2010 Şubat Anneleri

mrb arkadaşlar bugün kontrole gittim ölçümler normal çıktı test için kan verdik 12+2 olduk ve bomba haber %99 oğlan geliyor. darısı diğer arkadaşların başına

canım allah analı babalı büyütsün ne güzel ögrendin yavruşunun cinsiyetini darısı bizim başımıza artık

İiyiyiz fikirevi sen nasılsın
hoşgeldin canım
çok şükür sen nasılsın bakalım
hoşgeldin fikirevi nasılsın canım?

iyi sayılırım canlarım
şu malum banyo operasyonları olmasa daha iyi olacagım ama
:gitme:
yinede şükür iyiyim
canım sıkıldı biraz yeni ofis arıyoruz
bu halde taşınmak ne büyüyor gözümde
offf ya hep beni buluyor
geldi mi üst üste geliyor

Biz de yeni ev arıyoruz. Bebek odası yapacak yerimiz yok. Ama kararsızız da bir yandan. Seneye mi bakalım çocuğun o zamana kadar kendine ait bir yere ihtiyacı olmaz nasıl olsa diyoruz. Bir yandan bakıyor bir yandan düşünüyoruz işte. Hayırlısı bakalım.

ayyy cnm benim ne güzel ya bende de öyle pıt pıt oluyor arada ama herhalde damar ya da gazdırkaydirigubbakcemile3daha erkendir benim için herhalde

evet çok var ama düşünmiyelim hamiliğin tadını çıkarmaya bakalım yerimseniben

benim işyerimde tam sizinki gibi sanırım 12 haftalık hamile bi arkadaşımız var 1 saat önce kusmaktan baygınlık geçirdi eşini çağırdık hastaneye kaldırdılar biraz önce eşi geldi 10 gün hastanede yatcakmış ...........:gitme:

sen dalga mı geçyon beeeeeeeee......... ben arkadaşıma çok ağladım biraz önce hamililelik böle zormu yaaaaaaaa korktum yaaaa

biz geldik teyzeleriiii allam nası mutluyum yaa süper bi görüntü harika bi duygu daha ne olabilirki..herşey yolunda ense kalınlığımız 1,5mm çıktı çok şükür yarabbim darısı bütün bekleyenlere elini salladı resmen kuzuum yaaa bi elide hep ağzındaydı aynen o haliyle 4 boyutlu resmimizide verdi dr amcası ikili test için kanımızıda verdik 14ünde sonuçlar alınacak çoook mutluyum benya bulantı filan hak getire bana..buarada minicik pipiye benzer bişiy gördük yanılma payı yüksek olabilir ama erkek gibi görünüyo dedi dr.gencer kuzey'imiz mi gelio acaba dedik...darısı hepinizin başına rabbim herkese güzel haberler aldırsın bu arada geçmiş okuyamadım k.bakmayın müdür var 2dk fırsatta yazdım daha sonra tekrar girerim çok öptümmmmm opuyorumnanaktan

arkadaşım kimseyle dalga geçtiğim yok benim zor hamilelik geçirenlerle hele hiç deil arkdaşala konuşorken kontrolüme 2 hafta var nasıl geçer dedi bende sen onu düşünme hamileliğin tadını çıkaralım dedim herkes kusup ayılıp bayılmıyor zaten öle olanlarda üzülüyorum dalga geçmek için yazmadım
içimizde bir canlı var böyle bir mucizeyi yaşadığımız için şanslıyız hamile kalamayan çok var bulantılara razıyım gerekirse doğuma kadar hep yatayım yeterki bebeğim olsun diyen çok bayan varr

canım benim gözün aydın maşallahh
demek pipi gibi bişy vardı hee ay maşallah yaaa

ay canım ya ne güzel hadi gözün aydın hadi bakalım bi erkek daha mı katılıyo bebişlerin arasına acaba kız mı çoğunlukta erkek mi??

kızlar miniğini hisseden oldumu hiç karnında ...? ben çok nadirde olsa arada pıt pıtlarını hissetmeye başladım sositososito

ben hissetmiyorum daha malesef arada bı kıpırtı gibi bişey oluyo ama bağırsak hareketleridir heralde ayırt edemiyorum daha internette en erken 16 haftada hissedilir falan diyo ama bilmiyorum bekliyorum sabırla bakalım

gözün aydın canım..hadi bi oglan daha geliyo desene...

canım cok sevindim gozun aydın yerim ben onu yaw. demek bulantılar ilac bebisleri gormek ben de haftaya gitsem mi ne simdi benim icime de kurt dusurdunuz :))
peki bisey sorucam ense kalınlıgına 4 boyutluda mı bakıyolar hep normal ultrasonda degil mi ??

mrb bayanlar nasılsın bakalım görüşmeyeli?bende iyi olmaya çalışıyorum çok şükür bende arada sabahları hissediyorum pıt pıt çok heyecanlanıyorum o an inanın çok güzel değişik duygular ayrıca sizlere bir sorum olacak bebişiniz soldamı sağ tarfdamı benim solda ve herkes tecrübeli arkadaşlar erkekler solda kızlar sağda olurmuş bu tez doğrumu sizce ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…