2010 Şubat Anneleri

saol canım yaw kusma olmasa bulantı gene biderece. Ama ben kusmaktan nefret eden bir insandım ve hic kusamazdım korkumdan. O yüzden cok zorlanıyorum. Evet 16.hafta diyolar ama Allahım insallah daha kısa surer 1 ay daha cook zorr ...

Allah sabır versin canım ekşi elma armut felan yedinmi benim bulantılara armut çok iyi geldi kaç kilo armut tükettim :)

kafamçokkarıştıherkese günaydın...

dün doktorumu aradım anlattım.vücut agrıların için parol kullanabilirsin dedi.burun akıntıların içinde serum fizyoloji kullan dedi(damla gibi tuzlu su yani)başka birşey önermiyoruz dedi.malesef..

canım benim ya hadi gözün aydın çok sevindim iyi haberler getirdin bize.ikiliyide atlat gel bakalım..

FATOŞCUGUM sende güzel haberlerle gelirsin inşallah.artık ikiliyi hepimiz yavaş yavaş atlatıyoruz çok şükür...

kızlar gripten muzdariptim.şimdi başıma bi sorun daha geldi...burnum kanıyo.durmuyoooo..beyaz mendil kıpkırmızı oldu ama nedenini biliyorum..ilk kızımdada beş aylıkken başlamıştı(bunda daha erken başladı)burnumda çatlak varmış(ilk kızımda kbb ye gitmiştim hamileyken o söylemişti)kilo aldıkça açılıyormuş.anlayacagınız ben kilo almaya pek müsait degilim.ha kilo aldınmı derseniz hayır iki kilo verdim hatta.amaben şuan 54 kiloyum yani kızımdayken beş aylık hamileligime denk geliyo yani aynı oluyo.offf çok kötü oluyo bide genize sıçrayınca insanın midesi allak bullak oluyo...

papatya günaydın canım geçmiş olsun
burnunun kanaması için napıcaksın kilo aldıkça hep kanıcakmı bi çözümü olmalı ya

papatyacım günaydın gripten daha önemli sanırım bu sorunun yokmu peki bi tedavisi bi çzresi ya aalah allah çoktuhaf oldum şimdi acil şifalar versin rabbim..

papatya günaydın canım geçmiş olsun
burnunun kanaması için napıcaksın kilo aldıkça hep kanıcakmı bi çözümü olmalı ya

maalesef o zamanda çözülmemişti.sadece buruna bebantene sür dediler oda fayda etmedi.iki ay kanamıştı hatırlıyorsam.kendiliginden geçecek yada dogum bitene kadar sürecek başka yolu yok dediler.ilk kızımde beş aylıkken başladı.sekizinci haftaya girerken durmuştu.açıkcası olacakmı diye merak ediyordum.korktugum başıma geldi:sinifsinif:

Allah sabır versin canım ekşi elma armut felan yedinmi benim bulantılara armut çok iyi geldi kaç kilo armut tükettim :)

evet canım ya elma ve özellikle armut benim kurtarıcım biraz. aynen ben de deli gibi armut tüketiyorum. hayatımda bu zamana kadar bu kadar armut yememişimdir yani :)

Canım cok gecmis olsun. Valla sasırdım insallah en yakın zamanda gecer. Sanırım nerdeyse tum hamilelik belirtileri cıkıyo sende bulantı,burun kanaması ( insallah baska seyler cıkmaz bu da cabucak gecer..

Canım cok gecmis olsun. Valla sasırdım insallah en yakın zamanda gecer. Sanırım nerdeyse tum hamilelik belirtileri cıkıyo sende bulantı,burun kanaması ( insallah baska seyler cıkmaz bu da cabucak gecer..[/QUOTE]

sagol canım.evet her belirti var bende bide kızımda ne yaşadıysam ikinci kızımdada aynı şeyleri yaşıyorum....

Papatya canim cok gecmis olsun , gribini insallah atlatirsin biranonce..burun kanaman surekli mi oluyor yani basladiktan sonra butun hamileligin boyunca mi olmustu??

ben de biraz kotuyum birkac gundur halsizlik basladi bende..Hatirlar misiniz bilmem ben Avustralya'dayim..burda domuz gribi salgini binleri gecti..hatta son aylarda olenler de cogaldi..gecenlerde 3 hamileye erken dogum yaptirdilar.birisi yazik 38 haftalik bebegini kaybetti..
oyuzden pek disari cikamiyorum ne olur olmaz diye, e burasi da kis evde otur otur yapcak birsey yok..

