Kızlar herkese günaydınlar.Ben gece çok hastalandım aşırı mide bulantısının eşliğinde halsizlik ve şiddetli başağrısı hepsi aynı anda yani kaç günlerdir uyuyamadığım içindi sanırım ama nasıl kötüydüm tarif edemem hayatımda ilkkez bukadar kötü oldum.eşimde üzdü beni o kontrole gelmedi kilo verdiğimi duydu ve bebiş uyuyordu dedim neymiş birşey yemiyormuşum ondanmış elimden geldiğince yiyiyorum napabilirim bu bulantıyı yaşamayan bilmezki.bebeği açlıktan parmağını emiyormuş öyle dedi hastaydım zaten bir de o üzdü benii yaşamayan anlamıyor işte.
escos sabah sabah bi tek biz varız.. kaydirigubbakcemile2
ben bu sabah iyiyim, ama akşam çok fena istifra ettim.. ne güzel bir koca bardak süt içmiştim sütü içtikten yarım saat sonra şooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :kedi:
bu arada size haberim var, dün akşam doktorumu aradım cep telefonundan, soracağım iki şey vardı birinicisi çok öksürüyorum boğazım kötüydü acıyodu ya şimdi o geçti yavaş yavaş ama acaip öksürüğüm var. çok öksürüyorum korkuyorum öksürürken bebeğe bişey olcak diye. hem onu sordum hemde ikili tarama testini sordum, biz Allah izin verirse inşallah yarın izne ayrılıyoruz 10 gün yokum, doktora dedim geldiğimde 13+3 falan olcam bu ikili tarama testi için geç kalmış olurmuyum dedim, doktorumda içimi rahatlattı, bence çok ta fazla yaptırmak zorunda değilsin zaten bi problem çıksada Allah korusun 16-17. haftayı bekliyoruz zaten o zaman 3. lü tarama testi yapılıyor dedi, sana da öyle yaparız ben pek fazla gerek görmüyorum yaptırmayı dedi. bende öyle karar kıldım, 16. veya 17. haftayı bekliycem.
siz ne düşünüyosunuz bu konuda kızlar? :ecrin_bebek:
mrb arkadaşlar bugün kontrole gittim ölçümler normal çıktı test için kan verdik 12+2 olduk ve bomba haber %99 oğlan geliyor. darısı diğer arkadaşların başına
kızlar günaydınnnn geçmiş okuyamıyorum. bugün 10 da randevumuz var ense kalınlığı ölçülecek çok aşırı heyecan stres ne ararsanız var ellerim bile titriyo yazarken ne olur dua ediverin birazdan çıkarım artık ben gitmeden size yazayım istedim çok öpüyorum hepinizi
üzülme canım demir ilacı ve elevit içiyorsan1 bardak süt 1 kase yoğurt yiyorsan
ne senin nede bebişin sırtı yere gelmez
Allah korur onu sıkma canını
Kızlar herkese günaydınlar.Ben gece çok hastalandım aşırı mide bulantısının eşliğinde halsizlik ve şiddetli başağrısı hepsi aynı anda yani kaç günlerdir uyuyamadığım içindi sanırım ama nasıl kötüydüm tarif edemem hayatımda ilkkez bukadar kötü oldum.eşimde üzdü beni o kontrole gelmedi kilo verdiğimi duydu ve bebiş uyuyordu dedim neymiş birşey yemiyormuşum ondanmış elimden geldiğince yiyiyorum napabilirim bu bulantıyı yaşamayan bilmezki.bebeği açlıktan parmağını emiyormuş öyle dedi hastaydım zaten bir de o üzdü benii yaşamayan anlamıyor işte.
günaydın kızlar nasılsınız hersey yolunda mı
ben iyiyim çok şükür 2li testimin sonuçları gelcek bu hafta
inşallah temiz çıkar
günaydın herkese bu arada
canım günaydınn
bebişine maşallah sağlıkla doğsun inş.
içinde onu hissetmek gözlerimizi dolduruyor çok güzel bir duygu Allah a çok şükür bu duyguyu yaşattı bize:Saruboceq:
kızlar günaydınnnn geçmiş okuyamıyorum. bugün 10 da randevumuz var ense kalınlığı ölçülecek çok aşırı heyecan stres ne ararsanız var ellerim bile titriyo yazarken ne olur dua ediverin birazdan çıkarım artık ben gitmeden size yazayım istedim çok öpüyorum hepinizi
günaydın kızlar nasılsınız hersey yolunda mı
ben iyiyim çok şükür 2li testimin sonuçları gelcek bu hafta
inşallah temiz çıkar
canım geçmiş olsun üzüldüm
eşinde biraz anlayışlı olmalıydı ama bazen erkeklerde stres yapıyo hem eşine üzülüyo hem bebek için kaygılanıyo mutlaka senin içinde endişe ediyodur sen takma kafana bebişine bak canım
canım sen hiç moralini bozma.. erkek milleti maalesef böyle.. iş ilgilenmeye gelince ortada olmazlar ama bıdı bıdı etmeye gelince hiç fırsat kaçırmazlar.. bi sende değil bu sorun.. rahat ol.. her dediğine canını sıkma.. kötü olduklarından değil yapı itibarıyle benciller, bize göre daha duygusuzlar.. kulak asma boşver
Canım üzme kendini lütfen üzdükce miden daha kötü olur. Walla haklısın onlar da anlamıyor bizi biryere kadar. En iyi çeken anlar yani bizler cok zor bisey Allah düşmanımın başına vermesin. Ben bebiş dünyaya geldikten sonra uykusuz kalmaya razıyım walla.
