2010 Şubat Anneleri

hihoyyyt cnm maşallah Allah anneli babalı büyütsün ne güzel kavuşmuş meleğine darısı başımıza.

haftaya gittiğimde sorucam cnm saol öyledir herhalde yoksa haftaca geri olduğunu filan söylerdi 11+3 dedi ama cinsiyeti gittiğimde halen öğrenemem değilmi tam 12 haftalık olcam cumartesifisfisfis[/QUOTE]

walla doktordan doktora değişiyo benimki söylemedi 15. haftadan sonra konşuruz dedi ama 16. haftada çağırdı ayy nasıl beklicem

valla canım en iyisi öyle yapalım biz gidelim haftaya beklemek bana göre değil çatlarım ben meraktan
bakalım arkadaşım ne diyecek. ense kalınlığına bakılacak yarın. bide kan vereceğiz ikili test için kısmetse. ama randevumuz saat 20:30 da. daha çooooooook var. zaman geçmek bilmiyor.:roflol:

kalbim durcak gibi oluyo beimde dışarda doktorun çağırmasını beklerken
inşallah sonuçlarında temizde çıkıcak canım herşey güzel olsun hakkında

bakalım arkadaşım ne diyecek. ense kalınlığına bakılacak yarın. bide kan vereceğiz ikili test için kısmetse. ama randevumuz saat 20:30 da. daha çooooooook var. zaman geçmek bilmiyor.:roflol:

güzel haberlerle gel inş
içini rahat tut minişini görcen ne güzel yarın hareket edecek ayy ne güzel bir duygu yaaa

haftaya gittiğimde sorucam cnm saol öyledir herhalde yoksa haftaca geri olduğunu filan söylerdi 11+3 dedi ama cinsiyeti gittiğimde halen öğrenemem değilmi tam 12 haftalık olcam cumartesifisfisfis

walla doktordan doktora değişiyo benimki söylemedi 15. haftadan sonra konşuruz dedi ama 16. haftada çağırdı ayy nasıl beklicem[/QUOTE]

bazen kordon yanıltıyormuş ya kesin olmadan söylemek istemezler herhalde dr larda haklı yanlış söyleseler isimleri bir cinsiyet bilemeyen dr 'a çıkarkaydirigubbakcemile3

kızlar 1 saat giremedim topike almış başını gitmiş oku oku kafam karıştı kime ne yazcağımı şaşırdım

kızlar şubat annelerinin göbişleri diye topik vardı kim açmıştı bulamadım ben

walla doktordan doktora değişiyo benimki söylemedi 15. haftadan sonra konşuruz dedi ama 16. haftada çağırdı ayy nasıl beklicem

bazen kordon yanıltıyormuş ya kesin olmadan söylemek istemezler herhalde dr larda haklı yanlış söyleseler isimleri bir cinsiyet bilemeyen dr 'a çıkarkaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

evet evet kordon yanıltabiliyomuş ben de okumuştum bi yerlerde ama bişeyler almak istiyosun cinsiyetini bilmeyince alamıyorum gerçi daha erken alam bişey diyolarda insan ilk ya heves ediyo

sen buradan dewam et en iyisi

ederim canım

yemek konusunda sormuşsun

sabah akşam süt içiyorum günde bir kase yoğurt yiyorum sabhaları ceviz kuru kayısı yiyorum sebze ve meyveyide bol tüketmek gerek aslında bulantılar yüzünden gözümüz bişiy görmüyo ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…