2010 Şubat Anneleri

papatya eşyalar hazır demek hadi bakalım bezlerde az tutumuyor tabii :)

yaaa tutmuyoo.hemde nasıl tutuyo...ilk dogdugunda kızım bir ayda dört bez paketi kullandıgımı bilirim...her zaman pişik olmasın diye 4 saate bir yapsada yapmasada o bez degişiyo..bide acayip çok yapıyorlar beze..bide öyle degiştiriyosun..hep kocalar derya hiç duymadınmı hep poka çılışıyoruz diyekaydirigubbakcemile3 yaaa.

canım yanlış telafuz ettim sanırım az tutmuyor demek istedim yeğenim var bilmemmi çok yaptıklarını bikeresinde ensesinden çıkmıştı poklarr :) kaydirigubbakcemile3

ah canım benim yaa.ben seni hep görüyorumda çalışıyorsunya giremiyor diye yazmıyordumopuyorumnanaktancanım erkek bebekler daha hareketli olur derler hissetmen öyle oldu demek.hem sen bayagı öndesin bizden normal artık sanırım..
hastalık için sagol canım ilk doktoruma söyleyeyimde ni yönlendirir bakalım

kaydirigubbakcemile3
canım yanlış telafuz ettim sanırım az tutmuyor demek istedim yeğenim var bilmemmi çok yaptıklarını bikeresinde ensesinden çıkmıştı poklarr :) kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2

şimdiden başlamak lazım beze aslında.,
Ben yine çok kötüyüm öğlen yediklerimin hepsini çıkarttım bitsin artık bu bulantılar sabır sabır diyorum ama olmuyor iş yerinde wc den çıkamaz hale geldim walla böyle olacağını bilseydim kışa hamile kalırdım bu sıcakta çok zormuş..mafoldumben

Kızlar bence bebeĞı olanlara hedıye yerıne bez gÖtÜrÜlmelı bız Öle yapıyoruz gıderken bebeklı yerlere

ayy hep bende dedim öyyle...kızıma kışın hamile kalmıştım ya bulantıların olsada en azından hava serin soguk oluyo seni bunaltmıyodu.şimdi yaza kamile kaldım ikisinin arasındaki farkı görmüş oldum kışın ilk aylar hamile kalıp yazın doguracaksın valla...

kızlarr ben birazdan çıkıcam mesaim bitiyorr herkese tekrardan hayırlı kandillerr dualrımız kabul olur inş. Peygamber efendimizin s.a.v Berat Gecesi Duası
Ya Rabbi, cezandan affına sığınırım, gazabından rızana sığınırım, senden sana sığınırım, Zatın yücedir, seni övmek için kelime bulamıyorum, Sen kendini övdüğün gibisin.
Bu duayla dua edermiş efendimiz bizlerde edelim dedim isteyen okur sevgilerimle hepinizi öpüyorum kendinize ve bebişlere iyi bakınn opuyorumnanaktan

Kızlar bence bebeĞİ olanlara hedİye yerİne bez gÖtÜrÜlmelİ bİz Öle yapıyoruz gİderken bebeklİ yerlere

aslında hep giysi verirler ben asla giysi almam ya anne baba hevesli oluyo zaten alıyorlar.bide çabuk büyüyorlar fazlasına gerek yok.inanın kızıma hıç paketinden çıkmamış giysileri duruyo.getirdiklerinde ya büyük oluyo ya küçüm.büyük, gelene kadar mevsim degişiyo ya ince olur ya kalın.biz arkadaşlarla para toplayıp para verirdik.ihtiyaçlarını alsınlar diye .valla hepside memnun kalıyodu...

canım görüşürüz.bu güzel sözler içinde teşekkürlür:gitme:

sıcakta tansiyon Düşüyor sıkıntı basıyor birde bulantılar valla çekilmiyor.2. yaparsam kışa hamile kalıcam. ya evde oturacaksın klimalı odada yat dinlen yada benim gibi çalışan arkadaşlar sürüneceğiz.sitem etmiyorum ama bu mübarek kandil gecesi Rabbim yüzü suyu hürmetine tüm zorda olanların içinde bizde dahil güç kuvvet versin

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Allah hepımızın yardımcısı olsun kızlar gerÇekten yazın hamılelık Çok zor geÇıyo ama annelık katlanıcaz artık..

canım walla yazdıklarını okudum bi garip oldum ya kıyamam hiç sana... ay canım cidden topik çok kalabalık oldu bende kim napıyo nereye ne zaman gidiyodu takip edemiyorum sakın darılma olurmu sen ilk göz ağrılarımızdansın bizim... Şeniz opuyorumnanaktan

canlarım bende çıkıyorum öpüyorum hepinizi tekrar herkesin kandili mübarek olsun sizi seviyorummmm

Eracım gÜle gÜle yarın gÖrÜŞÜrÜz
papatyacım saol tatlım
burcu hoŞ geldın canım aramıza.
Yarenım sakın darılma tatlım haklısın canım benım senınde kandılın mÜbarek olsun
serap gÜle gÜle gÖrÜŞÜrÜz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…