ee peki cinsiyeti belli olanlar çin takvimi tuttu mu?
mesela elifcim ne diyordu sana?
papatyacım senin ki nasıldı??
ya benim çin takvimine göre kız ama dr.erkeğe benziyor dedi.benim içimede erkek diye doğuyor.sağ salim olsunda.zaten 3. gebeliğim hepside kusmakla mide bulantılarıyla geçti.bari bu sefer sağlıkla kucağıma alırım inşallah.sizlerde tabiki
merhaba aranıza yeni katıldım bugün tam 11 haftalık oldum benim gibi bulantıları aktif devam edeniniz varmı bana mı özel bu durum(((
hosgeldin canım aramıza. ben de 11 +2 yim halen son gaz devam hem kusma hem de kokulara hassasiyet. zaten su kokulara hassasiyet gesce bulantı ve kusma da azalacak bence yaw bian evvel kıs gelsin bu donemleri atlatalım gobisler ve bebisler buyusun kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3merhaba aranıza yeni katıldım bugün tam 11 haftalık oldum benim gibi bulantıları aktif devam edeniniz varmı bana mı özel bu durum(((
papatya senin kaç haftalıktı bebişin?
hoş buldukkk.Papatya 12 haftalık cinsiyet belirleme için çok erken değil mi dr kesin mi dedi
merak ettiğim çok sey var arkadaşlar süt içebiliyomusunuz ve balıkkk b12 eksikliği çıktı bende dr vitamin takviyesi verdi balık yiyebileniniz varmı bırakın pişmişini çiğ balık bile görmeye dayanamıyorum
merak ettiğim çok sey var arkadaşlar süt içebiliyomusunuz ve balıkkk b12 eksikliği çıktı bende dr vitamin takviyesi verdi balık yiyebileniniz varmı bırakın pişmişini çiğ balık bile görmeye dayanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?