canım maşallah çok şeker görünüyorr benim 6 günüm var bebeğimi görmeye inş. :) sabırsızlanıyorum
canım ben bide özele gitmiyorum usg yi çeken ekranı göstermiyor bile bakıyo hemen kağıdı eline veriyo doktora çıkıyorum görebilcekmiyim bilmyiroum gerçi 2li testler yapılırsa hastane içinde burtom var orda yapılıyormuş in. orda gösterirlerr
selam kızlar
inşallah güzel sorunsuz bir hafta geçiririz hep beraber.
onların hepsine baktım, yardım istedim oralardan da ama pek aktif değil oralar, hiç yazan olmadı. En iyi, birbirine yardım eden, hemen cevap yazan forum burası yani ümidim sizlersiniz :kedi:
Buarada bu saba ikili testimin sonucunu öğrendim, normalmiş tüm değerlerim, çok rahatladım, darısı hepinizin başına kaydirigubbakcemile3
hoşgeldinselam kızlar
inşallah güzel sorunsuz bir hafta geçiririz hep beraber.
onların hepsine baktım, yardım istedim oralardan da ama pek aktif değil oralar, hiç yazan olmadı. En iyi, birbirine yardım eden, hemen cevap yazan forum burası yani ümidim sizlersiniz :kedi:
Buarada bu saba ikili testimin sonucunu öğrendim, normalmiş tüm değerlerim, çok rahatladım, darısı hepinizin başına kaydirigubbakcemile3
günaydın arkadaşlar
geçmişi okudum negüzel 2 li testlerin sonucunu alanlar olmuş
gözleri aydın tüm arkadaşların darısı benim gibi bekleyen annelerin başına. bende özel hastaneye gidiyorum am hiç sormamıştım fiyatını bir arayıp soralım bakalım.
kızlar merhaba ben döndüm,1 aydır nasılsınız bakalım?sizi çok çoook özledim ,,,,ben çok iyiyim ,geçmişi tam olarak okuyamadım kızlar,neler oldu neler bitti tam olarak haberim yok! benim kanamamda hala devam ediyor salı drye gideçeğim,tarama testlerimiz yapılaçak diğer testlerimiz güzel çıktı,kalp atışlarınıda duydum ve gördüm,opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
olmadı canım ya bizimki nuh diyo peygamber demiyo diyorum ya bu doğana kadar bana bişey aldırmıycak... kızım diyorum oğlum diyorum ne diyceğimi bende şaşırdım artık bişey değil çocukta cinsiyet karmaşası yaşıycak ben kızmıyım erkek mi niye bi öle sesleniyolar bi böyle diyodur içerde.. ama napim evladım göstersene anneye cinsiyetini bende ona göre sesleniyim sana hııııı ayıp ama .... ay kafayı yedi bu çocuk bana şimdiden daha bu doğunca nolcak bakim...
Bizim de 1 yıl oldu fikirevi. Aynı gün evlenmişiz.kaydirigubbakcemile5
bir de aynı gün doğurun tam olsun :) Nice mutlu yıllar size..
birtanesi canım sen de aklımdaydın ama sabah unutmuşum, gözün aydın tatlım..
ben direk üşütmüşüm ama annelerin buyüklerin söylediği baştan aşağıya doğru bana hep derlerdi aman ayaklarını sıcak tut aman belini sıcak tut diye boşuna değil valla ama ben böyle bir ağrı görmedim doğum sancısından fenadır dedi dr.3 aylukken doğum sancısınıda görmüş olduk.şimdi ayağımda kışlık çorap var ama karnımda halen kancı var.İnşallah hiç biriniz yaşamazsınız aman dikkat sıcakta olsanız bile belinize bi hırka falan sarın evde ayaktan corapı terliği çıkartmayın.
ne kadara aldın mydarling. bilindik bi yerden mi aldın? ben de şimdi hamile pantolonu gidiyorum, ablam vermişti,kumaş. normal kotlarıma girmek imkansız artık :) haftasonunda kot hamile pantolonu alayım dedim ama vakit olmadı.bu aralar benim de almam lazım.
