inş. geçer canım yaa bende de oldu ara ara çok kötü bir durum biliyorum sabah bulantıların çok oluyosa benim bir arkadaşıma doktoru hemen yatakdan kalkma tuzlu kıraker yee kalakmadan demişti oda hep öyle yapıyodu sabahları kalkmadan yiyordu benim sabah bulantılarım yoktu kokulara karşı çok midem bulanıyodu geçti rabbime şükürler olsun birde folik asit hariç vitamin kullanan varmı aramızda arkadaşlar?
bu arada bugün Beraat kandili herkesin kandili mübarek olsun Rabbim dualarmızı kabul etsin günahlarımızı bağışlasın birde bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin kokusunu duyursunn inş.
HAYIRLI KANDİLLER
herkese günaydın hayırlı kandiller
Günaydın mis kokulu anneler Kandiliniz mübarek olsun tüm dualarımız kabul olsun inşallah:Saruboceq:ne güzel mübarek aylarda hamileliğimizi yaşıyoruz bol bol dua edelim birbirimiz için bebeklerimizi Allahım korusun:Saruboceq:
günaydın kızlar hayırlı kandiller.
nasılsınız bakalım bugün ?? Bu arada ben yurtdısı seyahatinden vazgectim. Aslında eğitim icin gidiyordum iyi olacaktı ama napalım kendime guvenemedim sonucta bulantılarım gecmedi hala ve bebisi de riske atmak istemedim. Hayırlısı...
arkadaşlar dün dr a gittim bebişimi gördüm elleri ayakları hiç durmuyordu çok güzel bir duygu sonra dr teyzesi ense kalınlığını ölçsün diye güzel bir poz verdi hiç uğraştırmadı dru usg görüntüsünüde eklemek istiyorum ama yapamadım bir türlü
Günaydın herkese ve hayırlı kandiller şubat annelerine yeni katıldım evet ama kayıt olurken sorun yaşadım ancak dahil oldum aranıza çok keyifli ama sorunları keyifleri beraber yaşamak seninle aynı duygularda birilerinin olması çok güzel
Günaydın herkese ve hayırlı kandiller şubat annelerine yeni katıldım evet ama kayıt olurken sorun yaşadım ancak dahil oldum aranıza çok keyifli ama sorunları keyifleri beraber yaşamak seninle aynı duygularda birilerinin olması çok güzel
sanada iyi kandiller aramıza hoş geldin gerçekten yalnız olmadığını bilmek çok güzel
Teşekkür ederim....
2 li test yaptıran arkadaşlar fiyatları hakkında bilgi verebilirmisiniz ben haftaya salı günü 2 li test için dr kontrolum var.90 tl imiş ssk hastaları için 2-3 özele sordum en uygun diyatlı olanı bu
Eki Görüntüle 21306 yükledim ama inşallah olmuştur
Eki Görüntüle 21306 yükledim ama inşallah olmuştur
demekki fiyatlar aynı Anadolu yakasında sorduklarım arasında yine gittiğim hastene en uygun fiyatı verdi.Hastaneler arasında fiyatlar çok oynuyor bilginiz olsun İstanbul da olan arkadaşlar hospitalium 2 li testi 90 tl ye yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?