selam kızlar
sohbet koyu
nasılsınız?
mrb arkadaşlar bugün kontrole gittim ölçümler normal çıktı test için kan verdik 12+2 olduk ve bomba haber %99 oğlan geliyor. darısı diğer arkadaşların başına
İiyiyiz fikirevi sen nasılsın
hoşgeldin canım
çok şükür sen nasılsın bakalım
hoşgeldin fikirevi nasılsın canım?
canım walla nalatılmaz yaşanır bişey hayırlısıyla sizde hissetmeye başladığınızda anlıycaksınız ne demek istediğimi tarifi mümkün değil.. çok sık hissetmiyorum ama bazen arada küçücük pıt bi vuruş hissediyorum... bide belki bu olmaya başlamıştır sizde bende 3 haftadır falan var çünkü göğüs uçlarımda sütün geldiği yerde beyaz beyaz bişeyler oluyo pamuğumsu... ıslak mendille falan sildiğimde geçiyo ama tekrar oluyo sonra ... bi araştıriyim internetten.. neymiş....
evet çok var ama düşünmiyelim hamiliğin tadını çıkarmaya bakalım yerimseniben
benim işyerimde tam sizinki gibi sanırım 12 haftalık hamile bi arkadaşımız var 1 saat önce kusmaktan baygınlık geçirdi eşini çağırdık hastaneye kaldırdılar biraz önce eşi geldi 10 gün hastanede yatcakmış ...........:gitme:
sen dalga mı geçyon beeeeeeeee......... ben arkadaşıma çok ağladım biraz önce hamililelik böle zormu yaaaaaaaa korktum yaaaa
biz geldik teyzeleriiii allam nası mutluyum yaa süper bi görüntü harika bi duygu daha ne olabilirki..herşey yolunda ense kalınlığımız 1,5mm çıktı çok şükür yarabbim darısı bütün bekleyenlere elini salladı resmen kuzuum yaaa bi elide hep ağzındaydı aynen o haliyle 4 boyutlu resmimizide verdi dr amcası ikili test için kanımızıda verdik 14ünde sonuçlar alınacak çoook mutluyum benya bulantı filan hak getire bana..buarada minicik pipiye benzer bişiy gördükyanılma payı yüksek olabilir ama erkek gibi görünüyo dedi dr.gencer kuzey'imiz mi gelio acaba dedik...darısı hepinizin başına rabbim herkese güzel haberler aldırsın bu arada geçmiş okuyamadım k.bakmayın müdür var 2dk fırsatta yazdım daha sonra tekrar girerim çok öptümmmmm opuyorumnanaktan
biz geldik teyzeleriiii allam nası mutluyum yaa süper bi görüntü harika bi duygu daha ne olabilirki..herşey yolunda ense kalınlığımız 1,5mm çıktı çok şükür yarabbim darısı bütün bekleyenlere elini salladı resmen kuzuum yaaa bi elide hep ağzındaydı aynen o haliyle 4 boyutlu resmimizide verdi dr amcası ikili test için kanımızıda verdik 14ünde sonuçlar alınacak çoook mutluyum benya bulantı filan hak getire bana..buarada minicik pipiye benzer bişiy gördükyanılma payı yüksek olabilir ama erkek gibi görünüyo dedi dr.gencer kuzey'imiz mi gelio acaba dedik...darısı hepinizin başına rabbim herkese güzel haberler aldırsın bu arada geçmiş okuyamadım k.bakmayın müdür var 2dk fırsatta yazdım daha sonra tekrar girerim çok öptümmmmm opuyorumnanaktan
kızlar miniğini hisseden oldumu hiç karnında ...? ben çok nadirde olsa arada pıt pıtlarını hissetmeye başladım sositososito
slm kızlar nasılsınız?
iyidir canım sen nasılsın??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?