Seyhan Uygulamaya gitsene hulen. Orası da devlete bağlı hastane ama muhteşem görünüyor. Marsa'dan kimse memnun değil ki. Bence testini orda yaptırabilirsin.
sen kendi doktoruna git canım.tamam bazı doktorlar ikili yapmadan üçlü isterler ama konuşmalarıyla benide gıcık ettikötükedihüsoklava:
ben baraj yolu sayılır hastaneler kavşağında oturuyorum. Sen?
öksürünce hareket ediyo benim ki
doktor söylemiştl zaten öksürmemi
bi kere sırt üstü yatıyodu öksürünce ayağa kalktı
yani pes diyorum ne demekmiş o öle cevapmı verilir ya insan gibi söylersin anlatırsın sen bildiğinden şaşma bencede....
hımmm. çok uzak değilmişiz. ben de yeni valilik civarı yani istasyona çok yakınım.
hımmm. çok uzak değilmişiz. ben de yeni valilik civarı yani istasyona çok yakınım.
ya kızlar geldim ben. ne saçma bi muayeneydi yaaa. neyse baştan anlatayım: gittiğim özel hast.de 2li test yapılmıyormuş, bende yönlendirdikleri devlete bağlı hast.ye gittim. "13 hafta 3 günlük gebeyim 2li test yaptırmak istiyorum." dedim. ultrasonda baktı (bana göstermeden). "bebek iyi" dedi. "25 gün sonra gel 3lü test yapılsın" dedi. (hadiiiii mafoldumben ) "bende 3lü test nasıl yapılıyor?" dedim. "gelince görürsün"dedi. ( allahım bunu kim doktor yapmış yaaa)
yarında kendi doktoruma randevum var. ama ne yapacağımı bilmiyorum yaaa. kafayı yerim ben bu gidişlee. kafamçokkarıştı
öksürünce hareket ediyo benim ki
doktor söylemiştl zaten öksürmemi
bi kere sırt üstü yatıyodu öksürünce ayağa kalktı
kızlar benim eşimde adanalı.......
Merhaba kızlar nasılsınız keyifler yerindemi ?
Uzun bir süredir yazamıyorum sizlere beni çoğunuz unuttu bile :)
Sizleri takip etmeye calısıyorum cinsiyet ögrenen arkadaslarımız var hepinizin gözün aydın
Ögrenemeyen arkadaslarımızda umarım bir an önce ögrenirler meleklerinin cinsiyetlerini .
Bulantılar yavas yavas hafiflemeye basladı değilmi arkadaşlar?
Ben şükür iyiyim ama bazen bulantılarım oluyo.
Süt , peynir , yopgurt , yumurta türü şeyler yiyemiyorum :S
Hafta sonu yegenlerimin sünneti vardı bebeğimle birlikte cok döktürdük :) Oda bende cok yorulduk hala yorgunlugu atabilmiş değilim :)
Eeee hanmlar sizlerden ne haber ?
:) Sen de hemşehri sayılırsın o zaman. :hooray:
Cnm benimkide özel olmasına rağmen az gösteriyordu ama bu sefer epey uzun tuttu heryerini kontrol etti.inşallah seninkide detaylı detaylı gösterir.
slm cnm hoşgeldim.inşallah cnm hep iyi haberli bir hafta olur.:Saruboceq:
hoşgeldin
inş. canım.
gözün aydın canım darısı başımıza inş.
amanın walla hiç aklıma gelmemişti öksürmek... öksürmek ne kelime bidahi gittiğimde amuda kalkıcam bakim napıyo o zaman.... kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canım senin doktor çok afedersin ama dağdan mı gelmiş... sonuçta bu test sana yapılıcak ne yapıldığını bilmeyede tabiki hakkın var... off bazı doktorlar dayağı haketmiyomu ama ya..... sinir oldum he .... en az benim dr. kadar gıcıkmış....
allah korusu o benim doktorum değil. gittiğim hastanede 2li test yapılmıyormuş da başka bi yere gittim ( gitmez olaydım). kendini doktor sanan salak ordaydı.klava:
kızlar benim eşimde adanalı.......
kızlar merhaba 2li test zamanındasınız maşallah hepinize
yanlız söylemek istediğim bişey var 2li test yaptırın muhakkak
3lü testen daha iyi sonuç veriyor allah hepinizi sağsağlım bebeklerinize kavuştursun inşallah
Sizleri takip etmeye calısıyorum cinsiyet ögrenen arkadaslarımız var hepinizin gözün aydın
Ögrenemeyen arkadaslarımızda umarım bir an önce ögrenirler meleklerinin cinsiyetlerini .
Hafta sonu yegenlerimin sünneti vardı bebeğimle birlikte cok döktürdük :) Oda bende cok yorulduk hala yorgunlugu atabilmiş değilim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?