ESracım gÜle gÜle yarın gÖrÜŞÜrÜz
papatyacım saol tatlım
burcu hoŞ geldİn canım aramıza.
Yarenİm sakın darılma tatlım haklısın canım benİm senİnde kandİlİn mÜbarek olsun
serap gÜle gÜle gÖrÜŞÜrÜz.
AMİN CANIM SANADA HAYIRLI KANDİLLER.selammmm..herkese hayırlı kandiller arkadaşlar:)RABBİM ettiğimiz bütün duaları kabul etsin ...bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız hayırlısıyla inşaALLAH :)
CANIM BENİMDE BUGÜN 2Lİ TARAMAM VAR GÖZÜN AYDIN İYİ SONUÇLARLA GELŞİRİZ İNŞALLAHbugün doktora gittik :dance:
bugün doktora gittik :dance: :dance:
çok korkarak gidiyorum doktora kötü şeyler söyleyecek diye amaaaaa
yine kötü birşey söylemedi dr amcasıııııı :dance:
11+ 3 dediiii doktor amcamız
kızlar bebeğim büyüyorsenağlamasenağlama
doktorun yanında ağlamamak için kendimi zor tuttum. yanrın da ense kalınlığı ölçülecek gamyoncuiremsu
çok mutluyuz:sm_cool::asigim:
AMİN SENİNDE KANDİLİN MÜBAREK OLSUN CANIMkızlar haberınız var mı bilmem ama yalel ocak annelerinde doğumu 25 ocakmış...
bu arada kandılınız mübarek olsun ben ve benim gibi hamışlar için dua edin allah bulantılarımız için şifa versın.......
AMİN CANIM SENİNDE MÜBAREK OLSUN DUALARIN KABUL OLSUNkandilniz mübarek olsun anne adayları
Allahım inş. bütün dualarımızı kabul eder
bebeklerimizi saglıklı bir şekilde kucagımıza almak nasip olur.
aminnn
off ya buna çok sinir oluyorum ben sakinleyip topiğe girdiğim zaman herkes gitmiş oluyo(( bide geçmiş okuyorum okadar birikmiş oluyo kime ne yazacağımı şaşırıyorum
hasta olanlara biran önce şifa diliyorum ayrıcapapatyacım eğer bi çözüm bulursan dr gitmeden banada yazarmısın aynı dert bendede var sabahtır hapşur hapşur helak oldum mafoldumben
fatoşcum gözün aydın inş.sonuçlarda güzel gelir allah'ın izniyle bebişlerimiz bizden hızlımı büyüor nedir??
burcu senim bulantıların içinde inş. biranönce geçer ama rahatla die sölüyorum benim sanki azaldı biraz biraz 12.haftadan sonra yani azalıo aslında ben hiç yediğimi çıkartmadım zaten ama sabahları oluyodu çok şükür şimdi oda yok sadece kuru öğüntü var geçiyo yani öyle teselli et kendini.
yaren sende hiç kırılma küsme bence bizlere çünkü bende yapmıştım aynı hatayı geçen haftalarda sonra düşününce hakikaten arada kaynıyor ve kimin gelip gittiği belli deil buraya baya kalabalıklaştık.(çoook güsell) herkes birbirini çok sevio burda.benim kırıldığımdada sizler bana bunları söylemiştiniz hak vermiştim sende hak ver olur mu:))hihoyyyt
benden bukadar
gökten iki melek insin biri dua etsin diğeri amin desin dilerim allah tan ne muradınız varsa versin.dualarınız kabul kandiliniz mübarek olsun ..herkesin cep telefonuna msj gelmiş kabul etsin:)))
KIZLAR E-BEBEK.COM'DA KRAFT'IN AYAKKABILARI İNANILMAZ UCUZ BİLGİNİZ OLSUN
BEN AZ ÖNCE 3 TANE SİPARİŞ ETTİM
DAYANAMADIM
kızlar günaydın,
benim tam 1 gundur kusmam olmuyordu acaba dedim azalıyor mu demez olaydım dun gece kotuydum 2serum yedim. insallah Allahım ettiğim duaları kabul eder de bian evvel geçer su gunler. Sabretmesi,dayanması cok zor oluyor. Yarın izne cıkıcam. kocis de bugun 4 gunlugune seyahata gitti yaklasık 10 gun gorusemiycez. Neyse ben iyileseyim de hicbisey yok gozumde. Bi de bebisim saglıklı olsun tabi :)
kızlar günaydın,
benim tam 1 gundur kusmam olmuyordu acaba dedim azalıyor mu demez olaydım dun gece kotuydum 2serum yedim. insallah Allahım ettiğim duaları kabul eder de bian evvel geçer su gunler. Sabretmesi,dayanması cok zor oluyor. Yarın izne cıkıcam. kocis de bugun 4 gunlugune seyahata gitti yaklasık 10 gun gorusemiycez. Neyse ben iyileseyim de hicbisey yok gozumde. Bi de bebisim saglıklı olsun tabi :)
bugün doktora gittik :dance:
bugün doktora gittik :dance: :dance:
çok korkarak gidiyorum doktora kötü şeyler söyleyecek diye amaaaaa
yine kötü birşey söylemedi dr amcasıııııı :dance:
11+ 3 dediiii doktor amcamız
kızlar bebeğim büyüyorsenağlamasenağlama
doktorun yanında ağlamamak için kendimi zor tuttum. yanrın da ense kalınlığı ölçülecek gamyoncuiremsu
çok mutluyuz:sm_cool::asigim:
günaydın fatoşcum hayırlısıyla git gel bakalım güzel sonuçlarla gel inş.günaydın güzeller biz ikili testimizi yaptırmaya gidiyoruz öptük sizi teyzeleri...
kızlar günaydın,
günaydın arkadaşlar hepimiz için güzel bir gün olur inşallah.
günaydınnn burcu inş.teşekkürler
e-bebek.com u bende sık sık takip ediyorum ama cinsiyet belli olmadığı için ayakkabı -patik olaylarına giremedik henüz ama 15 tl ye fiyatlar gerçekten çok iyi cinsiyeti belli olan arkadaşlar değerlendirmeli bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?