2010 Şubat Anneleri

ELıFERDı gözün aydın canım okudum geçmişi güzel haberlerini almışsın bebişinide görmüşsün

benim dr da öyle dedi kesinleşince söyliyeceğim bazen yanlış olabiliyor boşuna hayal kırıklığı olmasın dedi kız yada erkek fark etmez ama onun üzerine hayaller kuruyorsunuz isim bakıyorsunuz o yüzden 16 haftalık olmadan sormıyacağım kesin olsun istiyorum sonucun.sağlıklı olsunlarda ne olursa olsun.bide hayırlı evlat olsunlar çok önemli.

maşallah bebişine ama cinsiyeti hakkında bir tahmin yapamadım canım

a.s. teşekkür ederiz teyzesi
bunu bilmiyordum işte 10+4 ken yaptırmıştım en son.yanımda usg 40.4mm çıkmış yani haftaya 45 i bulur demekki zamanlaması iyi dr un.

Hergün 1 mm büyüyormuş CRL diye duymuştum canım. Ama hangi timestır için geçerli onu bilmiyorum. Her halükarda senin bebiş büyür o zamana kadar merak etme. Ama içinin iyice rahat etmesi için dr a bir hafta sonra git istersen. İşimiz çıktı bir hafta sonra gelilim olur mu de mesela.delikafadulden

ya simdi 1 2hftamı olduk. peki bisey sorucam o zaman size ben 13+1 de 2li test ve ense kalınlıgı icin gidicem gec degildir dimi ??

canım bende dr. 2 li için gittiğimde 13+0 dım merak etme geç değil demekki...

canım ben sigara kullanmıyorum... kullananları anlayabiliyorum bırakması çok zor benimde eşim içiyordu çok şükür 3 haftaya doğru gidiyoruz bıraktı içmiyo ama ondan öncesinde kaç kere bıraktı başladı şimdi keramet bebekte sanırım usg de görünce bebişi içmek hiç içimden gelmiyo artık dedi.. darısı sana inşallah bi tiksinti gelir içine... bişey daha söyliycem her bir sigarada bebeğe giden oksijen miktarı 3 saat boyunca azalıyomuş bırakmak için bundan güzel bi neden olamaz bence o masum bunu hakedicek naptı 3 saat oksijensizliğe mahkum ediyosun onu... bi video izlemiştim kadım hamile son artık 7 aylık falandı sanırım kendi içmediği halde yanında başka biri sigara içiyo ve dumanı bebeğe gidiyo... içerde nasıl kıvranıyo bebek biliyomusun... çok üzüldüm tabiki gerçek değildi bilgisayarla yapmışlar ama bebeğin çektiğini o an görüyosun dilerim en kısa zamanda bırakabilirsin...

canım ya dün dr dan çıktım aklıma sen geldin günlerimizde randevumuzda aynıydı nasıl oldu acaba die sonra işyerine geldim acayip bi yoğunluk zarzor siteye girip bişiler yzdım seninle ilgili tamamen unuttum yazamadım k.bakma.
sende güzel haberler getirmişin çok sevindim .
biz çok mutlu olduk ense kalınlığından çok korkuyodum çünkü.çok şükür..darısı diğer bekleyenlerin başına

ben salı günü yaptırdım canım gerçi sen istanbuldasın ama denilzide 55 tl ssk karşılamıyor burda daha düşük sanki sizin orası aşırı pahalı ..

2 li test yaptıran arkadaşlar sonuçlar ne kadar sürede veriliyor.hastanede bekleniliyormu acaba sonuç için ona göre iş yerinden izin alacağım

bana 3 gün sonra alabilirsin dediler fakat dr 10 günlük izine ayrılacakmış ayın 14 ünde alacaz bakalım hayırlısıyla.

