2010 Şubat Anneleri

evet anne baba da uzunsa bebekte uzun olur tabi
benim eşim uzunda ben kısa kalıyorum biraz bakalım bizimki nasıl olacak.

canlarım yaklaşık 1 satatir geçmiş okuyorum ama bitiremedim malesef( bana cvp yazan bebişimle ilgili yorum yapan yapmayan herkese çok tşklerr biz iyiiyz snm2008 saol hele bugünkü buluşmadan sonra sen nasılsın?? bebeği netarafta hissetmek ile ilgili konu vardı ben wala bitar olarak hiç hissetmedim hep usg dede zaten ortadaydı ama sağ tarafımda hep bir ağrı vardı hala var hatta... çin takvimimde evet benimde erkek yazıodu şimdilik doğru yani.
bide şaşırdığım bi itiraf aldım kocişten hastanede bana sordu:erkek olursa üzülürmüsün die bende hayır asla olurmnu öleşey dedim.sen üzülürmüsün kız olursa dedim hayır ben zaten kız olsa daha ii olur diodum dedi..bununla ilglide bi konuşma vardı geçmiş sayfalarda ondan yazdım
off çok uzattım demi

herkese ii akşamlar benim mesai bitti malesef çıkıorum daha yazacak çok şeyim vardı halbuki:)))) öpüldünüzz...

nolsun canım bugun biraz daha iyiyim bulantı devam ama kusmadım en azından simdiye kadar :)
gecicek gecicek diye teskin ediyorum kendime napıyım...

benim bulantılar habire artıyor kızlar şimdi yemek te yıyemıyorum yanı mideme ulaşmadan geri çıkıyor çok vahım durumdayım yaaaaaa

canım bulantın olduğu sıra bir yudum yutacaksın diye biliyorum inş. geçer bulantılarınız benim 12 hafta 3 günüm arkadaşım...

bir deneyeyim bakalım inş. işe yarar.
buğün ben çok şükür biraz olsun iyiyim.
canım bebegim bulantılarımın derdinden
unutuyorum onu.

inş. geçer canım yaa bende de oldu ara ara çok kötü bir durum biliyorum sabah bulantıların çok oluyosa benim bir arkadaşıma doktoru hemen yatakdan kalkma tuzlu kıraker yee kalakmadan demişti oda hep öyle yapıyodu sabahları kalkmadan yiyordu benim sabah bulantılarım yoktu kokulara karşı çok midem bulanıyodu geçti rabbime şükürler olsun birde folik asit hariç vitamin kullanan varmı aramızda arkadaşlar?

canlarım bugün yoktum
elifcim gözün aydın çok sevindim
bizim içinde büyük gün bugün dua edin gelince yazıcam öptüm

pofidi kan tahlili bukadar geçmi çıkar anlamadım ben kan tahlilleri yaptırınca hastanede sabah kan verdim öğleden sonra aldım

ben iki sene önceki gebeliğimde ağrıdaydım. 2li test için dr. "her şehirde yapılmıyor sadece büyük şehirlerde yapılabiliyor biz sadece 3lü test yapacağız" demişti.
bir de bu testler ankaraya gönderiliyor. Türkiyede sadece ankarada bakılıyormuş, o yüzden bir hafta sonra belli oluyormuş. hastanenin laborantı baksa dediğin gibi öğleden sonra çıkar ama bu gönderiliyormuş işte.

günaydın kızlar herkese hayırlı günler iyisiniz inş.
bulantısı olanların inş. kesilmesi dileklerimle Rabbime dua ediyorum sizler için çok şükür benim biraz geçti sabah ve gece oluyo tiksintim var ama gene

bu arada bugün Beraat kandili herkesin kandili mübarek olsun Rabbim dualarmızı kabul etsin günahlarımızı bağışlasın birde bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin kokusunu duyursunn inş.
HAYIRLI KANDıLLER

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…