2010 Şubat Anneleri

ben bugün kan verdim cuma akşamı alıcam ama özel labaratuara gittim farkedermi bilmiyorum

fazla izin almaya gerek yok o zaman sonuçlar 2 gün sonra mı çıkacak çokmuş.
hamile olduğumu öğrendiğimden beri hergün farklı birşeyin merakı içindeyim.

hamilemiyim / sağlıklımı miğde bulantım ne zaman geçer bebek besleniyormu 9 ayy hep böyle geçecek sanırım

günaydın kızlar

güzel duan için sağol canım hepinize hayırlı kandiller

tatlım ben avrupa yakasındayım
ben henüz yaptırmadım ama sordum
60 tl dediler 2li test için
sosyal güvence karşılamıyormuş

ben şişlideyim canım gittim hast. 180 verdim... araştırmak lazım işte..

canım çok yğksekmiş senin ödediğin ücret 2lisi böyleyse doğum ne kadardır?
hangi hastaneye gidiyorsun?

bilmem bakalım bana öyle geldi ama gerçi hayırlısı bizde kızda yok erkekde hayırlısı neyse o olsun

hayırlı olsun canım
bebişine de maşallah çok tatlı
offf bende görmek istiyorum
nasıl gececek bu iki hafta?
mafoldumben

günaydın güsel anne adayları hepinizin kandili mübarek olsun tüm dualarınız kabul olsun inş

Son düzenleme:

aynen öyle hergün başka bişey takılıyor kafama neyse ben rahatladım darısı senin başına birde test sonucunu aldımmı güzel haberlerle bir ay daha dururum

cumartesi inşallah öğrenirsin canım cinsiyetini bizim dr bir ay sonra dedi ama sanki usg de ben erkek gördüm (pipiye benzer bişey gördüm galiba)

Allah gönlüne göre versin canım.. ama senin pipi sandığın kordon olmasın:))

14 hafta olmuş artık göstersin yaramazz :)
14. bugün bitirdik biz teyzesi c.tesi günü 14+3 olucaz yani 15. haftamızı ortalıycaz artık göstersin bencede geçen gittiğimde kıpır kıpırdı gene öyle olursa belki arada bişeyler görürüz:))

2 li test yaptıran arkadaşlar sonuçlar ne kadar sürede veriliyor.hastanede bekleniliyormu acaba sonuç için ona göre iş yerinden izin alacağım

canım bana 10 gün verdiler sonuçlar için c.tesi günü alıcam hadi benimkini geç verdiler diyim ama sonucunu aynı gün alanı duymadım...

Kızlar ben geldİm nasılsınız bakalım bİr bebİŞ gÖrdÜm orda Çok tatlı maŞallah hadİ bakalım hayırlısı hepİnİzİn kandİlİ mÜbarek olsun ÖptÜmmmm

canım hoşgeldin nasılsın bakalım bugün bulantılar ne alemde...

bende öyle diyodum ama geçiyo inşallah sende görürsün meleğini

selam canım iyiyim sen nasılsın idare ediyoruz valla bulanıyor arada ama olsun bebişimi çok merak ediyoeum ama daha çok var görmeye kızlar yaa

günaydın kızlar
canım çok yğksekmiş senin ödediğin ücret 2lisi böyleyse doğum ne kadardır?
hangi hastaneye gidiyorsun?

günaydın canım.. walla sorma bende sinir oldum daha önceden sormazsan fiyatı ne kadar derlerse paşa paşa veriyosun.. aklıma bile gelmedi araştırma yapmak işte tecrübe oldu..3 lüyü artık araştırırım daha uygun bi yerde yaptırırım.. Türkiye Hastanesine gidiyorum burda bana en yakın özel o....

günaydın güsel anne adayları hepinizin kandili mübarek dualarınız kabul olsun inş

günaydın canım sanada hayırlı kandiller...

günaydın kızlar hayırlı kandiller
Allah hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah
şimdi bi teyze geldi yanıma öncedende tanırım
bir oğlu var baska çocuğuda yok oda vefasızın hainin önde gideni
kadıncağızın oturduğu eski bi eve göz dikti yıllardır anasını ordan atmaya uğrasır
ama basaramadı
bu seferde annesini almış kendi evine götürmüş artık sana ben bakacağım diye
kandırmış kadını noterden kağıt imzalatıp emekli maasına el koymuş
sonrda bes parasız anasını sokağa atmış
ne evlatlar var zerre kadar vicdan merhamet Allah korkusu yok
çok moralim bozuldu

ya butestlerin sonucunu almak ne kadar uzun sürüyomuş
ben hastaneye gidiyorum hastane içinde özel burtom varmış orda yapılıyomuş dediler acaba ordada hemen vermiyolarmı merak ettim 17 sinde anlaycam inş. bide 2li 3lü testler yapılınca bebeğin herşeyi tam çıkıyomuş bazılarmızın 1 2 hafta önde gidiyor ya bu testler yapılınca netleşicek doğum tarihi artık bende şubat annesimi mart annesimi olucam anlıcam ama şubatta gelicek gibi hissediyorumm

selam canım iyiyim sen nasılsın idare ediyoruz valla bulanıyor arada ama olsun bebişimi çok merak ediyoeum ama daha çok var görmeye kızlar yaa

bende ay sonunda gidicem dr. a çok var banada ama dayanamadım bu hafta sonu başka hast. randevu aldım napim çok merak ediyorum biri bana cinsiyet bilgisi versin ... ya 12. haftada öğrendi herşes ben 15 oldum daha bişey bilmiyorum kıskanıyorum ama mafoldumben

günaydın canım nasılsın hoşgeldin ne var ne yok

Allah ıslah etsin Rabbim hayırlı evlatlar versin

tatlım eşimin yigeni de türkiye hastanesine gidiyor
hatta bugun 1de doğumu var
o testleri şişli etfalde ücretsiz yaptırmış
oradaki doktoruna baktırmış
doğum fiyatlarını vereyim ben sana normal doğum 1000 tl
sezeryan 3000 tl
o doktoruyla konuşmuş zorunlu sezeryan göstermişler 1000 tl hayırlısıyla kavuşacak yavruşuna bugun

bu arada benim de çevremde amma hamile var dimi ya kaydirigubbakcemile5
medicanada (bahçelievler) kardeşimin baldızı yapacak sanırım o da bu hafta
zorunlu sezeryan 1850 tl
normal sezeryan 5000 tl

bilginiz olsun kızlar CADIARZU

bende aynı durumdayım cnm şubatmı mart mı belli değil son sata göre şubat ultrasona göre farklı mart oluyo inş yakında bellli olur

kızlar size bişey sorucam çikolatayı dr gitmeden kaç saat önce yiyiyorsunuz.ben yedim bende işe yaramadı dr bu sefer gelirken sütlü nescafe iç çikolata ye dedi sizce kaç saat önce yiyeyim ranvum 11 de sabah

Allahından bulsun inşallah... ya zaten az önce şu videoyu izledim ağla ağla buda tuz biber oldu yani üstüne....Allahım kız erkek farketmez evladın hayırlısını versin inşallah hepimize

Login | Facebook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…