2010 Şubat Anneleri

e bu bebişler bizim metabolizmayı zaten 2 kat hızlı çalıştırıyo e bide temizlik yorulmakta haklısın canım:)) bu arada hoşgeldin sanada hayırlı kandiller hayatım..

merhaba canım hoşbulduk
metabolizmayı hızlı çalıştırıyor ama kilo da aynen hızlı gibi sanki
ben sabahları ve öğleden sonra tartıldığımda arada en az 1- 1,5 kilo farkediyor su tutuyor vücudum herhalde yediklerime dikkat ediyorum hızlı kilo almamak için napayım bilmiyorum

selam canlarım biz geldik çok şükür kuzum iyimiş.11+4 tük ama bu gün ultrasonda 13 haftalık çıktık büyüyüverdik teyzeleri.yarında 2li tarama için gidicez inşallah temiz çıkar hepinizin kandilini kutluyorum hepinizi öpüyorum..

ay kız benimde öle sabah tartılıyorum 50 kilo gece tartılıyorum 51 kilo çıkıyorum 50,5 bazen gaz oluyo göbişim oluyo kocaman sanki 4 5 aylık gibi sabah bişiy yok garip oluyorum doktora sorucam ama nie bööle die bi çaresi varsa yapam edem demi guzumm :icecream:

hadi gözün aydın canım maşallah bebişine
inş hayırlı haberler alıcaz yarın da

gözün aydın canım inşallah yarında güzel sonuçlarla gelirsin seninde kandilin kutlu olsun

akşam olunca ben de 6 aylık gibi oluyom bi de geriliyo karnım hareketim az ondan mı acaba hızlı kilo almak istemiyorum çatlak patlak oluvermeyeyim diye

canım hoşgeldin hadi gözün aydın maşallah inş. diğer teste temizçıkarr
Allah nazarlrdan sakısın canımm

hadi gözün aydın canım maşallah bebişine
inş hayırlı haberler alıcaz yarın da
SAOL CANIM BENİM ALLAH RAZI OLSUN.
gözün aydın canım inşallah yarında güzel sonuçlarla gelirsin seninde kandilin kutlu olsun
SAOL CANIM BENİM ALLAH RAZI OLSUN.AMİN CANIM BENİM İNŞALLAH
canım hoşgeldin hadi gözün aydın maşallah inş. diğer teste temizçıkarr
Allah nazarlrdan sakısın canımm

SAOL CANIM BENİM ALLAH RAZI OLSUN.zemuszemus

ya sorma benim yüzükde parmaktan zor çıkıyo artık su tutuyo vücudumuz cidden ama yapcak bişey var mı bilmiyorum tuzu kesmek lazım sanırım bide yaz şimdi gene şanslıyız ağırlaştığımız dönem kışa geliyo.. benim arkadaşım mahfoldu kızın ayakları balon gibi oluyodu ki sıfır tuz... yemeklere zerre tuz atmıyodu kocası tabağına atıyodu ona rağmen gene bizim daha iyi olur bence...

bende aldığım sabunu çekeyimde koyayım yarın barimm voles teysesii opuyorumnanaktan

koy koy canım walla ben herbişeyleri görmek istiyorum kim ne aldıysa iğnesine kadar koysun... benda almaya başliyim ertesi gün burda... kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ah canım benim gözün aydın çok sevindim hayırlısıyla yarında güzel geçer inşallah muayenen.. maşallah seninki hızlı çıktı erkenden büyümek istiyo annesi :)))

canım walla işte dediğim gibi tuzu belki biraz azaltmamız gerekiyodur bilmiyorum ama sadece bi fikir benimki tuz çok su tutar çünkü vücutta...

canım ben çok tuzlu yerim hiç aklıma gelmedi acaip tuzlu yerim kocais gebeticek benii kaydirigubbakcemile

canım geçmiş olsun yaa of napsanki giripte hemen geçen bişiy deil ben kışın yakalınca hapta kullsam 1 ay bırakmazdı bazıları terliyo öle atıyo istersen öle dede canım sarıl sarmalan iyce terlee

evet benim eşim öyle terler.sonra duş işte bitti.ama ben pek öyle degilim.benide zor bırakır.ilaç kullanmayı düşünüyorum.doktora danışayımda.artık eskisi gibi degil ilaç veriyorlar...

selam kızlar ne habersiniz ya acayip sıcak yarım saat büroda kestirdim dünya kadar işim var yapacak hiç birini canım istemiyo benim bebişimn 15:00 de uykusu geliyo dikkat ediyorumda

kızlar tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış :) ben de size kırılmıştım, son yazdığım mesaja kimse bişe yazmadı, kaç gündür özellikle yazmıyorum kimse farketmiyor sonra neyse bugün kandil kırgınlık olmasın diye, kandilinizi kutladım, sadece volescim gördü.tşklr voles :hooray:

topik çok kalabalık artık, kime ne oldu, kim ne zaman dr'a gitti takip etmek çokk zorr.. o yüzden yine kendi kendime size küsmekten vazgeçtim :) çünkü size yazmaya yazmaya çatlıcam bigün burda..bana da yazık ama değil mi

neyse, aramıza bir hayli yeni arkadaş katıldı, hepsine tek tek hoşgeldiniz diyorum,Allah tamamına erdirsin inş.

veee dr'dan güzel haberlerle dönenler..sizi de ayrı ayrı tebrik ediyorum kızlar.. inş test sonuçlarınız da iyi çıkar. topiğimizde 4 erkek,3 kız var,maşallah

vee hastalar papatyacım geçmiş olsun ben de grip olmuştum ve gerçekten normal zamana göre daha zor. ben kkb a gitmiştim hamile olduğumu da söylemiştim, ona göre bi ilaç yazdı, o ilaçları da kendi dr'umu arayıp söylemiştim, kullanabilirsin demişti. bol bol vitaminli yiyecekler ve dinlenmek lazım canım.kızına da dikkat et, ona da geçmesin bari. çok geçmiş olsun.

ve bulantılar. Allah sabır versin canlarım. az kaldı, birazcık daha dayanın..

vee benim bebişim. ben de artık bebişimin hareketlerini hissediyorum. artık psikolojik falan değil bu hissetiklerim gaz ya da bağırsak ya da kas da değil. resmen oğluşum tekme attı geçen gün.

vee merak ettiklerim. camdankalp ve fifa. 2 gündür yazmıyorlar, iyidirler inş.

biraz uzun oldu ama o kadar da hakkım olsun artık değil mi :kedi:

veee bittii...

yaren_h kız unuturmuyuz hiç :1hug: benim akılıma geldi ama sen yurtdışında deilmiydin heralde giremedi die düşündüm kandil mesajınıda görmemişim ben sanada hayırlı kandiller canımm bebişin hareketlendi demek maşallahh

canım hoşgeldin bende sana katılıyorum kimse kimsenin yazdığını görmüyo kendimizi hissettiricez bizlerde kırılma lğtfen herşeyi takip etmek çok zor sen nasılsın bakalım nasıl gidiyor ben daha hissedemiyorum hareketerini bebişimin erken galiba daha ama böle kuş seyirmesi gibi oluyooo sadecee kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…