2010 Şubat Anneleri

papatya sen bu bulantılarla nasıl yemek yaptın? küçük kızın da var muhakkak yapmışsındır. kokulara nasıl dayandın? CADIARZU

GÜNAYDIN KIZLAAR!! SABAHIN KÖRÜNDE İLK BEN Mİ GELDİM ? :))kaydirigubbakcemile5
VALLA GECE İŞYERİMDE SAYFAYI AÇIK UNUTMUŞUM LOG OFF DA OLMAMIŞ BÜTÜN GECE ONLİNE GÖRÜNMÜŞ OLABİLİRİM..
ŞİMDİ DAHA ÖNCEDEN GİTTİĞİM BİR DOKTORUN ÜCRETSİZ KONTROLÜ VARDI DÜN DAYANAMADIM GİTTİM!! MİNİĞİM NASIL İYİ Mİ DİYE BAKMAK İSTEDİM :)):kedi:

CANIM BEBEĞİM KIPIR KIPIRDI MAAŞALLAH TEYZELERİ... ÇUKULATA ŞEKER FALAN YEMEDİM DE DÜN BÜTÜN GÜN DOMATES AŞERDİYDİM İŞ YERİNDE EN AZ 6 TANE TAZE TARLA DOMATESİ YEDİM.. :) BELKİ DOMATESİ ÇOK SEVECEK BİZİMKİ ANNESİ GİBİ VALLA KIPIR KIPIRDI.. DOKTOR DA DEDİ BAK NASIL HAREKET EDİYOR DİYE.. ÇOK SEVİNDİM YA..delikafadulden GERÇEKTEN CANLI BİR İNSAN YAVRUSU İÇİMİZDE FARKINDAMISINIZ? BÖYLE DÜŞÜNÜNCE İNSAN MUCİZE İÇİNDE HİSSEDİYOR KENDİNİ.. NE GÜZEL BİR DUYGU HEMEN SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM..hihoyyyt ÇOK ÖPTÜMMM HEPİNİZE GÜNAYDIN!!!a.s.

escos sabah sabah bi tek biz varız.. kaydirigubbakcemile2
ben bu sabah iyiyim, ama akşam çok fena istifra ettim.. ne güzel bir koca bardak süt içmiştim sütü içtikten yarım saat sonra şooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :kedi:
bu arada size haberim var, dün akşam doktorumu aradım cep telefonundan, soracağım iki şey vardı birinicisi çok öksürüyorum boğazım kötüydü acıyodu ya şimdi o geçti yavaş yavaş ama acaip öksürüğüm var. çok öksürüyorum korkuyorum öksürürken bebeğe bişey olcak diye. hem onu sordum hemde ikili tarama testini sordum, biz Allah izin verirse inşallah yarın izne ayrılıyoruz 10 gün yokum, doktora dedim geldiğimde 13+3 falan olcam bu ikili tarama testi için geç kalmış olurmuyum dedim, doktorumda içimi rahatlattı, bence çok ta fazla yaptırmak zorunda değilsin zaten bi problem çıksada Allah korusun 16-17. haftayı bekliyoruz zaten o zaman 3. lü tarama testi yapılıyor dedi, sana da öyle yaparız ben pek fazla gerek görmüyorum yaptırmayı dedi. bende öyle karar kıldım, 16. veya 17. haftayı bekliycem.
siz ne düşünüyosunuz bu konuda kızlar? :ecrin_bebek:

geçmiş olsun canım ya üzüldüm hem öksürük hem bulantı çok zor valla Allah kolaylık versin.. benneyaptımki ikili test konusunda ben de ne yapacağımı bilmiyorum, ben kime yaptırmam gerektiğine ve ne zaman yaptıracagima karar veremedim.. yoksa mutlaka yaptiricam tiroidim düşük oldugundan bebegimi etkileyip etkilemedigini de cok net olmasada hemen ogrenmek istiyorum.. gerçi yanıltıcı sonuclar da cikabbiliyormus ama ne yapayim ben bir prof. a gideceiğim sanırım.. senin icin boyle değişik bi durum yoksa, cok gerekli değilse yaptirmasan da olur zaten devamında üçlü test geliyor.. bence siz eglenin guzelce tatil yapin dinlenin kötü bişey de düşünmeyin...

canım günaydınn
bebişine maşallah sağlıkla doğsun inş.
içinde onu hissetmek gözlerimizi dolduruyor çok güzel bir duygu Allah a çok şükür bu duyguyu yaşattı bize:Saruboceq:

canım günaydın
öksürük için bal yemeyi denesen bi boğaza iyi geliyo sıcak çorba felanda iç arada
16. haftada testlerini yaptırmanda sakınca yok bence arkadaşım ilk 16. haftada yapmışlar cinsiyetide çıkmış hem

kızlar günaydınnnn geçmiş okuyamıyorum. bugün 10 da randevumuz var ense kalınlığı ölçülecek çok aşırı heyecan stres ne ararsanız var ellerim bile titriyo yazarken ne olur dua ediverin birazdan çıkarım artık ben gitmeden size yazayım istedim çok öpüyorum hepinizi

Cnm günaydın inşallah iyi haberlerle geliceksin bol bol bak hazır ölçüm yapıcakken.haberlerii bekliyoruz.

ayyy cnmbenim ne güzel kıpır kıpır benim 2. gidişim hep uyuyor neden acaba ya bu gittiğimde de uyuyor olursa kötü düşünmeye başlıyacağım kafama takılıyor.3 hafta önce kıpır kıpırdı.

