2010 Şubat Anneleri

Seyhan Uygulamaya gitsene hulen. Orası da devlete bağlı hastane ama muhteşem görünüyor. Marsa'dan kimse memnun değil ki. Bence testini orda yaptırabilirsin.

yarın kendi doktoruma bi gideyim: bi hesaplaşalım da (en son gittiğimde "ense ölçümü yapıcam ama 2li test burada yapılmıyor" deseydi, başımın çaresine bakardım çoktan). sonra ya senin dediğin gibi seyhan uygulamaya yada ortadoğuya giderim canım.yarın 11:30 da randevum, öğleden sonra da 2li test olayını hallederim herhalde. sen nerde oturuyosun?

sen kendi doktoruna git canım.tamam bazı doktorlar ikili yapmadan üçlü isterler ama konuşmalarıyla benide gıcık ettikötükedihüsoklava:

hiç sorma, şeytan dedi: patlat bi tane suratına kötükedihüso
3lü test deyince de hemen akla kötü şeyler gelir ya,o an karnımdan sıvı alınacağını düşündüm. neyse tansiyon ölçen hemşireye sordum da kan alınıyormuş 2li de olduğu gibi. hayırlısı bakalım.

öksürünce hareket ediyo benim ki
doktor söylemiştl zaten öksürmemi
bi kere sırt üstü yatıyodu öksürünce ayağa kalktı

aynen canım benim doktorumda gülmemi istemişti gül öksür o zaman hareket ediyo gerçekten denemek güzel genede benimkide sırtını dönmüştü

yani pes diyorum ne demekmiş o öle cevapmı verilir ya insan gibi söylersin anlatırsın sen bildiğinden şaşma bencede....

valla yaa. yarın ola hayrola. şu 3lü testi de bi araştırayım bari. 2li teste odaklanınca 3lü test şok etkisi yarattı. kafamçokkarıştı

canım senin doktor çok afedersin ama dağdan mı gelmiş... sonuçta bu test sana yapılıcak ne yapıldığını bilmeyede tabiki hakkın var... off bazı doktorlar dayağı haketmiyomu ama ya..... sinir oldum he .... en az benim dr. kadar gıcıkmış....

öksürünce hareket ediyo benim ki
doktor söylemiştl zaten öksürmemi
bi kere sırt üstü yatıyodu öksürünce ayağa kalktı

kaydirigubbakcemile3 sağol canım hadi bakalım bi dahaki sefer (umarım gerek kalmaz kendi isteğiyle gösterir) öksürükle kıpırdatıcaz artık .... napalım ... kaydirigubbakcemile3

kızlar merhaba 2li test zamanındasınız maşallah hepinize
yanlız söylemek istediğim bişey var 2li test yaptırın muhakkak
3lü testen daha iyi sonuç veriyor allah hepinizi sağsağlım bebeklerinize kavuştursun inşallah

Merhaba kızlar nasılsınız keyifler yerindemi ?
Uzun bir süredir yazamıyorum sizlere beni çoğunuz unuttu bile :)
Sizleri takip etmeye calısıyorum cinsiyet ögrenen arkadaslarımız var hepinizin gözün aydın
Ögrenemeyen arkadaslarımızda umarım bir an önce ögrenirler meleklerinin cinsiyetlerini .
Bulantılar yavas yavas hafiflemeye basladı değilmi arkadaşlar?
Ben şükür iyiyim ama bazen bulantılarım oluyo.
Süt , peynir , yopgurt , yumurta türü şeyler yiyemiyorum :S

Hafta sonu yegenlerimin sünneti vardı bebeğimle birlikte cok döktürdük :) Oda bende cok yorulduk hala yorgunlugu atabilmiş değilim :)

Eeee hanmlar sizlerden ne haber ?

Ben hamile olduğumdan beri oynamıyorum bebeğe bişey olur diye:kedi:

hoşgeldin
inş. canım.

gözün aydın canım darısı başımıza inş.

hoşbulduk kızlar sağolun

amanın walla hiç aklıma gelmemişti öksürmek... öksürmek ne kelime bidahi gittiğimde amuda kalkıcam bakim napıyo o zaman.... kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

volescim benim minikde ense ölçümünde pozisyon uygun değilmiş doktor kuvvetlice öksür dedi bi ara tutup göbeğimi salladı ağzıyla bırrrrrrrrrrr yapıp:))))))))) sonra bebiş değiştirdi pozisyonu çok hareketliler canım maaşallah biraz çabalasaydı doktor olurdu galiba

amin canım sağol sen bayağı büyütmüşsün miniğini.. Rabbim bizlerede göstersin hayırlısıyla o günleri inşallah... Bebeğini sana bağışlasın canım

ohh sefan olsun canım bizim yerimizede döktürseydin... bende pek bi değişiklik yok en son konuştuğumuzdada ben bebeğimin cinsiyetini bilmiyodum hala bilmiyorum.. kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canım aman fazla döktürme canım bebişe bişey olmasın lbende öğrenemedim daha 3 haftam var çok var çokkkk

slm kızlar nasılsınız??ben cumartesi doktora gittim bu doktor bence sorun yok çok sağlıklı dedi ve muhtemelen oğlum olcakmış... ayın 17sinde amniyosentezide bi atlatsam çok rahatlıcam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…