2010 Şubat Anneleri

kızlar size bişey sorucam çikolatayı dr gitmeden kaç saat önce yiyiyorsunuz.ben yedim bende işe yaramadı dr bu sefer gelirken sütlü nescafe iç çikolata ye dedi sizce kaç saat önce yiyeyim ranvum 11 de sabah

ben yolda yedim açıkçası 10 dk sonrada muayeneye aldı beni

Benim gittiğim hospitailum da normal doğum 500 sezeryan ise 750 tl.

3-4 arkadaşım doğum yaptı odaları falan çook temiz önceden bu kadar iyi bi hastane değildi ama el değiştirdikten sonra çok iyi oldu.söylediğim fiyatlar ssk lı hasta için ama

valla çok moralim bozuldu ne yapsak diye düşünüyoruz
Allahım ya o kadıncağızda bizim gibiydi bi zamanlar ama yıllar sonra ne halde

günaydın canım nasılsın hoşgeldin ne var ne yok

gnaydın canım
iyiyim valla bizim hamişlerin hepsi bu hafta bir hareketli onlara koşturmaktan kendimi unuttum
kaydirigubbakcemile3
birazdan çıkacagım eşimin yigeninin doğumu için gidecegim
muhtemelen cumada kardeşimin baldızını sezeryana alacaklarmış
benim bebişim gelene kadar onları sevecegim artık kaydirigubbakcemile5
sen nasılsın?

bende aynı durumdayım cnm şubatmı mart mı belli değil son sata göre şubat ultrasona göre farklı mart oluyo inş yakında bellli olur

ya banada doktor 28 şubat 1 mart dedi ama
ben sezeryan olacam diye kesin şubat annesiyim diyorum
gerçi bazen sıksam dişimi de 4 martta doğsa babasıyla aynı günde diyorum ama :lepi:
fazla beleşçilik yapmayayım
hadi ilk yıllar kanar belki eşim ama sonra hani ebnim hediyem der daha fena alkisalkisalkis

volescim canım bisey sorucam sen simdi 15 hata diyosun ya kafam karıstı benim. peki ben su an 11+3'üm ya 12 haftamı oluyorum ne ??

tamam canım açtım bunu biliyorum acayip güzel bişey bu bende duygulanmıştım çok

Ben şuan 11+1 im dr beni tam 12 de yani haftaya salı günü 2. li test için çağırdı.

bu test için 11-14 haftalar arası yapılır deniyor ama dr bi bildiği vardır mutlaka.kimiside 11 haftalık yaptırıyorlar ama 11 haftalıkta bana çok erken miş gibi geliyor.

bu test için 11-14 haftalar arası yapılır deniyor ama dr bi bildiği vardır mutlaka.kimiside 11 haftalık yaptırıyorlar ama 11 haftalıkta bana çok erken miş gibi geliyor.

canım benimkide 12+4te çağırdı
sanırım testi o zmana yapacak normal yani
merak etme

kızlar bende bebişimin son görüntüsünü ekliyim de belki cinsiyeti hakkında yorum yaparsınız:kedi: Doktorumuz cinsiyeti kesinleşsin öyle söylicem dedi. Aslında 12+0 da gittiğimizdeki görüntü bu ama 6 gün ileri çıktı

Eklentiler

• $bebiş 001.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 17
arkadaşlar yemekte galiba afiyet olsunnnn.

bu arada samimi bir itirafta bulunucam ben günde 5-6 sıgara içiyorum ama çoğu zaman yarısında atıyorum aklımdan neler geçirdim ama bırakamadım sıgara içeniniz varmı kendimi çok kötü hissediyorum devam ettiğim için ama bırakamıyorumda

Canım haftadan ziyade testin yapılması için CRL'nin (baş popo mesafesi) 45 ten fazla olması gerekir. Bizimde test sata göre 11+0 da yapıldı. Ama usg de 12+0 çıkmıştı. CRL 53,8 di.

maşallah bebişine ama cinsiyeti hakkında bir tahmin yapamadım canım

Canım haftadan ziyade testin yapılması için CRL'nin (baş popo mesafesi) 45 ten fazla olması gerekir. Bizimde test sata göre 11+0 da yapıldı. Ama usg de 12+0 çıkmıştı. CRL 53,8 di.

bunu bilmiyordum işte 10+4 ken yaptırmıştım en son.yanımda usg 40.4mm çıkmış yani haftaya 45 i bulur demekki zamanlaması iyi dr un.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…