/QUOTE]
aynen cnm o zamanda dk da bir emzirtecekler herhade.o kadar etkilenmişim ki dediklerinden gece rüyamda bebeğim 7 aylık doğmuş gördüm minicikti ama çok tatlıydı kendi kendimi suçluyorum rüyamda yemek az yedim bebeğim büyümedi die.ama enterean bir rüyaydı yüzüme sakız patlatıodu minyatür şey.
Saolun kızlaar moral verdiğiniz için iyki varsınız.
sen bakma ona .parmagı her bebek emer.benimkide emiyordu.vitamınını düzenli kullan onlardan alıyor bebek.ben ne yogur ne süt hala başlamadım.ne yapayım içemiyorum.bana doktor birşey demedi vitamin hapı yetiyor ona .ya bebek bizden bütün vitamini alıyor biz güçsüz düşmeyelim diye yeyemiz gerekiyor.degilse onlara birşey olmuyor
günaydın.iyiz canım senin ikili test ne zaman yapılmıştı sanki uzamış gibi geldideCADIARZU
Cnm eşim normalde çok duygusal ve anlayışlıdır o yüzden ağrıma gitti zaten ben derdimi anlatamıyorum ona üzülüyorum sanki sorumsuz anneymişim gibi hissettirdi bana kendimi
cnm ben aslında bütün gün hastalanınca gelip benimle ilgilensin die bekledim yapayanlız kıvrandım evde sonuçta birde o üstüme geldi ben haketmedimki halim olsa kavga ederdim ama içime atıp uyudum.
Canım üzme kendini lütfen üzdükce miden daha kötü olur. Walla haklısın onlar da anlamıyor bizi biryere kadar. En iyi çeken anlar yani bizler cok zor bisey Allah düşmanımın başına vermesin. Ben bebiş dünyaya geldikten sonra uykusuz kalmaya razıyım walla.
/QUOTE]
aynen cnm o zamanda dk da bir emzirtecekler herhade.o kadar etkilenmişim ki dediklerinden gece rüyamda bebeğim 7 aylık doğmuş gördüm minicikti ama çok tatlıydı kendi kendimi suçluyorum rüyamda yemek az yedim bebeğim büyümedi die.ama enterean bir rüyaydı yüzüme sakız patlatıodu minyatür şey.
Saolun kızlaar moral verdiğiniz için iyki varsınız.
erkekler böyle işte yiyemediğin için söylenirler
benimkide ben öğüre öğüre kusarken geliyo kapıdan bakıp sonra
çocuk gibi kaçıyo bi bakıyorum bilgisayar basında
ben tavrımı koydum bak bebiş benim içimde ben onu senden çok düşünürüm
beni öyle ye iç falan diye zorlama sonra kusuyorum yediğim hiç bi işe
yaramıyo ondan karışma ben işimi bilirim dedim
hiç bişey demiyo kafam rahat
sen bakma ona .parmagı her bebek emer.benimkide emiyordu.vitamınını düzenli kullan onlardan alıyor bebek.ben ne yogur ne süt hala başlamadım.ne yapayım içemiyorum.bana doktor birşey demedi vitamin hapı yetiyor ona .ya bebek bizden bütün vitamini alıyor biz güçsüz düşmeyelim diye yeyemiz gerekiyor.degilse onlara birşey olmuyor
Walla cnm bir kurs açılsada gitseler hamilelere nasıl davranılır zaten çok duygusalız destek olucaklarına ağlatıyorlar.herşeyi yanlız başımıza yaşıyoruz biz kadınlar.bu haksızlık.
