canım günaydın
kıyamam sana ya inş. geçerr biraz önce en fazla 16 haftaya kadar sürebiliyor inş. daha fazlada sürmez hemen geçer benim hafifledi gibi dilimi ısırayımda midem kazınmaya başlıyo hemen yemek yiyim 2 saat sonra acıkıyom.sabah ve geceleri çok bulantım oluyor inş. seninde artık geçerr çok zor bir durum ben hiç kusmadım ama bulantı bile yetiyo
acil şifa dilerim senin içinn
saol canım yaw kusma olmasa bulantı gene biderece. Ama ben kusmaktan nefret eden bir insandım ve hic kusamazdım korkumdan. O yüzden cok zorlanıyorum. Evet 16.hafta diyolar ama Allahım insallah daha kısa surer 1 ay daha cook zorr ...
off ya buna çok sinir oluyorum ben sakinleyip topiğe girdiğim zaman herkes gitmiş oluyo(( bide geçmiş okuyorum okadar birikmiş oluyo kime ne yazacağımı şaşırıyorum
hasta olanlara biran önce şifa diliyorum ayrıcapapatyacım eğer bi çözüm bulursan dr gitmeden banada yazarmısın aynı dert bendede var sabahtır hapşur hapşur helak oldum mafoldumben
fatoşcum gözün aydın inş.sonuçlarda güzel gelir allah'ın izniyle bebişlerimiz bizden hızlımı büyüor nedir??
burcu senim bulantıların içinde inş. biranönce geçer ama rahatla die sölüyorum benim sanki azaldı biraz biraz 12.haftadan sonra yani azalıo aslında ben hiç yediğimi çıkartmadım zaten ama sabahları oluyodu çok şükür şimdi oda yok sadece kuru öğüntü var geçiyo yani öyle teselli et kendini.
yaren sende hiç kırılma küsme bence bizlere çünkü bende yapmıştım aynı hatayı geçen haftalarda sonra düşününce hakikaten arada kaynıyor ve kimin gelip gittiği belli deil buraya baya kalabalıklaştık.(çoook güsell) herkes birbirini çok sevio burda.benim kırıldığımdada sizler bana bunları söylemiştiniz hak vermiştim sende hak ver olur mu:))hihoyyyt
benden bukadar
gökten iki melek insin biri dua etsin diğeri amin desin dilerim allah tan ne muradınız varsa versin.dualarınız kabul kandiliniz mübarek olsun ..herkesin cep telefonuna msj gelmiş kabul etsin:)))
bugün doktora gittik :dance:
bugün doktora gittik :dance: :dance:
çok korkarak gidiyorum doktora kötü şeyler söyleyecek diye amaaaaa
yine kötü birşey söylemedi dr amcasıııııı :dance:
11+ 3 dediiii doktor amcamız
kızlar bebeğim büyüyorsenağlamasenağlama
doktorun yanında ağlamamak için kendimi zor tuttum. yanrın da ense kalınlığı ölçülecek gamyoncuiremsu
çok mutluyuz:sm_cool::asigim:
papatya günaydın canım geçmiş olsun
burnunun kanaması için napıcaksın kilo aldıkça hep kanıcakmı bi çözümü olmalı ya
papatyacım günaydın gripten daha önemli sanırım bu sorunun yokmu peki bi tedavisi bi çzresi ya aalah allah çoktuhaf oldum şimdi acil şifalar versin rabbim..
Allah sabır versin canım ekşi elma armut felan yedinmi benim bulantılara armut çok iyi geldi kaç kilo armut tükettim :)
maalesef o zamanda çözülmemişti.sadece buruna bebantene sür dediler oda fayda etmedi.iki ay kanamıştı hatırlıyorsam.kendiliginden geçecek yada dogum bitene kadar sürecek başka yolu yok dediler.ilk kızımde beş aylıkken başladı.sekizinci haftaya girerken durmuştu.açıkcası olacakmı diye merak ediyordum.korktugum başıma geldi:sinifsinif:
Papatya canim cok gecmis olsun , gribini insallah atlatirsin biranonce..burun kanaman surekli mi oluyor yani basladiktan sonra butun hamileligin boyunca mi olmustu??
