2010 Şubat Anneleri

Canım üzme kendini lütfen üzdükce miden daha kötü olur. Walla haklısın onlar da anlamıyor bizi biryere kadar. En iyi çeken anlar yani bizler cok zor bisey Allah düşmanımın başına vermesin. Ben bebiş dünyaya geldikten sonra uykusuz kalmaya razıyım walla.

günaydın cnm sen bilirsin ben drla daha gorusmedim 2li testi yapar herhalde . bende 13 haftayken gidicem zaten.

mrb arkadaşlar bugün kontrole gittim ölçümler normal çıktı test için kan verdik 12+2 olduk ve bomba haber %99 oğlan geliyor. darısı diğer arkadaşların başına

hadi gözünaydın canım demek oğlusun oluyor. ben de son gunlerde diyorum ki oglan olsun da kızlar bizim gibi cekiyolar tüm hayat boyunca :))

hadi bakalım canım guzel haberlerle geleceksin insallah. dualarımız seninle çikolata yemeyi unutma opuyorumnanaktan

üzülme canım demir ilacı ve elevit içiyorsan1 bardak süt 1 kase yoğurt yiyorsan
ne senin nede bebişin sırtı yere gelmez
Allah korur onu sıkma canını

cnm bana dr elevit vermedi demir hapını içiyordum ama ishal yaptığı için dr içme dedi bir 2 gün yoğurt ve peynir yiyiyorum ama süt içemiyorum meyve ve yemek yiyebiliyorum et hariç dr bebeğin herşeyinin yolunda olduğunu ben yiyemesem zararının kendime olucağını onun depodan aldığını söyledi.şekerim olduğu için zaten diet yapmak zorundayım normal ekmek yiyemiyorum haliyle kilo veriyorum ama bu benim elimde değilki bazen o kadar zorluyorumki kendimi bebeğim için sonra saatlerce kıvranıyorum o kadar bulantıya çıkarmıyorum sıkıyorum kenddimi sırf vitaminsiz kalması die ama sonra yine suçlu ben oluyorum sanki ben onu düşünmüyorum ağrıma gitti işte moralimde bozuldu neden uyuyor gerçekten bu kadar çok eşimkafamı karıştırdı:gitme:

sen bakma ona .parmagı her bebek emer.benimkide emiyordu.vitamınını düzenli kullan onlardan alıyor bebek.ben ne yogur ne süt hala başlamadım.ne yapayım içemiyorum.bana doktor birşey demedi vitamin hapı yetiyor ona .ya bebek bizden bütün vitamini alıyor biz güçsüz düşmeyelim diye yeyemiz gerekiyor.degilse onlara birşey olmuyor

günaydın kızlar nasılsınız hersey yolunda mı
ben iyiyim çok şükür 2li testimin sonuçları gelcek bu hafta
inşallah temiz çıkar

günaydın.iyiz canım senin ikili test ne zaman yapılmıştı sanki uzamış gibi geldideCADIARZU

günaydın herkese bu arada

canım günaydınn
bebişine maşallah sağlıkla doğsun inş.
içinde onu hissetmek gözlerimizi dolduruyor çok güzel bir duygu Allah a çok şükür bu duyguyu yaşattı bize:Saruboceq:

çok teşekkür ederiz.. inşallah hepimizin sağlıkla doğar.. hihoyyyt

canım hiç sıkma kendini Allahın izniyle temiz çıkıcak sonuçlar bende çok heyecanlanırım gitmeden önce ama bebişini görünce bütün yelkenlerin suya iner merak etme bi gevşiyosun o zaman kaydirigubbakcemile3

canım çok geçmiş olsun soğuk bişeyler mi içtin acaba? mideni falan üşütmüş olma zaten bulşantın var buda tuz biber olmuş iyice çok geçmiş olsun canım... benim eşimde aynıydı her lavaboya koştuğumda Allah Allah bu çocuk böyle nasıl beslencek ya diyodu.. ilk 3 ay ne yediğinin çok önemi yok diyodum bende.. sende pek dinleme canım şimdi onlardada bi ilşgi bi alaka çok biliyomuş gibi konuşuyolar.. benim eşimde bazen saçma sapan bişey getiriyo önüme ye diyo yok canım istemiyo diyorum senin değil bebeğin canı istiyo diyo.. sanki biz yiyince bebekte direk onu yiyo.. düz mantıklar işte takma canım sen onu hepsini al birbirine vur durumu...

günaydın kızlar nasılsınız hersey yolunda mı
ben iyiyim çok şükür 2li testimin sonuçları gelcek bu hafta
inşallah temiz çıkar

canım bende bu c.tesi sonuçlarımı alıcam hayırlısıyla inşallah temiz temiz çıkar sonuçlarımız...

