2010 Şubat Anneleri

geldi sonucum şimdi doktorum aradı
temiz çıkmış sonuçlar risk oranı çok çok düşük
hersey yolunda dedi sonuç 16.781 miş

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytalkisalkisalkis çok sevindim cnm darısı başımıza hep iyi haberler alalım inşallah:Saruboceq:

dün akşam düşündüm ben bu kocama aşeriyom die hiç zahmet vermedim gece yarısı uyanıp şunu istiyorum git al demedim :jeyyar: gece yatıcaktık aşkım canım makarna istedi bana biraz pişirirmisin dedim garibim tamam dedi kalktı makarna yaptı yedim cokacimcoook bikerede gece yarısı kalkıp bişiyler isticem siz yaptınızmı hiç

Hepİnİze kocaman gÜnaydınlar kızlarrr nasılsınız geÇmİŞe ŞÖle bİr baktımda
oĞlumuz oluyomuŞ bİ tane daha Çok gÜzel oh oh maŞallah

günaydın canım.

geldi sonucum şimdi doktorum aradı
temiz çıkmış sonuçlar risk oranı çok çok düşük
hersey yolunda dedi sonuç 16.781 miş

gözün aydım.senide atlattık..

ben de düşünüyorum böle şeyler ama.. daha erken.. göbişler bi şişsin hele , iyice anlasınlar karıları hamile... ondan sonra ..zemuszemus

Günaydın kızlar. Ben de hiç bulantım olmuyor derken bir süredir acaip mide yanması başladı. Bulantı da hissediyorum ama kusmuyorum.Nazar mı ettim kendime ne:uhm:

ben de düşünüyorum böle şeyler ama.. daha erken.. göbişler bi şişsin hele , iyice anlasınlar karıları hamile... ondan sonra ..zemuszemus

hehe gece sıkıntıdan uyuyamıyoruz onlar mışıl mışıl horhorr uyuyolar ben uyanınca dürtüyom aşkım su getirr bana belimi ovsa felen diomm hem çalışıyoruz hem ev işi hem yemek yapıyoruz bide hamileyiz nazlancaz tebii demi kız
benimkininde bigün sabrı kalmıcak valla kaydirigubbakcemile3

sağolun kızlar a.s.
inşallah sizlerde temiz sonuçlar alırsınız
2li 3 lü inşallah hepimiz sonuçları güzel çıkar hersey yolunda gider

:icecream:essemayit senle aynı gün doğurma ihtimalimiz kaç acaba? sat aynı senle

canım valla 2 mart dedi doktorum ama başka biryere gitmiştim muayne için bebeğin önde görünüyor 15 şubatta gelebilr dedi bende şubat anasımı olucam martmı kıyıdamı bilmiyorum sen ne durumdasın

canım valla 2 mart dedi doktorum ama başka biryere gitmiştim muayne için bebeğin önde görünüyor 15 şubatta gelebilr dedi bende şubat anasımı olucam martmı kıyıdamı bilmiyorum sen ne durumdasın

ben 15 ağustosta gidecem dr a. o zaman ne diyecek bakalım.. şu ana kadar 1 mart dedi öyle kaldık

evet çok var ama düşünmiyelim hamiliğin tadını çıkarmaya bakalım yerimseniben

valla dusunmek istiyorum cunku cok kotuyum 1,5 aydır hasta gibiyim halim yok hicbiseye bulantılı bir hayat yani hasta gibiyim. oyuzden gidecgim gunu iple cekiyorum moralim duzeliyor cunku aslında bir de bulantıların gecmesi icin gun sayıyorum su haftayı bi atlatsam hayırlısıyla haftaya izinliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…