papatya eşyalar hazır demek hadi bakalım bezlerde az tutumuyor tabii :)
yaaa tutmuyoo.hemde nasıl tutuyo...ilk dogdugunda kızım bir ayda dört bez paketi kullandıgımı bilirim...her zaman pişik olmasın diye 4 saate bir yapsada yapmasada o bez degişiyo..bide acayip çok yapıyorlar beze..bide öyle degiştiriyosun..hep kocalar derya hiç duymadınmı hep poka çılışıyoruz diyekaydirigubbakcemile3 yaaa.
kızlar tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış :) ben de size kırılmıştım, son yazdığım mesaja kimse bişe yazmadı, kaç gündür özellikle yazmıyorum kimse farketmiyorsonra neyse bugün kandil kırgınlık olmasın diye, kandilinizi kutladım, sadece volescim gördü.tşklr voles :hooray:
topik çok kalabalık artık, kime ne oldu, kim ne zaman dr'a gitti takip etmek çokk zorr.. o yüzden yine kendi kendime size küsmekten vazgeçtim :) çünkü size yazmaya yazmaya çatlıcam bigün burda..bana da yazık ama değil mi
neyse, aramıza bir hayli yeni arkadaş katıldı, hepsine tek tek hoşgeldiniz diyorum,Allah tamamına erdirsin inş.
veee dr'dan güzel haberlerle dönenler..sizi de ayrı ayrı tebrik ediyorum kızlar.. inş test sonuçlarınız da iyi çıkar. topiğimizde 4 erkek,3 kız var,maşallah
vee hastalar papatyacım geçmiş olsun ben de grip olmuştum ve gerçekten normal zamana göre daha zor. ben kkb a gitmiştim hamile olduğumu da söylemiştim, ona göre bi ilaç yazdı, o ilaçları da kendi dr'umu arayıp söylemiştim, kullanabilirsin demişti. bol bol vitaminli yiyecekler ve dinlenmek lazım canım.kızına da dikkat et, ona da geçmesin bari. çok geçmiş olsun.
ve bulantılar. Allah sabır versin canlarım. az kaldı, birazcık daha dayanın..
vee benim bebişim. ben de artık bebişimin hareketlerini hissediyorum. artık psikolojik falan değil bu hissetiklerim gaz ya da bağırsak ya da kas da değil. resmen oğluşum tekme attı geçen gün.
vee merak ettiklerim. camdankalp ve fifa. 2 gündür yazmıyorlar, iyidirler inş.
biraz uzun oldu ama o kadar da hakkım olsun artık değil mi :kedi:
veee bittii...
canım yanlış telafuz ettim sanırım az tutmuyor demek istedim yeğenim var bilmemmi çok yaptıklarını bikeresinde ensesinden çıkmıştı poklarr :) kaydirigubbakcemile3
şimdiden başlamak lazım beze aslında.,
Ben yine çok kötüyüm öğlen yediklerimin hepsini çıkarttım bitsin artık bu bulantılar sabır sabır diyorum ama olmuyor iş yerinde wc den çıkamaz hale geldim walla böyle olacağını bilseydim kışa hamile kalırdım bu sıcakta çok zormuş..mafoldumben
Kızlar bence bebeĞİ olanlara hedİye yerİne bez gÖtÜrÜlmelİ bİz Öle yapıyoruz gİderken bebeklİ yerlere
kızlarr ben birazdan çıkıcam mesaim bitiyorr herkese tekrardan hayırlı kandillerr dualrımız kabul olur inş. Peygamber efendimizin s.a.v Berat Gecesi Duası
Ya Rabbi, cezandan affına sığınırım, gazabından rızana sığınırım, senden sana sığınırım, Zatın yücedir, seni övmek için kelime bulamıyorum, Sen kendini övdüğün gibisin.
Bu duayla dua edermiş efendimiz bizlerde edelim dedim isteyen okur sevgilerimle hepinizi öpüyorum kendinize ve bebişlere iyi bakınn opuyorumnanaktan
sıcakta tansiyon Düşüyor sıkıntı basıyor birde bulantılar valla çekilmiyor.2. yaparsam kışa hamile kalıcam. ya evde oturacaksın klimalı odada yat dinlen yada benim gibi çalışan arkadaşlar sürüneceğiz.sitem etmiyorum ama bu mübarek kandil gecesi Rabbim yüzü suyu hürmetine tüm zorda olanların içinde bizde dahil güç kuvvet versin
hepinizin kandili mübarek olsun öptüm hayırlı akşamlar herkese
neyse ben kaçtım kızlar görüşürüz öptüm sizleri
kızlar tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış :) ben de size kırılmıştım, son yazdığım mesaja kimse bişe yazmadı, kaç gündür özellikle yazmıyorum kimse farketmiyorsonra neyse bugün kandil kırgınlık olmasın diye, kandilinizi kutladım, sadece volescim gördü.tşklr voles :hooray:
topik çok kalabalık artık, kime ne oldu, kim ne zaman dr'a gitti takip etmek çokk zorr.. o yüzden yine kendi kendime size küsmekten vazgeçtim :) çünkü size yazmaya yazmaya çatlıcam bigün burda..bana da yazık ama değil mi
neyse, aramıza bir hayli yeni arkadaş katıldı, hepsine tek tek hoşgeldiniz diyorum,Allah tamamına erdirsin inş.
veee dr'dan güzel haberlerle dönenler..sizi de ayrı ayrı tebrik ediyorum kızlar.. inş test sonuçlarınız da iyi çıkar. topiğimizde 4 erkek,3 kız var,maşallah
vee hastalar papatyacım geçmiş olsun ben de grip olmuştum ve gerçekten normal zamana göre daha zor. ben kkb a gitmiştim hamile olduğumu da söylemiştim, ona göre bi ilaç yazdı, o ilaçları da kendi dr'umu arayıp söylemiştim, kullanabilirsin demişti. bol bol vitaminli yiyecekler ve dinlenmek lazım canım.kızına da dikkat et, ona da geçmesin bari. çok geçmiş olsun.
ve bulantılar. Allah sabır versin canlarım. az kaldı, birazcık daha dayanın..
vee benim bebişim. ben de artık bebişimin hareketlerini hissediyorum. artık psikolojik falan değil bu hissetiklerim gaz ya da bağırsak ya da kas da değil. resmen oğluşum tekme attı geçen gün.
vee merak ettiklerim. camdankalp ve fifa. 2 gündür yazmıyorlar, iyidirler inş.
biraz uzun oldu ama o kadar da hakkım olsun artık değil mi :kedi:
veee bittii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?