Çok geçmiş olsun Papatya başka dr laradamı sorsan acaba bi taraftan kan ilaçları içip diğer taraftan kan kaybetmek kötü.2. gebelikten önce keşke önlem alsaydın çatlak için.
2 gr kanımız olacak diye paso ilaç alıyoruz çok geçmiş olsun
yazmayan kızlar ordamısınız isminiz gözüküyo...huuuu
papatya noldu sana ne kan kaybı
canım herişte bir hayır vardır kaydını dordurmuş olman iyi olmuş hayırlısıyla başlarsın inş.
halsizlik hamileliktendir canım dışarıda çıkmıyomuşsun hastalık bulaşma ihtimali yok ozaman içini ferah tut ama şüphelendiğindede doktoruna git ihmal etme kuzumm
Kızalar gÜnaydın nasılsınız anca gİrebİldİm keyİfler nasıl bakalım
Ayy kızlar geçmişi okuyordum anca cevap yazıyorum.
Papatya çok geçmiş olsun üzüldüm ama dediğin gibi en azından bu defa nasıl baş edebileceğini biliyorsun. Benim yaşım küçük diye öyle dedi doktor. Bence küçük de değilde... Bence annelik bebeği istemekle, kendini hazır hissetmekle ilgili bişey yaş la değil. 22 yaşımdayım ben. 19 da evlendim 20 oldum olmadım doktorları aşındırmaya başladık. Son doktorumuza geçen kış ilk defa gitmiştik. O kaar bunalmışım ki ağlamıştım yanında o da o yüzden etkilendi herhalde...
aaa gecmiş olsun e nolcak hep kanıcakmı yakma yada dondurma
yapılabiliyo mu şu durumda
kızlarya ne zaman bulanmıyorum çıkarmıyorum geçti desem yarım saat sonra wc deyim bunedir ya..kendi kendime nazarmı değiriyorum nedir???demiycem bidaha öle
bulanıyorum bulanıt-yorum çıkartıyorum çıkartıorum off yaaa:)))
daisy hatırlıyormusun ben de bütün sene kpss ye hazırlandığım halde başvuruları kaçırdığımdan bahsetmiştim sana. Şimdi iyi haberini duyunca çok sevindim. Ne uğurlu bebekmiş gerçekten... Dondurman da çok isabetli bir karar bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?