canım kendi kararın tabide biranönce bırakmalısın bebeğinin şuan senin aldığın her zehirden 2 katfazla aldığını getir aklına bende içiodum sigara ama öğrendiğim gün paketimi attım ve şimdi dumanı bile çok fazla rahatsız edio..allah biran önce kurtarsın seni ondan
ELİFERDİ gözün aydın canım okudum geçmişi güzel haberlerini almışsın bebişinide görmüşsün

saol canım benim cvp geç olkdu sana ama gerçekten hep aklımdaydın.ikimiznde gözü aydın darısı diğer kızların başına..

canım çok güzel maşallah gözün aydın... canlısını sağlıklı sıhatli kucağına almayıda nasip etsin rabbim.. nasıl güzel bi duygudur bu ya... off resimleriyle avunuyoruz şimdilik bebişimi istiyorum ben artıkkk..

mrb güzel anne adaylrı nsılsınz hepinizin kandili mübarek olsun bu gece bebişlerimiz ve kendimiz için çok dua edelim unutmayın.ense kalınlığını ölçtüren arkadaşlar nasıl yapıyor doktor ben haftaya gidicem ve nasıl ölçüleceğini bilmiyorum normal karın ulratoslamı ölçülüyor bu konuda bilgilendirirseniz memnun olurum öpüyorum hepinizi...

Ama bişi söyleseler ona göre ciciş bakarız:asigim: Ben ısrar da ettim hatta bence erkeğe benziyo dedim belki ağzından bişi kaçırır diye ama söylemedi. Doğru söylüyorsun. Ha bir ay geç ha erken sonuçta heyecan ve mutlulukla bekledik. Eninde sonunda söylicek nasılsakaydirigubbakcemile3

Teşekkür ederiz. Canlısını seveceğimiz günler de gelecek elbet canıııım.İnşallah, hayırlısıyla... sositososito

herkese merhaba kızlar kandiliniz mübarek olsun..
bu arada biz hiç iyi degiliz ciddi bir grip oldukkk.burum su gibi.heryerim agrıyo.yavaş yavaş sanırım kulagımda agrımaya başladı.offff ben ne yapacagım şimdi .mecbur doktora gidecegim ama.kbb mı gitsem yoksa önce doktorumumu arasam..bilmiyorum.ben bunu hapsız atlatamam bogazlarda kötüüü..ya evde kızımvar daha kötüsü biranönce toparlamam gerek kendimi hapşurup duruyorum.bide çocuga geçerse yandımmmmm

canım çok geçmiş olsn Allah şif versin dikkat et basta doktoruna danış tabii bende arada grip olacak gibi oluyorum hemen pekmezle zencefil tozu yiyorum bir tatlı kaşıgı hasta olmayayım diye hamileliğin ilk 5 ayında ağır grip atlatmak çok tehlikeliymiş bebek için aman dikkat edelim derim...

ben ciclerini almaya başladım bile :kedi: şimdilik krem rengi -yesil ve kırmızı alıyorum ama ufak şeyler çok hevesliyim aslında ama, erken alış veriş yapmak isim koymak iyi değil diyorlar belki urafedir ama yine de gizli gizli alıyoruz eşimle.

sagol canım biliyorum çok zor oluyo.ilk kızımdada 1,5 aylıkken kötü grip olmuştum o zaman aralıktı tabi kıştı..ahhh ahhh o zaman ennecigim vardı rahmetli yatagımdan kımıldamadan yatmıştım o beni iki günde ayaga kaldırmıştı(canım annem).şimdi kim bakacak banamafoldumben

evet kesinlikle kendi dr git sonuçta kadın doğum dr ları gebelikte grip soğuk algınlığı kabızlık bu tür şikayetlere bakıyorlar ve ilaç veriyorlar zaten /ilaç almak istemediğini söyle serum bağlarlar belki.

allah rahmet eylesin canım.. şu mübarek kandil günü rahmet istedi sanırım..

sagol canım bugun arasam iyi olacak

allah rahmet eylesin canım.. şu mübarek kandil günü rahmet istedi sanırım..

olabilir.annem adına üstümüze düşen herşeyi yaparız.küçük kardeşim bugün hastanede birşeyler dagıtacak.(kardeşim hemşire).allah kabul etsin:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…