2010 Şubat Anneleri

kızlar aranızda pilav felan yiyemeğen arkadaşlarımız vardıı bulgur çok faydalıymış faydalırnı sizlerle paylaşmak istedim inş. aşeripde bana kızan olmaz
Geçmiş zamandan günümüze kadar, değerünü ve sofralarımızdaki yerini koruyan bulgur, salında tam baştacı bir besin. Pirinçten çok daha faydalı olduğundan dolayı, mümkünse, pirinç yerine tüketilmesi gereken bir yiyecek. Son dönemlerde, avrupalılarında araştırmaya başladığı bulgur, tam bir sağlık hazinesi, desek yeri var. Bulgurun faydalarını kısaca sayacak olursak;

*Özellikle kuru baklagillerle pişirildiğinde, besin değeri artar.
* ıçeriğinde, B grubu vitaminler, potasyum, demir ve fosfor bulunur.
*Hamilelikte bol bol yenilmesi, folik asit alımı açısından önemlidir. Çünkü, folik asit bebeğin sağlıklı gelişimi için çok önemlidir.
* Kan şeker düzeyinde çok fazla dalgalanmalara yol açmaz.
* Bağırsak ve kalp-damar sağlığı üzerinde olumlu etkileri vardır.
* Fakat hemen önemli bir hatırlatmada bulunalım. Potasyum içeriği yüksek olduğu için, böbrek hastalarında, kanda potasyum değerlerinin yüksek olduğu dönemlerde tüketilmesi uygun değildir. Mide şikayetlerini de artırabilir.

canım maşallah çok şeker görünüyorr benim 6 günüm var bebeğimi görmeye inş. :) sabırsızlanıyorum

Cnm benimkide özel olmasına rağmen az gösteriyordu ama bu sefer epey uzun tuttu heryerini kontrol etti.inşallah seninkide detaylı detaylı gösterir.

selam kızlar
inşallah güzel sorunsuz bir hafta geçiririz hep beraber.

slm cnm hoşgeldim.inşallah cnm hep iyi haberli bir hafta olur.:Saruboceq:

testlerin güzel çıkmasına sevindim gözün aydın canımm

Handany gözün aydın. Darısı bizlerin de başına. Keşke sana yardım edebilsek ama Ankara'da yaşamıyoruz ve benim orayla ilgili hiç bi fikrim de yok.

selam kızlar
inşallah güzel sorunsuz bir hafta geçiririz hep beraber.
hoşgeldin
inş. canım.

gözün aydın canım darısı başımıza inş.

kızlar ben biraz çıkıyorum
yemek yapayım eşime
birazda uyayım başım agrıyor .

dualarınızı eksik etmeyelim birbirimizden.
Allaha emanet olun.

selam canım benim sat 22 mayıs ben kontrole gittiğimde 12+4 olacagım
offf ya bir aydır görmüyorum bebişimi
çok merak ediyorum neler yapıyor orada

canım geçmiş olsun umarım bir an önce geçer kanaman
aslında senin için sorun olmayacaksa farklı bir doktora daha görünsen
hani belki senin doktorun bir noktayı gözden kaöırıyordur
sonuçta kan kaybetmek seni halsiz bırakır

ahh kıyamam yine mi ögrenemedin cinsiyeti
bende çatlıyorum
sanırım bizim gibi meraklılar zor ögrenir
12+4te ögrenirim umudundaydım
ama bakalım benimki de nazlı mı olacak seninki gibi :kedi:
bu arada türkiye hsatanesi gerçekten çok güzelmiş
eşimin yigeni dogum yaptı
çok güzel ilgileniyorlar
gerçekten çok memnun kaldı aile

Bizim de 1 yıl oldu fikirevi. Aynı gün evlenmişiz.kaydirigubbakcemile5

ne güzel tatlım gerçi biz nikahı o gün yaptık düğün 30 agustos ama olsun nikahı kutluyoruz zemuszemus
özel olsun istmeiştik o gün amma çok nikah vardı

bir de aynı gün doğurun tam olsun :) Nice mutlu yıllar size..
birtanesi canım sen de aklımdaydın ama sabah unutmuşum, gözün aydın tatlım..

ayy doğru valla bulbulcum senin doğum ne zaman gözüküyordu????

