2010 Şubat Anneleri

hayırlısı olsun.bebişler iyi olsunda ben razıyım kız yada erkeğe.sağsalim doğsun yeterki.inşallah hepimiz kucağımıza alacağız.

ya benim çin takvimine göre kız ama dr.erkeğe benziyor dedi.benim içimede erkek diye doğuyor.sağ salim olsunda.zaten 3. gebeliğim hepside kusmakla mide bulantılarıyla geçti.bari bu sefer sağlıkla kucağıma alırım inşallah.sizlerde tabiki

merhaba aranıza yeni katıldım bugün tam 11 haftalık oldum benim gibi bulantıları aktif devam edeniniz varmı bana mı özel bu durum (((

umarım herşey yolunda gider ...

ilk başlarda cinsiyet yanılması olabiliyo.normal çok küçük oldukları için 16.haftamızda hepimizin bebeklerinin cinsiyeti kesinleşir...benim ilk kızımda 12.hafta doktor erkege benziyor emin degilim ama demişti 15 gün sonra gelin demişti.gittik kıza benziyor dedi sonra.gerçi benim kız 7.ay dolana kadar kendini göstermedi hep tehminle geldik.yedi aya.göstermiyor tahminen kız deyip durdu.en sonunda gösterdi.benim ilk kız çok nazlıydı yerinden kımıldamazdı...bu çok hareketli çıktı...buna doktor kıza benziyo ama emin degilim dedi ama bu doktorumun neredeyse yanılması olmamıştır.doktoruma güveniyorum kesin kızdır bence..

sadece sana mahsus bir durum değil canım benim 13+3 ve halen mide bulantıları kokuya hassasiyetim var.ama 12 haftadan sonra azaldı.önceden çok kötüydüm halsiz bıkkın ve kokuların hepsinden nefret ediyordum.kusmalarımda hassasiyetimde azaldı.darısı sana ve diğer hamişlere olsun.bu arada hoşgeldin aramıza

merhaba aranıza yeni katıldım bugün tam 11 haftalık oldum benim gibi bulantıları aktif devam edeniniz varmı bana mı özel bu durum (((

canım hoşgeldin aramıza hala devam eden var bulantılarla....ben biraz daha rahatladım..ama sabah bende kötü oluyorum..

hosgeldin canım aramıza. ben de 11 +2 yim halen son gaz devam hem kusma hem de kokulara hassasiyet. zaten su kokulara hassasiyet gesce bulantı ve kusma da azalacak bence yaw bian evvel kıs gelsin bu donemleri atlatalım gobisler ve bebisler buyusun kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hoş buldukkk.Papatya 12 haftalık cinsiyet belirleme için çok erken değil mi dr kesin mi dedi

ben 3 gün önce kontrole gittim tam 12. haftamda 2 li test için rand verdi. cinsiyet ne zaman diye sorduğumda ise kesin olsun diye tam 4 ayında bakalım dedi

merak ettiğim çok sey var arkadaşlar süt içebiliyomusunuz ve balıkkk b12 eksikliği çıktı bende dr vitamin takviyesi verdi balık yiyebileniniz varmı bırakın pişmişini çiğ balık bile görmeye dayanamıyorum

hoş buldukkk.Papatya 12 haftalık cinsiyet belirleme için çok erken değil mi dr kesin mi dedi

evet haklısın.zaten kesin demedi.aksine emin degilim dedi ama benim doktor 12.hafta cinsiyet söylüyo.16.haftalarda o söyledigi dogru u tahminlerinde pek yanılmadı.benim çook arkadaşım var kimi 5 aylık oldu kimi 6 aylık.hepsinde ilk başta ne dediyse tuttu.benim doktor burda biraz meşhurdur.bilmem güveniyorum yani benimkide tutar diyorum .ama yinede tabi belli olmaz.16.hafta kesin söylerim dedi.bakalım bekleyecegiz..

süt içiyorum da balığı daha önce çok sevmeme rağmen şu an zoraki yiyiyorum nadiren
bende de b12 eksikliği vardı ama gebelikten önceden. iğne vuruluyordum ayda bir hala ona devam ediyorum
balık yiyemeyenler ceviz de yiyebilir bence

ben süt,yogurt,peynir,bütün et ürünlerini.hiiiç yiyip içemiyorum.hala hazır degilim ....

kızlar ben çıkıyorum.geç olmuşşş.yarın görüşürüz öptüm sizleri:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…