ayy kızlar ben inanmıyorum bu 12 haftaya girince bulantıların geçtiğine yaa benimki maşşallah 4 aylık oldu nerdeyse hala kusuyorum :S çok fenayım bide 1-2 hf dır acayip şekilde baş agrısı çekiyorum gün boyu başımı yataktan kaldırasım gelmiyo
ayy kızlar ben inanmıyorum bu 12 haftaya girince bulantıların geçtiğine yaa benimki maşşallah 4 aylık oldu nerdeyse hala kusuyorum :S çok fenayım bide 1-2 hf dır acayip şekilde baş agrısı çekiyorum gün boyu başımı yataktan kaldırasım gelmiyo
Cnm günaydın inşallah iyi haberlerle geliceksin bol bol bak hazır ölçüm yapıcakken.haberlerii bekliyoruz.
ayyy cnmbenim ne güzel kıpır kıpır benim 2. gidişim hep uyuyor neden acaba ya bu gittiğimde de uyuyor olursa kötü düşünmeye başlıyacağım kafama takılıyor.3 hafta önce kıpır kıpırdı.
cnm hadi darısı başımızazemuszemusbir oğluşumuz daha geliyor desene.
saol cnm evet aynı problemi yaşıyan varsa dr önerisiyerimseniben
Kızlar herkese günaydınlar.Ben gece çok hastalandım aşırı mide bulantısının eşliğinde halsizlik ve şiddetli başağrısı hepsi aynı anda yani kaç günlerdir uyuyamadığım içindi sanırım ama nasıl kötüydüm tarif edemem hayatımda ilkkez bukadar kötü oldum.eşimde üzdü beni o kontrole gelmedi kilo verdiğimi duydu ve bebiş uyuyordu dedim neymiş birşey yemiyormuşum ondanmış elimden geldiğince yiyiyorum napabilirim bu bulantıyı yaşamayan bilmezki.bebeği açlıktan parmağını emiyormuş öyle dedi hastaydım zaten bir de o üzdü benii yaşamayan anlamıyor işte.
günaydın canım.
GÜNAYDIN CANIM NASILSIN
gözün aydım.senide atlattık..
sağolun kızlara.s.
inşallah sizlerde temiz sonuçlar alırsınız
2li 3 lü inşallah hepimiz sonuçları güzel çıkar hersey yolunda gider
Günaydın canm .Ayy ne güsel gördün melegini :) benim görmeme daha cok var agustos sonu eylül başı gibiGÜNAYDIN KIZLAAR!! SABAHIN KÖRÜNDE İLK BEN Mİ GELDİM ? :))kaydirigubbakcemile5
VALLA GECE İŞYERİMDE SAYFAYI AÇIK UNUTMUŞUM LOG OFF DA OLMAMIŞ BÜTÜN GECE ONLİNE GÖRÜNMÜŞ OLABİLİRİM..
ŞİMDİ DAHA ÖNCEDEN GİTTİĞİM BİR DOKTORUN ÜCRETSİZ KONTROLÜ VARDI DÜN DAYANAMADIM GİTTİM!! MİNİĞİM NASIL İYİ Mİ DİYE BAKMAK İSTEDİM :)):kedi:
CANIM BEBEĞİM KIPIR KIPIRDI MAAŞALLAHTEYZELERİ... ÇUKULATA ŞEKER FALAN YEMEDİM DE DÜN BÜTÜN GÜN DOMATES AŞERDİYDİM İŞ YERİNDE EN AZ 6 TANE TAZE TARLA DOMATESİ YEDİM.. :) BELKİ DOMATESİ ÇOK SEVECEK BİZİMKİ ANNESİ GİBİ VALLA KIPIR KIPIRDI.. DOKTOR DA DEDİ BAK NASIL HAREKET EDİYOR DİYE.. ÇOK SEVİNDİM YA..delikafadulden GERÇEKTEN CANLI BİR İNSAN YAVRUSU İÇİMİZDE FARKINDAMISINIZ? BÖYLE DÜŞÜNÜNCE İNSAN MUCİZE İÇİNDE HİSSEDİYOR KENDİNİ.. NE GÜZEL BİR DUYGU HEMEN SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM..hihoyyyt ÇOK ÖPTÜMMM HEPİNİZE GÜNAYDIN!!!a.s.
escos sabah sabah bi tek biz varız.. kaydirigubbakcemile2
ben bu sabah iyiyim, ama akşam çok fena istifra ettim.. ne güzel bir koca bardak süt içmiştim sütü içtikten yarım saat sonra şooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :kedi:
bu arada size haberim var, dün akşam doktorumu aradım cep telefonundan, soracağım iki şey vardı birinicisi çok öksürüyorum boğazım kötüydü acıyodu ya şimdi o geçti yavaş yavaş ama acaip öksürüğüm var. çok öksürüyorum korkuyorum öksürürken bebeğe bişey olcak diye. hem onu sordum hemde ikili tarama testini sordum, biz Allah izin verirse inşallah yarın izne ayrılıyoruz 10 gün yokum, doktora dedim geldiğimde 13+3 falan olcam bu ikili tarama testi için geç kalmış olurmuyum dedim, doktorumda içimi rahatlattı, bence çok ta fazla yaptırmak zorunda değilsin zaten bi problem çıksada Allah korusun 16-17. haftayı bekliyoruz zaten o zaman 3. lü tarama testi yapılıyor dedi, sana da öyle yaparız ben pek fazla gerek görmüyorum yaptırmayı dedi. bende öyle karar kıldım, 16. veya 17. haftayı bekliycem.
