallah bunlar hemen gecer aynı anda atlatırız insallah. dun aksam yazlıktan eve dondum ve eve girer girmez kokmasıyla birlikte kendimi banyoda buldum esim teselli ediyor beni hem aglayıp hem kusarken. gecicek bebeğimizi kucagına alınca unutacaksın diye dogru ama simdi zaman gecmiyorki walla her zaman cocuk tek olmamalı kardesi olmalı diyen ben su zamanlardan sonra 1 tane olsun benim olsun diyorum

bulantı hapı sizde işe yarıyormu arkadaşlar.
bende pek bir işe yaramadı snaki
yine çıkarıyorum.

canım bu topigi yalel açmıştı.ama o ocak annesi topiginde artık.biraz geride kaldı topik hiç yazan olmadıgı için aktifdegil pek göbekler bi olsun artık onuda aktifleştirirz

Ya arkadaşlar bu ense kalınlığını ölçerken normal karından bakılan ultrasonu mu kullanıyorlar yoksa alttan bakılanı mı?

ense kalınlıgı ultrasondan bakılıyo.bende yaptırdıgım için....

yine çıkarıyorum.

ya bana maşallah artık tatlı yemeye bile başladım:lepi:bulantılar uzaklaşıyor benden.ben bulanırkende hiç hap kullanmadım.doktor bunların faydası olmaz demişti boşuna kullanma dedi.bende kullanmamıştım.kısacası biraz sabır istiyo...

doğrusun canım ama bu kadar yanılma payı nasıl anlayamadım mahkemeye verse yeridir yani... nasıl bi iş ahlakı bu ya....

canım normal karından bakılıyor artık biz alttan bakılan bölümü geçtik bundan sonra hep karından... ekstra bi durum yoksa yani.. onun dışında birde çatı muayenesi yaparken alttan bakıyorlar...

yine çıkarıyorum.

ilac alıyorum ama alsamda cıkarıyorum demekki almasam surekli kusma halinde olacagım. off bide ben yaklasık 1 aydır su içmiyorum içemiyorumm vucudum susuz kalacak diye de korkuyorum bi gecse ...

canım bulantı hapı bendede işe yaramamıştı.. psikolojik olduğunu düşünüyorum ya bulantı hapının bizi oyalasın diye veriyolar bence... baktım işe yağamıyo hiç kullanmadım bile ben... ama seni birazda olsa rahatlatıyosa kullan bana kalırsa ne kadar iyi olursan o kadar iyi.... su içmeye gelincede bende çok bulantım olduğu zamanlarda içemiyodum içilmiyo maalesef ama istifra ederkende vücut susuz kalıyo içebildiğin kadar içmeye çalış çokta zorlama kendini gerekirse meyve suyu iç doğal olanlardan tabi nispeten oda iyidir...

ya bana maşallah artık tatlı yemeye bile başladım:lepi:bulantılar uzaklaşıyor benden.ben bulanırkende hiç hap kullanmadım.doktor bunların faydası olmaz demişti boşuna kullanma dedi.bende kullanmamıştım.kısacası biraz sabır istiyo...[/QUOTE]

canım ne kadarlıkken hafifledi ?

canım senin bulantılar ne durumda hafifledi mi biraz??

kızlar aranızda idrar tahlilinde enfeksiyon ya da bakteri çıkan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…