kızlar ben çıkıyorum.geç olmuşşş.yarın görüşürüz öptüm sizleri:gitme:
ya ben bebegi ne sagda ne solda hissediyorum ne demek bu hissetmek ara ara sol kasıgımda agrı oluyor mesela su an var onu mu demek istiyosunuz ??
ya benim çin takvimine göre kız ama dr.erkeğe benziyor dedi.benim içimede erkek diye doğuyor.sağ salim olsunda.zaten 3. gebeliğim hepside kusmakla mide bulantılarıyla geçti.bari bu sefer sağlıkla kucağıma alırım inşallah.sizlerde tabiki
yok canım bende 10 haftadayım hala devam ediyor.merhaba aranıza yeni katıldım bugün tam 11 haftalık oldum benim gibi bulantıları aktif devam edeniniz varmı bana mı özel bu durum(((
kızlar yurtdısı sseyahat icin drla konustum 14 haftalık olucan muayenede ense kalınlıgına baktıktan sonra bir problem olmaz gidebilirsin buyuk ihtimalle dedi. muayeneyi 10unda gitmeye karar vericem galiba bende.
16. haftada tamamen biter dedi dr ama korkuyorum annemde 9 ay devam etmiş her bünye aynı olmuyor ama inşallah biter en tatsız zamanları bulantı zamanları
Biz de yeni ev arıyoruz. Bebek odası yapacak yerimiz yok. Ama kararsızız da bir yandan. Seneye mi bakalım çocuğun o zamana kadar kendine ait bir yere ihtiyacı olmaz nasıl olsa diyoruz. Bir yandan bakıyor bir yandan düşünüyoruz işte. Hayırlısı bakalım.
biz geldik teyzeleriiii allam nası mutluyum yaa süper bi görüntü harika bi duygu daha ne olabilirki..herşey yolunda ense kalınlığımız 1,5mm çıktı çok şükür yarabbim darısı bütün bekleyenlere elini salladı resmen kuzuum yaaa bi elide hep ağzındaydı aynen o haliyle 4 boyutlu resmimizide verdi dr amcası ikili test için kanımızıda verdik 14ünde sonuçlar alınacak çoook mutluyum benya bulantı filan hak getire bana..buarada minicik pipiye benzer bişiy gördükyanılma payı yüksek olabilir ama erkek gibi görünüyo dedi dr.gencer kuzey'imiz mi gelio acaba dedik...darısı hepinizin başına rabbim herkese güzel haberler aldırsın bu arada geçmiş okuyamadım k.bakmayın müdür var 2dk fırsatta yazdım daha sonra tekrar girerim çok öptümmmmm opuyorumnanaktan
mrb bayanlar nasılsın bakalım görüşmeyeli?bende iyi olmaya çalışıyorum çok şükür bende arada sabahları hissediyorum pıt pıt çok heyecanlanıyorum o an inanın çok güzel değişik duygular ayrıca sizlere bir sorum olacak bebişiniz soldamı sağ tarfdamı benim solda ve herkes tecrübeli arkadaşlar erkekler solda kızlar sağda olurmuş bu tez doğrumu sizce ne dersiniz?
ben burda kimseyle dalga geçmek için yada hakaret etmek için bulunmuyorum cahil felan yazmışsın ne diyeceğimi şaşırdım kimseyide alaya almıyorum çünkü bende bulantılardan mahvolmuş durumdayım kafamı kaldıramadığım sırf kusmayım die yemek yemedğim çok oldu sen sadece bir yazıdan hamilelğin tadını çıkar yazısından bunları çıkarmışşsın bravoo
çok bisürü arkadşlar sphbet ediyroum haftalardır kimseylede alay etmem kişi karşsındaki kendi gibi bilrimiş sana bişiy diyemiyorum acaip şakınım çünküüü
bulantısı çok fazla olan arkadaşlar gül yağı iyi geliyormuş aklınıda bulunuzsun ben iyiyim çok şükür artık çok yemekden midem bulanıyo:)))darısı bulantısı olan tüm arkadaşlarıma...
NBATUR kaç haftalıksınız.bulantı diyince direk üstüme alınıyorum 9 kilo serum aldım banamısın demedi.
ben geçen hafta hastaneye gittiğimde 4 cm dediler 11 haftalık olup boyunu bilen varmı ?
geldi sonucum şimdi doktorum aradı
temiz çıkmış sonuçlar risk oranı çok çok düşük
hersey yolunda dedi sonuç 16.781 miş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?