ben de biraz kotuyum birkac gundur halsizlik basladi bende..Hatirlar misiniz bilmem ben Avustralya'dayim..burda domuz gribi salgini binleri gecti..hatta son aylarda olenler de cogaldi..gecenlerde 3 hamileye erken dogum yaptirdilar.birisi yazik 38 haftalik bebegini kaybetti..
oyuzden pek disari cikamiyorum ne olur olmaz diye, e burasi da kis evde otur otur yapcak birsey yok..
ben evlenerek buraya geldim, erken evlendigim icin turkiyede universte okuyamadim, oyuzden de burda okuyabilmek icin deli gibi calistim yillardir.hemsirelik icin universteye girmeye calisiyordum..tam beni gorusmek icin cagirmislardi 2 ay once ama bulantilarim yuzunden gece uyuyamayinca gunduz uyuyakalmistim ve gorusmeye gidememistim..coooook uzulmustum
Ama Allah'in takdiri demistim. Sonra gecen hafta beni aradilar grusmeden, tekrar test yapmadan seni kabul ettik diye..Sevincimden agladim inanin ki , Kismetiyle geliyo bebegim diye..Bebegim benim hedeflerime engel olmuyor diye cok sevindim..
ama isin garip tarafi da domuz gribinden dolayi hic icime sinmemisti okadar kisinin bulundugu yerlerde bulunmak, birde ogretmenle konusunca dondurmaya karar verdim kaydimi..
biraz uzun oldu galiba kusura bakmayin, evde otur otur konuscak kimsem de yok dert ortagim, yol arkadaslarim sizlersiniz artik..
sagol canım.senin grip nasıl...
günaydın canlar...
papatyacım geçmış olsun umarım bu kez çabuk geçer....
beim grip biraz geçio gibi en azından baş ağrım yok ıhlamur filan iyi geldi bu sıcakta kocaa fincan ıhlamur içtim dün bütün gün sadece hapşurmam kaldı ama benim aklım senin burnunda ya çok merka ettim ilk defa duyduğum için inş.çabuk geçerr:Saruboceq:
sagol canım benım.yurt dışında olmak her zaman zordur.benimde çok akrabam yurt dısında avustralya çook uzak.benimkiler kimi avusturya ,belçika.ingiltere.almanyabhep dagıldılar.arkadaşlarımda var biri almanyada oda hamile artık altı aylık olacak bir gün aramazsa diger gün muhakkak arar beni.ne yapsın sıkılıyo..seni anlıyorum .işini dondurdugun iyi olmuş ortalık bi durulsun bakalım.....
Papatya canim cok gecmis olsun , gribini insallah atlatirsin biranonce..burun kanaman surekli mi oluyor yani basladiktan sonra butun hamileligin boyunca mi olmustu??
ben de biraz kotuyum birkac gundur halsizlik basladi bende..Hatirlar misiniz bilmem ben Avustralya'dayim..burda domuz gribi salgini binleri gecti..hatta son aylarda olenler de cogaldi..gecenlerde 3 hamileye erken dogum yaptirdilar.birisi yazik 38 haftalik bebegini kaybetti..
oyuzden pek disari cikamiyorum ne olur olmaz diye, e burasi da kis evde otur otur yapcak birsey yok..
ben evlenerek buraya geldim, erken evlendigim icin turkiyede universte okuyamadim, oyuzden de burda okuyabilmek icin deli gibi calistim yillardir.hemsirelik icin universteye girmeye calisiyordum..tam beni gorusmek icin cagirmislardi 2 ay once ama bulantilarim yuzunden gece uyuyamayinca gunduz uyuyakalmistim ve gorusmeye gidememistim..coooook uzulmustum
Ama Allah'in takdiri demistim. Sonra gecen hafta beni aradilar grusmeden, tekrar test yapmadan seni kabul ettik diye..Sevincimden agladim inanin ki , Kismetiyle geliyo bebegim diye..Bebegim benim hedeflerime engel olmuyor diye cok sevindim..
ama isin garip tarafi da domuz gribinden dolayi hic icime sinmemisti okadar kisinin bulundugu yerlerde bulunmak, birde ogretmenle konusunca dondurmaya karar verdim kaydimi..
biraz uzun oldu galiba kusura bakmayin, evde otur otur konuscak kimsem de yok dert ortagim, yol arkadaslarim sizlersiniz artik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?