2010 Şubat Anneleri

ya ben bebegi ne sagda ne solda hissediyorum ne demek bu hissetmek ara ara sol kasıgımda agrı oluyor mesela su an var onu mu demek istiyosunuz ??

mrb canım benim solda doktoruma gidincede anladım ultrasonu sol tarafa doğru getirince gördük bebeği ordan biliyorrum birde sol tarafım gün geçtikçe sertleşmeye başladı sağda hiç bir şey yok....

inş. canım hayırlısı olsunda.
merhaba aranıza yeni katıldım bugün tam 11 haftalık oldum benim gibi bulantıları aktif devam edeniniz varmı bana mı özel bu durum (((
yok canım bende 10 haftadayım hala devam ediyor.
tek değilsin yani.

Papatya senin için daha zormuş ben yeni yeni çeşit denemeye başladım.Sütü laktozsuz diet alıyorum biraz suylu tadı ama içebiliyorum en azından son 1 haftadır bu yöntemi deniyorum . yoğurtu tuzlu yiyorum ama balık konusunda ve tavuk bu gidişle hamilelik bitene kadar yiyemiyeceğim

kızlar yurtdısı sseyahat icin drla konustum 14 haftalık olucan muayenede ense kalınlıgına baktıktan sonra bir problem olmaz gidebilirsin buyuk ihtimalle dedi. muayeneyi 10unda gitmeye karar vericem galiba bende.

16. haftada tamamen biter dedi dr ama korkuyorum annemde 9 ay devam etmiş her bünye aynı olmuyor ama inşallah biter en tatsız zamanları bulantı zamanları

snm2008 ben turizm acentasında çalışıyorum uçuş yasakları arasında da yok 7. ayına kadar dr izin veriyorsa sorun yok ama ben uçak kalkış-inişlerde çok heyecanlanırım dikkat et

kızlar yurtdısı sseyahat icin drla konustum 14 haftalık olucan muayenede ense kalınlıgına baktıktan sonra bir problem olmaz gidebilirsin buyuk ihtimalle dedi. muayeneyi 10unda gitmeye karar vericem galiba bende.

canım çok önemli bir durum olmadığı sürece binmöe derim bece uçağa geçenlerde şubat annelerinden bir arkadaş uçak yolculuğu yaptıkdan sonra düşük yaptı nedenide uçak yolculuğuyla ve kimseye tavsiye etmemişti bence sen tedbiride al derim benim doktorumda hiç bir sakınca görmüyor ama ben gitmiyorum sonradan keşke dememek için biraz fedakarlık yapalım derim seneye yaz bizim olsun bebişimlerimizle inş.

aslında bekleyin canım
büyük evin derdi çok büyük
bizim ev 160 m2 ve ısınmak bilmiyor
geçen sene donduk
çok korkuyorum bebişimi üşütecegim diye
benim elimde olsa ufak eve taşınacagım valla
düşünün o derece soğuk oluyor
ne doğalgaz ısıtıyor ne ufo
donuyoruz valla
şimdiden kışı düşünüp offf çekiyorumkafamçokkarıştı

hayırlı olsun canım senin adına çok sevindim
sen sıranı savdın şimdi bize dua et
hayırlısıyla bende 19unda gidecegim
bakalım testler ve ense kalınlığı ölçülecek
:kedi: çok merak ediyorum

benim bebekte solda canım
hafif şişlik var zaten ve ara ara hafif sancı geliyor sol tarafıma
ayrıca doktorda ultrasonla hep soluma bakıyor
çin takviminde kız çıktı
yarencim de kız diyor ama kaydirigubbakcemile3
hayırlısı bakalım
sağlıklı olsunda cinsiyeti hiç problem değil
hatta eşim kızlar babaya düşkün olur kız olsun diyor
ama büyümeyecekmiş çünkü kızlar büyüyünce fena ouyormuş alkisalkisalkis

essemayit canım iremnaz yanlış anlamış seni sonra hatasınıda fark etmiş zaten
özrünü de dilemiş
sakın takmayın böyle şeyleri
hepimiz bazen gergin olabiliyoruz
ama bizi bizden başkası anlayamaz
daha anlayışlı olalaım birbirimize karşı değil mi irem arkadaşım?
ne güzel şeyler paylaşıyoruz burada bebişlerimizi de üzmeyelim :teselli:
seviyorum sizleri
ben kaçtım yarın görüşürüz kaydirigubbakcemile5

bulantısı çok fazla olan arkadaşlar gül yağı iyi geliyormuş aklınıda bulunuzsun ben iyiyim çok şükür artık çok yemekden midem bulanıyo:)))darısı bulantısı olan tüm arkadaşlarıma...

NBATUR kaç haftalıksınız.bulantı diyince direk üstüme alınıyorum 9 kilo serum aldım banamısın demedi.

ben geçen hafta hastaneye gittiğimde 4 cm dediler 11 haftalık olup boyunu bilen varmı ?

birde gül yağını nasıl kullanacagız kolonya çekmekten bebiş sarhoş oldu

evet hatta hiç daha okumamıştım o zaman kaç cm olması gerektiğini normal mi kısa mı diye sordum bana 4 cm kısa geldi tabii.dr çok iyi ama anne babaya baksana normal dedi . baba uzun bende 1.72 yim kısa sayılmam yani demekki boyu iyi hatta normalde 50 cm dedi ama sizinki 50 cm den ucun olacak gibi dedi

ama daha çok başındayız tabii belli de olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…