kızlar bende bebişimin son görüntüsünü ekliyim de belki cinsiyeti hakkında yorum yaparsınız:kedi: Doktorumuz cinsiyeti kesinleşsin öyle söylicem dedi. Aslında 12+0 da gittiğimizdeki görüntü bu ama 6 gün ileri çıktı
maşallah bebişine ama cinsiyeti hakkında bir tahmin yapamadım canım
bunu bilmiyordum işte 10+4 ken yaptırmıştım en son.yanımda usg 40.4mm çıkmış yani haftaya 45 i bulur demekki zamanlaması iyi dr un.
ya simdi 1 2hftamı olduk. peki bisey sorucam o zaman size ben 13+1 de 2li test ve ense kalınlıgı icin gidicem gec degildir dimi ??
arkadaşlar yemekte galiba afiyet olsunnnn.
bu arada samimi bir itirafta bulunucam ben günde 5-6 sıgara içiyorum ama çoğu zaman yarısında atıyorum aklımdan neler geçirdim ama bırakamadım sıgara içeniniz varmı kendimi çok kötü hissediyorum devam ettiğim için ama bırakamıyorumda
arkadaşlar dün dr a gittim bebişimi gördüm elleri ayakları hiç durmuyordu çok güzel bir duygu sonra dr teyzesi ense kalınlığını ölçsün diye güzel bir poz verdi hiç uğraştırmadı dru ense kalınlığımız 1,3 çıktı bugünde kan verdik usg görüntüsünüde eklemek istiyorum ama yapamadım bir türlü
Teşekkür ederim....
burcu hoşgelkdin aramıza biraz geç oldu ama anca okuyabildim geçmişi.hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin rebbim
2 li test yaptıran arkadaşlar fiyatları hakkında bilgi verebilirmisiniz ben haftaya salı günü 2 li test için dr kontrolum var.90 tl imiş ssk hastaları için 2-3 özele sordum en uygun diyatlı olanı bu
2 li test yaptıran arkadaşlar sonuçlar ne kadar sürede veriliyor.hastanede bekleniliyormu acaba sonuç için ona göre iş yerinden izin alacağım
arkadaşlar yemekte galiba afiyet olsunnnn.
bu arada samimi bir itirafta bulunucam ben günde 5-6 sıgara içiyorum ama çoğu zaman yarısında atıyorum aklımdan neler geçirdim ama bırakamadım sıgara içeniniz varmı kendimi çok kötü hissediyorum devam ettiğim için ama bırakamıyorumda
ELİFERDİ gözün aydın canım okudum geçmişi güzel haberlerini almışsın bebişinide görmüşsün
kızlar bende bebişimin son görüntüsünü ekliyim de belki cinsiyeti hakkında yorum yaparsınız:kedi: Doktorumuz cinsiyeti kesinleşsin öyle söylicem dedi. Aslında 12+0 da gittiğimizdeki görüntü bu ama 6 gün ileri çıktı
benim dr da öyle dedi kesinleşince söyliyeceğim bazen yanlış olabiliyor boşuna hayal kırıklığı olmasın dedi kız yada erkek fark etmez ama onun üzerine hayaller kuruyorsunuz isim bakıyorsunuz o yüzden 16 haftalık olmadan sormıyacağım kesin olsun istiyorum sonucun.sağlıklı olsunlarda ne olursa olsun.bide hayırlı evlat olsunlar çok önemli.
canım çok güzel maşallah gözün aydın... canlısını sağlıklı sıhatli kucağına almayıda nasip etsin rabbim.. nasıl güzel bi duygudur bu ya... off resimleriyle avunuyoruz şimdilik bebişimi istiyorum ben artıkkk..
herkese merhaba kızlar kandiliniz mübarek olsun..
bu arada biz hiç iyi degiliz ciddi bir grip oldukkk.burum su gibi.heryerim agrıyo.yavaş yavaş sanırım kulagımda agrımaya başladı.offff ben ne yapacagım şimdi .mecbur doktora gidecegim ama.kbb mı gitsem yoksa önce doktorumumu arasam..bilmiyorum.ben bunu hapsız atlatamam bogazlarda kötüüü..ya evde kızımvar daha kötüsü biranönce toparlamam gerek kendimi hapşurup duruyorum.bide çocuga geçerse yandımmmmm
Ama bişi söyleseler ona göre ciciş bakarız:asigim: Ben ısrar da ettim hatta bence erkeğe benziyo dedim belki ağzından bişi kaçırır diye ama söylemedi. Doğru söylüyorsun. Ha bir ay geç ha erken sonuçta heyecan ve mutlulukla bekledik. Eninde sonunda söylicek nasılsakaydirigubbakcemile3
Teşekkür ederiz. Canlısını seveceğimiz günler de gelecek elbet canıııım.İnşallah, hayırlısıyla...sositososito
canım çok geçmiş olsn Allah şif versin dikkat et basta doktoruna danış tabii bende arada grip olacak gibi oluyorum hemen pekmezle zencefil tozu yiyorum bir tatlı kaşıgı hasta olmayayım diye hamileliğin ilk 5 ayında ağır grip atlatmak çok tehlikeliymiş bebek için aman dikkat edelim derim...
herkese merhaba kızlar kandiliniz mübarek olsun..
bu arada biz hiç iyi degiliz ciddi bir grip oldukkk.burum su gibi.heryerim agrıyo.yavaş yavaş sanırım kulagımda agrımaya başladı.offff ben ne yapacagım şimdi .mecbur doktora gidecegim ama.kbb mı gitsem yoksa önce doktorumumu arasam..bilmiyorum.ben bunu hapsız atlatamam bogazlarda kötüüü..ya evde kızımvar daha kötüsü biranönce toparlamam gerek kendimi hapşurup duruyorum.bide çocuga geçerse yandımmmmm
sagol canım biliyorum çok zor oluyo.ilk kızımdada 1,5 aylıkken kötü grip olmuştum o zaman aralıktı tabi kıştı..ahhh ahhh o zaman ennecigim vardı rahmetli yatagımdan kımıldamadan yatmıştım o beni iki günde ayaga kaldırmıştı(canım annem).şimdi kim bakacak banamafoldumben
evet kesinlikle kendi dr git sonuçta kadın doğum dr ları gebelikte grip soğuk algınlığı kabızlık bu tür şikayetlere bakıyorlar ve ilaç veriyorlar zaten /ilaç almak istemediğini söyle serum bağlarlar belki.
allah rahmet eylesin canım.. şu mübarek kandil günü rahmet istedi sanırım..
olabilir.annem adına üstümüze düşen herşeyi yaparız.küçük kardeşim bugün hastanede birşeyler dagıtacak.(kardeşim hemşire).allah kabul etsin:Saruboceq:
allah kabul etsin.. yerine ulaştırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?