herkese merhaba kızlar kandiliniz mübarek olsun..
bu arada biz hiç iyi degiliz ciddi bir grip oldukkk.burum su gibi.heryerim agrıyo.yavaş yavaş sanırım kulagımda agrımaya başladı.offff ben ne yapacagım şimdi .mecbur doktora gidecegim ama.kbb mı gitsem yoksa önce doktorumumu arasam..bilmiyorum.ben bunu hapsız atlatamam bogazlarda kötüüü..ya evde kızımvar daha kötüsü biranönce toparlamam gerek kendimi hapşurup duruyorum.bide çocuga geçerse yandımmmmm
herkese merhaba kızlar kandiliniz mübarek olsun..
bu arada biz hiç iyi degiliz ciddi bir grip oldukkk.burum su gibi.heryerim agrıyo.yavaş yavaş sanırım kulagımda agrımaya başladı.offff ben ne yapacagım şimdi .mecbur doktora gidecegim ama.kbb mı gitsem yoksa önce doktorumumu arasam..bilmiyorum.ben bunu hapsız atlatamam bogazlarda kötüüü..ya evde kızımvar daha kötüsü biranönce toparlamam gerek kendimi hapşurup duruyorum.bide çocuga geçerse yandımmmmm
Hayırlı kandiller.. Rabbim dualarınızı kabul etsin..
ben ciclerini almaya başladım bile :kedi: şimdilik krem rengi -yesil ve kırmızı alıyorum ama ufak şeyler çok hevesliyim aslında ama, erken alış veriş yapmak isim koymak iyi değil diyorlar belki urafedir ama yine de gizli gizli alıyoruz eşimle.
canım geçmiş olsun yaa of napsanki giripte hemen geçen bişiy deil ben kışın yakalınca hapta kullsam 1 ay bırakmazdı bazıları terliyo öle atıyo istersen öle dede canım sarıl sarmalan iyce terlee
kızlar ya bebişlerine cici alanlar koysalar ya resimlerini gözümüz gönlümüz açılsa :)))
selam arkadaşlar bende yeni katıldım aranısa nasip olursa şubat 2010 da bende anne olucam ik yavrum olucak inşaALLAH.şuan 12 hafta 2 günlük hamileyin sizin yazılarınızın altında ki cetvellerden bende yapmak istiyorum ama bulamadım forumda acemiyimbeni bu konuda bilgilendirirmisiniz arkadaşlar:)
herkese hayırlı kandiller....:)
selam kızlar
aramıza yeni katılanlara hoşgeldinizzzzz
hasta olanlara geçmiş olsun acil şifalar
kandiliniz mübarek olsun
nasılsınız bakalım bugün? ben biraz temizlik yaptım da bugün ayyy nasıl yoruldum ne çabuk yorulur oldum yaaa
kızlar ya bebişlerine cici alanlar koysalar ya resimlerini gözümüz gönlümüz açılsa :)))
selam arkadaşlar bende yeni katıldım aranısa nasip olursa şubat 2010 da bende anne olucam ik yavrum olucak inşaALLAH.şuan 12 hafta 2 günlük hamileyin sizin yazılarınızın altında ki cetvellerden bende yapmak istiyorum ama bulamadım forumda acemiyimbeni bu konuda bilgilendirirmisiniz arkadaşlar:)
hoşgeldin canım aramıza Allah kucağına almayı nasip etsin inş.
cetvel için sat yaş kilo felan yaz eklerler senide
sanada hayırlı kandiller a.s.
selam kızlar
aramıza yeni katılanlara hoşgeldinizzzzz
hasta olanlara geçmiş olsun acil şifalar
kandiliniz mübarek olsun
nasılsınız bakalım bugün? ben biraz temizlik yaptım da bugün ayyy nasıl yoruldum ne çabuk yorulur oldum yaaa
hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsınn
temizlik yaparken bende yoruldum süpürgeyle aldım oturdum sonra sildim dinlene dinlene sıcakta etkiliyoo bayılma hissi geliyo insanaaa
canım hoşgeldin hayırlı uğurlu olsun bebeğin ... hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Rabbim... iyi kandiller sanada...
Cetvel için google a ticker yaz ordan prengnancy bölümünden bi cetvel hazırla kendine en son bi url adresi verecek sana onuda profilindeki kilo takip bölümüne yapıştıracaksın... eğer olmazsa ben yardımcı olurum sana...
ben sadece bebek bezi aldım başka da bişey almadım elim gidiyor ama erken diyolar daha sonradan da hepisini birden nasıl tamamlıcaz bilmiyorum
teşekkür ederim canım ben bi deneyim söylediklerini,RABBİM bütün annelere nasip etsin bebeşlerimizi kucağımıza almayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?