2010 Şubat Anneleri

valla o konuda haklısın önlemimi alsaydım.ama inanırmısın tamamiyle aklımdan çıkmıştı.çocugu büyüt bilmem ne yap.hiiç aklıma gelmedi bide durdugu için önemsemedim yani.neyse bu dogumuda yapayımda öyle tekrar gideyim.gerçi ozamanda sormuştum yakılmıyormu falan diye hayır demişti bana:uhm:

biricik ben senin yaşını merak ettim.çokmu kaçak yaşın hani doktor demişya bu yaşta hamilelik diye kızmışya ..kaç yaşındasın

yok Allah'a sukur gripten degil halsizligim yani ben oyle dusunuyorum..halsiz oldugum icin ama hic disari cikamiyorum sorun bu..Allah korusun direncsiz oldugum anda hasta olamayayim diye..Ama evde otur otur bunaliyorum artik. :gitme:

Ayy kızlar geçmişi okuyordum anca cevap yazıyorum.
Papatya çok geçmiş olsun üzüldüm ama dediğin gibi en azından bu defa nasıl baş edebileceğini biliyorsun. Benim yaşım küçük diye öyle dedi doktor. Bence küçük de değilde... Bence annelik bebeği istemekle, kendini hazır hissetmekle ilgili bişey yaş la değil. 22 yaşımdayım ben. 19 da evlendim 20 oldum olmadım doktorları aşındırmaya başladık. Son doktorumuza geçen kış ilk defa gitmiştik. O kaar bunalmışım ki ağlamıştım yanında o da o yüzden etkilendi herhalde...

daisy hatırlıyormusun ben de bütün sene kpss ye hazırlandığım halde başvuruları kaçırdığımdan bahsetmiştim sana. Şimdi iyi haberini duyunca çok sevindim. Ne uğurlu bebekmiş gerçekten... Dondurman da çok isabetli bir karar bence.

kızlarya ne zaman bulanmıyorum çıkarmıyorum geçti desem yarım saat sonra wc deyim bunedir ya..kendi kendime nazarmı değiriyorum nedir??? demiycem bidaha öle
bulanıyorum bulanıt-yorum çıkartıyorum çıkartıorum off yaaa:)))

yok iyi yaşın..evet hazır hissetmeye baglı ben senin yaşındayken assla diyordum.tam dört yıl sonra evet dedim onda bile paniktim ben nasıl yapacagım diye..şimdi düşünüyorumda kocaaa bir kayıp...tamam hemen evlenir evlenmez istemezdim ama bir yıl geçtikten sonra yapsaydım keşke şimdi kızım 6 yaşında olurdu..

Kızalar gÜnaydın nasılsınız anca gİrebİldİm keyİfler nasıl bakalım

günaydın canımm..

aaa gecmiş olsun e nolcak hep kanıcakmı yakma yada dondurma
yapılabiliyo mu şu durumda

yok anacıgım yakma .dondurma:icecream:kaydirigubbakcemile3olmuyo bekleyecegiz keyfini...

söyleme insanda bi geçiyo bi gidiyo daha tam kurtulma zamanı degill..sanırım

yareen günaydın anacıgımmmkaydirigubbakcemile3

ahh cnm hatirliyorum soylediklerinle beni rahatlatmistin baya.. Insallah seninde en guzel kapilar acilir onune bebeginle

ahh papatyacım, biri bitmeden biri başlıyor.. Allah sabırlar ve acil şifalar versin güzelim..

essemayit, iyiyim tatlım, çalışıyorum işte. az kalsın patron beni izmir'e gönderecekti, ben gidemem dedim,biraz bozuldu ama artık bölee...oğluşum herşeyden önemli, minik kuzum benim..

xdaisy, ben de sınava giremediğin için çok üzülmüştüm, ama kısmete bak ki, almışlar seni. çok sevindim valla. arkadaşların da dediği gibi dondurduğun iyi olmuş tatlım..amann domuz gribine dikkat, Türkiye'ye bile geldi..ben de burda yayılcak diye çok korkuyorum,sen boşver dışarı falan çıkma bacım, ortalık durulana kadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…