ahhh canım varya bende ayaklarım yanıyor diye hep çıplak basıyorum yere
sıcak diye klima açık arabada tüm camlar açık gidiyorum
daha dikkatli olayım bundan sonra
ama dayanılmıyor valla çok bunaltıcı
benimde biraz bogazlarım acıyor bugun
daha dikkatli olayım soguk suları içip duruyorum
:sinifsinif:

acilen benimde almam lazım yarenin dediği lcw deki pantolonlardan almıştım beli lastikli bu zamana kadar onunla idare ettim ama artık onunda zamanı geçiyo lastikten değil ama karnımın altına gelen kot kısım sıkmaya başladı rahat edemiyorum özellikle oturduğum zaman geriyo....off iyice şişko gözüküyorum ya ve bu koca göbeği hala farketmiyenler var... pes yani pessssssss

CANIM 45 TL YE ALDIM AMA ACAYİP RAHAT KEŞKE DAHA ÖNCEDEN ALSAYMIŞIM
KOTLAR SIKIYO ARTIK SICAKTA YAZIK BEBİŞLERE BENİM BİDE BEBİŞ AŞADA GİBİ SANKİ GÖBİŞİM kaydirigubbakcemile3

canım ya neresi orası 45 tl ye hamile pantolonu satıyo off burda çok pahalı 96-98-100 arasında antolon fiyatları kaprilerde 80 küsürlerde... çok pahalı şunun şurası ne kadar giyicez ki kıyamıyorum da ama giyicek bişeyde bulamıyorum üstüme .....

ben gidiyorum kızlar gelir gelmez yazarım dua edin bana...

canım hadi hayırlı haberlerle dönersin inşallah... ki dönüceksin biliyorum.. bebişi bizim için öp görmüşken kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar bebeklerinin cinsiyetini öğrenenler var mı
ben yarın doktora gidicem 14+1 de belki belli olur

güzel olmasına güzelde dr.ları bi garip canım 2 dr. gittim biri kokoş ötesi bi garip tavırlar.. biride somurtgan mı somurtgan dayanamadım... benimde arkadaşım orda doğum yaptı bahsetmiştim ağustos annelerinde bi ark olduğundan hatta çatı muayenesini yapmamışlar falanda diyede yazmıştım neyse oda doğum sonrası ilgiden çok memnun kaldı çok ilgililer falan dedi.. ama ben oraya gitmemeye karar verdim canım... artık bakırköyde E5 in kenarında Ethica'ya gidiyorum belki biliyosundur.. ordaki dr. çok tatlı geldi bana şimdiye kadarki dr.ların hiçbirinin göstermediği ilgiyi gösterdi bana... espirili falan rahatlatıyo insanı... çok önemli bence bunlar... zaten hamile olmak bi stres bide somurtgan bi dr. sana bişey söylemiyo bilgilendirmiyo.. odun gibi gidip gel istiyolar hastaneye... artık takiplerimi bu bayana yaptırıcam...

HADİ BAKALIM ESMACIM SENİN HABERLERİNİ BEKLİCEZ ARTIK AMA ISRAR ET DAHA ÇOK GÖR BENCE

VALLA DOKTORLARI ANLAMAK ZOR BEN O YÖNDEN ŞASLIYIM ÇAYLAR KAHVELER GIRLA GİDİYOR DOKTORA GİDİNCE İDDAYA BİLE GİRDİK TATLISINA opuyorumnanaktan

walla canım ben bu konuda hala başarılı olamadım umarım sen hayırlısıyla öğrenirsin....

hislerim ve gördüğüm rüyalar erkek olacağı yönündegamyoncuiremsu
hayırlısıyla sağlıklı doğsunda ne farkeder
ama merak etmedende duramıyorumkaydirigubbakcemile3

hislerim ve gördüğüm rüyalar erkek olacağı yönündegamyoncuiremsu
hayırlısıyla sağlıklı doğsunda ne farkeder
ama merak etmedende duramıyorumkaydirigubbakcemile3

Rabbim gönlüne göre versin canım... dediğin gibi hayırlı evlatlar olup hayırlısıylada doğsunlarda gerisi önemli değil ama insan bilmek istiyo tabi ... ama benden ümidinizi kesin o duruşu sürdürdüğü sürece bizim görmemiz olanaksız....

hayırlısı canım tabiki doktor hastaneden önemli
onun doktoru erkekti sanırım ama adını bilmiyorum
ama bende önce doktorun yaklaşımına bakıyorum açıkçası
herşeyi sormak istiyorum
birde 4 kilo vermiş biri olarak herşeyden terddüt ediyorum
ne yiyeyim ne içeyim sürekli soruyorum doktora

yaaa kızlar bu arada ben hiç süt içemiyorum
anında lavabo
ne yapmalıyım doktorada bir hafta var
tavsiyesi olan var mı?
:gitme:
çok üzülüyorum bende bebişimde aç geziyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…