geldi sonucum şimdi doktorum aradı
temiz çıkmış sonuçlar risk oranı çok çok düşük
hersey yolunda dedi sonuç 16.781 miş
Hepİnİze kocaman gÜnaydınlar kızlarrr nasılsınız geÇmİŞe ŞÖle bİr baktımda
oĞlumuz oluyomuŞ bİ tane daha Çok gÜzel oh oh maŞallah
dün akşam düşündüm ben bu kocama aşeriyom die hiç zahmet vermedim gece yarısı uyanıp şunu istiyorum git al demedim :jeyyar: gece yatıcaktık aşkım canım makarna istedi bana biraz pişirirmisin dedim garibim tamam dedi kalktı makarna yaptı yedim cokacimcoook bikerede gece yarısı kalkıp bişiyler isticem siz yaptınızmı hiç
ben de düşünüyorum böle şeyler ama.. daha erken.. göbişler bi şişsin hele , iyice anlasınlar karıları hamile... ondan sonra ..zemuszemus
:icecream:essemayit senle aynı gün doğurma ihtimalimiz kaç acaba? sat aynı senle
canım valla 2 mart dedi doktorum ama başka biryere gitmiştim muayne için bebeğin önde görünüyor 15 şubatta gelebilr dedi bende şubat anasımı olucam martmı kıyıdamı bilmiyorum sen ne durumdasın
ben 15 ağustosta gidecem dr a. o zaman ne diyecek bakalım.. şu ana kadar 1 mart dedi öyle kaldık
hayırlısı artık bende 17 ağustosa gidicem inş. doktora 2 hafta var görmek için sabırsızlanıyorum
hayırlısı artık bende 17 ağustosa gidicem inş. doktora 2 hafta var görmek için sabırsızlanıyorum
ben de 17sinde gidicem daha cok var dimi
evet çok var ama düşünmiyelim hamiliğin tadını çıkarmaya bakalım yerimseniben
Hamileliğin tadı derken?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?