2010 Şubat Anneleri

bu c.teside bakırköy ethica'ya gidiyorum bide ordaki dr. görünelim bakalım iyi dediler belki cinsiyetimizi söyler bize... kaydirigubbakcemile3

canım maşallah çok güzel gözüküyo Allah onu sizlere bağışlasın inşallah.. sağlıklı sıhatli kollarına alırsın hayırlısıyla... :Saruboceq: :Saruboceq:

teşekkür ederim canım inşallah hepimiz sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım bebişlerimizi

canım cok seker maşallah . birde bisey sorucam sen normalde 12+5sin bebis 13+3mü cıktı ??

teşekkür ederim canım sata göre 13+3 ilk kontrolüme göre 12+5 im ama dün 12+2 çıktı doğumumda 14 şubat dedi doktor

Son düzenleme:
bu c.teside bakırköy ethica'ya gidiyorum bide ordaki dr. görünelim bakalım iyi dediler belki cinsiyetimizi söyler bize... kaydirigubbakcemile3

cumartesi inşallah öğrenirsin canım cinsiyetini bizim dr bir ay sonra dedi ama sanki usg de ben erkek gördüm (pipiye benzer bişey gördüm galiba)

ben 14 şubat istemem şahsen doğum günü için.. hediye alma fırsatı düşecekhihoyyyt

14 şubatta olursa babasıyla ben fedakarlık edip sadece onu alıcaz hediye artık zaten babsının doğum günüde 26 şubat bahaneyle ondanda kurtuşmuş olurum

2 li test yaptıran arkadaşlar sonuçlar ne kadar sürede veriliyor.hastanede bekleniliyormu acaba sonuç için ona göre iş yerinden izin alacağım

teşekkür ederim canım inşallah seninkide ölçtürür benimki hiç uğraştırmadı özellikle drdan önce o poz verdi hatta drumuz bende ense kalınlığını ölçecektim güzel poz verdi dedi dr gitmeden önce çikolata atıştırdım biraz belki etkisi vardır

14 şubatta olursa babasıyla ben fedakarlık edip sadece onu alıcaz hediye artık zaten babsının doğum günüde 26 şubat bahaneyle ondanda kurtuşmuş olurum

Senin için evet iyi olur benim ilk bebeişim olacak kocacığıma güzel bi hediye olurdu bende artık her sevgililer gününde bak çoçuk yaptım sana derim herhalde :sm_cool::sm_cool:

Kızlar ben geldım nasılsınız bakalım bır bebıŞ gÖrdÜm orda Çok tatlı maŞallah hadı bakalım hayırlısı hepınızın kandılı mÜbarek olsun ÖptÜmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…