Eki Görüntüle 21306 yükledim ama inşallah olmuştur
canım maşallah çok güzel gözüküyo Allah onu sizlere bağışlasın inşallah.. sağlıklı sıhatli kollarına alırsın hayırlısıyla... :Saruboceq: :Saruboceq:
kız maşallahh ayy çok tatlıı görünüyorr
canım cok seker maşallah. birde bisey sorucam sen normalde 12+5sin bebis 13+3mü cıktı ??
bu c.teside bakırköy ethica'ya gidiyorum bide ordaki dr. görünelim bakalım iyi dediler belki cinsiyetimizi söyler bize... kaydirigubbakcemile3
bu c.teside bakırköy ethica'ya gidiyorum bide ordaki dr. görünelim bakalım iyi dediler belki cinsiyetimizi söyler bize... kaydirigubbakcemile3
akarahan banada öle geldi pipi gördüm sankii süprizzzzz
teşekkür ederim canım normalde12+5 im ama dün 12+2 çıktı doğumumda 14 şubat dedi doktor
Bende 14 Şubat ta istiyorum ama 1 hafta 10 gün geç kaldık :ecrin_bebek:
Eki Görüntüle 21306 yükledim ama inşallah olmuştur
ben 14 şubat istemem şahsen doğum günü için.. hediye alma fırsatı düşecekhihoyyyt
14 şubatta olursa babasıyla ben fedakarlık edip sadece onu alıcaz hediye artık zaten babsının doğum günüde 26 şubat bahaneyle ondanda kurtuşmuş olurum
cnm çok tatlıııı maşallah
pipi gibi bişey var evet ama bende kafa yapısını kıza benzettim benimde dr gitmeme 3 gün kaldı ne güzel seninki ölçtürmüş benimki uyanmadı bakalım bu sefer napıcak dr uyursa yine epey uğraşıcaz galibakaydirigubbakcemile3
2 li test yaptıran arkadaşlar sonuçlar ne kadar sürede veriliyor.hastanede bekleniliyormu acaba sonuç için ona göre iş yerinden izin alacağım
14 şubatta olursa babasıyla ben fedakarlık edip sadece onu alıcaz hediye artık zaten babsının doğum günüde 26 şubat bahaneyle ondanda kurtuşmuş olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?