2010 Şubat Anneleri

ben sağda hissediyorum ama buna cinsiyetini öğrenen arkadaşlar daha iyi cvp verebilirler bence

zemuszemuszemuszemus Allahım yerim ben onu cnm gözünaydın darısı başımıza ne güzel senin dr 4 boyutlu gösteriyor.bende merak ediyorum bulup 4 boyutlu çektiricem biryerde.cnm erkekler çoğunluktamı gidiyor nedir.kaydirigubbakcemile3

cnm bende solda hissediyorum bakalım ne olucak.

sen bana baksana herkes kusup AYILIP BAYILMIYO demek dalga geçmek deilmi çok üzülüyosun yaaa yazık sana be sırnaşık şey................

yani resmen kusanlara laft attıııın işte burda bi sürü kusup kendini halsiz hisseden arkadaş var.....

hepinize iyi günler arkadaşlar görüşürüz ben çıkıyorumm...

ben burda kimseyle dalga geçmek için yada hakaret etmek için bulunmuyorum cahil felan yazmışsın ne diyeceğimi şaşırdım kimseyide alaya almıyorum çünkü bende bulantılardan mahvolmuş durumdayım kafamı kaldıramadığım sırf kusmayım die yemek yemedğim çok oldu sen sadece bir yazıdan hamilelğin tadını çıkar yazısından bunları çıkarmışşsın bravoo
çok
bisürü arkadşlar sphbet ediyroum haftalardır kimseylede alay etmem kişi karşsındaki kendi gibi bilrimiş sana bişiy diyemiyorum acaip şakınım çünküüü

iremcim burda herkes iyi niyetlidir ben arkadaşımın o niyetle söylediğini sanmıyorum lütfen biz burda şimdiye kadar hiç kavga etmedik burası düzgün bir topik ve herkes birbirini çok sever sen aramıza yeni katıldınsanırım?öyleyse burdaki herkesin iyi niyetli olduğunu bil ve lütfen sorun çıkarmıyalım

cnm hiç stres yapıp bebişini üzme biz seni en azından ben seni az çok tanıyoruma arkadaşın canı tartışmak istemiş olabilir tartışmanın olduğu başka topikler var ama bizden bişey çıkmaz ona biz burda hepimiz çok iyi arkadaşlar olduk artık keşke o da bununfarkında olup bizim arkadaşımız olmayı deneseydivereliniortak

kızlar ben çok acaip oldum çok üzgünüm ben kötü niyetlimiyim kaç zamandır sohbet ediyoruz
cahill felan yazmış iremnaz hanım

canım sabah gerçekten hem korktuk hem kurumca moralimiz çok bozuldu ve benim çok samimi olduğum arkadaşımdı rahatsızlanan gerçekten o kadar üzüldümki anlatamam resmen can çekişir gibiydi ya görsen için parçalanır yavrum yazık... böle yazılar görünce gerildim azcık sizlerde kusura bakmayın hepinize hayırlı hamilelikler a.s.

:sinifsinif: aryam canım benim sağolasın arkadaşım beni anladığın için
inan şok oldum ben bu topiği ve arkadalarımı çok seviyorum zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…