canım sabah gerçekten hem korktuk hem kurumca moralimiz çok bozuldu ve benim çok samimi olduğum arkadaşımdı rahatsızlanan gerçekten o kadar üzüldümki anlatamam resmen can çekişir gibiydi ya görsen için parçalanır yavrum yazık... böle yazılar görünce gerildim azcık sizlerde kusura bakmayın hepinize hayırlı hamilelikler a.s.
kızlar ben çok acaip oldum çok üzgünüm ben kötü niyetlimiyim kaç zamandır sohbet ediyoruz
cahill felan yazmış iremnaz hanım
kızlar ben çok acaip oldum çok üzgünüm ben kötü niyetlimiyim kaç zamandır sohbet ediyoruz
cahill felan yazmış iremnaz hanım
mrb bayanlar nasılsın bakalım görüşmeyeli?bende iyi olmaya çalışıyorum çok şükür bende arada sabahları hissediyorum pıt pıt çok heyecanlanıyorum o an inanın çok güzel değişik duygular ayrıca sizlere bir sorum olacak bebişiniz soldamı sağ tarfdamı benim solda ve herkes tecrübeli arkadaşlar erkekler solda kızlar sağda olurmuş bu tez doğrumu sizce ne dersiniz?[
bana uyuyor canım.ben sagda hissediyorum benim kızım olacak...
canlarım miniğini hisseden anneler genelde kacıncı haftalarında hissediyolar
canlar tecrübeli biri olarak,hemde doktorunuza isterseniz sorun.(ben sordum)internete bakın...16.haftadan önce pek hissedilmez.ben şuan bile hissediyorum sanıyorum ama bebek degil gaz,bagırsak hareketleri..biliyorum hevesliyiz amadaha beklemek gerek.başka topikte okumuştum işte kız 13.hatada karnına kumanda kuyoyonmuş kumanda oynuyormuş.evet ben 12.hafta kontrole gittigimde doktor karnıma jel sürdü sürülen yer pıt pıt havaya çıkıp çıkıp iniyo.doktor bu hareketi degil biliyorsun degilmi dedi.bende heyecanlanmadım biliyorumki bebek degil..neyse yani biraz daha bekleyecegizzz.zemuszemus
anladım canım cok saolben daha 11+2 gunlugum.bende 2 gun once sag tarafımda ole bı pıtırtı hıssettım cok sasırdım.tabıı bunun devamı gelmeyınce korktum kendımce aydınlattın benı canım cok saol
mrb meleklerin anneleri.nasılsınız.
çok şükür ben buğün biraz iyiyim sabah biraz kötüydüm okadar.inş. böyle devam eder.
güzel haberler alan annelerin gözü aydın darısı bizlere inş.
bende hep bebegimi solda hissediyorum.
bilmiyorum bakalım neolacak.
ya ben bebegi ne sagda ne solda hissediyorum ne demek bu hissetmek ara ara sol kasıgımda agrı oluyor mesela su an var onu mu demek istiyosunuz ??
biz geldik teyzeleriiii allam nası mutluyum yaa süper bi görüntü harika bi duygu daha ne olabilirki..herşey yolunda ense kalınlığımız 1,5mm çıktı çok şükür yarabbim darısı bütün bekleyenlere elini salladı resmen kuzuum yaaa bi elide hep ağzındaydı aynen o haliyle 4 boyutlu resmimizide verdi dr amcası ikili test için kanımızıda verdik 14ünde sonuçlar alınacak çoook mutluyum benya bulantı filan hak getire bana..buarada minicik pipiye benzer bişiy gördükyanılma payı yüksek olabilir ama erkek gibi görünüyo dedi dr.gencer kuzey'imiz mi gelio acaba dedik...darısı hepinizin başına rabbim herkese güzel haberler aldırsın bu arada geçmiş okuyamadım k.bakmayın müdür var 2dk fırsatta yazdım daha sonra tekrar girerim çok öptümmmmm opuyorumnanaktan
ya ben bebegi ne sagda ne solda hissediyorum ne demek bu hissetmek ara ara sol kasıgımda agrı oluyor mesela su an var onu mu demek istiyosunuz ??
cnm baksana solda hissedince erkek oluomuş bakalım tutucakmıyerimseniben ben en baştan beri solda hissediyorum erkeğide kızıda aynı ya evlat işte can.bizimkisi sadece merak[/QUOTE
selam
arkadaşlar bebeği nasıl sol yada sağda hissediyorsunuz ben anlamadım.ben sadece yemek yedikten sonra karnımda şişkinlik ve portakal gibi bir sertlik hissediyorum
diğer zamanlarda bebeğin hangi yönde olduğunu anlamıyorum
cnm baksana solda hissedince erkek oluomuş bakalım tutucakmıyerimseniben ben en baştan beri solda hissediyorum erkeğide kızıda aynı ya evlat işte can.bizimkisi sadece merak
cnm baksana solda hissedince erkek oluomuş bakalım tutucakmıyerimseniben ben en baştan beri solda hissediyorum erkeğide kızıda aynı ya evlat işte can.bizimkisi sadece merak[/QUOTE
selam
arkadaşlar bebeği nasıl sol yada sağda hissediyorsunuz ben anlamadım.ben sadece yemek yedikten sonra karnımda şişkinlik ve portakal gibi bir sertlik hissediyorum
diğer zamanlarda bebeğin hangi yönde olduğunu anlamıyorum
benim sanki sol tarafım daha şiş gibi
yada bana öyle geliyor.
sancıda sol tarafımda oluyor
bundan dolayı öyle düşünüyorum
bakalım neolacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?