ben evlenerek buraya geldim, erken evlendigim icin turkiyede universte okuyamadim, oyuzden de burda okuyabilmek icin deli gibi calistim yillardir.hemsirelik icin universteye girmeye calisiyordum..tam beni gorusmek icin cagirmislardi 2 ay once ama bulantilarim yuzunden gece uyuyamayinca gunduz uyuyakalmistim ve gorusmeye gidememistim..coooook uzulmustum

Ama Allah'in takdiri demistim. Sonra gecen hafta beni aradilar grusmeden, tekrar test yapmadan seni kabul ettik diye..Sevincimden agladim inanin ki , Kismetiyle geliyo bebegim diye..Bebegim benim hedeflerime engel olmuyor diye cok sevindim..

ama isin garip tarafi da domuz gribinden dolayi hic icime sinmemisti okadar kisinin bulundugu yerlerde bulunmak, birde ogretmenle konusunca dondurmaya karar verdim kaydimi..

biraz uzun oldu galiba kusura bakmayin, evde otur otur konuscak kimsem de yok dert ortagim, yol arkadaslarim sizlersiniz artik..

yaren_h
fatos0808
eliferdi
07papatya
hepinize çok teşekkür ederim. inşallah ikili testi tatilden döndüğümde yaptıracağım. şimdi dayanamadığımdan gittim :jeyyar: aklıma kötü şeyler geliyordu. ama bebeğimin satla uyumlu olduğunu görünce nasıl ferahladı içim :ecrin_bebek: ben kendimi hala anneliğe hazır hissetmiyorum, ilk gebeliğimde böyle değildim. galiba yine hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum. -tatlicadiarzu-
fatoş sen de ikiliden güzel haberlerle gelirsin inşallah
papatya annenin kan hacmi artıyor ya herhalde ondan kanıyordur. ben de ne zman burnumu silsem azıcık bir kan görüyorum. geçmiş olsun çok kanaması kötüdür tabi

ben 12. haftayı 3. ayın sonu sanardım hep :roflol: bulantılarda o zaman geçecek diye bekliyordum ama dün bir hesapladım 14. haftaya denk geliyor. yolumuz uzun kızlar..
gerçi ben şimdi rahatım annem pişiriyor ben yiyorum :dance:
darısı başınıza :icecream:

sagol canım benım.yurt dışında olmak her zaman zordur.benimde çok akrabam yurt dısında avustralya çook uzak.benimkiler kimi avusturya ,belçika.ingiltere.almanyabhep dagıldılar.arkadaşlarımda var biri almanyada oda hamile artık altı aylık olacak bir gün aramazsa diger gün muhakkak arar beni.ne yapsın sıkılıyo..seni anlıyorum .işini dondurdugun iyi olmuş ortalık bi durulsun bakalım.....

sagol canım.senin grip nasıl...

beim grip biraz geçio gibi en azından baş ağrım yok ıhlamur filan iyi geldi bu sıcakta kocaa fincan ıhlamur içtim dün bütün gün sadece hapşurmam kaldı ama benim aklım senin burnunda ya çok merka ettim ilk defa duyduğum için inş.çabuk geçerr:Saruboceq:

AKPAK

stres yok.bu sefer herşey yolunda gidecek.hep kendine öyle söyle.o dogunca annelik otomatik olarak hemen geliyo.üç çocuk dogurmuş gibi oluyosun vallakaydirigubbakcemile3eskileri bile begenmiyorsun.dur o öylemi yapılır diyekaydirigubbakcemile3

ilk bebekte tecrüblendigim için burun kanamama.şimdi kanayınca korkmadım...ama ilk bebegimdi ilk kanayınca nasıl korkmuştum solugu acilde almıştım.....

Ahh diyorum zaten daha yakin bir yer yok muydu taa buraya geldik..burasi cok uzak oldugu icin her seyi Turkiyeyle ters . mevsimler, gece gunduz.oyuzden de pek Turkiyedekilerle gorusemiyorum, yani ben canim sikildiginda siz orda uyuyor oluyorsunuz..burda da ben geldigimde cogunuz olmuyorsunuz..

Ama olsun sizleri sahsen tanimasam da, bu zorlu donemde benim gibi bircok kisiyle dertlesmek beni cook rahatlatiyor.. a.s.

Çok geçmiş olsun Papatya başka dr laradamı sorsan acaba bi taraftan kan ilaçları içip diğer taraftan kan kaybetmek kötü.2. gebelikten önce keşke önlem alsaydın çatlak için.
2 gr kanımız olacak diye paso ilaç alıyoruz çok geçmiş olsun

canım herişte bir hayır vardır kaydını dordurmuş olman iyi olmuş hayırlısıyla başlarsın inş.
halsizlik hamileliktendir canım dışarıda çıkmıyomuşsun hastalık bulaşma ihtimali yok ozaman içini ferah tut ama şüphelendiğindede doktoruna git ihmal etme kuzumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…