yaa, aslında ben adanalı değilim; Mersin/ Tarsusluyum ama evlilik dolayısıyla adanada oturuyorum. adanalı olduk sayılır ama, eşinle hemşoymuşuz.
hayırlısı canım tabiki doktor hastaneden önemli
onun doktoru erkekti sanırım ama adını bilmiyorum
ama bende önce doktorun yaklaşımına bakıyorum açıkçası
herşeyi sormak istiyorum
birde 4 kilo vermiş biri olarak herşeyden terddüt ediyorum
ne yiyeyim ne içeyim sürekli soruyorum doktora
yaaa kızlar bu arada ben hiç süt içemiyorum
anında lavabo
ne yapmalıyım doktorada bir hafta var
tavsiyesi olan var mı?
:gitme:
çok üzülüyorum bende bebişimde aç geziyoruz
canım senin doktor çok afedersin ama dağdan mı gelmiş... sonuçta bu test sana yapılıcak ne yapıldığını bilmeyede tabiki hakkın var... off bazı doktorlar dayağı haketmiyomu ama ya..... sinir oldum he .... en az benim dr. kadar gıcıkmış....
allah korusu o benim doktorum değil. gittiğim hastanede 2li test yapılmıyormuş da başka bi yere gittim ( gitmez olaydım). kendini doktor sanan salak ordaydı.klava:
amn canım aman bi daha o hast. yanından geçme.. dengesizler dr. olmakla adam olunmuyo işte.. çok afedersin eşeğe altın semerde vursan ....... neyse bende değiştim doktorumu kurtuldum onlardan....
Ben hamile olduğumdan beri oynamıyorum bebeğe bişey olur diye:kedi:
slm kızlar nasılsınız??ben cumartesi doktora gittim bu doktor bence sorun yok çok sağlıklı dedi ve muhtemelen oğlum olcakmış... ayın 17sinde amniyosentezide bi atlatsam çok rahatlıcam..
inşallah onuda atlatırsında şöyle rahat edersin canım..aaa bi erkek dehe geliyo
slm kızlar nasılsınız??ben cumartesi doktora gittim bu doktor bence sorun yok çok sağlıklı dedi ve muhtemelen oğlum olcakmış... ayın 17sinde amniyosentezide bi atlatsam çok rahatlıcam..
amn canım aman bi daha o hast. yanından geçme.. dengesizler dr. olmakla adam olunmuyo işte.. çok afedersin eşeğe altın semerde vursan ....... neyse bende değiştim doktorumu kurtuldum onlardan....
inşallah bu doktordan memnun kalırsın da tekrar değiştirmek zorunda kalmazsın. sen bebişinin cinsiyetiyle ilgili bişey hissetmiyor musun? anneler hisseder derler ya, o bakımdan opuyorumnanaktan
cok guzel bir haber bu. hadi bakalım hayırlısıyla atlatacaksın amniyosentezi. demek oglun olacak ohh yerim onu ben :)
ewet canım buna da şükür..doktor kesin demedi çünkü rahimimde kasılma varmı bebek ayaklartını yukarı çekmişti ama muhtemelen dedi.doğsun bende yicem onu..
şimdi ögrenmesen bile olur vinsiyetini.nede olsa amniyosentez yaptıracaksın ozaman %100 kesin sonuç çıkıyo...hadi şanslısın yani...
inşallah bu doktordan memnun kalırsın da tekrar değiştirmek zorunda kalmazsın. sen bebişinin cinsiyetiyle ilgili bişey hissetmiyor musun? anneler hisseder derler ya, o bakımdan opuyorumnanaktan
ya aslında çokta şöyle hissedyorum böyle hissediyorum demek istemiyorum Allahım hayırlısını versin tabi ama ne bliyim kız gibi hissediyorum ama görememiş olmamızda kıza yönlemdirmiş olabilir.. gerçi bayadır kız gibi hissediyorum ama bakalım hayırlısı olsun inşallah.... hepimiz için hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim
ya aslında çokta şöyle hissedyorum böyle hissediyorum demek istemiyorum Allahım hayırlısını versin tabi ama ne bliyim kız gibi hissediyorum ama görememiş olmamızda kıza yönlemdirmiş olabilir.. gerçi bayadır kız gibi hissediyorum ama bakalım hayırlısı olsun inşallah.... hepimiz için hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim
amin güzelim amin. allah gönlüne göre versin. dedğin doğru, çoğumuzun ilk bebeği: o yüzden kız- erkek fark etmez. ikisi de lazım. sağlılı olsunlar, hayırlı evlat olsunlar yeter :Saruboceq:
ewet canım kromozon sayılarına göre söylüyolar..hayırlısı kız erkek farketmez bi sağlıklı olduğunu öğreneyim yeter..
