2010 Şubat Anneleri

ne habersiniz kızlar günaydın hepinize ben bebeğimi 27 agustosta görücem sizden çok sonraa(((( kızımın midesini böbreğini cigerlerini görmek istiorum artık parmaklarını saymak istiyorum kaşını gözünü yerli yerinde görmek istiyorum ayyy çok şeymi istiyorum nee ama istiyorum benim usg de dogum 29 ocak olarak gözüküyo ama dr um 1 şubat dedi ama kesin dogum tarihi bence 7 ayda falan anlaşılır o zmana kadar ki verilen tarihler yanıltıcı olabiliyor

ayy kızlar ben inanmıyorum bu 12 haftaya girince bulantıların geçtiğine yaa benimki maşşallah 4 aylık oldu nerdeyse hala kusuyorum :S çok fenayım bide 1-2 hf dır acayip şekilde baş agrısı çekiyorum gün boyu başımı yataktan kaldırasım gelmiyo

ebru hoşgeldin geçmiş olsun bulantıların hala varmış belki 16. haftadan sonra geçer inş. doğuma kadar devam etmez

canım aslında 14 haftalıkken tam 3 ay gecmis oluyor. yaw boyle seyler duydukca moralim bozuluyor ben de kendimi ister istemez sartlıyorum bikac hafta sonra gecicek diye ama daha gecmeyenleri de duyunca yıkılıyorum resmen. yok mu bunu kesmenin bi ilacı yaw. diyormki bazen beni uyutun 1 ay sonra uyandırın walla gucumun tukendigini hissediyoerum bazen Allahım diyorum guc kuvvet ve sabır ver diye her an dua ediyorum

Bir yerde okumuştum ben. 12. haftaya girdikten sonra baş ağrıları başlarmış. Kan basıncıyla mı ne bişeyle ilgiliymiş.

günaydın canım.

GÜNAYDIN CANIM NASILSIN

gözün aydım.senide atlattık..

sağolun kızlar a.s.
inşallah sizlerde temiz sonuçlar alırsınız
2li 3 lü inşallah hepimiz sonuçları güzel çıkar hersey yolunda gider

ÇOK SEVİNDİM ÇOK GÜZEL HABERLER CANIMHAYILI OLSUN zemuszemus

Ayrıca şu an yabancı bir siteyi inceliyordum tesadüf baş ağrılarından bahsediyor. Soğuk kompres ve masaj yapın diyor.

[selam kızlar, her yerde 12. haftadan sonra hamileliğinizin keyfini süreceksiniz yazıyor ama: ben hala acillerde serum yiyorum. geçmişi okuyayım dedim ama pek halim yok. umarım herkes iyidir.

bir an evvel bulatılardan kurtulup keyif sürme zamanının gelmesi dileğiyle...

kendinize ve bebişlerinize iyi bakın

Günaydın canm .Ayy ne güsel gördün melegini :) benim görmeme daha cok var agustos sonu eylül başı gibi
Bebeğimi bende içimde düşününce onu kucagıma alacagım zamanı gözlerine ilk bakacagım zamanı mis kokusunu içime çekecegim anı düşündükçe gözlerimden yaşlar süzülüveriyor.Annelik gerçekten çok güsel bir duygu...

Canm bende 2 li teste gerek görmedi doktor ultrosanda baya bi inceledi allaha şükür bir sorun gözükmüyor dedi kıpır kıpırdı zaten oğlum :) Onun için banada 3 lü test yapalım dedi .Allahın izniyle bişeycik olmaz canm biz içimizi ferah tutalım yeter.

Allah yardımcınız olsun canm inşallah iyi sonuçlarla gelirsin.

Geçmiş olsun canm. Hafta sonundan beri bende öyleyim üstelik ateşte var bende ve bebegime bişey olacak diye korkuyorum şükür olsun artık iyiyim.Havaların etkisi üzerimizde cok büyük zaten bulanıyoruz kendimizi iyi hissetmiyoruz birde havalar sıcak olunca iyice hasta oluyoruz.

günaydın kızlar nasılsınız hersey yolunda mı
ben iyiyim çok şükür 2li testimin sonuçları gelcek bu hafta
inşallah temiz çıkar

Günaydın canm allaha şükür yolunda :)
İnşallah 2 testin sonuşları iyi gelir canm.

günaydın herkese bu arada
günaydın a.s.

Canm eşinde hem seni hem de bebeği düşünüyor oda stersli üzülüyor maslesef erkekler üzüntülerini sıkıntılarını bu şekilde yanlstıyorlar.Anne olmanın verdiği bi duyguyla daha hassas oluyoruz.Aslında onlarda bizim kötü olmamızı istemiyorlar.Banada eşim senin o güler yüzlü hallerini özledim diyor :) Haklı tabi kıyamam kendimiz ve bebeğimizden hariç babalarınıda düşünmeliyiz onlarda bazen bir bebek gibi ilgi istiyorlar.Bu aralar onlarla ilgilenemediğimiz için dışa patlama die düşünüyorum böyle şeyleri.
Ohh pofidim afiyet olsun gayet güsel besleniyorsun maşşallah. Süt ve süt ürünlerinden tİksindim yiyemiyorum.Domates , salatalık ta artık yiyemiyorum.Et de yiyemiyorum.Sanırım bulantılar geçince yavas yavas düzene girer.

kızlar ben çıktım sonra görüşürüz

:gitme:

benim dr. bulantılar geçene kadar yemek için kendini zorlama dedi kek poğaça kraker gibi kuru şeyler ye dedi süt peynır bulantılar geçince yemeğe başlarsın dedi gerçi şu anda zorlasalarda yıyemıyorum birşey...... yesemde yarım saat durmuyo midemde

cnm dün o kadar kötüydüm ki ihtiiyacım olan tek şey sevgi ve ilgiydi sonradan kırıldığımı anladı gösterdi ama zaten hassas zamanlar geçiriyoruz hepimiz ben kırıldım birkere muhakkak üzülüyordur durumuma ama gaflet gösterdi yanlış cümleler kurdu kapattım zaten bende konuyu bizim evde kırgınlıklar üzün sürmez o da hatasını anladı inşallah.o kadar fedakarlık yapıversinler ayrıca bizde insanız.:umursamaz:

valla benim akşamdan beri çok başım ağrıyo kızlar şuan hala ağrıyo

Benimde aynı cnm ya kıpırdıcak halim yok:gitme:

kızlar miniğini hisseden oldumu hiç karnında ...? ben çok nadirde olsa arada pıt pıtlarını hissetmeye başladım sositososito

ee biz şimdi sadece bebişin orda olduğunu bilmekle mutluyuz... sen anlat bakalım nasıl bir his zemuszemus

canım walla nalatılmaz yaşanır bişey hayırlısıyla sizde hissetmeye başladığınızda anlıycaksınız ne demek istediğimi tarifi mümkün değil.. çok sık hissetmiyorum ama bazen arada küçücük pıt bi vuruş hissediyorum... bide belki bu olmaya başlamıştır sizde bende 3 haftadır falan var çünkü göğüs uçlarımda sütün geldiği yerde beyaz beyaz bişeyler oluyo pamuğumsu... ıslak mendille falan sildiğimde geçiyo ama tekrar oluyo sonra ... bi araştıriyim internetten.. neymiş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…