hayırlısı canım tabiki doktor hastaneden önemli
onun doktoru erkekti sanırım ama adını bilmiyorum
ama bende önce doktorun yaklaşımına bakıyorum açıkçası
herşeyi sormak istiyorum
birde 4 kilo vermiş biri olarak herşeyden terddüt ediyorum
ne yiyeyim ne içeyim sürekli soruyorum doktora
yaaa kızlar bu arada ben hiç süt içemiyorum
anında lavabo
ne yapmalıyım doktorada bir hafta var
tavsiyesi olan var mı?
:gitme:
çok üzülüyorum bende bebişimde aç geziyoruz
Rabbim gönlüne göre versin canım... dediğin gibi hayırlı evlatlar olup hayırlısıylada doğsunlarda gerisi önemli değil ama insan bilmek istiyo tabi ... ama benden ümidinizi kesin o duruşu sürdürdüğü sürece bizim görmemiz olanaksız....
ya ben de bişey sorcam. ay aslında direk papatyaya sorsam olur. papatya sen kızını kucağına alıyor musun,kızın kaç kilo? benim yiğenim var. 15 aylık,10 kilodan biraz az kilosu var.. çok olmasa da bazen onu kucağıma alıyorum ama sonra da acaba bişey olur mu diye düşünüp duruyorum..sizce bişey olur mu?
bebişlerin cinsiyeti belli olanlar liste yaptı mı peki
herşeyi sormak istiyorum
anında lavabo
tavsiyesi olan var mı?
günaydın güzel Şubat anneler,
bendeki haberler malesef çok kötü.dün öğlen saat 1 gibi karnımda ağrılar başladı 2 taraftaki kasığım ta kasılma ve büzüşme var gibi ama anlatılmaz bi ağrı sancı-ağrı karışımı birşey ara ara gelip gidiyor ama beni 2 büklüm yaptı.1 saat falan bekledim geçer diye yook geçecek gibi değil hemen hastahaneye gittik.her zaman gittiğim hastahane ama artık akşam saat 6 dan sanra ve cumartesi-pazar ssk anlaşmaları yokmuş çoğu özelde bu böyleymiş bal kabağına dönüşüyorlar yani.
nöbetçi dr kontrol etti gaz sancısı dedi üşütmüşüm ama normaldir iş yerinde klima butün gün açık evdede rahat yatayım diye eve git duş al cam açık yat soğuk almışım 2 şişe serum yedim, bağırsaklar için lağma yapıldı 4-5 saat müşadere odasında tutulduk sonra biraz daha iyi hissettim kendimi eve geldik.
Ama öyle böyle değil dr soruyor nasıl bir ağrı anlatamıyorum bile ne adet sancısı ne karın ağrısı ben böyle bir ağrı görmemiştim.Gaz sancısıymış aman kızlar dikkat edin ayağınızdan patikleri çıkartmayın bana çok söylediler aman dikkat et ilk 5 ay önemli diye ama dinleyen olmayınca soluğu hastanede aldık.
Birde kasılma bebektede olduğu için düşük riski var artık dedi 3 ay sorunsuz geldik şimdi bi soğuk algınlığı başıma neler açtı.
poposunu mu dönüyo yoksa size hınzırkaydirigubbakcemile3
benim kız 19 kilo.mümkünmü onu kucagıma almam.bazenanne diye kucagını açıyo kıyamıyorum tam alacagım derken eşim ordan dur ne yapıyorsun diyo.o alıyo kucagına.yani almıyorum.çok agırlar..
anacıgım ne listesi anlamadım benCADIARZU
liste derken işte mesela senin kızın olacak benim oğlum olacak diye
öyle yani
yok canım poposunu dönse belki bi ihtimal arkadan falan gene bişeyler görürüz bu yüz üstü yatmış(eşimde bende yüz üstü yatmaya bayılırız kaydirigubbakcemile3 ) bacakları kapamış kırmış kendine eller yüzde öle salınıyo orda... hadi gelde gör.... mirmirmirmir
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=21759&stc=1&d=1249901927
alın anacıgım bi deneme yapayım dedim gönderebilecekmiyim diye..benim kız burda 12.haftalık
zıpla kız öksür falan rahatını kaçır bücürünkaydirigubbakcemile3
belki gösterirdelikafadulden
Merhaba, Sitede yer alan link yapısı değiştirildiğinden dolayı ilgili konuya ulaşamıyorsunuz. Sitenin ana sayfasına giderek alt başlıklardan ilgili konuya ulaşabilirsiniz ! Ana sayfaya gitmek için ; tıklayınız.
bu yazı çıkıyo bende beceremedim mi?
Olmuyo bu papatya
ya kızlar geldim ben. ne saçma bi muayeneydi yaaa. neyse baştan anlatayım: gittiğim özel hast.de 2li test yapılmıyormuş, bende yönlendirdikleri devlete bağlı hast.ye gittim. "13 hafta 3 günlük gebeyim 2li test yaptırmak istiyorum." dedim. ultrasonda baktı (bana göstermeden). "bebek iyi" dedi. "25 gün sonra gel 3lü test yapılsın" dedi. (hadiiiii mafoldumben ) "bende 3lü test nasıl yapılıyor?" dedim. "gelince görürsün"dedi. ( allahım bunu kim doktor yapmış yaaa)
yarında kendi doktoruma randevum var. ama ne yapacağımı bilmiyorum yaaa. kafayı yerim ben bu gidişlee. kafamçokkarıştı
ya kızlar geldim ben. ne saçma bi muayeneydi yaaa. neyse baştan anlatayım: gittiğim özel hast.de 2li test yapılmıyormuş, bende yönlendirdikleri devlete bağlı hast.ye gittim. "13 hafta 3 günlük gebeyim 2li test yaptırmak istiyorum." dedim. ultrasonda baktı (bana göstermeden). "bebek iyi" dedi. "25 gün sonra gel 3lü test yapılsın" dedi. (hadiiiii mafoldumben ) "bende 3lü test nasıl yapılıyor?" dedim. "gelince görürsün"dedi. ( allahım bunu kim doktor yapmış yaaa)
yarında kendi doktoruma randevum var. ama ne yapacağımı bilmiyorum yaaa. kafayı yerim ben bu gidişlee. kafamçokkarıştı
herşeyi sormak istiyorum
anında lavabo
tavsiyesi olan var mı?
ya kızlar geldim ben. Ne saçma bi muayeneydi yaaa. Neyse baştan anlatayım: Gittiğim özel hast.de 2li test yapılmıyormuş, bende yönlendirdikleri devlete bağlı hast.ye gittim. "13 hafta 3 günlük gebeyim 2li test yaptırmak istiyorum." dedim. Ultrasonda baktı (bana göstermeden). "bebek iyi" dedi. "25 gün sonra gel 3lü test yapılsın" dedi. (hadiiiii mafoldumben ) "bende 3lü test nasıl yapılıyor?" dedim. "gelince görürsün"dedi. ( allahım bunu kim doktor yapmış yaaa)
yarında kendi doktoruma randevum var. Ama ne yapacağımı bilmiyorum yaaa. Kafayı yerim ben bu gidişlee. Kafamçokkarıştı
amanın walla hiç aklıma gelmemişti öksürmek... öksürmek ne kelime bidahi gittiğimde amuda kalkıcam bakim napıyo o zaman.... kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?