siz ne düşünüyosunuz bu konuda kızlar? :ecrin_bebek:
kızlar günaydınnnn geçmiş okuyamıyorum. bugün 10 da randevumuz var ense kalınlığı ölçülecek çok aşırı heyecan stres ne ararsanız var ellerim bile titriyo yazarken ne olur dua ediverin birazdan çıkarım artık ben gitmeden size yazayım istedim çok öpüyorum hepinizi
Geçmiş olsun canm. Hafta sonundan beri bende öyleyim üstelik ateşte var bende ve bebegime bişey olacak diye korkuyorum şükür olsun artık iyiyim.Havaların etkisi üzerimizde cok büyük zaten bulanıyoruz kendimizi iyi hissetmiyoruz birde havalar sıcak olunca iyice hasta oluyoruz.Kızlar herkese günaydınlar.Ben gece çok hastalandım aşırı mide bulantısının eşliğinde halsizlik ve şiddetli başağrısı hepsi aynı anda yani kaç günlerdir uyuyamadığım içindi sanırım ama nasıl kötüydüm tarif edemem hayatımda ilkkez bukadar kötü oldum.eşimde üzdü beni o kontrole gelmedi kilo verdiğimi duydu ve bebiş uyuyordu dedim neymiş birşey yemiyormuşum ondanmış elimden geldiğince yiyiyorum napabilirim bu bulantıyı yaşamayan bilmezki.bebeği açlıktan parmağını emiyormuş öyle dedi hastaydım zaten bir de o üzdü benii yaşamayan anlamıyor işte.
günaydın kızlar nasılsınız hersey yolunda mı
ben iyiyim çok şükür 2li testimin sonuçları gelcek bu hafta
inşallah temiz çıkar
günaydın a.s.günaydın herkese bu arada
cnm bana dr elevit vermedi demir hapını içiyordum ama ishal yaptığı için dr içme dedi bir 2 gün yoğurt ve peynir yiyiyorum ama süt içemiyorum meyve ve yemek yiyebiliyorum et hariç dr bebeğin herşeyinin yolunda olduğunu ben yiyemesem zararının kendime olucağını onun depodan aldığını söyledi.şekerim olduğu için zaten diet yapmak zorundayım normal ekmek yiyemiyorum haliyle kilo veriyorum ama bu benim elimde değilki bazen o kadar zorluyorumki kendimi bebeğim için sonra saatlerce kıvranıyorum o kadar bulantıya çıkarmıyorum sıkıyorum kenddimi sırf vitaminsiz kalması die ama sonra yine suçlu ben oluyorum sanki ben onu düşünmüyorum ağrıma gitti işte moralimde bozuldu neden uyuyor gerçekten bu kadar çok eşimkafamı karıştırdı:gitme:
Ohh pofidim afiyet olsun gayet güsel besleniyorsun maşşallah. Süt ve süt ürünlerinden tİksindim yiyemiyorum.Domates , salatalık ta artık yiyemiyorum.Et de yiyemiyorum.Sanırım bulantılar geçince yavas yavas düzene girer.demir ilerde başlarsın çünkü hınzırlar depomuzdan çalıyorlar
bak bende mümkün değil taze meyve sebze yiyemiyorum olmuyor
tek meyvem günde1 tane seftali bide peynir yoğurt ayran süt sabahlarıda corn fleks yiyorum
birazda yemek yiyorum
üzülme şekerden dolayı kilo veriyosun hatta sen diyetten dolayı kiloda almazsın
benim görümcedede seker vardı hep diyet yapmak zorundaydı kilo alamamıştı
ve normal ekmek pek faydalı değil zaten tahıllı cavdarlı ekmekler hem senin için hemde bebişe çok faydalı sen hiç üzülme
kızlar ben çıktım sonra görüşürüz
Canm eşinde hem seni hem de bebeği düşünüyor oda stersli üzülüyor maslesef erkekler üzüntülerini sıkıntılarını bu şekilde yanlstıyorlar.Anne olmanın verdiği bi duyguyla daha hassas oluyoruz.Aslında onlarda bizim kötü olmamızı istemiyorlar.Banada eşim senin o güler yüzlü hallerini özledim diyor :) Haklı tabi kıyamam kendimiz ve bebeğimizden hariç babalarınıda düşünmeliyiz onlarda bazen bir bebek gibi ilgi istiyorlar.Bu aralar onlarla ilgilenemediğimiz için dışa patlama die düşünüyorum böyle şeyleri.
valla benim akşamdan beri çok başım ağrıyo kızlar şuan hala ağrıyo
kızlar miniğini hisseden oldumu hiç karnında ...? ben çok nadirde olsa arada pıt pıtlarını hissetmeye başladım sositososito
ee biz şimdi sadece bebişin orda olduğunu bilmekle mutluyuz... sen anlat bakalım nasıl bir his zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?