2010 Şubat Anneleri

bende senin gibiydim süt diyince miğdem bulanıyordu ama bu aralar light süt içiyorum onun tadı daha hoş geliyor bana birde kokusuda yok kesinlikle dene derim günde 2 bardak bile içsen yeter .

slm kızlar nasılsınız??ben cumartesi doktora gittim bu doktor bence sorun yok çok sağlıklı dedi ve muhtemelen oğlum olcakmış... ayın 17sinde amniyosentezide bi atlatsam çok rahatlıcam..

inşallah onuda atlatırsında şöyle rahat edersin canım..aaa bi erkek dehe geliyo

slm kızlar nasılsınız??ben cumartesi doktora gittim bu doktor bence sorun yok çok sağlıklı dedi ve muhtemelen oğlum olcakmış... ayın 17sinde amniyosentezide bi atlatsam çok rahatlıcam..

cok guzel bir haber bu. hadi bakalım hayırlısıyla atlatacaksın amniyosentezi. demek oglun olacak ohh yerim onu ben :)

cok guzel bir haber bu. hadi bakalım hayırlısıyla atlatacaksın amniyosentezi. demek oglun olacak ohh yerim onu ben :)

ewet canım buna da şükür..doktor kesin demedi çünkü rahimimde kasılma varmı bebek ayaklartını yukarı çekmişti ama muhtemelen dedi.doğsun bende yicem onu..

ewet canım buna da şükür..doktor kesin demedi çünkü rahimimde kasılma varmı bebek ayaklartını yukarı çekmişti ama muhtemelen dedi.doğsun bende yicem onu..

şimdi ögrenmesen bile olur vinsiyetini.nede olsa amniyosentez yaptıracaksın ozaman %100 kesin sonuç çıkıyo...hadi şanslısın yani...

şimdi ögrenmesen bile olur vinsiyetini.nede olsa amniyosentez yaptıracaksın ozaman %100 kesin sonuç çıkıyo...hadi şanslısın yani...

ewet canım kromozon sayılarına göre söylüyolar..hayırlısı kız erkek farketmez bi sağlıklı olduğunu öğreneyim yeter..

ewet canım kromozon sayılarına göre söylüyolar..hayırlısı kız erkek farketmez bi sağlıklı olduğunu öğreneyim yeter..

canım Rabbim hayırlısını versin inşallah... o sıvının içinde miniğinin tırnakları saçı deri döküntüleri varmış biliyomusun çok ilginç o miniminnacık şeyin saçı tırnağı var... Allahım ne büyüksün yarabbim ya....

Evet büyüdü artık sıpam :)Amin canm hepimizin bebeklerini allah korusun .
Sizin yerinizede döktürdüm canm sorma bacaklarım hala agrıyor :)
Üzülme canm seninki utangaç sanırım :)Sağlıklı olsunlarda en önemlisi o .
Hııı cinsiyet tahmini diye bir şey var seninki göstermediğine göre bana eşinin senin dogum tarihlerinizi gün ay yıl olarak ver birde sat tarihini . Bebebğinin cinsiyeti ne olacakmış bi bakalım benmki tuttu canm :) Tabiki herşeyi allah bilir.

hoşgeldin canım aman fazla döktürme canım bebişe bişey olmasın lbende öğrenemedim daha 3 haftam var çok var çokkkk

Hoşbulduk canm yok canm oda benle bir döktürdü ki hiç beni üzmedi .Bulantı falan hiç yoktu :)
Canm sende eşinle dogum tarihlerini ve sat tarihini yaz bakalım ne cıkacak .Ögrendiğinizdede tuttu tutmadı dersiniz :)
Allah analı babalı büyütsün canm.Sanırım subat ayı erkek bebek ayı olacak :)
bende senin gibiydim süt diyince miğdem bulanıyordu ama bu aralar light süt içiyorum onun tadı daha hoş geliyor bana birde kokusuda yok kesinlikle dene derim günde 2 bardak bile içsen yeter .
Light falan fayda etmiyor düşününce bile psikolojikmen insanın içi kalkıyor

bu süüten çektiğimiz nedir böyle bilmem ki. ben süt içmek için bi yöntem buldum. sabah öğle ve akşam büyük çay bardaklarında soğuk sütü bi dikişte içiyorsun. tadını almamak için de bi parça meyve, yada çikolata atıyosun ağzına. bi de böyle deneyin bakalım. belki bende olduğu gibi işe yarar. kaydirigubbakcemile3

kızlar herkes testlerle ilgili konuşuyo bilgi ediniyorum ama benim daha teste var bebeğimi en son gördüğümde de minicikti 3 hafta önce pazartesi gidicem doktora ozamana kadar sabredicem bende yazıcam sonra inş.. :sinifsinif:

amin canım herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....ewet biliyorum.geçen hafta arkadaşım yaptırdı içindeki sıvı sapsarıymış:)

slm kızlar nasılsınız??ben cumartesi doktora gittim bu doktor bence sorun yok çok sağlıklı dedi ve muhtemelen oğlum olcakmış... Ayın 17sinde amniyosentezide bi atlatsam çok rahatlıcam..

canım hadi bakalım hayırlısı olsun tatlım
sen ne kadarlık hamileydin bizim bebişler daha belli değilde

sağol canım inşallah.gerçekten topik erkek doldu:)
oğlanlarımıza kız lasım erkek topiğimiz oldu vallaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…