kızlar size bişey sorucam çikolatayı dr gitmeden kaç saat önce yiyiyorsunuz.ben yedim bende işe yaramadı dr bu sefer gelirken sütlü nescafe iç çikolata ye dedi sizce kaç saat önce yiyeyim ranvum 11 de sabah
bende aynı durumdayım cnm şubatmı mart mı belli değil son sata göre şubat ultrasona göre farklı mart oluyo inş yakında bellli olur
günaydın canım nasılsın hoşgeldin ne var ne yok
bende aynı durumdayım cnm şubatmı mart mı belli değil son sata göre şubat ultrasona göre farklı mart oluyo inş yakında bellli olur
Allahından bulsun inşallah... ya zaten az önce şu videoyu izledim ağla ağla buda tuz biber oldu yani üstüne....Allahım kız erkek farketmez evladın hayırlısını versin inşallah hepimize
Login | Facebook
volescim canım bisey sorucam sen simdi 15 hata diyosun ya kafam karıstı benim. peki ben su an 11+3'üm ya 12 haftamı oluyorum ne ??
açamadım ben ama bunu canımmm
evet canım 11+0 - 11+6 arası 12. haftadır.. yani sen 11. haftayı 3 gün geçmişsin..
canım direk linki kopyaladım ama facebook üyeliğin var mı yoksa ondan açamamış olabilirsin..
ya simdi 1 2hftamı olduk. peki bisey sorucam o zaman size ben 13+1 de 2li test ve ense kalınlıgı icin gidicem gec degildir dimi ??
Ben şuan 11+1 im dr beni tam 12 de yani haftaya salı günü 2. li test için çağırdı.
bu test için 11-14 haftalar arası yapılır deniyor ama dr bi bildiği vardır mutlaka.kimiside 11 haftalık yaptırıyorlar ama 11 haftalıkta bana çok erken miş gibi geliyor.
bu test için 11-14 haftalar arası yapılır deniyor ama dr bi bildiği vardır mutlaka.kimiside 11 haftalık yaptırıyorlar ama 11 haftalıkta bana çok erken miş gibi geliyor.
kızlar bende bebişimin son görüntüsünü ekliyim de belki cinsiyeti hakkında yorum yaparsınız:kedi: Doktorumuz cinsiyeti kesinleşsin öyle söylicem dedi. Aslında 12+0 da gittiğimizdeki görüntü bu ama 6 gün ileri çıktı
Canım haftadan ziyade testin yapılması için CRL'nin (baş popo mesafesi) 45 ten fazla olması gerekir. Bizimde test sata göre 11+0 da yapıldı. Ama usg de 12+0 çıkmıştı. CRL 53,8 di.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?