amin canım sağol sen bayağı büyütmüşsün miniğini.. Rabbim bizlerede göstersin hayırlısıyla o günleri inşallah... Bebeğini sana bağışlasın canım
ohh sefan olsun canım bizim yerimizede döktürseydin... bende pek bi değişiklik yok en son konuştuğumuzdada ben bebeğimin cinsiyetini bilmiyodum hala bilmiyorum.. kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canım aman fazla döktürme canım bebişe bişey olmasın lbende öğrenemedim daha 3 haftam var çok var çokkkk
Allah analı babalı büyütsün canm.Sanırım subat ayı erkek bebek ayı olacak :)slm kızlar nasılsınız??ben cumartesi doktora gittim bu doktor bence sorun yok çok sağlıklı dedi ve muhtemelen oğlum olcakmış... ayın 17sinde amniyosentezide bi atlatsam çok rahatlıcam..
Light falan fayda etmiyor düşününce bile psikolojikmen insanın içi kalkıyorbende senin gibiydim süt diyince miğdem bulanıyordu ama bu aralar light süt içiyorum onun tadı daha hoş geliyor bana birde kokusuda yok kesinlikle dene derim günde 2 bardak bile içsen yeter .
yaa.öyle oluyo galiba..ama ben ankaralıyım..adanayı sor bana bilmem.tatillerde gidiyoruz.öylede ögrenilmiyo beee[/QUOT
:) Ben de hep şehir dışındaydım ve hatta ben de Ankara doğumluyum:) 4 yıldır burdayım ve ben de çok ayrıntılı bilmiyorum Adana'yı.
Evet büyüdü artık sıpam :)Amin canm hepimizin bebeklerini allah korusun .
Sizin yerinizede döktürdüm canm sorma bacaklarım hala agrıyor :)
Üzülme canm seninki utangaç sanırım :)Sağlıklı olsunlarda en önemlisi o .
Hııı cinsiyet tahmini diye bir şey var seninki göstermediğine göre bana eşinin senin dogum tarihlerinizi gün ay yıl olarak ver birde sat tarihini . Bebebğinin cinsiyeti ne olacakmış bi bakalım benmki tuttu canm :) Tabiki herşeyi allah bilir.
Hoşbulduk canm yok canm oda benle bir döktürdü ki hiç beni üzmedi .Bulantı falan hiç yoktu :)
Canm sende eşinle dogum tarihlerini ve sat tarihini yaz bakalım ne cıkacak .Ögrendiğinizdede tuttu tutmadı dersiniz :)
Allah analı babalı büyütsün canm.Sanırım subat ayı erkek bebek ayı olacak :)
Light falan fayda etmiyor düşününce bile psikolojikmen insanın içi kalkıyor
canım Rabbim hayırlısını versin inşallah... o sıvının içinde miniğinin tırnakları saçı deri döküntüleri varmış biliyomusun çok ilginç o miniminnacık şeyin saçı tırnağı var... Allahım ne büyüksün yarabbim ya....
slm kızlar nasılsınız??ben cumartesi doktora gittim bu doktor bence sorun yok çok sağlıklı dedi ve muhtemelen oğlum olcakmış... Ayın 17sinde amniyosentezide bi atlatsam çok rahatlıcam..
oğlanlarımıza kız lasım erkek topiğimiz oldu vallaasağol canım inşallah.gerçekten topik erkek doldu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?