canlarım bu arada ark. doğum yaptı ... normalle başladı ama sezeryanla bitirdi işi :))) olsun sağlıklı bi kızımız var çok şükür ece'miz 3500 gr ve 50 cm boyunda doğdu.. hayırlısıyla darısı bizlere canlarım...
canım bebeğin boyunu baş popo o9larak ölçüyolar bacakları kırık ve katlı durduğu için net alamıyorlar boyu o yüzden endişelenme benimkide popodan ölçtü boyunu:))
herhalde öyledir cnm saol.bilgilendirmiyorlar bizde çok araştırıyoruz sonra böyle kafamızkarışıyor işte.bu arada senin çikolata olayı bende işe yaramadı biz ayran deniyeceğiz birdahakinekaydirigubbakcemile3
canım walla bende 14. haftama girdiğim gün gitmiştim ama sölemedi.. sanırım hem biraz dr. la ilgili hemde usg aletiyle ilgili.. iyi bir aletle görebiliyolar.. ama söyleyip söylememek gene insiyatifinde.. umarım öğrenebilirsin sen..
aryaa cım boşuna panik olma bu dönemlerde doktorlar baş popo mesafesini ölçüyorlar bebişi tam olarak görebiliyorlar ileride kısım kısım inceleyecekler zaten kilo ölçümü yapılacak o zaman da tedirgin olma
haftaya gittiğimde sorucam cnm saol öyledir herhalde yoksa haftaca geri olduğunu filan söylerdi 11+3 dedi ama cinsiyeti gittiğimde halen öğrenemem değilmi tam 12 haftalık olcam cumartesifisfisfis
bende istıyorum yaaaaaa biran önce geçse günler
gerçi doğuranlarda karnımda daha iyiymiş diyorlar delikafadulden
valla canım en iyisi öyle yapalım biz gidelim haftaya beklemek bana göre değil çatlarım ben meraktankızllar bende dört kiloya yakın dogmuşum.bende tosuncukmuştum.ama hayatımda hiç kilo almadım.hamileligi saymayalım..
herkes dogum yapıyo ne güzel darısı bizlere olsun..
fatolina kız bende beklemek istemiyom bir ay..bende şöyle iki hafta sonra bende gidip minigi görsemmi...
bakalım arkadaşım ne diyecek. ense kalınlığına bakılacak yarın. bide kan vereceğiz ikili test için kısmetse. ama randevumuz saat 20:30 da. daha çooooooook var. zaman geçmek bilmiyor.:roflol:
bakalım arkadaşım ne diyecek. ense kalınlığına bakılacak yarın. bide kan vereceğiz ikili test için kısmetse. ama randevumuz saat 20:30 da. daha çooooooook var. zaman geçmek bilmiyor.:roflol:
haftaya gittiğimde sorucam cnm saol öyledir herhalde yoksa haftaca geri olduğunu filan söylerdi 11+3 dedi ama cinsiyeti gittiğimde halen öğrenemem değilmi tam 12 haftalık olcam cumartesifisfisfis
kızlar 1 saat giremedim topike almış başını gitmiş oku oku kafam karıştı kime ne yazcağımı şaşırdım
walla doktordan doktora değişiyo benimki söylemedi 15. haftadan sonra konşuruz dedi ama 16. haftada çağırdı ayy nasıl beklicem
bende istıyorum yaaaaaa biran önce geçse günler
gerçi doğuranlarda karnımda daha iyiymiş diyorlar delikafadulden
kızlar ben çıkayım benim prenses uyandı.hepinizi öptüm...
sen buradan dewam et en iyisi
kızlar miğdem bulanıyo yaaaa çıktı çıkıcakkk
kızlar şubat annelerinin göbişleri diye topik vardı kim açmıştı bulamadım ben
off nolcak bu halimiz ben de bugun kustum ve gercekten sıkıldım off Allahım yuzumuze gul bian once de gecir tez zamanda :Saruboceq: :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?