CANIM 45 TL YE ALDIM AMA ACAYİP RAHAT KEŞKE DAHA ÖNCEDEN ALSAYMIŞIM
KOTLAR SIKIYO ARTIK SICAKTA YAZIK BEBİŞLERE BENİM BİDE BEBİŞ AŞADA GİBİ SANKİ GÖBİŞİM kaydirigubbakcemile3
ben gidiyorum kızlar gelir gelmez yazarım dua edin bana...
ahh kıyamam yine mi ögrenemedin cinsiyeti
bende çatlıyorum
sanırım bizim gibi meraklılar zor ögrenir
12+4te ögrenirim umudundaydım
ama bakalım benimki de nazlı mı olacak seninki gibi :kedi:
bu arada türkiye hsatanesi gerçekten çok güzelmiş
eşimin yigeni dogum yaptı
çok güzel ilgileniyorlar
gerçekten çok memnun kaldı aile:
merhaba kızlar bebeklerinin cinsiyetini öğrenenler var mı
ben yarın doktora gidicem 14+1 de belki belli olur
canım ben bide özele gitmiyorum usg yi çeken ekranı göstermiyor bile bakıyo hemen kağıdı eline veriyo doktora çıkıyorum görebilcekmiyim bilmyiroum gerçi 2li testler yapılırsa hastane içinde burtom var orda yapılıyormuş in. orda gösterirlerr
acilen benimde almam lazım yarenin dediği lcw deki pantolonlardan almıştım beli lastikli bu zamana kadar onunla idare ettim ama artık onunda zamanı geçiyo lastikten değil ama karnımın altına gelen kot kısım sıkmaya başladı rahat edemiyorum özellikle oturduğum zaman geriyo....off iyice şişko gözüküyorum ya ve bu koca göbeği hala farketmiyenler var... pes yani pessssssss
canım ya neresi orası 45 tl ye hamile pantolonu satıyo off burda çok pahalı 96-98-100 arasında antolon fiyatları kaprilerde 80 küsürlerde... çok pahalı şunun şurası ne kadar giyicez ki kıyamıyorum da ama giyicek bişeyde bulamıyorum üstüme .....
CANIM BİZİM BURDA HAMİLE MAĞAZASI VAR ORDAN ALDIM ÇOK DA GÜZEL KOT MODELİ SPOR KESİM ÇOK DA GÜZEL ŞEYLER VAR ORDA 2-3 TANE DAHA ALIYIM DİYORUM
canım hadi hayırlı haberlerle dönersin inşallah... ki dönüceksin biliyorum.. bebişi bizim için öp görmüşken kaydirigubbakcemile3
güzel olmasına güzelde dr.ları bi garip canım 2 dr. gittim biri kokoş ötesi bi garip tavırlar.. biride somurtgan mı somurtgan dayanamadım... benimde arkadaşım orda doğum yaptı bahsetmiştim ağustos annelerinde bi ark olduğundan hatta çatı muayenesini yapmamışlar falanda diyede yazmıştım neyse oda doğum sonrası ilgiden çok memnun kaldı çok ilgililer falan dedi.. ama ben oraya gitmemeye karar verdim canım... artık bakırköyde E5 in kenarında Ethica'ya gidiyorum belki biliyosundur.. ordaki dr. çok tatlı geldi bana şimdiye kadarki dr.ların hiçbirinin göstermediği ilgiyi gösterdi bana... espirili falan rahatlatıyo insanı... çok önemli bence bunlar... zaten hamile olmak bi stres bide somurtgan bi dr. sana bişey söylemiyo bilgilendirmiyo.. odun gibi gidip gel istiyolar hastaneye... artık takiplerimi bu bayana yaptırıcam...
walla canım ben bu konuda hala başarılı olamadım umarım sen hayırlısıyla öğrenirsin....
HADİ BAKALIM ESMACIM SENİN HABERLERİNİ BEKLİCEZ ARTIK AMA ISRAR ET DAHA ÇOK GÖR BENCE
inş canım öğrenebilirim ama geçen usg ye girince 7 haftalıktım ozaman kafamı çevirdim bakmak için adam başını otarafe çevir dedi bakamadım neden öle yaptı anlamadımm
hayırlısı artıkk
hislerim ve gördüğüm rüyalar erkek olacağı yönündegamyoncuiremsu
hayırlısıyla sağlıklı doğsunda ne farkeder
ama merak etmedende duramıyorumkaydirigubbakcemile3
güzel olmasına güzelde dr.ları bi garip canım 2 dr. gittim biri kokoş ötesi bi garip tavırlar.. biride somurtgan mı somurtgan dayanamadım... benimde arkadaşım orda doğum yaptı bahsetmiştim ağustos annelerinde bi ark olduğundan hatta çatı muayenesini yapmamışlar falanda diyede yazmıştım neyse oda doğum sonrası ilgiden çok memnun kaldı çok ilgililer falan dedi.. ama ben oraya gitmemeye karar verdim canım... artık bakırköyde E5 in kenarında Ethica'ya gidiyorum belki biliyosundur.. ordaki dr. çok tatlı geldi bana şimdiye kadarki dr.ların hiçbirinin göstermediği ilgiyi gösterdi bana... espirili falan rahatlatıyo insanı... çok önemli bence bunlar... zaten hamile olmak bi stres bide somurtgan bi dr. sana bişey söylemiyo bilgilendirmiyo.. odun gibi gidip gel istiyolar hastaneye... artık takiplerimi bu bayana yaptırıcam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?