canım hiç sıkma kendini Allahın izniyle temiz çıkıcak sonuçlar bende çok heyecanlanırım gitmeden önce ama bebişini görünce bütün yelkenlerin suya iner merak etme bi gevşiyosun o zaman kaydirigubbakcemile3
canım çok geçmiş olsun soğuk bişeyler mi içtin acaba? mideni falan üşütmüş olma zaten bulşantın var buda tuz biber olmuş iyice çok geçmiş olsun canım... benim eşimde aynıydı her lavaboya koştuğumda Allah Allah bu çocuk böyle nasıl beslencek ya diyodu.. ilk 3 ay ne yediğinin çok önemi yok diyodum bende.. sende pek dinleme canım şimdi onlardada bi ilşgi bi alaka çok biliyomuş gibi konuşuyolar.. benim eşimde bazen saçma sapan bişey getiriyo önüme ye diyo yok canım istemiyo diyorum senin değil bebeğin canı istiyo diyo.. sanki biz yiyince bebekte direk onu yiyo.. düz mantıklar işte takma canım sen onu hepsini al birbirine vur durumu...
canım bende bu c.tesi sonuçlarımı alıcam hayırlısıyla inşallah temiz temiz çıkar sonuçlarımız...
günaydın canım sanada güzel günler olsun inşallah
Cnm et yedim zorla ondan oldu galiba normalde hiç yiyemiyorum dr yemeye çalış dedi bende eve gelince zorladım kendimi 2 haftadır da geceleri hiç uyuyamadım sabahta 8 de kalkıyorum kendiliğimden üstüstede düğünler vardı sanırım bünyem dayanmadı.haklısın takmamak lazım ama insan alınıyor işte biz o kadar sorumsuzmuyuz onlar bizim karnımızda biz taşıyoruz onlardan daha çok hissediyoruz kıyarmıyız hiç eğitim şart kurs almaları lazım bu konuda.
demir ilerde başlarsın çünkü hınzırlar depomuzdan çalıyorlar
bak bende mümkün değil taze meyve sebze yiyemiyorum olmuyor
tek meyvem günde1 tane seftali bide peynir yoğurt ayran süt sabahlarıda corn fleks yiyorum
birazda yemek yiyorum
üzülme şekerden dolayı kilo veriyosun hatta sen diyetten dolayı kiloda almazsın
benim görümcedede seker vardı hep diyet yapmak zorundaydı kilo alamamıştı
ve normal ekmek pek faydalı değil zaten tahıllı cavdarlı ekmekler hem senin için hemde bebişe çok faydalı sen hiç üzülme
Saol cnm dr zorlamıoo eşim zorluyor dr gelmedi gelseydide kendisi duysaydı keşke birdaha gitmiycem onsuz kontrole.işine ara versin gelsin beni ilgilendirmio.:umursamaz:
hakikaten ya beklemek cok zor geliyor degil mi icinde hissederken belki daha kolay olur ilerde ama simdi boyuna merak ediyoruz gecmiyor zaman..dimi??canım gözün aydın ne güzel iki kızımz iki oglumuz oldu...
ne güzel bi daha gördün bebegini..ya bende görmek istiyorum kızımı.bir hafta oldu göreli ama sanki uzun zamandır görmüyormuşum gibi geliyo.ben bu 1 eylülü nasıl bekleyecegim..........
hakikaten ya harika birşey.. ve hangi hafta ne oldugu ne kadar zor oldugu hepsini hani duyardık da bilmezdim bu kadar oldugunu... kıpır kıpır maaşallah inşallah hep öyle olur bana 24 şubat tahmini dogum dedi.. hadi hayırlısı..sonr abugun yılbaşına koca göbişlerimizle gireceğimizi düşündüm.. ne güzel.. aklıma sonra bişii takıldı kabanları ne yapacağız hamile için kaban var mı göbeği daha iyi kapasın kış zor geçerse üşümesin bebişleirmiz..?çok büyük bi mucize hemde canım candan can oluyo.... Allahım hikmeti işte canım ne kadar büyük bırak dünyanın oluşumunu falan bunu düşününce bile insanın aklı mantığı hepsi duruyo...bu arada canım walla çok yaramaz mı olcak acaba bizimkiler... benimkide öyleydi dr. ölçümü zor aldı kıpır kıpır.... Allah hayırlısını versin inşallah hepimize...
ayyy cnmbenim ne güzel kıpır kıpır benim 2. gidişim hep uyuyor neden acaba ya bu gittiğimde de uyuyor olursa kötü düşünmeye başlıyacağım kafama takılıyor.3 hafta önce kıpır kıpırdı.
pofidi kan tahlili bukadar geçmi çıkar anlamadım ben kan tahlilleri yaptırınca hastanede sabah kan verdim öğleden sonra aldım
Hepİnİze kocaman gÜnaydınlar kızlarrr nasılsınız geÇmİŞe ŞÖle bİr baktımda
oĞlumuz oluyomuŞ bİ tane daha Çok gÜzel oh oh maŞallah
sakız mı patlatıyordu... bak annesine şımarıklık yapmış moral vermiş şımarık şey..
ah bu erkeklerr kendileri doğursa ayakları yukarda koca gün yatarlarrlmaz: :mymeka: zaten doğuramazlarda Rabbim bilmişte kadınlara vermiş doğurma taşıma güzelliğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?