2010 Şubat Anneleri

canım geçmiş olsun yaa of napsanki giripte hemen geçen bişiy deil ben kışın yakalınca hapta kullsam 1 ay bırakmazdı bazıları terliyo öle atıyo istersen öle dede canım sarıl sarmalan iyce terlee

aman canım aman çok dikkat et kendine geçmiş olsun mümkün olduğunca dinlenmeye çalış bide istersen eczaneden bi ağızlık al adıda ne onun tam bilmiyorum da dr. lar amelyatta takıyolar ya hani en azından kızına bulaştırmazsın...

Hayırlı kandiller.. Rabbim dualarınızı kabul etsin..

sağol canım sanada hayırlı kandiller

ya bencede hurafede işte bende öğreniyim cinsiyetini almaya başlıycam ben onu bekliyorum akalım c.tesi bişey diycekmi dr..

ya kızlar bende ciciler almak istiyorumm geçen gün bişiylere baktım baktım bişiy alamadım cinsiyeti belli olmadığı için ama dayanamadım bebe sabunu aldımm mis gibi kokuyoo zemuszemus

bebek -çocuk kıyafetleri az buz değil ki biz 0 dan başlıyanların işi dahada zorher kontrole gittiğimde 2-3 parça eşyasını almayı düşünüyorum birden yüklenmektense iyidir şimdilik kıyafet olayına giremiyorum ama olsun bakım ürünlerini tamamlarım olmadı

canım geçmiş olsun yaa of napsanki giripte hemen geçen bişiy deil ben kışın yakalınca hapta kullsam 1 ay bırakmazdı bazıları terliyo öle atıyo istersen öle dede canım sarıl sarmalan iyce terlee

bende kışın grip olduysam 2 bardak bol limonlu açık çay sonra gir yorgan altına petekler açık bi uyurdum.uyandiğımda ter suyu içinde duş al ve gripten eser yok bi dene istersen.

kızlar ya bebişlerine cici alanlar koysalar ya resimlerini gözümüz gönlümüz açılsa :)))

selam arkadaşlar bende yeni katıldım aranısa nasip olursa şubat 2010 da bende anne olucam ik yavrum olucak inşaALLAH.şuan 12 hafta 2 günlük hamileyin sizin yazılarınızın altında ki cetvellerden bende yapmak istiyorum ama bulamadım forumda acemiyimbeni bu konuda bilgilendirirmisiniz arkadaşlar:)
herkese hayırlı kandiller....:)

hoşgeldin canım aramıza Allah kucağına almayı nasip etsin inş.
cetvel için sat yaş kilo felan yaz eklerler senide
sanada hayırlı kandiller a.s.

selam kızlar
aramıza yeni katılanlara hoşgeldinizzzzz
hasta olanlara geçmiş olsun acil şifalar
kandiliniz mübarek olsun
nasılsınız bakalım bugün? ben biraz temizlik yaptım da bugün ayyy nasıl yoruldum ne çabuk yorulur oldum yaaa

hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsınn
temizlik yaparken bende yoruldum süpürgeyle aldım oturdum sonra sildim dinlene dinlene sıcakta etkiliyoo bayılma hissi geliyo insanaaa

canım hoşgeldin hayırlı uğurlu olsun bebeğin ... hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Rabbim... iyi kandiller sanada...

Cetvel için google a ticker yaz ordan prengnancy bölümünden bi cetvel hazırla kendine en son bi url adresi verecek sana onuda profilindeki kilo takip bölümüne yapıştıracaksın... eğer olmazsa ben yardımcı olurum sana...

e bu bebişler bizim metabolizmayı zaten 2 kat hızlı çalıştırıyo e bide temizlik yorulmakta haklısın canım:)) bu arada hoşgeldin sanada hayırlı kandiller hayatım..

hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsınn
temizlik yaparken bende yoruldum süpürgeyle aldım oturdum sonra sildim dinlene dinlene sıcakta etkiliyoo bayılma hissi geliyo insanaaa

aynen yaa süpür dinlen, toz al dinlen ,vileda yap dinlen ,zorlanıyorum hava da çok sıcak öffffffkafamçokkarıştı

teşekkür ederim canım ben bi deneyim söylediklerini,RABBİM bütün annelere nasip etsin bebeşlerimizi kucağımıza almayı

ben sadece bebek bezi aldım başka da bişey almadım elim gidiyor ama erken diyolar daha sonradan da hepisini birden nasıl tamamlıcaz bilmiyorum

ay kıyamam olsun hayatım sende bebek bezinin resmini koy... sonuçta oda bebişinin eşyası değil mi? kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ben senin için hazırldım ama beğenirmisin bilmiyorum
http://lbdf.lilypie.com/iuRzp3.png
bu yazıyı kopyala ve kullanıoı panelindeki doğum kilo takibine yapıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…