2010 Şubat Anneleri

canım süt içemiyorsan bol bol yoğurt ye peynir ye sütten tatlı yap sütlaç mesela bende sütü zor içiyorum ama çıkarmıyorum çok şükürr yoğruta yiyorum biraz şeker katıp ta iyi oluyoo

poposunu mu dönüyo yoksa size hınzırkaydirigubbakcemile3

benim kız 19 kilo.mümkünmü onu kucagıma almam.bazenanne diye kucagını açıyo kıyamıyorum tam alacagım derken eşim ordan dur ne yapıyorsun diyo.o alıyo kucagına.yani almıyorum.çok agırlar..

bebişlerin cinsiyeti belli olanlar liste yaptı mı peki

anacıgım ne listesi anlamadım benCADIARZU

canım erkek kadın doğum dr. u yok orda bayandır mutlaka 4 tane bayan dr. var... yaklaşımı tabiki önemli dr. un bana dr.um 2 li tarama yapıcaz bile dememişti ben bi sonraki randevuya gittim izindeydi benim dr... diğer dr.lardan birine aldım randevu 2 li test yapıcaz bugün dedi... ben int. araştırmamış olsam bana 2 li yapılacağını hast. insanlık hali hazırlıksız gitsem 180 tl aldılar acaba yerine öpücük mü vericektim... aklıma geldikçe sinirleniyorum... neyse bu yeni gittiğim hastaneden ve dr. dan şimdilik çok memnun kaldım.. umarım sonuna kadar böyle gider.... doğumuda orda istiyorum...
süte gelincede canım bence kendini zorlama nasıl olsa bulantıların geçmek üzere bırak tamamen geçsin o zaman daha rahat içersin şimdi kendini zorlamanın bi anlamı yok....

kızlar geçmişi okumayı bitirmeden bu konuyu cevaplamak istedim önemli çünkü. eşim sağlık sektöründe.. özel hastaneler konusunda hassastır da.. sağlık bakanlığı kesin direktif vermiş ki haftasonu ssk lı hastalara bakılacak diye.. özellikle gelen hasta acil ise şayet beş kuruş para alınmayacak diye.. aksi şekilde davranan bir yere yüksek meblalarda para cezası kesiliyormuş.. aynı tutum devam ederse ruhsat iptaline kadar gidiyormuş olay..
burcu eğer ssk olduğu halde senden ücret aldılarsa hemen sağlık bakanlığına dilekçe yaz.. burunlarından getiriyorlar.. ödediğin parayı da aynen iade alıyorsun

poposunu mu dönüyo yoksa size hınzırkaydirigubbakcemile3

yok canım poposunu dönse belki bi ihtimal arkadan falan gene bişeyler görürüz bu yüz üstü yatmış(eşimde bende yüz üstü yatmaya bayılırız kaydirigubbakcemile3 ) bacakları kapamış kırmış kendine eller yüzde öle salınıyo orda... hadi gelde gör.... mirmirmirmir

liste derken işte mesela senin kızın olacak benim oğlum olacak diye
öyle yani

zıpla kız öksür falan rahatını kaçır bücürünkaydirigubbakcemile3
belki gösterirdelikafadulden

ya kızlar geldim ben. ne saçma bi muayeneydi yaaa. neyse baştan anlatayım: gittiğim özel hast.de 2li test yapılmıyormuş, bende yönlendirdikleri devlete bağlı hast.ye gittim. "13 hafta 3 günlük gebeyim 2li test yaptırmak istiyorum." dedim. ultrasonda baktı (bana göstermeden). "bebek iyi" dedi. "25 gün sonra gel 3lü test yapılsın" dedi. (hadiiiii mafoldumben ) "bende 3lü test nasıl yapılıyor?" dedim. "gelince görürsün"dedi. ( allahım bunu kim doktor yapmış yaaa)

yarında kendi doktoruma randevum var. ama ne yapacağımı bilmiyorum yaaa. kafayı yerim ben bu gidişlee. kafamçokkarıştı

zıpla kız öksür falan rahatını kaçır bücürünkaydirigubbakcemile3
belki gösterirdelikafadulden

amanın walla hiç aklıma gelmemişti öksürmek... öksürmek ne kelime bidahi gittiğimde amuda kalkıcam bakim napıyo o zaman.... kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Olmuyo bu papatya

anacıgım ben bu işi beceremdim galiba..olsun bakeeeem

Seyhan Uygulamaya gitsene hulen. Orası da devlete bağlı hastane ama muhteşem görünüyor. Marsa'dan kimse memnun değil ki. Bence testini orda yaptırabilirsin.

sen kendi doktoruna git canım.tamam bazı doktorlar ikili yapmadan üçlü isterler ama konuşmalarıyla benide gıcık ettikötükedihüsoklava:

yani pes diyorum ne demekmiş o öle cevapmı verilir ya insan gibi söylersin anlatırsın sen bildiğinden şaşma bencede....

amanın walla hiç aklıma gelmemişti öksürmek... öksürmek ne kelime bidahi gittiğimde amuda kalkıcam bakim napıyo o zaman.... kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

öksürünce hareket ediyo benim ki
doktor söylemiştl zaten öksürmemi
bi kere sırt üstü yatıyodu öksürünce ayağa kalktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…