2010 Şubat Anneleri

essemiyat sendende özür dilerim gerçekten hala kendime gelemedim şoktayım halen akşam ilk işim çıkışta arkadaşıma gitmek olcak

saol sen daha önce takip etmediğin için samimiyetimizi bilmiyorsun ve yaşadığından etkilenmişsin anlıorum senide bizlerde o arkadaşından farksısız kaç haftalardır hamilelik kimisi için gerçekten zor geçiyor bizler artık birbirimize moral vermeye çalışıyoruz arkadaşımda o amaçla yazdı onu ama yanlış anlamışsın demekki o halde sorun çözüldü sanıyorum umarım en kısa zamanda Allahım sanada nasip eder teşekkür ediyoruz.

kızlar ben çok acaip oldum çok üzgünüm ben kötü niyetlimiyim kaç zamandır sohbet ediyoruz
cahill felan yazmış iremnaz hanım

walla canım bizzat olayın içinde ben oldugum için soylemek istiyorum. Ben oyle bisey algılamadım lutfen kendini uzme sonucta burada hepimiz aynı sıkıntıları cekmeyebiliriz ama birbirimizi anlıyoruz cunku ortak bir noktamız var bebislerimiz.
sen kafana takma sakın uzulecek bisey yok ortada vereliniortak

kızlar ben çok acaip oldum çok üzgünüm ben kötü niyetlimiyim kaç zamandır sohbet ediyoruz
cahill felan yazmış iremnaz hanım

cnm irem senden özür diledi bazen geçmişşi takip etmeyince yazdıklarımız dışarıdan farklı anlaşılıyor sanırım.olur böyle şeyler can sıkıcak bişi yok bak konu anlaşıldı ve düzeldi:teselli:

essamayit yani eskiyi okudumda....bende yazdıklarından birşey anlamdım zaten.kendini üzme biz ne niyetli oldugunu bilmiyormuyuz sanki.o arkadaş sanırım arkadaşının etkisinde kalmış çok üzülmüşşş,,,

canlarım miniğini hisseden anneler genelde kacıncı haftalarında hissediyolar

canlar tecrübeli biri olarak,hemde doktorunuza isterseniz sorun.(ben sordum)internete bakın...16.haftadan önce pek hissedilmez.ben şuan bile hissediyorum sanıyorum ama bebek degil gaz,bagırsak hareketleri..biliyorum hevesliyiz amadaha beklemek gerek.başka topikte okumuştum işte kız 13.hatada karnına kumanda kuyoyonmuş kumanda oynuyormuş.evet ben 12.hafta kontrole gittigimde doktor karnıma jel sürdü sürülen yer pıt pıt havaya çıkıp çıkıp iniyo.doktor bu hareketi degil biliyorsun degilmi dedi.bende heyecanlanmadım biliyorumki bebek degil..neyse yani biraz daha bekleyecegizzz.zemuszemus

mrb meleklerin anneleri.nasılsınız.

çok şükür ben buğün biraz iyiyim sabah biraz kötüydüm okadar.inş. böyle devam eder.
güzel haberler alan annelerin gözü aydın darısı bizlere inş.

bende hep bebegimi solda hissediyorum.
bilmiyorum bakalım neolacak.

anladım canım cok saolben daha 11+2 gunlugum.bende 2 gun once sag tarafımda ole bı pıtırtı hıssettım cok sasırdım.tabıı bunun devamı gelmeyınce korktum kendımce aydınlattın benı canım cok saol

ya ben bebegi ne sagda ne solda hissediyorum ne demek bu hissetmek ara ara sol kasıgımda agrı oluyor mesela su an var onu mu demek istiyosunuz ??

cnm baksana solda hissedince erkek oluomuş bakalım tutucakmıyerimseniben ben en baştan beri solda hissediyorum erkeğide kızıda aynı ya evlat işte can.bizimkisi sadece merak

ya ben bebegi ne sagda ne solda hissediyorum ne demek bu hissetmek ara ara sol kasıgımda agrı oluyor mesela su an var onu mu demek istiyosunuz ??

mesela ben..ilk başlarda hep sag kasıgım agrırdı hala öyle.gece saga sola dönecegim zaman sag tarafıma top gibi birşey toplanıyo..kalkarken sag kasıgım agrıyarak kalkıyorum.nasıl anlatayımCADIARZUbilemiyorum tam telafuz edemiyorum..doktora ilk gittigimde sag yumurtalıgımdan döllenme oldugunu söylemişti .....bilmem anlatabildimmikafamçokkarıştı

canım gözün aydın hayırlısıyla bi oğluşumuz daha olcak demekki... Allahım hayırlı evlatlar versin hepimize.. sen şanslılardansın 4 boyutluda görüyosun sürekli bebeğini bizler (ben kendi adıma konuşiyim yani ben) uyduruktan bi ultrasona talimim... dr. ın ağzına bakıyorum bişey diycek diye zaten oda somurtuğun teki bişey demiyo.. deli kadın...

canım bende öyle herhangi bir tarafta hissetmiyorum göbek deliğinin bi 5-7 cm gibi diyim altında bi pıt pıtlar oluyo arada ama belli bi taraf yok bakalım bakalım görcez hayırlısıyla inşallah..

cnm baksana solda hissedince erkek oluomuş bakalım tutucakmıyerimseniben ben en baştan beri solda hissediyorum erkeğide kızıda aynı ya evlat işte can.bizimkisi sadece merak

evet canım bakalım neolacak bende
hep solda hissediyorum
tabi hayırlısı olsunda erkek kız ikiside evlat
ama dediğin gibi insan merak ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…