günaydın herkese bu arada

günaydın canım sanada güzel günler olsun inşallah

demir ilerde başlarsın çünkü hınzırlar depomuzdan çalıyorlar
bak bende mümkün değil taze meyve sebze yiyemiyorum olmuyor
tek meyvem günde1 tane seftali bide peynir yoğurt ayran süt sabahlarıda corn fleks yiyorum
birazda yemek yiyorum
üzülme şekerden dolayı kilo veriyosun hatta sen diyetten dolayı kiloda almazsın
benim görümcedede seker vardı hep diyet yapmak zorundaydı kilo alamamıştı
ve normal ekmek pek faydalı değil zaten tahıllı cavdarlı ekmekler hem senin için hemde bebişe çok faydalı sen hiç üzülme

Cnm eşim normalde çok duygusal ve anlayışlıdır o yüzden ağrıma gitti zaten ben derdimi anlatamıyorum ona üzülüyorum sanki sorumsuz anneymişim gibi hissettirdi bana kendimi

cnm ben aslında bütün gün hastalanınca gelip benimle ilgilensin die bekledim yapayanlız kıvrandım evde sonuçta birde o üstüme geldi ben haketmedimki halim olsa kavga ederdim ama içime atıp uyudum.

bu persembe kan tahlilini vereli 1 hafta olacak
doktor sonucu alınca arayacakmış öyle dedi

pofidi kan tahlili bukadar geçmi çıkar anlamadım ben kan tahlilleri yaptırınca hastanede sabah kan verdim öğleden sonra aldım

aynen cnm o zamanda dk da bir emzirtecekler herhade.o kadar etkilenmişim ki dediklerinden gece rüyamda bebeğim 7 aylık doğmuş gördüm minicikti ama çok tatlıydı kendi kendimi suçluyorum rüyamda yemek az yedim bebeğim büyümedi die.ama enterean bir rüyaydı yüzüme sakız patlatıodu minyatür şey.

sakız mı patlatıyordu... bak annesine şımarıklık yapmış moral vermiş şımarık şey..

ah bu erkeklerr kendileri doğursa ayakları yukarda koca gün yatarlarr lmaz: :mymeka: zaten doğuramazlarda Rabbim bilmişte kadınlara vermiş doğurma taşıma güzelliğini

Hepınıze kocaman gÜnaydınlar kızlarrr nasılsınız geÇmıŞe ŞÖle bır baktımda
oĞlumuz oluyomuŞ bı tane daha Çok gÜzel oh oh maŞallah

walla benim esimde dr randevularına geldigi icin ordan drun tüm dediklerini bildiginden oyle ye fln demiyor. sadece vitamin konusunda ısrar ediyordu ama ilac alınca nasıl kustugumu gorunce bisey diyemiyor zavallı. Ama aslında onlar da biyere kadar anlıyor ne yapalım onların isi de zor. Gozunun onunde perisan elinden hicbisey gelmiyor ve bazen sacmalıyolar iste :1no2:

hakikaten ya beklemek cok zor geliyor degil mi icinde hissederken belki daha kolay olur ilerde ama simdi boyuna merak ediyoruz gecmiyor zaman..dimi??

hakikaten ya harika birşey.. ve hangi hafta ne oldugu ne kadar zor oldugu hepsini hani duyardık da bilmezdim bu kadar oldugunu... kıpır kıpır maaşallah inşallah hep öyle olur bana 24 şubat tahmini dogum dedi.. hadi hayırlısı..sonr abugun yılbaşına koca göbişlerimizle gireceğimizi düşündüm.. ne güzel.. aklıma sonra bişii takıldı kabanları ne yapacağız hamile için kaban var mı göbeği daha iyi kapasın kış zor geçerse üşümesin bebişleirmiz..?

tesadüf olabilir canım ya bazen uyuyor bazen uyanık gibisinden bilemiyorum kötü bişey aklına getirme herşey güzel olacak!!yerimseniben

eliferdi çok kolay gelsin güzel haberlerle gelin inşallah ikili testten ben de çok korkuyorum!!:gitme:gelince hemen haber yaz bize..inşallah sevincezalkisalkisalkis

pofidi kan tahlili bukadar geçmi çıkar anlamadım ben kan tahlilleri yaptırınca hastanede sabah kan verdim öğleden sonra aldım

geldi sonucum şimdi doktorum aradı
temiz çıkmış sonuçlar risk oranı çok çok düşük
hersey yolunda dedi sonuç 16.781 miş

ya sorma sırıtıodu birde acaba bizemi gülüo deliler benim için kavga ediolar die ama çok güzeldi ya.opuyorumnanaktan

ah bu erkeklerr kendileri doğursa ayakları yukarda koca gün yatarlarr lmaz: :mymeka: zaten doğuramazlarda Rabbim bilmişte kadınlara vermiş doğurma taşıma güzelliğini

yok kız walla doğuramazlar dışarıdan davulun sesi hoş geliyor.benim kocam hamile olsaydı bütüngün uyurdukaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…