mrb arkadaşlar bugün kontrole gittim ölçümler normal çıktı test için kan verdik 12+2 olduk ve bomba haber %99 oğlan geliyor. darısı diğer arkadaşların başına

cnm hadi darısı başımızazemuszemus bir oğluşumuz daha geliyor desene.

geçmiş olsun canım.dikkat et kendine iyi bir yöntemmiş.aklımızda bulunsun

saol cnm evet aynı problemi yaşıyan varsa dr önerisiyerimseniben

Kızlar herkese günaydınlar.Ben gece çok hastalandım aşırı mide bulantısının eşliğinde halsizlik ve şiddetli başağrısı hepsi aynı anda yani kaç günlerdir uyuyamadığım içindi sanırım ama nasıl kötüydüm tarif edemem hayatımda ilkkez bukadar kötü oldum.eşimde üzdü beni o kontrole gelmedi kilo verdiğimi duydu ve bebiş uyuyordu dedim neymiş birşey yemiyormuşum ondanmış elimden geldiğince yiyiyorum napabilirim bu bulantıyı yaşamayan bilmezki.bebeği açlıktan parmağını emiyormuş öyle dedi hastaydım zaten bir de o üzdü benii yaşamayan anlamıyor işte.

günaydın kızlar nasılsınız hersey yolunda mı
ben iyiyim çok şükür 2li testimin sonuçları gelcek bu hafta
inşallah temiz çıkar

canım dualarımız seninle hayırlı haberlerle gelirsin inş.
sakin ol bide stres yapma canımm

üzülme canım demir ilacı ve elevit içiyorsan1 bardak süt 1 kase yoğurt yiyorsan
ne senin nede bebişin sırtı yere gelmez
Allah korur onu sıkma canını

canım sen hiç moralini bozma.. erkek milleti maalesef böyle.. iş ilgilenmeye gelince ortada olmazlar ama bıdı bıdı etmeye gelince hiç fırsat kaçırmazlar.. bi sende değil bu sorun.. rahat ol.. her dediğine canını sıkma.. kötü olduklarından değil yapı itibarıyle benciller, bize göre daha duygusuzlar.. kulak asma boşver

canım geçmiş olsun üzüldüm
eşinde biraz anlayışlı olmalıydı ama bazen erkeklerde stres yapıyo hem eşine üzülüyo hem bebek için kaygılanıyo mutlaka senin içinde endişe ediyodur sen takma kafana bebişine bak canım

mrb arkadaşlar bugün kontrole gittim ölçümler normal çıktı test için kan verdik 12+2 olduk ve bomba haber %99 oğlan geliyor. darısı diğer arkadaşların başına

Gözün aydın canımm çok sevindim Allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah ohh sen kurtuldun bu stresten bizde öğrenseydik hayırlısıyla meraktan walla napcamı şaşırdım deli oldum bi erkek kıyafeti bakıyorum bi kız.... tek yöne kaymam lazım....

çok büyük bi mucize hemde canım candan can oluyo.... Allahım hikmeti işte canım ne kadar büyük bırak dünyanın oluşumunu falan bunu düşününce bile insanın aklı mantığı hepsi duruyo...bu arada canım walla çok yaramaz mı olcak acaba bizimkiler... benimkide öyleydi dr. ölçümü zor aldı kıpır kıpır.... Allah hayırlısını versin inşallah hepimize...

canım geçmiş olsun biraz düzelmene sevindim.. şayet dr. un böyle bi öneride bulunduysa ben senin yerinde olsam 16 yı beklerim.. bizimkiler birazda para tuzağından ibaret... madem 16. haftayı her halukarda bekliyosunuz niye 12. haftada milleti yoluyosunuz.... boşver yaptırma 3 lü taramada hepsini bir çıkar aradan...

canım gözün aydın ne güzel iki kızımz iki oglumuz oldu...

papatya sen bu bulantılarla nasıl yemek yaptın? küçük kızın da var muhakkak yapmışsındır. kokulara nasıl dayandın? CADIARZU

sorma canım ne kadar zor oldu bir bilsen zaten sadece evladıma yaptım yemek.onun yemegini sabahtan hazırlayıp.başka mutfaga girmedim.ne kocişe,ne kendime hiçbirşey yapmadım.işte evlat olunca işlen degişiyor.onun için her türlü zorluga katlanıyorsun..

ne güzel bi daha gördün bebegini..ya bende görmek istiyorum kızımı.bir hafta oldu göreli ama sanki uzun zamandır görmüyormuşum gibi geliyo.ben bu 1 eylülü nasıl bekleyecegim...

canım bazı doktorlar 2li yaptırır üçlü yaptırmaz.bazıları hepsini yaptırır.mesela ben ilk kızımda 2 li yaptırdım üçlü yaptırmamıştım.gerek görmemişti.bu kızımda 2linin hepsini istemedi bendin birkaçı olsa yeter çok iyi gözüküyor gerek yok dedi.yani için rahat olsun ikisinden birini yaptırsa dahi yeterli..

canım günaydınn
bebişine maşallah sağlıkla doğsun inş.
içinde onu hissetmek gözlerimizi dolduruyor çok güzel bir duygu Allah a çok şükür bu duyguyu yaşattı bize:Saruboceq:

tam anlamıyla 17.hafta hissedilmeye başlanılıyor bebek ozaman daha hoşumuza gidcek.gerçi erkek bebek daha erken hissedilir derler...

canım güle güle git.stres yok ne güzel minigi görmeye gidiyosun herşey yolunda gdecek.hadi bakalımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…