2010 Şubat Anneleri

Günaydın mis kokulu anneler Kandiliniz mübarek olsun tüm dualarımız kabul olsun inşallah:Saruboceq:ne güzel mübarek aylarda hamileliğimizi yaşıyoruz bol bol dua edelim birbirimiz için bebeklerimizi Allahım korusun:Saruboceq:

günaydın kızlar hayırlı kandiller.
nasılsınız bakalım bugün ?? Bu arada ben yurtdısı seyahatinden vazgectim. Aslında eğitim icin gidiyordum iyi olacaktı ama napalım kendime guvenemedim sonucta bulantılarım gecmedi hala ve bebisi de riske atmak istemedim. Hayırlısı...

canım ben folik içmiyorum artık bıraktım sadece demir (Ferrum fort) ve vitamin (Elevit) alıyorum.

herkese günaydın hayırlı kandiller

günaydın canlarım sizlerinde Kandili mübarek olsun... Allahım bu gece bizleri duaları kabul olanlardan eylesin inşallah... Bebekleri olmayan ama isteyenler içinde dua edelim bugün rabbim isteyen kimseyi evlatsız bırakmasın... :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

bu arada yeni bi şubat annemiz var sanırım gözü aydın hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin Rabbim...

arkadaşlar dün dr a gittim bebişimi gördüm elleri ayakları hiç durmuyordu çok güzel bir duygu sonra dr teyzesi ense kalınlığını ölçsün diye güzel bir poz verdi hiç uğraştırmadı dru ense kalınlığımız 1,3 çıktı bugünde kan verdik usg görüntüsünüde eklemek istiyorum ama yapamadım bir türlü

Son düzenleme:
Günaydın herkese ve hayırlı kandiller şubat annelerine yeni katıldım evet ama kayıt olurken sorun yaşadım ancak dahil oldum aranıza çok keyifli ama sorunları keyifleri beraber yaşamak seninle aynı duygularda birilerinin olması çok güzel

maşallah canım gözün aydın
bende sabırsızlanıyorum görmek için daha var ama

hoşgeldin canım aramıza a.s. Allah kucağına almayı nasip etsinn
topiğimiz çok güzel herkes çok tatlı sohbete doyum olmuyo cokacimcoook

sanada iyi kandiller aramıza hoş geldin gerçekten yalnız olmadığını bilmek çok güzel

sanada iyi kandiller aramıza hoş geldin gerçekten yalnız olmadığını bilmek çok güzel

Teşekkür ederim....

2 li test yaptıran arkadaşlar fiyatları hakkında bilgi verebilirmisiniz ben haftaya salı günü 2 li test için dr kontrolum var.90 tl imiş ssk hastaları için 2-3 özele sordum en uygun diyatlı olanı bu

bende dün yaptırdım drun özel muayenehanesine gittiğim için 90 ona verdim 66 da kan testine verdim kan testi içinde özel labaratuara gittim

demekki fiyatlar aynı Anadolu yakasında sorduklarım arasında yine gittiğim hastene en uygun fiyatı verdi.Hastaneler arasında fiyatlar çok oynuyor bilginiz olsun ıstanbul da olan arkadaşlar hospitalium 2 li testi 90 tl ye yapıyor

ben şişlideyim canım gittim hast. 180 verdim... araştırmak lazım işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…