mrb bayanlar nasılsın bakalım görüşmeyeli?bende iyi olmaya çalışıyorum çok şükür bende arada sabahları hissediyorum pıt pıt çok heyecanlanıyorum o an inanın çok güzel değişik duygular ayrıca sizlere bir sorum olacak bebişiniz soldamı sağ tarfdamı benim solda ve herkes tecrübeli arkadaşlar erkekler solda kızlar sağda olurmuş bu tez doğrumu sizce ne dersiniz?
iyiyim sağol canım sen nasılsın?
iyi walla sıcaklarla boğuşuyoruz sen eskişehirin neresindesin?
biz geldik teyzeleriiii allam nası mutluyum yaa süper bi görüntü harika bi duygu daha ne olabilirki..herşey yolunda ense kalınlığımız 1,5mm çıktı çok şükür yarabbim darısı bütün bekleyenlere elini salladı resmen kuzuum yaaa bi elide hep ağzındaydı aynen o haliyle 4 boyutlu resmimizide verdi dr amcası ikili test için kanımızıda verdik 14ünde sonuçlar alınacak çoook mutluyum benya bulantı filan hak getire bana..buarada minicik pipiye benzer bişiy gördükyanılma payı yüksek olabilir ama erkek gibi görünüyo dedi dr.gencer kuzey'imiz mi gelio acaba dedik...darısı hepinizin başına rabbim herkese güzel haberler aldırsın bu arada geçmiş okuyamadım k.bakmayın müdür var 2dk fırsatta yazdım daha sonra tekrar girerim çok öptümmmmm opuyorumnanaktan
mrb bayanlar nasılsın bakalım görüşmeyeli?bende iyi olmaya çalışıyorum çok şükür bende arada sabahları hissediyorum pıt pıt çok heyecanlanıyorum o an inanın çok güzel değişik duygular ayrıca sizlere bir sorum olacak bebişiniz soldamı sağ tarfdamı benim solda ve herkes tecrübeli arkadaşlar erkekler solda kızlar sağda olurmuş bu tez doğrumu sizce ne dersiniz?
merkezdeyim..
biz de hamamyolunda oturuyorduk da ablamlar hala oradalar severim eskişehiri
arkadaşım kimseyle dalga geçtiğim yok benim zor hamilelik geçirenlerle hele hiç deil arkdaşala konuşorken kontrolüme 2 hafta var nasıl geçer dedi bende sen onu düşünme hamileliğin tadını çıkaralım dedim herkes kusup ayılıp bayılmıyor zaten öle olanlarda üzülüyorum dalga geçmek için yazmadım
içimizde bir canlı var böyle bir mucizeyi yaşadığımız için şanslıyız hamile kalamayan çok var bulantılara razıyım gerekirse doğuma kadar hep yatayım yeterki bebeğim olsun diyen çok bayan varr
bende vişnelikteyim çok uzak sayılmaz...
o taraflar da güzel
belki hafta sonu gelirim ablamları görmeye 2 tane de yeğenim var çok özledim 1 yıldır göremedim
buyur gel bekleriz:))[/QUOTE
sağol canım bakalım onlar gelmezlerse biz gitmeyi düşünüyoruz haber bekliyorum yani
teşekkür ederim davetine
sen bana baksana herkes kusup AYILIP BAYILMIYO demek dalga geçmek deilmi çok üzülüyosun yaaa yazık sana be sırnaşık şey................
yani resmen kusanlara laft attıııın işte burda bi sürü kusup kendini halsiz hisseden arkadaş var.....
sen bana baksana herkes kusup AYILIP BAYILMIYO demek dalga geçmek deilmi çok üzülüyosun yaaa yazık sana be sırnaşık şey................
yani resmen kusanlara laft attıııın işte burda bi sürü kusup kendini halsiz hisseden arkadaş var.....
ben burda kimseyle dalga geçmek için yada hakaret etmek için bulunmuyorum cahil felan yazmışsın ne diyeceğimi şaşırdım kimseyide alaya almıyorum çünkü bende bulantılardan mahvolmuş durumdayım kafamı kaldıramadığım sırf kusmayım die yemek yemedğim çok oldu sen sadece bir yazıdan hamilelğin tadını çıkar yazısından bunları çıkarmışşsın bravoo
çok
bisürü arkadşlar sphbet ediyroum haftalardır kimseylede alay etmem kişi karşsındaki kendi gibi bilrimiş sana bişiy diyemiyorum acaip şakınım çünküüü
iremcim burda herkes iyi niyetlidir ben arkadaşımın o niyetle söylediğini sanmıyorum lütfen biz burda şimdiye kadar hiç kavga etmedik burası düzgün bir topik ve herkes birbirini çok sever sen aramıza yeni katıldınsanırım?öyleyse burdaki herkesin iyi niyetli olduğunu bil ve lütfen sorun çıkarmıyalım
cnm hiç stres yapıp bebişini üzme biz seni en azından ben seni az çok tanıyoruma arkadaşın canı tartışmak istemiş olabilir tartışmanın olduğu başka topikler var ama bizden bişey çıkmaz ona biz burda hepimiz çok iyi arkadaşlar olduk artık keşke o da bununfarkında olup bizim arkadaşımız olmayı deneseydivereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?